تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 14 اولاول ... 7891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 132

نام تاپيک: کسی یوری بازی کرده

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

akmfad1 جان دستت درد نکنه ... سمایلی پلاس رو گرفتم ولی این شکلک آفریقاییهاشو نداشتش ... بگذریم .... آقا این رد آلرت من نیمه های بازی کرش میکنه و یوری هم که اصلا" بالا نمیادش دیگه .... بنظرت برم دیویدی Command and Conquer - The First Decade رو بخرم ؟! البته ارژینالش رو میگم که در بر گیرنده بازیهای زیره :
    Command & Conquer™ (Aug. 1995) - Command & Conquer The Covert Operations™ (April 1996) - Command & Conquer™ Red Alert™ (Oct. 1996) - Command & Conquer Red Alert Counterstrike™ (Mar. 1997) - Command & Conquer™ Red Alert™ The Aftermath™ (Sept. 1997) - Command & Conquer™ Tiberian Sun™ (Aug. 1999) - Command & Conquer™ Tiberian Sun™ Firestorm (Feb. 2000) - Command & Conquer™ Red Alert™ 2 (Oct. 2000) - Command & Conquer™ Yuri’s Revenge™ (Oct. 2001) - Command & Conquer Renegade™ (Feb. 2002) - Command & Conquer™ Generals (Feb. 2003) - Command & Conquer™ Generals Zero Hour (Sept. 2003)

نظرت چیه ؟!

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

اره عاليه اين منم يه دي وي دي مثل اين رو گرفتم

براي استفاده از اون شكلكها هم تو برنامه برو تب P بعد شماره 10 رو بگرد موفق باشي

اگه مشكلي بود پيام خصوص ي بيا ياهو مسنجر
    Last edited by AK1; 20-09-2006 at 21:37.

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط akmfad1
    اره عاليه اين منم يه دي وي دي مثل اين رو گرفتم

براي استفاده از اون شكلكها هم تو برنامه برو تب P بعد شماره 10 رو بگرد موفق باشي

اگه مشكلي بود پيام خصوص ي بيا ياهو مسنجر

ای که دستت درد نکنه ... شما یکی از سه تا آی دی هستی که من خیلی خوشم میاد ازشون چون خیلی آقایین حالا سریالی چیزی از ارژینالش احتیاج نداری من برات بفرستم ؟!

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض مشکل در نصب پچ ورژن 1.001 یوری

سلام من پچ ورژن 1.001 یوری رو دارم ولی هنگام نصب ارور میده که میتونید تصویر ارور رو تو عکس زیر ببینید کسی میتونه کمک کنه ؟

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

ببخشيد اين سوال رو ميپرسم. يوري كدوم بازي بود؟ نكنه همون رد آلرته؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

یوری expantion رد الرت هست و رد ارت 2 رو ارتقا داده بعد از نصب رد ارت 2 باید یوری رو تو همون فولدری که رد الرت 2 نصب شده نصب کرد بازی فوق العاده ای هستش که پیشنهاد میکنم اگه از دوست داران بازی های استراتژیک هستید از دستش ندید البته c&c3 هم که جدید ترین Game از ساخته های westwood هست چند ماهی میشه ارایه شده از جنرالز zero hour خیلی باحال تره !

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض Yuri Is Master

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farzad_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    من امروز اين تاپيك رو خوندم.
    من از سال 77 تا حالا رد آلرت و بعد از اون هم يوري بازي مي كنم. واقعا بازي كه تمومي نداره و واقعا محشره. تازگي هم C&c رو شروع كردم كه به نظر من بازم يوري يه چيز ديگه است.
    من در حدود 100 تا مپ و نقشه براي يوري و رد آلرت 2 دارم كه هركدومشون زيبايي و هيجان خاص خودشون رو دارن. و فكر هم نمي كنم در يوري چيزي و كاري باشه كه بلد نباشم. (از ديد ادعا نخونيد ها)
    اگر بتونم خوشحال مي شم به سوال هاي شما جواب بدم.
    اگر هم كسي اينجا پا باشه خيلي دوست دارم شبكه هم بازي كنم. من اي دي اس ال دارم و ميتونم از طريق اينترنت شبكه بازي كنم.
    نمي دونم تاحالا با نقشه هايي بجز نقشه هاي خود يوري بازي كرديد يا نه. ولي اين رو بدونيد كه بازي به نقشه هاي جديد يعني بازي جديد ، يعني زنديگي جديد.
    خيلي حال مي ده.
    اگر كسي خواست بگه تا براتون بذارم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

من امروز اين تاپيك رو خوندم.
    من از سال 77 تا حالا رد آلرت و بعد از اون هم يوري بازي مي كنم. واقعا بازي كه تمومي نداره و واقعا محشره. تازگي هم C&c رو شروع كردم كه به نظر من بازم يوري يه چيز ديگه است.
    من در حدود 100 تا مپ و نقشه براي يوري و رد آلرت 2 دارم كه هركدومشون زيبايي و هيجان خاص خودشون رو دارن. و فكر هم نمي كنم در يوري چيزي و كاري باشه كه بلد نباشم. (از ديد ادعا نخونيد ها)
    اگر بتونم خوشحال مي شم به سوال هاي شما جواب بدم.
    اگر هم كسي اينجا پا باشه خيلي دوست دارم شبكه هم بازي كنم. من اي دي اس ال دارم و ميتونم از طريق اينترنت شبكه بازي كنم.
    نمي دونم تاحالا با نقشه هايي بجز نقشه هاي خود يوري بازي كرديد يا نه. ولي اين رو بدونيد كه بازي به نقشه هاي جديد يعني بازي جديد ، يعني زنديگي جديد.
    خيلي حال مي ده.
    اگر كسي خواست بگه تا براتون بذارم.
    سلام عزیزم خوب شد که به جمع ما پیوستی این فوروم فراموش شده بود که من احیاش کردم !
    برای صحبت های بعدی حتما ایدی منو اد کن این یاهو ایدی منه redalert2andyuri منتظرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farzad_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

چشم. اين كار رو كردم.
    به نظر من اين بازي بهترين بازي استراتژيك و اصلا بهترين بازي دنياست.
    اتگه كسي به اينترنت دسترسي داره بگه تا با هم بازي كنيم
    راستي اون بحثي كه گفته بوديد از تانكها برق بگيريم و با تانكها پول جمع كنيم به كجا رسيد ... بگيد تا من هم يه موضوعي رو بگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •