تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 22 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 220

نام تاپيک: GRID 2

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

خیلی حال داد ولی نه مثل GRID ... نسخه ی اول منظورمه.
    من نصف بازی رو مشغول لنگر دادن به ماشین برای بسته شدن درهاس

دریفت زدن سخت شده توش... ماشین خیلی میچسبه به زمین، خودم تو مسابقات معمولی یه دریفتایی میزدم حال میکردم.
    دوستان Derby ها هنوز هستن؟ من فقط یه کلاب رو تموم کردم فعلا.

2. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

نه من یادمه و دارم ... والا در مورد دریفت که من قبول ندارم به شخصه .. خوراکم تو همه پیچ ها چه دیرت .. چه گرید اینه که با دریفت دور بزنم و همراه گاز ... دیرت که اصلا مقوله دریفت هاش جداست .. اما بین این دو نسخه ... من نسخه 1 رو ترجیح میدم . والان هم از نظر خودم ( تجربه شخصی - شاید شما خیلی حرفه ای تر باشید .. ) نسخه 1 برتره

در مورد خاکی .. شما با ماشین معمولی با سرعت 150 تا مثلا رفتی شونه خاکی ... ماشین رو نمیشه به هیچ وجه کنترل کرد.. این نسخه غیر طبیعی کرده دوست عزیز.. همه ماشین بازی های اخیر دنبال اینن که تا بری خاکی ماشین 60 دور بچرخه...

کلا فکر کنم این نسخه رو همونطور که گفتم بچه هاشون دور همی زدن...

خودتون قضاوت کنید.. من حتی دو نسخه رو با ماکزیمم گرافیک کنار هم میزارم... باور کنید نسخه 1 هم کمی نداره ...

1 قسمتی از جاده های این بازی دقیقا مثلا 1 قسمتی تو نسخه 1 هستش .. اون تیکه رو که مقاایسه میکنم... اصلا هیچ فرقی نمیبینم.. و همش دارم فکر میکنم ... چرا ؟؟

به هر حال بنده هم نمیگم نسخه 1 مشکل نداشت.. نسخه 1 هم پر مشکل بود و خیلی جاها کنترل های غیر عادی بود ...

اما چه من .. چه نظر همه منتقد های گیم اینه که نسخه 1 بهتر بوده... ریت ها و نمرات بازی گویای این حرف هستند ....

• نه نداره ظاهرا ... اینم یکی دیگه از چیز هایی که حذف شده

ولی همه چی به کنار من از همه چی بیشتر ناراحت از این شدم که مابقات شبانه روزیش حذف شدند.. خدایی تنها بازی بود که اون مسابقات باحال رو داشت .. ادم کلی حال میکرد باهاشون
    نه من کلا قبول دارم ( فک کنم همه قبول دارن ! ) که گرید یک بهتر بود اصلا شکی نیس ولی در مورد شونه خاکی تو گرید یک یه خرده اغراق شده بود.
    از نظر گرافیکم بیشتر فک میکنم افکتا بهتر شده تا مدل و تکسچر البته تو این دوتا هم تغییراتی داشته ولی افکت بیشتر. البته از نظر فیزیک خراب شدن ماشین گرید یک واقعا سطحش پایین بود...

من از این مورد خیلی خوشم میومد نمیدونم واسه چی این موردو برداشتن...

مسابقات 24H خیلی جذاب بود. هم یه مسابقه کاملا سریعو تجربه میکردی هم کلاسای مختلف ماشین همزمان توش شرکت میکردن هم زمان مسابقه خیلی طولانی بود و در طول مسابقه شب میشد ( با دید نسبتا کم که سختی خاص خودشو داشت ). درسته که یه سری مسابقات دیگه گذاشتن تو بازی ولی هیچی جای اونو نمیگیره ...

4. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

خیلی حال داد ولی نه مثل GRID ... نسخه ی اول منظورمه.
    من نصف بازی رو مشغول لنگر دادن به ماشین برای بسته شدن درهاس

دریفت زدن سخت شده توش... ماشین خیلی میچسبه به زمین، خودم تو مسابقات معمولی یه دریفتایی میزدم حال میکردم.
    دوستان Derby ها هنوز هستن؟ من فقط یه کلاب رو تموم کردم فعلا.
    آخ گفتی دربی. اصلا کلا یادم رفته بود. من که فصل 3 هستم ولی دربی رو هم ظاهرا برداشتن. خیلی مسابقات هیجان انگیزی بود با اون ماشینای داغون...

Edit : یه سوتی بازی. یه مسابقاتی تو بازی هست که مسیر هی عوض میشه. سازنده ها احتمالا فک نکردن که اگه ما برسیم جای قبلی ( که اینجا مثلا یه دوراهی بوده و این دفه مسیر دیگش قراره باز شه ) و یه نفر اونقد عقب باشه که هنوز اونجا باشه بعد مسیر قبلی ما که مسیر فعلی اونه بسته میشه. حالا بنده خدا باید چکار کنه ؟؟!!!
    مثل این یارو که زور میزنه یه راهی پیدا کنه مسیرشو بره !!!
    Last edited by IOG; 09-06-2013 at 22:31.

6. 3 کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

آخ گفتی دربی. اصلا کلا یادم رفته بود. من که فصل 3 هستم ولی دربی رو هم ظاهرا برداشتن. خیلی مسابقات هیجان انگیزی بود با اون ماشینای داغون...

Edit : یه سوتی بازی. یه مسابقاتی تو بازی هست که مسیر هی عوض میشه. سازنده ها احتمالا فک نکردن که اگه ما برسیم جای قبلی ( که اینجا مثلا یه دوراهی بوده و این دفه مسیر دیگش قراره باز شه ) و یه نفر اونقد عقب باشه که هنوز اونجا باشه بعد مسیر قبلی ما که مسیر فعلی اونه بسته میشه. حالا بنده خدا باید چکار کنه ؟؟!!!
    مثل این یارو که زور میزنه یه راهی پیدا کنه مسیرشو بره !!!

دمت جیز .. بیچاره .. اقا شما انصراف بده اینم از این بلاتکلفی در اد ...

خدایی یه سری از حرکات دیگه از کد مستر واقعا عجیبه

8. 2 کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

من فقط میخوام از سازنده این بازی بپرسم تو عمرش با مک لارن تو خیابون 8 متری با 280 تا رفته ؟؟؟؟

با خوب لاقل مسابقه مک لارن و بوگاتی و این چیزا رو که تو خیابون 8 متری نزارین... من که مردم نمیتونم از نفر 2 جلو تر برم

کلا از خیابونه 1 ماشین رد میشه بعد توقع داره از نفر 12 ام بیام بشم اول ایا :-|

10. این کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

دمت جیز .. بیچاره .. اقا شما انصراف بده اینم از این بلاتکلفی در اد ...

خدایی یه سری از حرکات دیگه از کد مستر واقعا عجیبه
    آره، وقتی دیدم بنده خدا به این روز افتاده خیلی دلم سوخت واسش !

من فقط میخوام از سازنده این بازی بپرسم تو عمرش با مک لارن تو خیابون 8 متری با 280 تا رفته ؟؟؟؟

با خوب لاقل مسابقه مک لارن و بوگاتی و این چیزا رو که تو خیابون 8 متری نزارین... من که مردم نمیتونم از نفر 2 جلو تر برم

کلا از خیابونه 1 ماشین رد میشه بعد توقع داره از نفر 12 ام بیام بشم اول ایا :-|
    کلا بعضی وقتا مسیر اینقد باریکه که هیچ کاری نمیشه کرد. اونوقت میبینی مثلا Harrison Carter ـو گذاشتن نفر اول جلوش مسیر بازه میگازونه !

12. 4 کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

آره، وقتی دیدم بنده خدا به این روز افتاده خیلی دلم سوخت واسش !

کلا بعضی وقتا مسیر اینقد باریکه که هیچ کاری نمیشه کرد. اونوقت میبینی مثلا Harrison Carter ـو گذاشتن نفر اول جلوش مسیر بازه میگازونه !

اخه کاش فقط این بود .. من الان تورنومنت 5 ام هستم و فکر کنم اخری هست ...

یارو اومده یه مکلارن به من داده... نمیدونم ماشین این کارتره چی هست .. من مثلا تو پیچ ها همه رو با دریفت میرم و کلی جلو میوفتم ... ( تو لول ها قبل ) کافیه اینجا 1 نیش ترمز بزنم یا سرعت و ول کنم یارو مثل جت از کنارم رد میشه .. خو بابا بی انصاف یا ماشین بهتر بهش نده یا اول نزارش ...

جالب اینه که ماشیناشم انگار از پنبن تا میخوره به یه جایی میترکه کلا دیگه خیلی طبیعی شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر ماشین بازی که دوربین از فرمون و داشبرد نداشته باشه به درد نمیخوره.

15. 4 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها بازیه ماشین چی بگیرم یه مدت بازی کنم؟ آخرین چیزی که بازی کردم بهم حال داد هات پورسویت بود

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بچه ها بازیه ماشین چی بگیرم یه مدت بازی کنم؟ آخرین چیزی که بازی کردم بهم حال داد هات پورسویت بود
    هات پرسوت؟
    به نظرم NFS Most Wanted که سال پیش اومد رو باید بگیری

18. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •