راستی خفن ترین و زیباترین skin کدومه؟من با core 2 due خیلی کند هستم...
راستی خفن ترین و زیباترین skin کدومه؟من با core 2 due خیلی کند هستم...
نه دوست عزیز، ورژن مک با ویندوز کاملا فرق داره، حتی آپدیت هاشون هم جداستیعنی همین نسخه ویندوزی رو مک همم نصب میشه و اون مشکل رو نداره؟
همه چیز بستگی به نتایجی داره که با تیم میگیری، در کنار اون به بازیکن هات بونس بده، از تیم تاک مثبت استفاده کن و در مورد ترانسفر ( چه بازیکن و چه مربی ) ازشون نظر بخواه و ... اما خب اگه نتایجی خوبی بگیری خیلی روی درجه ی محبوبیتت تاثیر داره...juve327 عزیز من یه سوال دارم...شما الان فصل اولی درسته؟تیمتم یووه انتخاب کردی و حتما reputation شما خیلی بایین هستش...من الان تیمم لاتسیو هستش و دوماه هست که مربی این تیم شدم و کسی ازم حساب نمیبره با این reputation*..شما که یووه ایی جای خود داری...
دیگه اینکه سیستم 4-2-4 خیلی تخیلی دیگه این دوره ها...امکان نداره جواب بده..چطوری نتیجه گرفتی...![]()
4 - 2 - 4 با دو هافبک دفاعی بازیساز و دو inside forward یه مهاجم بازیساز و یه مهاجم هدف اتفاقا خیلی هم خوب به واسه من جواب داده، البته تنها مشکلش اینه که آمار گل خورده ام تو این بازی ها چندان جالب نیست، مثلا فیورنتینا رو 7 بر 4 شکست دادم و ... یه جورایی شبیه تیم های زدنیک زمن میشهمن با این سه سیستمی که استفاده می کنم تا اینجا خیلی موفق بودم، تو لیگ اولم و با فیورنتینا که تیم دوم هست 8 امتیاز اختلاف دارم، تو لیگ قهرمانان هم به مرحله یک چهارم رسیدم و منچستر و بایرن رو حذف کردم، کوپا ایتالیا رو هم با تیم دومم میرم... کلا تنوع سیستم تو این نسخه خیلی تاثیر داره و استراحت دادن به بازیکن ها....
مقابل تیم های قوی تر سیستم دفاعی تر بچین و استراتژی رو رو حالت کنترل بذار، ضد حمله هم میتونه خیلی واست موثر باشه...
خواستی سیستم 4 - 2 - 4 رو بهت میدم ببینی چطور جواب میده
من خودم به اسکین steklo عادت کردم، تو این مورد واقعا سلیقه ای هست و نمیشه نظر خاصی دادراستی خفن ترین و زیباترین skin کدومه؟من با core 2 due خیلی کند هستم...
![]()
Last edited by juve327; 22-01-2013 at 19:01.
الان مشکل همینه که team talk که میکنم اصلا هیچ تغییری در بازیکنا ایجاد نمشه...جالبیش اینه که تیم تاک رو حتی میسپرم به دستیارم که نسبتا مربی معروفتریه ولی بازیکنا نسبت به اونم خنثی هستن....
راستی یه سوال دارم ازت...گفتی 7-4 نتیجه یه بازیت شده بود..یهو چشم گرفت..قبول داری کلا نتایج بازی های این سری الکی پرگله؟
بعضی مواقع به کلم می زنه برم از همونایی که شما خریدی بخرم و بازی اوکی بشه اما بعد میگم شاید کرکش بیاد
اخه عزيز من تا كركش بياد نسخه ١٤ اش مياد..رووني جون الا هفته چندمي؟با نظر من راجع به پر گلي ابازيا موافقي؟
هفته چندم؟؟؟!!!!داداش نمیشه بدون کرک درست درمون یا خرید کد بازی کرد که!!!چه توقعی داری از من که رسیده باشم به هفته چندم!![]()
[QUOTEمنظورت از steklo همون اسکینی هست که نوشته sketlo x3?][/QUOTE]
آره، اون عددی که کنار x نشون دهنده ی ورژن بازی هست، فوتبال منیجر 2012 رو باsteklo x2 بازی می کردم و 2013 رو با x3
لان مشکل همینه که team talk که میکنم اصلا هیچ تغییری در بازیکنا ایجاد نمشه...جالبیش اینه که تیم تاک رو حتی میسپرم به دستیارم که نسبتا مربی معروفتریه ولی بازیکنا نسبت به اونم خنثی هستن....
راستی یه سوال دارم ازت...گفتی 7-4 نتیجه یه بازیت شده بود..یهو چشم گرفت..قبول داری کلا نتایج بازی های این سری الکی پرگله؟
اتفاقا من هر وقت از سیستم 2 - 5 - 3 استفاده کردم که در واقع بیشتر شبیه 2 - 3 - 5 هست نهایتا با نتایج 1 - 0 یا 2 - 0 بازی رو برنده شدم
من این sketlo رو تو سایت fifabase میرم اصن واسه دانلودش یه صفحه دیگه ی بی ربط وا میشه...میشه لینکشو بد عزیزم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)