تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 47 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

سلام

1. دوست داری کی برگرده؟ (هر کی)
    2. دوست داری کی بره و برنگرده؟

3. دوست داری چند روز هفته بارونی و چند روز آفتابی باشه؟ جایی برای هوای سرد قائلی؟

4. قطار یا اسب؟
    5. زندگی با سختی که آخرش خدا ببره بالا بالاهای بهشت یا زندگی معمولی و همون پایین شهر بهشت؟

6. یه بوم سفید داشتی توش چی میکشیدی؟

7. کدومشونی؟ یه کوه - کوه آتشفشان خاموش - کوه آتشفشان فعال - تپه - دشت - دره عمیق؟

یا علی

2. 4 کاربر از Petros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سؤالات برادر احمد () [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سری سوال کلیشه ای و ساده هم ما بپرسیم نگن نامرده طرف...!

سلام سلام ...

نه دادا، ما به رفیق ازین چیزا نمی‌بندیم

- فیلم های مورد علاقت؟

اوه ! خیلی سخته که ...

زیادن ماشاالله یه چند تایی که الان یادم میاد ...

خارجی:‌

فارست گامپ،
    قهوه چینی، در جستجوی خوشبختی، دیوانه‌ای از قفس پرید،

نجات سرباز رایان، درخشش ابدی یک ذهن بی‌آلایش، Changeling، در بروخه،

ممنتو، صورت زخمی، الیزابت تاون

ایرانی: شب‌های روشن، نفس عمیق، جدایی نادر از سیمین، آفساید، بچه‌های آسمان، چند کیلو خرما برای مراسم تدفین و ...

- داریوش یا ابی؟ چرا؟!

داریوش ...

اصلاً قابل مقایسه نیست با ابی ...

با آهنگای ابی هم خاطرات زیادی دارم، همین الان هم کارای قدیمی ابی رو زیاد گوش میدم، اما ...

داریوش برای من تقدس خاصی داره ... علاوه بر اینکه سال‌هاست داره با آهنگاش روح و روان مخاطب رو به بازی می‌گیره، شخصیت بسیار والایی داره

این قیاس کاملاً مع‌الفارغه ...
    - وضعیت روحی فعلی خودت رو با یه عکس یا آهنگ نشونمون میدی؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- کارگردانهای مورد علاقت؟

کریستوفر نولان، اصغر فرهادی، رابرت زمه کیس، کامرون کرو، مارتین اسکورسیزی، کلینت ایستوود، وودی آلن، تیم برتون، آلخاندرو ایناریتو، رومن پولانسکی و ...

- من خیلی دوست دارم بدونم این "همون جا" کجاست...نقشه دقیق میدی؟!

همون جایی که سکونت دارمه دیگه

اولش "اونجا" بود، الانم همون جاست

- چه سریال هایی رو تا حالا دیدی و کدوم ها بهتر بودن؟

Friends، Lost، Game of Thrones، Prison Break، Heroes، 4400، Joey، Go On

از بین اینا، اول از همه Friends
    بعد Game of Thrones
    بعد Walking Dead

بعد Prison Break
    بعد Lost

فعلاً هم دارم Go On رو می‌بینم، بد نبوده، ولی انتظاراتم رو برآورده نکرده هنوز ...

- 3 نفری که بیشترین تاثیر رو روی بشریت داشتن کیان به نظرت؟

نمیشه پاسخ درستی به این سؤال داد ...

چون اطلاعات من در اون حد نیست که کل تاریخ رو بررسی کنم و ببینم کیا بیش‌ترین تأثیر رو داشتن

تو تکنولوژی و صنعت، ادیسون، استیو جابز و اون کسی که اینترنت رو خلق کرد ...

- نظرت درباره آهنگ های ماندگار اون شبکه شیطانی (manoto) چی بود؟ (منظورم بیشتر اهنگ های اول-ه)

خب نظرسنجی که اصلاً اعتباری نداشت، وقتی اون همه اثر از گوگوش جز 100 تاست، آهنگ خود آکادمیشون میشه 20 و چندم (بالاتر از ده‌ها آهنگ ماندگار تاریخ موسیقی این مملکت!) و خیلی آثار نادیده گرفته میشن، نمیشه چندان به نتایج اعتبار داد ... در کل بد نبود، یه تجدید خاطره‌ای شد، یه مقدار هم کنجکاوی آدم رو برمی‌انگیخت که کدوم آهنگا جز آثار اول قرار می‌گیرن ... (آخرش هم 20 تای اول رو ندیدم فقط فهمیدم دستای تو اول شده)

20 تای اول الحق آهنگای ماندگاری بودن، حالا من بودم یه خورده ترتیبشون رو این ور اون ور می‌کردم ...

ولی در کل بزرگ‌ترین مشکل این برنامه، کسایی بودن که در مورد آثار حرف می‌زدن ... آخه اون آدما در چه جایگاهی هستن که بخوان در مورد آثار بزرگان موسیقی این مملکت نظر بدن ؟! همون رها اعتمادی و بابک سعیدیش هم عددی نیستن، چه برسه به برندگان آکادمی !!

- به فال و اینا اعتقاد داری؟ یا بهتر بگم؛ چقدر آدم خرافاتی هستی؟

به هیچ وجه ! تو بگو یه ذره : دی

- بازیگرای مورد علاقت؟

چه سؤالای سختی : دی

مرد ایرانی : خسرو شکیبایی، شهاب حسینی،
    صابر ابر، مهران مدیری، مانی حقیقی، اکبر عبدی، محسن تنابنده، امیر جعفری

زن ایرانی : نگار جواهریان، ترانه علیدوستی، سیمین معتمد آریا، لیلا حاتمی

مرد خارجی : جورج کلونی، آل پاچینو، لئوناردو دی کاپریو، مت لبلانک، متیو پری، برد پیت، شان بین

زن خارجی : مریل استریپ، کیت وینسلت، شارلیز ترون، آنجلینا جولی
    - نظرت درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟!

شما باید نظر بدین، در مورد عکس خودم چه نظری بدم ؟!

- کوروش واقعی چقدر شبیه آواتارش-ه؟ (مشخصا ظاهر منظورم نیست!)

خیلی زیاد ! همین قدر ساده و بی‌آلایش ... کلاً من خورده شیشه تو کارم نیست : دی
    دوست داری چه سوالی ازت پرسیده بشه؟! (گفتم همین اول بپرسم، تا بگی خودت که ازت پرسیده بشه!)

حالا بذار سؤالا تموم شه، اگه چیزی مونده بود، روز آخر دوباره این سؤالو بپرس بگم

- ساز خاصی هست که بلد باشی بزنی؟

گیتار داشتم، اما فرصت کلاس رفتن نبود ... از روی کتاب و اینترنت یه چیزایی از نت یاد گرفتم، اما خب سرعتم تو اجرای نت‌ها کم بود، بعد هم که کلاً مجبور شدم بذارمش کنار

علاقه هم داشتم و دارم، ولی واقعاً فرصت یادگیریش نیست ...
    حالا واسه همسرم سه تار گرفتم داره میره کلاس ... اگه شد به من هم یاد میده

- کارتون محبوب دوران بچگیت؟

زیاد بود ... جدای از کلیشه‌هایی مثل تام و جری و پلنگ صورتی و توئیتی، فوتبالیست‌ها، دوقلوهای افسانه‌ای، ایکیو سان، گروه نجات (تمساحای SOS) رو یادم میاد الان ...

- کی رو به عنوان مهمون بعدی پیشنهاد میدی؟ (بگو خود سروش: دی)

خود سروش
    مهران، بابک، یا حتی سینا ...

- همچین حال داشتی یه خاطره بامزه هم برامون بگو...(دوران کودکی..مدرسه..هرچی)

الان خاطره‌ای که بامزه باشه، یادم نمیاد : دی

یادم اومد، ادیت می‌کنم پستو ...

+
    یه بیوگرافی کامل از خودت بذار!: دی(گفتم اخر بپرسم، یخورده از کلیشه ای خارج بشه!)

بیوگرافی کاملو خوب اومدی

چند صفحه باشه ؟!

کوروش هستم (نه بابا؟! )

20 ساله ...

به قول سروش، در شرف ازدواج : دی

کارم ترجمه است

دانشجوی زبان، دانشگاه مازندران

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

چی‌ شد ازدواج کردین ؟

5. 2 کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به صتدلی نشین عزیز
    یادش به خیر موقعی که هنوز سر کار نرفته بودم و با سعید اولین بار ما تاپیک صندلی داغ رو زدیم . استقبال خوبی هم ازش شد. میتوانید امار بازدید رو ملاحظه کنید

در سری جدید حتی به خودتان زحمت ندادید یادی از قدیمیها بکنید .

چه دنیای بی وفایی شده .....

7. 7 کاربر از Behroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سؤالات داداش مهران گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.

سلام به روی ماهت

من، من، من، من غاز / در مقابل کوروش حرفی نیست، من تسلیم آ، آه [اسمایل تسلیم ام آرزوست]

چوب‌کاری نفرمایید قربان : دی

اینو بگم که واقعا خوشحال شدم از صندلی نشینی کوروش، نمیدونستم قراره کوروش دومین صندلی نشین باشه. با اجازت چندتا سوال فنی...

اجازه‌ی مام دست شوماست : دی

1- کوروش مجازی با کوروش حقیقی چقدر فرق داره؟ کوروش مجازی دوست داره مثل کوروش حقیقی بشه یا برعکس یا هیچکدوم ؟!

خب محیط مجازی با محیط زندگی واقعی تفاوت‌های زیادی داره. همین تفاوت‌ها باعث میشن این دو محیط آدم‌های متفاوتی رو بطلبه ...

کوروش حقیقی تمام خصوصیت‌های کوروش مجازی رو داره ... اما خب مسلماً تو دنیای مجازی همه‌ی خصوصیات دنیای حقیقی رو ندارم، چون محیط فرق داره، رفتار خاص خودش رو می‌طلبه ...

2- پی سی ورلد چند درصد فکر و وقت روزانه ت رو مشغول کرده و چقدر تو زندگی شخصیت تاثیر گذاشته؟

تو دوران مجردی، تقریباً 50 درصد فکر، و 70 درصد وقتم رو می‌گرفت ... به خصوص تو تابستون که تقریباً 16-15 ساعت رو تو پیسی بودم ...

اما بعد از تأهل خیلی کم‌تر شده، تقریباً روزی 4-3 ساعت (هر بار 20 دقیقه نیم ساعت)

تأثیر منفی یا مثبت ؟! مثبتاش رو که تو سؤال بعدی میگم ...

تأثیر منفی زیاد داشته ... اگه زمانی که اینجا بودم رو صرف کار و درسم می‌کردم، الان چند میلیون پس‌انداز داشتم و تو دانشگاه تهران درس می‌خوندم ...

بابتش سرزنش هم شدم، گاهی حتی رو زندگیم تأثیر منفی گذاشته ...

3- پی سی برای کوروش چه کرده و کوروش برای پی سی؟ به نظرت کدوم کفه ترازو سنگین تره؟

چیزای زیادی یاد گرفتم تو این فروم. بخشی از شخصیت کوروش واقعی از همین دنیای مجازی و پیسی ورلد شکل گرفته.

اوایل فکر می‌کردم اینکه آدم با دوستای مجازیش بیش‌تر از دوستای واقعیش وقت بگذرونه، کار درستی نباشه، چندان نرمال نباشه

خودمو سرزنش می‌کردم که باید از پیسی دل بکنم ... باید با دوستان دنیای واقعی بیش‌تر معاشرت کنم ...

اما کم کم به این نتیجه رسیدم که اطرافیان من ارزش معاشرت رو ندارن ... دیدم از نظر فکری اینجا خیلی بیش‌تر ارضا میشم تا دنیای بیرون از اینجا ...

حتی با ورود به دانشگاه هم این مسأله تغییری که نکرد هیچ، تقویت هم شد! توقعم این بود که دانشگاه با فضای آکادمیک و سطح بالایی که داره، افکار روشن‌تر و پخته‌تری رو در خودش جا داده باشه

اما زهی خیال باطل ! شکم برطرف شد و به جرأت دیدم هیچ کسی جز دوستانم در پیسی لیاقت معاشرت رو ندارن !!!

جدای از بعد اجتماعی، بخشی از دانش کامپیوتری، موسیقیایی و فرهنگیم رو هم مدیون پیسی‌ورلد هستم.

من واسه پیسی کاری انجام ندادم. اگر کاری هم بوده، من اونی نیستم که بخوام ازش اسم ببرم.

اینکه کفه‌ی کدوم سنگین‌تر بوده، با وجود تموم ضربه‌هایی که از بودن در اینجا خوردم، کفه‌ی چیزایی که یاد گرفتم سنگین تره ...

4- به عنوان مدیر انجمن موسـیقی، رک، بزرگترین نقـاط قوت و ضعف انجمن رو چی میدونی؟

انجمن موسیقی یا کل پیسی‌ورلد ؟!

در مورد نقاط قوت، کاربران بهتر می‌تونن نظر بدن تا مدیران ... پیسی‌ورلد بین انجمنای فارسی زبان یه الگوئه، یه نمونه است، جاییه که بیش‌ترین تعداد کاربر رو داره ... افراد متخصص زیادی توش هستن و تو خیلی رشته‌ها معمولاً جواب سؤالاشون رو می‌گیرن ...

اما در مورد ضعف‌ها ...

شاید هر دو مشکلشون یه چیز باشه ... کمبود مخاطب و کاربر ...

کاربرا چند ساعت برای یه پست زحمت می‌کشن، وقتی ارسال می‌کنن و منتظر بازخورد می‌مونن، در بهترین حالت بین 30 تا 60 لایک می‌خوره. کامنت‌ها هم معمولاً از کاستی‌ها حرف می‌زنن. تعداد کامنت‌ها هم بسیار اندکن.

همون محتوا ممکنه تو فیس‌بوک چند هزار تا لایک بخوره، چند هزار مخاطبی که پست رو می‌خونن، استفاده می‌کنن و لذت می‌برن.

البته یکی دو بار یه چیزایی دیدم که مطمئن شدم پستا بازدیدکننده‌های بسیار بسیار زیادی داره، شاید در حد 500-400 تا !!

اما نه میان لایک بزنن، نه کامنت بدن ... چون جذب انجمن نیستن، فقط اومدن استفاده کنن و برن ... زحمت کاربر براشون اهمیتی نداره

ما به عنوان مدیران این انجمن باید کاری کنیم که مشارکت کاربران خیلی خیلی بیش‌تر از این بشه ...

تو خودت انجمن موسیقی رو ببین. هیچ کس رغبتی به پست دادن نداره !! به زحمت یه پست یا تاپیکی 20 تا لایک بخوره !

این واقعاً جای تأسف داره ...

درسته که بخشی از این موضوع به خاطر جو عمومی کشور و سرخوردگی کل مردمه، اما این نمی‌تونه تنها دلیل باشه، چون همین مردم تو فیس‌بوک هم هستن ...

5- سوال بالا در مورد فیلم و اینکه الان از چند درصد پتانسل این دو انجمن استفاده میشه؟

فیلم پتانسیلش خیلی خیلی بیش‌تر از این حرفاست. مخاطبان زیادی داره، جو انجمن یه خورده مغشوش شده بود که خدا رو شکر این چند ماهه بهتر شده. تاپیک‌های قدیمی زیادی هست که پتانسیل بالا اومدن و استقبال کاربرا رو داره ... کم کم داریم این پتانسیل‌ها رو به فعل تبدیل می‌کنیم. اما خب هنوز خیلی راه زیادی در پیش داریم.

با تشکر مهران...

با تشکر از مهران
    منتظر بسته‌های بعدیت هم هستم : دی

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سؤالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ای بابا تا ما بخوایم به خودمون بجنبیم که سوال بذاریم خوباشو بقیه سوا میکنن میپرسن.

سلام کوروش جان

سلام ایمان جان

1.رشته درسیت چیه؟

بالاتر گفتم ... زبان

دقیق‌تر، آموزش زبان انگلیسی !

2. فیلمی که همیشه برانگیخته ات میکنه کدومه؟

برانگیخته ؟!
    دقیقاً چه حسیه ؟! : دی

همیشه از دیدن شب‌های روشن فرزاد مؤتمن لذت بردم ... تحت تأثیر قرار گرفتم ... برانگیخته شدم (: دی)

3. شده فردی باهات فردی توی جمع بیشتر از اون حدی که باهاش صمیمی هستی باهات شوخی کنه و شوکه بشی؟ عکس العملت چیه ؟

آره ... اطرافم هستن یه سری از این آدما ... بستگی به طرف داره. یه سری هستن اصولاً همین جوری‌ان، هیچ وقت ملاحظه ندارن ...

در چنین مواردی، حال طرفو می‌گیرم. شوخیشو یه جوری جواب میدم که خودش ضایع بشه و از حرکتش پشیمون شه و دیگه از این غلطا نکنه

ولی بعضی وقتا آدما یه لحظه از دستشون در میره، جوگیر میشن یه شوخی ناجوری می‌کنن : دی

اگه بشناسم طرفو، واکنش تندی نشون نمیدم ... یه جوری بهش می‌فهمونم که شوخیش بجا نبوده ...

4. یه سوتی باحال از خودت بگو...

یه بار یادمه نزدیک بود سر یه موضوعی به دیار باقی بشتابم ...

6-7 سالم بود، برادرم یکی از اتاق خواب‌های خونه رو کارگاه مونتاژ بوردهای الکترونیکی کرده بود. من هم گهگداری تو دسته بندی خازنا و مقاومتا و ترانزیستورا کمکش می‌کردم

یه روز داشتم می‌رفتم تو اتاق که یه سری قطعه رو بذارم تو روغن لحیم. دم در اتاق یه بطری نوشابه خانواده پر از آب دیدم. تشنه‌ام بود، گفتم حتماً مامان واسه داداشم آب گذاشته دم در اتاق. برداشتم بطریو سر کشیدم ...

چشمتون روز بد نبینه ... سوختم !! جزغاله شد گلوم !!
    اصلاً یادم نبود همین نیم ساعت قبل داداشم مامانمو بلند صدا زد و گفت اون روغن لحیم رو از انباری واسه من بیار ... !!!

خلاصه که نابود شدیم رفت : دی

مامان بنده خدام کلی شیر و مخلفات به خوردم داد تا یه خورده بهتر شدم ...

5. اینکه میگن حقیقت با واقعیت متفاوته رو چجوری توصیف میکنی؟

خب متفاوته دیگه : دی

واقعیت رو میشه با دلیل و مدرک اثبات کرد، ولی حقیقت رو نمیشه ...

مثلاً سفید بودن برف یه واقعیته، چون قابل اثباته ...

اما اینکه مثلاً فطرت آدم، خداجو و پاکه، به صورت عینی قابل اثبات نیست

یه مثال دیگه می‌زنم ...

مثلاً تو واقعه‌ی کربلا ؛ اینکه امام حسین و یزید تو محلی به نام کربلا با هم جنگیدند و یزید پیروز این جنگ شد، یه واقعیته، چون سند و مدرکش در تاریخ موجوده ...

اما اینکه امام حسین برای نجات اسلام به طرف کوفه حرکت کردن و یزید ملعون و لشگریانش امام و یارانش رو به شهادت رسوندن، (از نظر مسلمونا) حقیقته، چون با اسناد و مدارک قابل اثبات نیست.

البته چیزی که قابل اثبات نیست، لزوماً اشتباه نیست، بلکه ممکنه در اکثر موارد درست باشه ...

6. جواب سوال بالا رو چجوری حالی یه بچه 4-5 ساله میکنی ؟

ذهن بچه‌ی 5-4 ساله برای این مفاهیم فلسفی هنوز آماده نیست. اما اگه قرار باشه هر جور که هست چنین مفاهیمی رو بهش القا کنیم، باید به زبون ساده، با یه مثال روشن و قابل لمس، براش توضیح بدیم ... مثلاً بگیم اینکه پیرهن تو آبیه، یه واقعیته، اما اینکه مادرت تو رو دوست داره، حقیقته، با دلایل علمی و مادی و عینی قابل اثبات نیست ... (یا یه همچین مثالی)

7. یه آهنگ که بیشتر از بقیه همیشه زمزمه میکنی یا میخونی رو میگی؟

چیزی نیست که چندین و چند ماه همیشه سر زبونم باشه ... معمولاً هر چی به ذهنم بیاد زمزمه می‌کنم، گاهی حتی قبل از زمزمه کردن یه خواننده رو واسه خودم انتخاب می‌کنم و از اون یه آهنگیو زمزمه می‌کنم

ولی "آدم یه جاهایی رو مجبوره" رضا یزدانی از وقتی اومد تا همین الان، زیر لبم مونده و گهگداری زمزمه‌اش می‌کنم ...

اشکاتو کی می‌شمره وقتی که دستای من از گونه‌هات دوره؟
    رفتن همیشه اختیاری نیست، آدم یه جاهایی رو مجبوره

8. نظرت درباره تاپیک اختصاصی هنرمندان چه توی انجمن موسیقی و چه توی انجمن هنر هفتم چیه؟ در مورد بحث های طرفداری که پیش میاد درونشون چی؟

من کاملاً موافقم ... یه زمانی تیم مدیریت مخالف این موضوع بود، چون سطح این تاپیکا خیلی پایین بود. هر کی می‌اومد مجیز خواننده رو می‌گفت و می‌رفت ...

اما کم کم فرهنگ سازی کردیم و الان تاپیک‌های هواداری اوضاع مناسبی دارن ...

بحث‌های طرفداری تا وقتی به جنجال کشیده نشه، هیچ اشکالی نداره. معمولاً سعی شده با توهین و انتقادات تند و تیز مخالفان و منتقدان سرسخت در تاپیک‌های هواداری برخورد بشه.

اما یه وقتایی خود هواداران اومدن خیلی منطقی جواب منتقدان رو دادن و نیازی به ورود مدیریت به ماجرا نبوده ...

البته به طور کلی، استدلال هواداران
    در اغلب موارداً اینه که اگه از خواننده‌ی محبوب ما خوشت نمیاد، اصلاً تو تاپیکش هم نیا ... با این حال ما دوست داریم که مخالفان هم حق اظهار نظر رو داشته باشن، و همیشه از پاسخ‌های منطقی هواداران استقبال کردیم و می‌کنیم ... ولی اگه منتقدی با انتقادات تند خودش جو تاپیک رو به هم ریخت، مجبوریم برخورد کنیم ...

9. چه اتفاقی میوفته که باعث میشه ما یه چیز رو فکر میکنیم میدونیم و بهمین دلیل در موردش نظر قطعی میدیم و میگیم جز این نیست... به زبون ساده چرا وقتی اطلاع دقیق از یه چیزی نداریم چرا ذهنیات خودمون رو به عنوان درست مطلق بیان میکنیم ؟

این ریشه در شخصیت افراد داره ... افرادی که از اعتماد به نفس بالایی برخوردارن، این اعتماد به نفس رو از یه جایی آوردن، معمولاً منبع این اعتماد به نفس همون تأیید افراد دیگر و اطرافیان فرده ...

وقتی یه نفر بارها مورد تأیید بقیه قرار می‌‌گیره، وقتی اطلاعاتش از طرف بقیه تأیید میشه، کم کم این باور براش به وجود میاد که اصولاً هر چی میگه درسته ...

گاهی هم به طرف مقابلمون بستگی داره، که چقدر به اطلاعاتش اعتقاد داریم. وقتی اطلاعات یه نفر رو بیش‌تر از خودمون می‌دونیم، معمولاً اصراری بر درستی حرف خودمون نداریم. اما امان از وقتی که فکر کنیم تو یه موضوعی از طرف مقابل اطلاعات بیش‌تری داریم (که بیش‌تر مواقع هم همین جوری میشه) اون وقته که تخم انعطاف پذیری و تحمل آرای مخالف رو ملخ می‌خوره

10. به نظرت چقدر نژاد پرستی تو جامع ما وجود داره ؟ الف)زیاد ب)متوسط ج)کم د) کم ولی افراطی

(ب) ... البته به صورت نسبی. چون ما سیاه پوستای زیادی در کشور نداریم، عمده‌ی نژاد پرستی‌ها هم علیه سیاهان صورت می‌گیره ...

ایرانیا بیش‌تر در برابر افاغنه و اعراب نژاد پرستی می‌کنن، که اون هم چون تعدادشون خیلی زیاد نیست، میشه گفت نژاد پرستی تو کشور در حد متوسطه ... ا

11. به نظرت یه شاهکار هنری نقاشی یا معماری یا موسیقی یا فیلم میتونن به اندازه هم تاثیر گذار باشن؟ به نظرت کدوم بیشتر روی ریشه هنر مدرن تاثیر بیشتری داشته؟

بستگی به مخاطبش داره ... سطح آشنایی فرد با هر کدوم از این هنرها می‌تونه میزان تأثیر اون اثر رو تحت‌الشعاع قرار بده ...

مثلاً من آشنایی چندانی با معماری و نقاشی ندارم. در نتیجه شاهکارهای نقاشی و معماری رو هم برام بیاری، اون قدری تحت تأثیر قرار نمی‌گیرم که از شنیدن مرغ سحر استاد شجریان !

هنر رو نمیشه با هنر مقایسه کرد. هر هنری جایگاه خاص خودش رو داره ... مخاطب خودش رو داره ... تأثیرگذاری خودش رو داره ...

چون چندان با همه‌ی هنرها آشنایی ندارم، نمی‌تونم در مورد بخش دوم سؤال نظر بدم. هر چند فکر می‌کنم تعریف هنر مدرن هم تو هر هنری با دیگری تفاوت داره و نمیشه به صورت کلی نظر داد.

12. 5 نفر از مشاهیر یا افراد معروف رو بگو که واقعا ازشون بدت میاد ... اگه خواستی دلیلش رو هم بگو

چون گفتی بنویسم از کیا بدم میاد، لحنم هم یه کم تند میشه در موردشون

پیشاپیش عذرخواهی می‌کنم از هواداران این عزیزان، صرفاً نظر شخصیمه و هیچ اعتباری هم نداره ! : دی

• لیدی گاگا (به خاطر ظاهر عجیب و غریب و مشمئز کننده‌، آهنگ‌های سطح پایین و محبوبیت ناعادلانه)

• جاستین بیبر (به خاطر محبوبیت احمقانه‌ و نداشتن لیاقت چنین محبوبیتی، و البته سطح کیفی پایین آهنگ‌ها)

• مرلین منسون (تقریباً مشابه دلیل تنفرم از لیدی گاگا)

دو نفر دیگه‌اش رو هم نمیشه تو این فروم اسم برد ... !

13. سوال سیزدهمه به پا قدم و نحسی اعداد اعتقاد داری؟ این اسپند لامصب مگه چی داره داخلش ؟

نه اصلاً ... کلاً آدم خرافاتی‌ای نیستم ...

14. از اونایی هستی که تو زندگی میره جلو تا ببینه اینده چی رقم میزنه یا همیشه واسه اینده ات نگرانی و در حال تصمیم گیری برای اینده؟

یه چیزی بین این دو تا ... واسه آینده‌ام یه برنامه‌هایی دارم، اما چندان نگران نیستم، چون به خودم و توانایی‌ام مطمئنم ...

15. توی 70 سالگی خودت رو کجا و چجوری میبینی ؟ ایا فکر میکنی اونموقع از جوری که زندگیت پیش رفته راضی خواهی بود؟

احتمالاً دوران بازنشستگیمو با خوندن کتاب‌های نخونده و فیلم‌های دیده و ندیده سپری می‌کنم ... شاید هم اواخر عمرم ترجمه‌ی کتاب رو پی گرفتم و یه سری اثر به جا گذاشتم تا اسمم بمونه : دی

آره، به احتمال خیلی زیاد راضی خواهم بود ... مگر اینکه این وسط اتفاقات غیرمنتظره‌ای رخ بده ...

16.بازیکن مورد علاقه فوتبالت کیه ؟ حال داشتی یه تیم منتخب تاریخ کوروش بده ببینیم سلیقه ات چجوریه؟

تو ایران، مهدوی‌کیا ... دلیلش هم مشخصه، مهدی اسوه‌ی یه فوتبالیست موفق و دوست داشتنیه ...

تو جهان هم ژاوی ...

منتخب تاریخم این جوریا میشه فکر کنم :

پیتر اشمایکل

روبرتو کارلوس ......... مارسل دزایی ........... کارلوس پویول .......... دنی آلوز

لیلین تورام

الکس دل پیه رو ........ زین الدین زیدان .......... ژاوی

مسی ........ رائول

17.بچگیت دوس داشتی خواننده یا فوتبالیست یا دکتر بشی؟ عجب سوالی!!ولش کن ... قدم در راه ارزوهای بچگی یا تینیجریت برداشتی؟

خواننده و دکتر که نه ... فوتبالیست چرا ...

در مورد آرزوهای بچگی یه خورده صحبت کردم تو پستای قبلی ...

18. ساعت ارسال پست رو نیگااااااااا......... شب زنده دار بودی؟ هستی؟

آره، همیشه ... کسایی که می‌شناسن منو می‌دونن، اصولاً من شبا بهتر کار می‌کنم، واسه همین هم ساعت خوابیدن نرمالم شده 3 الی 4 صبح !!

خیلی ممنون بابت جواب دادن سوال ها

خواهش می‌کنم
    یه سری سوالا میخواستم در مورد عشق اول و شکست عشقی و این چیزا بپرسم که مثه اینکه هنوز انقدر دوستت دارم که سرت رو به باد ندم

دستت درد نکنه

10. 14 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کوروش جان سلام. بشين رو صندلي كه ميخوام ببندمت به رگبار

سلام ...

لتس گو ... ! : دی

1- بهترين فيلم تاريخ ايران و جهان؟

چی بگم آخه

خیلی سلیقه‌ایه این سؤال ... : دی

از بین همون فیلمای منتخبم که در پاسخ احمد گفتم، چند تاشو بیش‌تر دوست دارم ... ولی بهترین انتخاب کردن خیلی سخته

2- بهترين منطقه از ايران كه سفر كردي كجا بوده؟

کیش

3- چقدر از وقتت رو توي اينترنت به دانلود كردن موزيك و فيلم ميگذروني؟

من خیلی وقته واسه دانلود وقتی صرف نمی‌کنم. ساعت 1:45 شب که میشه، می‌گردم لینک فیلمای مورد نظرمو پیدا می‌کنم و می‌ذارم تو لیست دانلود. موزیک هم بدونم چیز جدیدی اومده، یا بچه‌های انجمن چیز جدیدی معرفی کنن، می‌گیرم می‌ذارم تو لیست دانلود ... IDM خودش می‌گیره، من کار خاصی نمی‌کنم

4- نظرت در مورد اينا :

برايان آدامز :
    صداشو دوست دارم

دلار 1200 تومن :
    شده مثل آرزو ! یه ماه پیش رفتم یه یخچال سامسونگ انتخاب کردم، قیمتش دو تومن بود، رفتم پولامو جمع کردم بخرمش، سه هفته بعد دیدم شده 3.700 !!!

لينكين پارك :
    چندان خوشم نمیاد ازشون ... کلاً یکی از آهنگاشونو دوست دارم (What I've Done)

رستاك
    : گروه رستاک یا خواننده هه ؟! فکر کنم گروهش رو میگی ... کارشون خیلی قابل تحسینه ... قبل از این موسیقی محلی جایگاه بسیار بسیار پایینی داشت بین مخاطبان عام و حتی خاص ... اما با نوآوری‌های سیامک سپهری عزیز و گروهش، با انرژی که گذاشتن، با تلاش بسیار زیادی که برای تحقیق در مورد اون آثار انجام دادن ... امیدوارم هر روز موفق‌تر از قبل باشن ...

ياس :
    صداشو دوست دارم، تکستاش خوبه، موسیقیش خوبه ... ولی انتقاداتی هم بهش وارده ...

5- اگه بگن از فردا اينترنت همه 10 مگابيت ميشه اولين كاري كه ميكني چيه؟؟؟

من مشکلی با سرعت اینترنت ندارم ... همین 512 هم کارمو راه می‌اندازه ... رایگانش کنن بیش‌تر خوشحال میشم ...

6- بنجامين باتن يا ميليونر زاغه نشين؟‌؟

بنجامین باتن ...

7- اون روزي كه اومدي پي سي ورلد دقيقا چه اتفاقي افتاد كه اومدي؟

فکر کنم درایور کارت گرافیک Radeon 9250 رو می‌خواستم

8 - نظرت در مورد اين جمله چيه‌؟‌ "به احترامم عقيده بذار تا به عقيده ات احترام بذارم‌"

به طور کلی موافقم، اما در مورد خودم، من همیشه به عقیده‌ی طرف مقابلم احترام می‌ذارم، حتی اگه اون این کارو نکنه ...

9- شده صحبتش پيش بياد بگي من مدير پي سي ولدم؟‌

آدمایی که اطراف من هستن، فعالیت تو همچین جاهایی رو وقت تلف کردن می‌دونن، چه برسه به مدیریت ...

10- اگه بگن ميتوني بدون هيچ هزينه اي توي هر كشوري كه بخواي زندگي كني ، كدوم كشور رو انتخاب ميكردي ؟

استرالیا، انگلیس

خوب ميتوني پاشي ديگه
    ممنون كه وقتت رو دادي
    خوش باشي

قربانت، ممنون بابت سؤالات ...

12. 15 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سؤالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

سلام

اگه میگفتن حق داری یکی رو انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکردی :

گوش کردن موسیقی یا یادگیری زبان انگلیسی ؟

خب قطعاً‌ گوش دادن به موسیقی، چون دیگه آن چنان نیازی به یادگیری زبان ندارم ...

کبوتر یا عقاب؟

کلاً با پرنده ارتباط برقرار نمی‌کنم ... با هیچ پرنده ای !!

ولی خب مجبور باشم انتخاب کنم، کبوترو انتخاب می‌کنم ... خوی آرومشو دوست دارم ...

14. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خدا بگم چی کارت نکنه سروش

تو اون صندلی داغ من 17-16 سالم بود همش !

آبرومونو بردی پسر
    گذشته چراغ راه آینده است ...

شایعه پراکنی نکن
    من تکذیب می‌کنم ... : دی
    اینم مدارکش موجوده ... بگم ؟!

اما سوالات من :

1- از رکود فعالیت در موسیقی گفتی ؛ به نظرت محدودیتها چقدر دخیل هست در داخلش ؟ البته محدودیت که میگم مختص موسیقی نیست فقط ، توی همین متفرقه هم ما شدید ترین محدودیتها رو گاها اعمال میکنیم ...

در کل میخوام بدونم از نظر خودت این محدودیت ها چقدر گذاشته تو کاسه ی !!! انجمن موسیقی ؟!

2- کاربران فعال هنر هفتم چقدر تیم مدیریت جدید رو پذیرفتن و قبولش کردن الان ؟ بعد از اینکه تغییرات بنیادین بوجود اومد در تیم اداره ی هنر هفتم و امین که علیرغم اینکه این اواخر حتی کاربران هم بهش به نوعی انتقاد وارد میکردند بازنشسته شد مشخصا نوعی واکنش و نوعی مقاومت بوجود اومد در بین کاربران فعال هنر هفتم نسبت به تیم جدید به نظرم ( البته فعال که میگم صرفا کاربرانی که عنوان فعال دارند مدنظرم نیست بلکه کاربرانی که مشتری دائم هنر هفتم هستند هم منظورمه ) ، الان چقدر شرایط عوض شده ؟ هنر هفتم به روال روتینش برگشته ؟

3- کوروش الان چقدر با کوروشی که 5 سال پیش خود کوروشی تو ذهنش 20 سالگیشو تصور میکرد فاصله داره ؟ به هدفهاش رسیده برای 20 سالگی ؟

4- چقدر به دوره ای بودن مدیریت در انجمن اعتقاد داری ؟ اصولا اعتقاد داری به این موضوع ؟ چهار چوب فکریت چیه در این باره ؟ یعنی جزو دسته ای هستی که تا آخرین رمقشون میمونن یا اینکه اعتقاد داری به فکر جدید و نیروی جدید بعد از پایان دوره ی زمانی مشخص ؟

5- این یکی سوال نیست یه تجربه ی بزرگه که در اختیارت میگذارم ، باشد که رستگار شوی ! / توی دوتا بخش اگر گذشت نداشته باشی ضرر میکنی ؛ یکی توی زندگی و یکی توی رانندگی . اینو گفتم هم اینکه برای آینده به دردت میخوره و هم اینکه یه استراحتی داشته باشی برای 5 سوال بعدی

6- وقتی غم به سراغت میاد چیکار میکنی ؟ با جزئیاتش بگو ( مثلا اگه آهنگ گوش میکنی دوست داری کدوم آهنگ از کدوم خواننده رو گوش کنی )

دیالوگ مرتبط با سوال از فیلم داش آکل : "وقتی یه مرد غم داره ، یه کوه درد داره "

7- درون گرایی یا برون گرا در زندگی واقعی ؟ کوروشی انجمن برون گراست ، ولی وقتی میگی "کم گوی و گزیده گوی " هستی این باور رو تقویت میکنه که در دنیای واقعی شاید درون گرا تر باشی به نسبت دنیای مجازی ...

بیت مرتبط با سوال ( اگر اشتباه نکنم از واعظ قزوینی ) : احوال زمانه گوشه گیران دانند **** بازی ز کنار عرصه بهتر پیداست

8- اگه کارگردان بودی و میخواستی فیلم بسازی ؛ کدوم ژانر رو ترجیح میدادی ؟ با کدوم بازیگر ؟ اکشن ، تراژدی ، کمدی ، درام و ... ؟

9- اولین چیزی که با دیدن کلمات زیر به ذهنت میرسه رو بگو :

- آتش

- شب

- بوف

- کافکا

- مرگ

10- اگه یه در رو به روت باشه و اون در تا لحظاتی دیگه باز بشه ؛ دوست داری چه کسی پشت اون در باشه ؟

ممنان و متشکر .

16. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من هم یک سوال می پرسم از ایشون :

چقدر به قانون کپی رایت مخصوصا موزیک اعتقاد داری و خودت رعایت می کنی؟

اگه بگم اعتقاد دارم، دروغ گفتم ...

اخلاقاً باید جوابم مثبت باشه، اما حداقل تو موسیقی داخلی، معتقدم همه‌ی آلبوم‌ها ارزش خریدن رو ندارن ...

من آلبوم خواننده‌های مورد علاقه‌ام رو می‌خرم.

آلبوم‌هایی که دانلود می‌کنم و خوشم میاد رو هم می‌خرم.

اما دلیلی نمی‌بینم برای اینکه یه آلبوم ضعیف رو بخرم و بعد هم از خریدم پشیمون بشم.

مثلاً قصد خرید آلبوم حباب رو داشتم، چون رگ خوابش خوب بود. اما وقتی دانلود کردم و دیدم چقدر ضعیفه، پشیمون شدم. اصلاً هم از دانلود اون آلبوم پشیمون نیستم ...

در کل اگه این قانون تو ایران اجرایی بشه و سفت و سخت برخورد بشه،
    می‌تونه اتفاق خوبی باشه برای هنرمندان.

18. 11 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •