بگم از کویت برم بیارن تو همون بازار جیان؟
دلار واقعی 3500 ... چی بگم در عرض 24 ساعت 500 تومن رفت روی دلار. فکر نمیکنم با این وضع کسی اصلا بیارزه براش که بیاره و کسی بیارزه براش که بخره... تو این یه هفته ما حدودا یک چهارم یک سوم ارزش پولمون رو از دست دادیم. تا حالا انقد ارزش ریال پایین نیومده بود
آره واقعا خیلی وضع بدی شده ... دلار 3.500 سکه 1.350 من خودم چندتا سکه ثبت نامی 600 تومنی دارم ولی خداییش اصلا از گرون شدنش خوشحال نیستم شاید 600 تومنم شده باشه 1.350 ولی واقعا فاجعه ای که بعدا 10 برابرش ازم پس میگیره... واقعا چطوری ادم میتونه دستگاهای الکترونیکی رو بخره . من لپ تاپم رو قیمت گرفتم میتونم بعد از 6 ماه استفاده با 200 هزار تومن سود بفروشمش ...
بهتر نبود بگی چجوری میشه زندگی کرد؟
دستگاه دیجیتالی بخوره تو سرم ! اصلا نخواستم ! ولی دیگه زندگی هم نمی شه کرد
اینترنت هم اینجا رو به قطعی هست ، نه ساکس و نه چیز پی ان کار نمیکنه !
اخه گوشی بدون انیترنت به چه درد می خوره ! یه هفتست می خوام سینک گوگل و .. کنم باید با چیز پی ان وصل می شدم که دستشون درد نکنه اون هم قطع کردن !
بد شانسی یعنی زاده ی این مملکت مضخرف بودن !
دق دقه ی ذهنی من باید چیا باشه !!!!!!!!!!!!!!!!
اینجا بحث GN II هست ! نه سیاست و بازار سکه و ارز !!!
شما با این ارز اگر قیافه GN 2 رو دیدی بعد بگو بهش مربوط نیست
اگر موضوع ارز باشه ، فقط مربوط به GN 2 نیست !
GS III ، iPhone ، iPad و .... و همینطور خیلی از دیوایس های دیگه اعم از TV ، لپتاپ ، دوربین و .... هستند که به قول شما قیافشو نمیشه دید ! اون موقع نصف تاپیک های این انجمن باید راجع به ارز صحبت کنند !!!
اون ها توی بازار هستند و از قیمتش صحبت میشه
اگر به حرف شما باشه کلا باید سر در فروم بزنن صحبت از هر گونه پول ممنوع
عزیز وقتی NOTE II رو به قیمت 3 میلیون و خورده ای توی ویترین دیدید، متوجه میشید که بهترین جا برای این بحث ها همینجا هست!
بیچاره شدیم رفت... پراید هاچ بک 13 میلیون!![]()
چند ماه پیش 9 تومن بودا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)