تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 52 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان کارگردان این نسخه خود کوجیما هست دیگه ؟
    چون Metal Gear Rising: Revengeance اصلا مال نبود در مقایسه با قبلی ها . یک بار بازی کردم و دیگه دوست ندارم بازیش کنم حیف 70 یورو پول :(

2. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چون Metal Gear Rising: Revengeance اصلا مال نبود در مقایسه با قبلی ها . یک بار بازی کردم و دیگه دوست ندارم بازیش کنم حیف 70 یورو پول :(
    بله کارگردان بازی جناب کــوجیمای بزرگ هستش .

4. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

چون Metal Gear Rising: Revengeance اصلا مال نبود در مقایسه با قبلی ها
    ولی کوجیما روی بازی نظارت داشته و جز کارنامه اون محسوب میشه(بر اساس ایده های نوین)!!! مثل همکاری های میکامی در دویل می کرای!!

6. 2 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ولی کوجیما روی بازی نظارت داشته و جز کارنامه اون محسوب میشه(بر اساس ایده های نوین)!!! مثل همکاری های میکامی در دویل می کرای!!
    تو دهات شما نظارت داشته با پرودیوسر بوده یکیه ؟! تو شهر ما یکی نیست

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

خیر هر بازی رو به اسم کارگردانش نمیشناسند ، شناخت هر بازی به ده ها عامل بستگی داره که یکیش کارگردانه .
    لابد بین این ده ها عامل وظیفه ی نظارت درشون جایی نداره...زکی..نون به نرخ روز نخور،،
    +
    بنظرت MGS V "معجزه آسا" میشه ب کارگردانی کوجیما؟؟
    Last edited by Turok-71; 05-06-2013 at 04:13.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

لابد بین این ده ها عامل وظیفه ی نظارت درشون جایی نداره...زکی..نون به نرخ روز نخور،،
    +
    بنظرت MGS V "معجزه آسا" میشه ب کارگردانی کوجیما؟؟
    باید برات یکی یکی بشمرم ؟

بشمار 1 : کارگردانی
    بشمار 2 : نویسنده (کسی که داستان بازی رو مینویسه)
    بشمار 3 : ژانز
    بشمار 4 : تکنولوژی ساخت (شامل پلتفرم ، زبان برنامه نویسی و محیط توسعه)
    بشمار 5 : تهیه کننده (Producer) - برای اینکه بدونی پردویوسر چی کارست دقیقا : تهیه‌کنندهٔ کسی است که شرایط را برای درست کردن اثر فراهم می‌کند. راه‌اندازی، هماهنگ‌سازی، رسیدگی و کنترل کارهایی از جمله جمع‌آوری پول مورد نیاز، به‌کارگیری افراد کلیدی و این‌گونه کارها بر عهدهٔ تهیه‌کننده‌است. تهیه‌کننده در تمام مراحل فرآیند از توسعه تا تکمیل پروژه، نقش دارد.
    بشمار 6 : صداگذاری و طراحی صدا (بازی بدون صدا = پشمک)
    بشمار 7 : اسکچ زنی های اولیه (ایده های اولیه طراحی صحنه و کاراکترها حاصل کار این افراده)
    بشمار 8 : کارگردان سینمایی (برای بخش دموهای پری رندر)
    بشمار 9 : آرتیستها (به ساوند آرتیست و موشن آرتیست تقسیم میشند ، در بعضی بازیها اکتور هم داریم)
    بشمار 10 : موتور بازی (اصل داستان)
    بشمار 11 : فیزیک انجین (نباشه بازی میشه سوپر ماریو)
    بشمار 12 : لول دیزاینر (کسی که مراحل بازی رو طراحی میکنه ، در پروژه های بزرگ کار لول دیزاین و ورد دیزاین در تیمهای جداگانه انجام میشه )
    بشمار 13 : مکانیک بازی (کسی که قوانین حاکم بر بازی رو تنظیم میکنه)
    بشمار 14 : لید دیزاینر (کسی که تمام عوامل رو با هم هماهنگ میکنه)
    بشمار 15 : طراح محتوا (طراح شخصیتها ، کاراکترها ، وسیله ها و ...)
    بشمار 16 : UI دیزاینر (طراح رابط گرافیکی کاربر)

نتیجه : حضرت عالی مایکل اسکورسیزی هم که باشی ولی تهیه کنندت مجید آقاگلیان باشه و هنرپیشه ات بهنوش بختیاری و نویسنده ات بهاره رهنما بهتر از برره نمیتونی درست کنی

10. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

البرز جان و میلاد جان لطفا ادامه این بحث طولانی رو به پروفایلهاتون منتقل کنید.

بله کارگردان ، تهیه کننده ، نویسنده قسمت V شخص خود کوجیما هستن

Metal Gear Rising هم فقط طرح داستان بازی دست کوجیما بود وگرنه داستان نویس و کارگردان و بقیه کلا همش تحت نظارت PX بود و بس حتا کوجیما در روند گیم پلی بازی هم تاثیر گذار نبود
    چه بسا که خود بازی هم بازی بسیار موفقی بود

اضافه کنم کوجیما کلا در پروژه های مختلفی فعالیت داره و سرمایه گذاری کرده که از جمله سری Castlevania: Lords of Shadow که البته باز کوجیما هیچ تاثیر مستقیمی در روند ساخت این بازی نداره و فقط این بازی رو احیا کرد

12. 10 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

البرز جان و میلاد جان لطفا ادامه این بحث طولانی رو به پروفایلهاتون منتقل کنید.
    راستش من با ایشون بحثی ندارم ، قبلا هم گفتم .

بله کارگردان ، تهیه کننده ، نویسنده قسمت V شخص خود کوجیما هستن

Metal Gear Rising هم فقط طرح داستان بازی دست کوجیما بود وگرنه داستان نویس و کارگردان و بقیه کلا همش تحت نظارت PX بود و بس حتا کوجیما در روند گیم پلی بازی هم تاثیر گذار نبود
    چه بسا که خود بازی هم بازی بسیار موفقی بود

اضافه کنم کوجیما کلا در پروژه های مختلفی فعالیت داره و سرمایه گذاری کرده که از جمله سری Castlevania: Lords of Shadow که البته باز کوجیما هیچ تاثیر مستقیمی در روند ساخت این بازی نداره و فقط این بازی رو احیا کرد
    خوب پس باید بازی خوبی بشه، یعنی مگه میشه بد بشه
    فقط دو تا چیزی که من توی متالگیرها ازش دلخورم عوض شدن رادار بازی از شماره 3 به بعد بود و اینکه بازی چپتر چپتر شده بود.
    برای من قابل درکه که شماره 3 چون داره داستان سالهای قدیم رو نقل میکنه پس تکنولوژی ها هم متفاوت و قدیمی باشند . ولی نمیفهمم چرا توی شماره 4 هم باز مپ رو به صورت اصلی بر نگردوندند یا دست کم خیلی بنیادی عوضش نکردند .
    البته اینها اصلا ربطی به خود بازی نداره و نه تاثیری در گیم پلی داره و نه داستان و ...

تاریخ عرضه بازی هم که گفتند توی 2013 هست ولی عجیبه که توی آمازون هنوز پیش فروش نشده !

14. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خوب پس باید بازی خوبی بشه، یعنی مگه میشه بد بشه
    فقط دو تا چیزی که من توی متالگیرها ازش دلخورم عوض شدن رادار بازی از شماره 3 به بعد بود و اینکه بازی چپتر چپتر شده بود.
    برای من قابل درکه که شماره 3 چون داره داستان سالهای قدیم رو نقل میکنه پس تکنولوژی ها هم متفاوت و قدیمی باشند . ولی نمیفهمم چرا توی شماره 4 هم باز مپ رو به صورت اصلی بر نگردوندند یا دست کم خیلی بنیادی عوضش نکردند .
    البته اینها اصلا ربطی به خود بازی نداره و نه تاثیری در گیم پلی داره و نه داستان و ...

تاریخ عرضه بازی هم که گفتند توی 2013 هست ولی عجیبه که توی آمازون هنوز پیش فروش نشده !
    میلاد به نکته خوبی اشاره کردی که من خودم قبلا برای این موضوع کلی مطلب و اینا خوندم و به نتایجی رسیدم که البته بین صحبت هات هم خودت بهشون اشاره کردی
    اول که بازه زمانی بازی تاثیر گذاره ، در MGS 3 با توجه به تکلونوژی در اون تاریخ حتما رادار به اون صورت نمیتونست پیشرفته ای در اختیار باشه
    اما قضیه اینه که گیم پلی باید نسبت به زمان و تاریخ عرضش هم تغییر کنه
    چیزی که در بازی های مخفی کاری با توجه به پیشرفت صنعت گیم باید رعایت بشه اینه که اصل مخفی کاری به واقعیت نزدیک بشه
    یعنی الان تو این برهه یک بازی مخفی کاری بیاد که رادارش تمام و کمال محل دشمنهارو مشخص کنه اون بازی حتما ضربه میخوره ( از دید منتقدی )
    الان مخفی کاری باید به شکلی باشه که فرد بازیباز احساس کنه خودش در موقعیت حضور داره و بدون امکاناتی مثل رادار و بقیه و بتونه از فرصت ها استفاده کنه و مرحله رو رد کنه
    و کوجیما این موضوه رو کاملا درک کرده و در MGS 4 به شکلی کاملا عالی پیاده کرد
    از یک نکته دیگه باید زاویه دوربین رو هم مد نظر قرار داد در متال های قدیمی دوربین بیشتر به شکل ایزومتریک بود در حالی که رفته رفته دوربین به پشت شانه ها امد
    که این کاملا تاثیر گذاره و در روند گیم پلی مهم هستش

مبحثش خیلی طولانیه و جای بحث زیادی هم داره که وقت زیادی هم میطلبه

16. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

18. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •