درود
گویا بچه ها میگن با ورژن های پیشین درایور کارت گرافیک کار راه می افته
1- ورژن درایور کارت گرافیک رو از کجا بفهمییم؟کات گرافیک من نویدیا هست
2- ورژن های پیشین رو از کجا دانلود کنیم؟
درود
گویا بچه ها میگن با ورژن های پیشین درایور کارت گرافیک کار راه می افته
1- ورژن درایور کارت گرافیک رو از کجا بفهمییم؟کات گرافیک من نویدیا هست
2- ورژن های پیشین رو از کجا دانلود کنیم؟
100% کارت راه میوفته من خودم دارم بازی میکنم
سلام.آقا من مشکلم حل شد دیگه دارم بازیو تموم میکنم.دلم نیومد بهتون نگم.البته دوتا کارو با هم انجام دادم.خودتون امتحان کنید ببینید کدوم جواب میده.اولش تو قسمت local area connection یک IP تعریف کردم که اینترنتم قطع بشه.دوم کامپیوترم مشکلی داشت که تاریخش به سال 2008 یرگشت.یکی از این دو عامل درستش کرد.پس:
1.قطع اینترنت
2.برگردوندن تاریخ به قبل
درضمن دوستای گلم بیخود به کرکاتون دست نزنید.کرک من تتا هستش.امیدوارم کارتون راه بیوفته.
سلانم دوستان حداقل سیستم این بازیو میخواستم؟ (حداقل) و اینکه شنیدم این بازی مشکل داره و وسطاش گیر داره و . . . . . اینایی که شنیدم تا چه حدودی درسته؟
بچه ها طبق راهنمای فایل کرک وقتی uplay اجرا میشه و رو بازی میزنم و در مورد cd key سوال میپرسه فقط ok رو بزنیم. من یه بار بازی کردم دستگاه رو خاموش کردم دفعه بعد که اومدم هر چی ok میزنم قبول نمیکنه
داداش وسطاش گیر داره نه
تو بوستون یه ذره افت فریم داریم که اونجوری که یکی از دوستان گفتن یوبی خودش اینو قبول کرده و براش پچ میده
باشه داداش مرسی
من اینجوری شنیده بودم.
حالا حداقل سیستم مورد نیاز این بازی چیه؟
پچی چیزی برا مشکل افت فریم نیومد حیفه با گرافیک 7990 فقط 30 فریم گرفت![]()
سلام خسته نباشید من دیروز این گیم و خریدم (از بیرون) اما نصب میکنم و کرک و اینا رو همه زدم گرافیکم همه چیزش اپدیته و پر قدرت و همه ی برنامه های ملزوم رو هم نصب کردم ولی وقتی بازی رو با ایکن عکس اساسین گرید اجرا میکنم یه صفحه سیاه میاد و close game میده ولی وقتی با ایکن علامت اتیش سفید اجرا میکنم میره تو یه بازی که زبانش روسیه و اصلا خود اساسین نیستش 16 تا کاراکتر دیگه میاد که بازی حالت رکورد زنی داره حجم بازیم 16.5 gig از این سایتم اپدیتش رو دانلود کردم وقتی خواستم نصب کنم ارور داد ممنون میشم اگه کمکم کنید
Minimum System Requirements
- Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
- Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
- RAM: 2 GB (4 GB recommended)
- Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)*
- Sound Card: DirectX 9.0c-compliant (5.1 surround sound recommended)
- DVD-ROM: Dual-layer drive
- Hard Drive Space: 17 GB
- Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
- Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection
Supported Video Cards at Time of Release:
- AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series or better
- NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series or better
فک نکنم
اومده باشه به دقیقه نمیکشه بروبچ میزارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)