نه من یادمه و دارم ... والا در مورد دریفت که من قبول ندارم به شخصه .. خوراکم تو همه پیچ ها چه دیرت .. چه گرید اینه که با دریفت دور بزنم و همراه گاز ... دیرت که اصلا مقوله دریفت هاش جداست .. اما بین این دو نسخه ... من نسخه 1 رو ترجیح میدم . والان هم از نظر خودم ( تجربه شخصی - شاید شما خیلی حرفه ای تر باشید .. ) نسخه 1 برتره
در مورد خاکی .. شما با ماشین معمولی با سرعت 150 تا مثلا رفتی شونه خاکی ... ماشین رو نمیشه به هیچ وجه کنترل کرد.. این نسخه غیر طبیعی کرده دوست عزیز.. همه ماشین بازی های اخیر دنبال اینن که تا بری خاکی ماشین 60 دور بچرخه...
کلا فکر کنم این نسخه رو همونطور که گفتم بچه هاشون دور همی زدن...
خودتون قضاوت کنید.. من حتی دو نسخه رو با ماکزیمم گرافیک کنار هم میزارم... باور کنید نسخه 1 هم کمی نداره ...
1 قسمتی از جاده های این بازی دقیقا مثلا 1 قسمتی تو نسخه 1 هستش .. اون تیکه رو که مقاایسه میکنم... اصلا هیچ فرقی نمیبینم.. و همش دارم فکر میکنم ... چرا ؟؟
به هر حال بنده هم نمیگم نسخه 1 مشکل نداشت.. نسخه 1 هم پر مشکل بود و خیلی جاها کنترل های غیر عادی بود ...
اما چه من .. چه نظر همه منتقد های گیم اینه که نسخه 1 بهتر بوده... ریت ها و نمرات بازی گویای این حرف هستند ....
- نه نداره ظاهرا ... اینم یکی دیگه از چیز هایی که حذف شده
ولی همه چی به کنار من از همه چی بیشتر ناراحت از این شدم که مابقات شبانه روزیش حذف شدند.. خدایی تنها بازی بود که اون مسابقات باحال رو داشت .. ادم کلی حال میکرد باهاشون