سلام
من فیفا بازی کردم خیلی حال میده!برای من ماکزیمم دما 55 -60 بوده
فینگرش خیلی عالیه،صفحه کلیدش خیلی خوبه
من با دو سه مدل های دیگه کار کردم اما صفحه کلید های اچ پی جور دیگس
سلام
من فیفا بازی کردم خیلی حال میده!برای من ماکزیمم دما 55 -60 بوده
فینگرش خیلی عالیه،صفحه کلیدش خیلی خوبه
من با دو سه مدل های دیگه کار کردم اما صفحه کلید های اچ پی جور دیگس
نه داداش من مشکلی ندارم باهاش
سه بار مختلف !!
گیرم نمیاد اصلش
من که اینقدر از دست ویندوز 7 عصبیم که میخوام بزنم ایکس پی نصب کنم والا
ویندوزم ویندوزهای قدیم
همین نسخه بلک باکس اگه اینترنت پرسرعت داری دانلود کن 10 گیگ بازی کامل هست اگه میبینی حجمش کمتره چون حجم فیلم های نسخه اصلی بالاس و فول hd هست ولی نسخه بلک باکس فیلما رو کردن 720p که اونم کیفیتش خیلی خوبه و کافیه
ویندوز 8 میاد چند روز دیگه وایسا نصب کن ببین اون چطوره درایورهاش هم hp گذاشته جدید
منم blackbox رو بازی کردم.مشکلی نداشت اصلا.البته من استئناءا این بازی رو خریدم.چون حال نداشتم دانلود کنم.حجم black box ش هم به نسبت زیاد بود خیلی طول می کشید.از بیرون خریدم 3 dvd بود.اگه دانلود نمی کنی می تونی بری از یه جا بگیری به شرط اینکه بلک باکس باشه و نسخه های reloaded , ...نباشه(البته اونها هم معتبرند و نباید مشکلی داشته باشن.ولی چون من و اون دوستمون راحت بازی کردیم بلک باکس رو شما هم همینو بگیری مطمئن تره)حیف نیست این بازی رو بازی نکنی!من دوبار تمومش کردم!
greedy@
من می گم شما اگه می تونی گرافیک ایتنل رو کلا disable کن یا درایورش رو پاک کن ببین مشکلت حل می شه یا نه.من نکردم.ولی شاید بشه این کار رو کرد
نمیشه اینتل disable کنم کلا میگه گرافیک نداری منتظرم نسخه نهایی ویندوز 8 بیاد درایور جدید هم hp گذاشته ببینم مشکل حل میشه یا نه
نه بابا سرعت کجا بود!!!باید بخرم !!
نصب کردی خبر کن ببینم چجوریاس
اگه فایده داره ماهم نصب کنیم
بالاخره این لپ تاپ با گرافیک 630 کانفینگش طبیعیه بخرمش یا نه؟
دوست منAMD Radeon HD 7650M این مدل کارت گرافیکشه
بقیه هر چی میگن یا زدن چرت میگن
دوستان میشه بفرمائید شما چطور بین کارت گرافیک تون سوئیچ میکنید من که هرچی داخل catalyst میگردم چیزی پیدا نمیکنم
خواهشا جوابکی بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)