بکاپ رو باید از ریکاوری منیجر بگیری.یادم نیست گزینه هاش رو.در مورد باطری هم اکه اینجوری شد یه کم صبر کن بعد ری استارت کن باید درست شه.مشکلی نیست
بکاپ رو باید از ریکاوری منیجر بگیری.یادم نیست گزینه هاش رو.در مورد باطری هم اکه اینجوری شد یه کم صبر کن بعد ری استارت کن باید درست شه.مشکلی نیست
بستگی به خودت داره که با Trebel بالا حال می کنی یا پایین.اگه دوست داری وسط بیتس معمولا باس رو بالا می بره و تریبل پایینه.فکر کنم همون گزینه def مال من باشه.بیاریش پایین شاید بهتر باشه.ولی کلا دیفالت خود بیتس یه چیز دیگه است.سعی کن تغییرش ندی.واقعا فرق العاده است.من دیگه خیلی کم با گوشی آهنگ گوش می کنم.در مقابل لپتاپ اصلا فاز نمی ده!
راستی یه مدت که با لپتاپ کار کردی نقاط ضعف و قوتش رو بگو بی زحمت
داداش دستت درد نکنه من treble رو آوردم پایین الان خداست...
فقط با هدفون امتحان نکردم هنوز...
نقاط قوتش که زیاده مثلا خیلی قویه داغم نمیکنه آنچنان من crysis2 رو 20 دقیقه روش بازی کردم دمای cpu شد 60 خوبه دیگه نه؟!
راستی به نظرن یکم برنامه الکی زیاد روشه وباعث کند شدنش شدن تو start up به نظرت ویندوز رو عوض کنم یا نه؟!اول هم فقط یه درایو c داشت با یه درایو d که ریکاوری بود درایو c که ویندوز روش بود 900 گیگ و اون یکی 20 گیگ که تقریبا پره و یه فایل ریکاوری توشه...
من درایو c رو shrink کردم و یه درایو 400 گیگی ساختم الان میخوام یکی دیگه هم بسازم ولی 60 گیگ بیشتر اجازه نمیده چرا؟!
اگه بخوام ویندوز رو عوض کنم باید با این درایو ریکاوری چه کنم؟!
خب اصل تنطیمات beats برای هد فونه.البته رو اسپیکر هم تاثیر داره.ولی با هدفوت یه چی دیگه است.اگه هدفون خیلی گرون و حرفه ای نمی خوای یه دونه از همین فیلیپسها که تو یازاره بگیر.داخل کوشی نه.از این یزرگا بگیر یا از اینهایی که پشت گردن می افته.نهایت 20 خورده ایه
دمای cpu خیلی خوبه.دمای gpu رو هم تست کن ببینم با ATI چقدر فرق داره
برنامه هایی که نمی خوای رو از startup حذف کن تا سرعت بهتر شه.تو Run بزن msconfig برنامه هایی که نمی خوای رو بردار تیکشون رو.اونهایی رو که نمی دونی دست نزن
خب اگه هاردت 500 ه نهایت 460-470 گیگ قابل دسترسه.تازه یه سری درایو هیدن هم داره.ویندوز رو به نظرم فعلا بذار باشه.خواستی عوض کنی هم به درایو ریکاوری دست نزن.پاکش کنی دیگه نمی تونی ریکاوری کنی.هر چند کلا به نظرم زیاد هم مهم نیست ریکاوری.چون موقع restore کل هاردت مثل روز اول می شه و راه دیگه ای نداره که مثلا فقط ویندوز رو نصب کنه.60 گیگ برای C کافیه.یکی هم بدار واسه کارهای دیگه.فقط حواست باشه اگه خواستی بعدا پارتیشن بندی کنی اول باید هاردت رو از dynamic بهbasic تغییر بدی و بعد هم تو 7 نمی تونی بیشتر از 3 تا درایو primary داشته باشی
من چند روز نیستم.اگه جواب ندادم ببیخشید
دوستان کسی از ویندوز بکاپ گرفته؟! با چه برنامه ای میشه گرفت؟!
از ویندوز بکاپ نمی گیره.از کل هارد و پارتیشن می گیره + ویندوز و بخوای ریستور کنی هاردت مثل روز اول می شه
تو خود لپتاپ یه برنامه هست به اسم recovery manager که با اون می تونی بگیری.زیاد سخت نیست.خودت می فهمی فکر کنم.خودش می گه dvd بذار که 4 تا dvd لازمه
ممنون دوست عزیز...
گفتی هارد یه چیزی یادم اومد تو my computer یه درایو دیگه هم وجود داره واسه من که نمیدونم چیه وقتی روش کلیک میکنم میگه access denied این چیه؟!
یه چیز دیگه من الان یه درایو 400 گیگی دارم با یه درایو c که 500 گیگه میخوام برم درایو c رو shrink کنم و یه 400 گیگی دیگه بسازم که در نهایت واسه درایو c حدود 100 گیگ باقی بمونه ولی بیشتر از 60 گیگ اجازه ساخت درایو رو بهم نمیده راهی هست؟!
خب احتمالا اون درایو درایو recovery هست که 16GB باید باشه.اگه بیشتر از 60GB نمی داره خب مسلما جا نداره که بذاره!هارد 1TBاحتمالا 50-60GB ش الکیه(همه هاردها اینجوریند.مثلا 500GB من تو سیستم حدود 470GB می شناسه)تازه درایو ریکاوری و یکی دو تا درایو hidden هم هست.مشکلی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)