تاپیک نافرم خوابیده ها
Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2
تاپیک نافرم خوابیده ها
منم تازه این تلویزیون رو گرفتم .تا جاییکه من میدونم وبا مسئولین مادیران صحبت کردم .این تلویزیون این قابلیت رو نداره به دفترچه رجوع کن کلیدها فقط برای تایم شیفت استفاده می شود.
لطفا یکی بگه این مدل 8300 بهتره یا سونی ex650 ؟
از نظر کیفیت تصویر sd ?
ببین ex650 sony هم الان یکی از تلوفزیونهای خوب بازاره ولی مدل شارپ چند تا مزیت نسبت به این مدل سونی داره :
1- پنلش ژاپنیه
2- یه تکنولوژی منحصر به فرد شارپ بنام کواترون داره که رنگ تصاویر رو واقعی تر نشون میده
3- سه بعدی هست
4- اکثر فرمتهای رایج رو با usb پخش میکنه .
5- فرکانس بالاتری داره که توی کیفیت تصویر بخصوص تصاویر اکشن و متحرک کاملا" تاثیرگذاره
الان همه تلویزیونهای بازار مونتاژ ایرانه . ولی شارپ این مزیت رو داره که پنل تلویزیون و قطعاتش ژاپنیه .
سلام دوستان ،من نرم افزار mkvmerge GUI ورژن 6 رو برای str تست کردم جواب نداد.این نرم افزار mkv رو با str بدون رندر یکی میکنه و حاصل یک mkv میشه اسم دیگه این نرم افزار mkvtoolnix-unicode-6.1.0 هست. وقتی فایل از usb پخش میشه در بخش info می نویسه زیرنویس : خاموش کسی راه حلی برای این نداره ؟
در ضمن کسی دانگل بی سیم این تلویزیون رو خریده و ازش غیراز اطلاعات دفترچه خبری داره؟
دیگه اینکه نرم افزار این سیستم آپدیت جدیدی داره(مدل من 40 اینچ 8300x تولید بهمن ماهه)؟
Last edited by aha7120; 20-04-2013 at 16:16.
آقا دانگل و آپدیت سوال منم هست
اصلا چه مدل دانگلی میشه برا این تلویزیون خرید؟ یعنی هر دانگل وایرلسی بخریم و وصل کنیم کار میکنه؟؟ چه کارایی میشه باهاش انجام داد؟
دوستانی که 8300x دارند لطفا فایل زیر رو تست کنند ببینند کدام زیرنویس نمایش داده میشه !؟ (درون فایل mkv چندتا زیرنویس گنجانده شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکی که دیروز گذاشتم مثل اینکه مشکل داره، دوستان این لینک رو دانلود کنند
لطفا نتیجه تست رو همینجا بذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام وتشکر فعلا قبلی رو تست کردم حیف فیلم خیلی کوتاهه و تغییر زیر نویس کند،ولی متنها همه بریده ونیمه کاره هست ولی 6 زیر نویس شناخته وپخش میشه غیر از 5 )، 6 هم فارسی ولی غیر از یک انگلیسی مابقی نصفه و موربند. دومین لینکتون رو دانلود کردم می خواستم تست کنم ولی مثل اینکه فرقی نکرده ؟ خودم هم دارم فرمتهای دیگه ای رو تست میکنم.
Last edited by aha7120; 22-04-2013 at 20:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)