تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 16 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 156

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله گروهی

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

تیم دورتموند خیلی خوبه در کل....پتانسیل خوبی داره و هر نوع شیوه بازی رو باهاش میشه به نمایش گذاشت مثلا در بازی رفت دیدم که ابتدا بدون مشکل دائما حمله میکردند بعد از گل ، مالکیت توپ رو در اختیار گرتند و بدون نقص اینکار رو انجام دادند و همچنین از کناره ها تا حدود زیادی مخصوصا سمت اسین که دفاع تخصصی نبود فشار می آوردند ، آخر بازی که از لحاظ بدنی کم می آوردند برای حفظ همون نتیجه دفاع خط به خط رو به طور عالی اجرا میکردند و در آخر هم به خقشون رسیدند.
    اما دوتا نکته که من دقیقا با ماشاهده ترکیب تیم میدونستم برای ما مشکل ساز میشند:
    1-آربلوا ، پست تخصصی آربلوا دفاع راست هست و به انداز کافی روی اون پست پر اشتباه ظاهر میشه چه برسه بیاد روی پست غیر تخصصی ، بهتر بود همون دفاع راست بازی میکرد راموس به پست غیر تصخصصی یعنی دفاع چپ منتقل میشد بازم تا حدود زیاد مطمئن تر بود.
    2-باز کردن مودریچ جای اسین ، من کاملا مطمئن بودم که اسین قراره فیکس باشه ولی ظاهرا مصدوم یا خسته بود از بازی قبل ، به خاطر این فیکس نبود یا شاید هم برنامه های دیگه ها برای کنترول بازی داشتند در هر صورت من مطمئن بودم اگر مودریچ بازی کنه تو مرکز زمین 100% به خاطر ضعف بدنی مودرچ و قدرت بدنی پایین مودریچ در مقابل هافبک های دورتمون به مشکل میخوریم که همینطور هم شد.از لحاظ فیزیکی واقعا کم میاورد و با ورود اسین به ترکیب این مشکل بر طرف شد. و زمانی که مودریچ کنار ژابی فیکس میشه دقیقا تیم 4-1-4-1 بازی میکنه و عملا مودریچ قابلیت های یک هافبک دفاعی مثل خدیرا یا اسین یا....رو نداره.

اشتباهات داوری زیاد بود حالا به درست و غلط بودنش کاری نداریم چون تیم دروتموند سابقه نداره احتیاجی نیست در رابطه با درست یا غلط بودن بحثی کنیم.

امروز تو خبر های خوندم کارخاوال ( دفاع راست آکادمی رئال که امسال جدا شد و رفت به بوندس لیگا) در حال حاضر بهترین دفاع راست بوندس لیگا شده یعنی از فیلیپ لام...هم بالاتر! واقعا حیف !
    Last edited by D3vil_A; 08-11-2012 at 11:24.

2. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل- روبرتو مانچینی سرمربی باتجربه تیم منچستر سیتی در آستانه بازی حساس تیمش برابر رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی حاضر شد و به سوالات مختلف پاسخ داد
    کریس رونالدو
    من فقط می توانم امیدوار باشم که چهارشنبه شب بد او باشد .رویارویی با بازیکنی که در هر بازی یکی دو گل میزند بسیار سخت است.بازگشت رونالدو به منچستر میتواند فرصت خوبی برای او باشد همچنین یک بازی مهم برای مادرید که می خواهدبه مرحله بعدی صعود کند
    توپ طلا
    رونالدو بازیکن بسیاربزرگی است و شایسته توپ طلا است.او سال قبل گل های زیادی برای رئال مادرید به ثمر رساند که به قهرمانی رئال کمک زیادی کرد.رونالدو و مسی بهترین بازیکنان جهان هستنداما قهرمانی در لالیگا شانس رونالدو برای توپ طلا را بیشتر می کند

بازی رفت برابر رئال
    اگر در بازی رفت نتیجه خوبی کسب می کردیم شرایط برای ما حالادر گروه خیلی فرق می کرد.مایوس کننده بود.بازی کردن در آنجا آسان نیست.در نیمه آنها بهتر از ما بازی کردند.اما در نیمه دوم شرایط عوض شد.در فاصله 3 دقیقه به پایان بازی نتیجه به سود ما بود.باید قویتر می بودیم و بازی را می بستی
    بازی فردا شب
    شانسی برای صعود نداریم.البته فوتبال عجایب خاص خودش را دارد.مردم اینجا چند سالی است منتظر رئال و بارسا هستند.بازی مهمی خواهد بودو باید خوب بازی کنیم

4. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

چه صحنه جالبی توی بازی شاختار با نوردشيلند اتفاق افتاد
    در بین طرفین داور از بازیکنهای شاختار خواست که توپ رو به تیم نوردشيلند بدن و بازیکن شاختار توپ برای دروازبان تیم نوردشيلند فرستاد ولی بازیکن شاختار در یک حرکت ناجوانمرانه توپ رو وسط راه گرفت و با زدن گل بازی رو مساوی کرد.بازیکنهای نوردشيلند معترض بودن و انتظار داشتن در شروع مجدد بازی شاختار اجازه بده دروازه اش باز بشه تا وضعیت به حالت قبل برگرده ولی بازیکنهای شاختار این کار رو نکردن ولی......بعد از گذشت یک دقیقه اولین توپی که روی دروازه شاختار اومد تبدیل به گل شد و چقدر من از به ثمر رسیدن این گل خوشحال شدم.تا باشد که تیم ها و بازیکنها از این حرکات ناشایست نکنند(نمونه وطینش زیاده)

6. 17 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

امان از دست این خیابانی
    بازی قشنگ چلسی یووه رو کوفتمون کرد
    اگه من طرفدار چلسی بودم
    بیشتر از باخت تیم از جفنگیات این آقا سکته میکردم
    اطلاعاتشم که در حد لیگ آزادگانه!
    Last edited by Alinho; 21-11-2012 at 02:03.

8. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولی در کل یوونتوس خیلی خوب بود و بدجوری روی دروازه تیم چلسی فشار میاورد و ثمره اش رو دید و با هیمن فشارهای متعدد به گل رسید .
    کلا میانه میدان دست یوونتوس بود که البته یکی از دلایلش سیستم بازی این تیمه ولی بازی ضعیف اوبی میکل باعث شده بود که بازیکنان یووه خیلی راحت میانه میدان مانور بدن.
    عدم وجود یک مهاجم نوک شش دانگ در ترکیب چلسی یکی دیگه از اشتباهات دی متئو بود . چند موقعیت رو خیلی راحت از دست دادن.
    با همه این صحبت ها یوونتوس کاملا تیم برتر بود و شایستگی سه امتیاز رو داشت .
    شاختار هم 5 بر 2 نورشلند رو شکست داد و صدرنشین گروه شد . با این شرایط کار برای چلسی سخت شده . یعنی شاختار حتما باید یووه رو شکست بده و چلسی هم نورشلند رو ببره تا بتونه صعود کنه.
    به نظر من یک کم بعیده !

10. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امان از دست این خیابانی
    بازی قشنگ چلسی یووه رو کوفتمون کرد
    اگه من طرفدار چلسی بودم
    بیشتر از باخت تیم از جفنگیات این آقا سکته میکردم
    اطلاعاتشم که در حد لیگ آزادگانه!
    این خیابانی رو که من بگیرم خفش میکنم
    خیلی تابلو تو گزارشش معلوم طرفدار چه تیمیه
    دیشبم که مشخص بود طرفدار کدوم تیمه
    بازی رئال و بارسا رو گزارش میکرد دیگه داشتم دیونه میشدم

12. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

از دست خیابانی کفری شدن دیگه شده عادت ! ولی خدایی یه بار گزارش ارمنده رو از رادیو گوش بدین ببینین به ستوه میاین یا نه . آدم رو روانی میکنه با اسلوموشن حرف زدنش . یهو ساکت میشه موقع گل لال میشه ! .....

یووه توی بازی دیشب ایتالیایی بازی نکر د و تونست چلسی رو ببره ! ( همین باعث شد تا کسل کننده نباشه بازیشون ]

حرف مانچینی هم در مورد رونالدو که شایسته توپ طلاست عجیب بوده ! بین مسی و رونالدو کسی که بیشترین تاثیر رو توی بردها داشته و روند یکنواخت ( بدون افت ! ) رو داشته معلومه کدوم بازیکنه . حالا یکی مث کارلوس اونجور دلیل میاره یکی هم مث این !

14. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

امروز صبحی اخبار میدیدم و گل ها رو، چقدر گل قشنگ دیشب زده شد؛
    از تک گل شالکه که فوکس (؟) از راه دور زد و گل پودولسکی و سوپر گل مکسس که تو مایه های گل زلاتان به انگلیس بود بلکه قشنگتر...

16. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اوضاع هفته ششم هم مثل این هفته باشه اونوقت میشه انتظار داشت که تو یک هشتم بازی های جذاب و سختی رو شاهد بود
    خیلی تیمای اسم و رسم دار نتونستن صدرنشین بشن و یه چندتا بازی باحال رو میشه شاهد بود
    PSG،آرسنال،میلان،رئال،یوون وس یا چلسی و اگر شگفتی رخ بده بایرن،با دوم شدن میتونن یه مکافاتی واسه تیمای صدرنشین درست بکنن

در کل فکر میکنم این دوره دوم شدن به صرفه تر هستش تا اول شدن چون تنها خطر جدی بارسلونا و بعدشم منچستر هستش((دورتموند نیمکت لازم رو نداره و یکی 2تا مصدومیت مشکل زیادی براشون درست میکنه)) ولی آدم یه نگاهی به تیمای رده دوم بکنه ممکنه سردرد بگیره

18. 10 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ونگر: لیگ برتر هنوز بهترین است

او گفته با وجود صعود چهار تیم از لالیگا و سه تیم از بوندس‌لیگا به دور بعد لیگ قهرمانان، لیگ برتر همچنان بهترین لیگ اروپا است.

سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال لیگ برتر را بهترین لیگ اروپا می‌داند.

این در حالی است که چهار تیم از اسپانیا و سه تیم از آلمان به آسانی به دور بعد لیگ قهرمانان راه یافتند.

منچسترسیتی برای دومین فصل پیاپی در مرحله گروهی حذف شد و چلسی بسیار بعید است بتواند از گروه خود صعود کند.

ونگر می‌گوید: «هنوز می گویم انگلیس قوی‌ترین است. در انگلیس اگر بازیکنی را بخواهید او را راحت می‌خرید و او مشتاق به حضور در لیگ برتر است.

تا زمانی که این اتفاق می‌افتد انگلیس قوی‌ترین لیگ اروپا است. انگلیس بهترین است چون این جا چیزهای بیشتری نسبت به بقیه لیگ‌ها داریم.

این‌جا بحث نحوه تجربه کردن فوتبال هم مطرح می‌شود. عمیقا بر این باور هستم و بازیکنان هم همین را می‌گویند.»

آرسنال با بردن مون‌پلیه برای سیزدهمین بار پیاپی به دور بعد لیگ قهرمانان راه یافت، رکوردی که تنها رئال مادرید عملکرد بهتری در این زمینه داشته.

ونگر می‌گوید: «کار ما آسان نبود. رقیبان قوی تر شده‌اند. فوتبال آلمان‌ها بهتر شده، فوتبال اسپانیا هر سال در لیگ قهرمانان عالی است و برخی باشگاه‌های فرانسوی مانند پاری سن ژرمن هم برگشته‌اند. دیگر صعود ما کمتر از قبل قطعی است.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/11/24

20. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •