تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 117 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی خفن ترین و زیباترین skin کدومه؟من با core 2 due خیلی کند هستم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یعنی همین نسخه ویندوزی رو مک همم نصب میشه و اون مشکل رو نداره؟
    نه دوست عزیز، ورژن مک با ویندوز کاملا فرق داره، حتی آپدیت هاشون هم جداست

juve327 عزیز من یه سوال دارم...شما الان فصل اولی درسته؟تیمتم یووه انتخاب کردی و حتما reputation شما خیلی بایین هستش...من الان تیمم لاتسیو هستش و دوماه هست که مربی این تیم شدم و کسی ازم حساب نمیبره با این reputation*..شما که یووه ایی جای خود داری...

دیگه اینکه سیستم 4-2-4 خیلی تخیلی دیگه این دوره ها...امکان نداره جواب بده..چطوری نتیجه گرفتی...
    همه چیز بستگی به نتایجی داره که با تیم میگیری، در کنار اون به بازیکن هات بونس بده، از تیم تاک مثبت استفاده کن و در مورد ترانسفر ( چه بازیکن و چه مربی ) ازشون نظر بخواه و ... اما خب اگه نتایجی خوبی بگیری خیلی روی درجه ی محبوبیتت تاثیر داره...
    4 - 2 - 4 با دو هافبک دفاعی بازیساز و دو inside forward یه مهاجم بازیساز و یه مهاجم هدف اتفاقا خیلی هم خوب به واسه من جواب داده، البته تنها مشکلش اینه که آمار گل خورده ام تو این بازی ها چندان جالب نیست، مثلا فیورنتینا رو 7 بر 4 شکست دادم و ... یه جورایی شبیه تیم های زدنیک زمن میشه من با این سه سیستمی که استفاده می کنم تا اینجا خیلی موفق بودم، تو لیگ اولم و با فیورنتینا که تیم دوم هست 8 امتیاز اختلاف دارم، تو لیگ قهرمانان هم به مرحله یک چهارم رسیدم و منچستر و بایرن رو حذف کردم، کوپا ایتالیا رو هم با تیم دومم میرم... کلا تنوع سیستم تو این نسخه خیلی تاثیر داره و استراحت دادن به بازیکن ها....
    مقابل تیم های قوی تر سیستم دفاعی تر بچین و استراتژی رو رو حالت کنترل بذار، ضد حمله هم میتونه خیلی واست موثر باشه...
    خواستی سیستم 4 - 2 - 4 رو بهت میدم ببینی چطور جواب میده

راستی خفن ترین و زیباترین skin کدومه؟من با core 2 due خیلی کند هستم...

من خودم به اسکین steklo عادت کردم، تو این مورد واقعا سلیقه ای هست و نمیشه نظر خاصی داد
    Last edited by juve327; 22-01-2013 at 19:01.

3. این کاربر از juve327 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان مشکل همینه که team talk که میکنم اصلا هیچ تغییری در بازیکنا ایجاد نمشه...جالبیش اینه که تیم تاک رو حتی میسپرم به دستیارم که نسبتا مربی معروفتریه ولی بازیکنا نسبت به اونم خنثی هستن....

راستی یه سوال دارم ازت...گفتی 7-4 نتیجه یه بازیت شده بود..یهو چشم گرفت..قبول داری کلا نتایج بازی های این سری الکی پرگله؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منظورت از steklo همون اسکینی هست که نوشته sketlo x3?

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بعضی مواقع به کلم می زنه برم از همونایی که شما خریدی بخرم و بازی اوکی بشه اما بعد میگم شاید کرکش بیاد

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعضی مواقع به کلم می زنه برم از همونایی که شما خریدی بخرم و بازی اوکی بشه اما بعد میگم شاید کرکش بیاد
    اخه عزيز من تا كركش بياد نسخه ١٤ اش مياد..رووني جون الا هفته چندمي؟با نظر من راجع به پر گلي ابازيا موافقي؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اخه عزيز من تا كركش بياد نسخه ١٤ اش مياد..رووني جون الا هفته چندمي؟با نظر من راجع به پر گلي ابازيا موافقي؟
    هفته چندم؟؟؟!!!!داداش نمیشه بدون کرک درست درمون یا خرید کد بازی کرد که!!!چه توقعی داری از من که رسیده باشم به هفته چندم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[QUOTE
    منظورت از steklo همون اسکینی هست که نوشته sketlo x3?
    ][/QUOTE]

آره، اون عددی که کنار x نشون دهنده ی ورژن بازی هست، فوتبال منیجر 2012 رو با
    steklo x2 بازی می کردم و 2013 رو با x3

لان مشکل همینه که team talk که میکنم اصلا هیچ تغییری در بازیکنا ایجاد نمشه...جالبیش اینه که تیم تاک رو حتی میسپرم به دستیارم که نسبتا مربی معروفتریه ولی بازیکنا نسبت به اونم خنثی هستن....

راستی یه سوال دارم ازت...گفتی 7-4 نتیجه یه بازیت شده بود..یهو چشم گرفت..قبول داری کلا نتایج بازی های این سری الکی پرگله؟

اتفاقا من هر وقت از سیستم 2 - 5 - 3 استفاده کردم که در واقع بیشتر شبیه 2 - 3 - 5 هست نهایتا با نتایج 1 - 0 یا 2 - 0 بازی رو برنده شدم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من این sketlo رو تو سایت fifabase میرم اصن واسه دانلودش یه صفحه دیگه ی بی ربط وا میشه...میشه لینکشو بد عزیزم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •