با سلام من به شخصه خودم زیاد دنبال انلاین بازی کردن هستم و متاسفانه این بازی در ایران نمیشه انلاین بازی کرد یکی از دلایلش کرک شدن بازی هست![]()
با سلام من به شخصه خودم زیاد دنبال انلاین بازی کردن هستم و متاسفانه این بازی در ایران نمیشه انلاین بازی کرد یکی از دلایلش کرک شدن بازی هست![]()
سلام دوستان: خالکوبی روی دست تمام بازیکنان برای من به شکل نقطه های سیاه هست!!!!!! چرا اینطوریه ؟ مشکل از کارت و درایور و اینا هم نیست.... همه چی بروزه.تمام بازیهای امسال رو ultra بازی کردم با 7770 .کسی میدونه چرا؟برای این بازی آپدیت جدید نیومده؟
خالکوبیه خوب رنگ نکردن دستشونو باید دون دون باشه ولی حالا یکم جوگیر شدن سازندگان بازی دیگه!![]()
سلام دوستان.لطفا توضیح بدید این بازی چطور آپدیت میشه
امروز یه اتفاق جالب تو بازی افتاد
ثانیه های آخر بازی 76 به 76 مساوی بودم که با کوبی یه دو امتیازی زدم و بازی شد 78 یه 76 به نفع من و موند 1 ثانیه به آخر بازی دیگه گفتم بازی رو بردم.مربی حریف یه تایم اوت گرفت و بازیکنشون لعنتی یه سه امتیازی زد.اعصابم خورد شد بازیکنای حریف داشتن خوشحالی می کردن اما امتیاز حساب نشده بودکه داور رفت طرف مانیتور کنار زمین و صحنه آهسته رو دید.مشخص شد که موقعی که بازیکن حریف داشت پرتاب می کرد وقتی ثانیه صفر شد توپ هنوز تو دستش بوده و به همین خاطر سه امتیاز حساب نشد و بازی رو بردیم
این بازی با گیمپد بهتره یا کیبرد؟ یعنی کدوم بیشتر حال میده؟
و اینکه چطوری میشه تنظیمات کنترلر کیبرد رو دوباره پیشفرض و دفالت گذاشت؟
جای کلیدهارو عوض کردم الان دیگه حوصلم نمیشه یکی یکی امتحان کنم چی به چیه
Last edited by havzhini; 28-04-2013 at 20:32.
هرکاری میکنم نمیتونم پنالتی گل بزنم تنظیمات خاصی داره ؟ - ضمنا اسلم دانک چطوری میزنن ؟؟
موقع زدن ضربه پنالتی دست بازیکن که اومد دقیقاً بالاسرش(پیشونیش)سریع دکمه(آنالوگ راست)را ول کن
برای زدن اسلم دانک باید RT رو چسبیده باشی و در جای مناسب زیر سبد دکمه شوت را بزنی البته طرف باید دانک زن هم باشه ها مثل لبرون جیمز و فضای آزادی هم روبروش باشه.مثلاً با بودن دو سه تا بازیکن زیر سبد خوب سخته دانک زدن
اگه یه دور بری تمرینات رو انجام بدی همه چیز میاد دستت
شرمنده یادم رفت بگم من با کیبرد بازی میکنم
خوب همونو که باش میدویی رو نگه دار شوت بزن دانک میره عین شیر البته باید شرایطش باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)