چجوریه در عرض چندماه گواردیولا و مسی بعد از این همه سابقه اخلاقی درخشان بد شدن؟
این سناریو ها قدیمی شدهومارکا نشون داد اصلا خلاقیت نداره
مارکا هم از خودتونه اینو که دیگه نمیتونید رد کنید![]()
چجوریه در عرض چندماه گواردیولا و مسی بعد از این همه سابقه اخلاقی درخشان بد شدن؟
این سناریو ها قدیمی شدهومارکا نشون داد اصلا خلاقیت نداره
مارکا هم از خودتونه اینو که دیگه نمیتونید رد کنید![]()
سردبير راديو مارکا و روزنامهنگاران حاضر در پارکينگ ورزشگاه سانتياگوبرنابئو درگيري مسي با آربلوآ و کارانکا را ساختگي و در جهت تخريب بهترين بازيکن جهان عنوان کردند
به گزارش ايسنا، با اينکه چندين رسانه اسپانيايي از درگيري مسي و آربلوآ در پارکينگ سانتياگو برنابئو خبر دادند، راديو مارکا و روزنامه الموندو ديپورتيوو مدعي شدند، درگيري مسي با آربلوآ ساختگي و به خاطر خراب کردن ليونل مسي در اذهان عمومي ساخته شده است.
آلبرتو پريو يکي از روزنامهنگاران ورزشي اسپانيا که در پارکينگ برنابئو حاضر بود، درباره درگيري ليونل مسي و آربلوآ گفت: در پارکينگ بودم که ديدم مسي سوار اتوبوس ميشود و آربلوآ هم با ماشين از پارکينگ خارج ميشود. هيچ حرفي هم بين اين دو ردوبدل نشد.
پاکو گارسيا، سردبير راديو مارکا نيز در برنامه زنده راديويي درباره اين اتفاق گفت: اينها برنامههايي در جهت تخريب ليونل مسي است. چه کسي شاهد اين اتفاق بوده است؟ هيچکس. بهتر است درباره فوتبال صحبت شود نه حرفهاي حاشيهاي.
ديدار رئالمادريد و بارسلونا از جام حذفي اسپانيا در دور رفت با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
واقعا برای هوادارانی که در اخلاق لئوشک داشتن متاسفم !
![]()
Last edited by Iman-Emperatour; 03-02-2013 at 13:28.
این قضیه آربلوا رو نمی دونم درسته یا نه. ولی یه موضوع کلی...از هیچکس برا خودتون قدیس نسازید ! قهرمانی که همیشه خوبه و سابقه اخلاقی درخشان داره به قول شما و ... هم می تونه اشتباه کنه ! من خودم مورینیو رو دوست دارم ولی انگشتشو کرد تو چش مربی بارسا خیلی چیپ بود...حالا من بیام توجیه( نه توجیح) کنم که آقا فلان شد بهمان شد این انگشتشو کرد تو چش فلانی؟
مسی هم عمدا توپو شوت کرد تو تماشاچی های رئال...این دیگه دلیل آوردن نداره...واقعا کار چیپی بود. حالا هی بیاین بگین این فحش داد اون فلان کرد. یا یه کلیپ هم بود تف می کنه تو صورت بازیکن حریف...آقا من اگه بخوام بیام از این صحنه ها دفاع کنم یه جورایی تف سر بالائه!.
مسی در کل بازیکن بد اخلاقی نیست ...اما گاهی وقتها که عصبی میشه یه کارایی می کنه...
زیدان هم بد اخلاق نبود ولی عصبی می شد واقعا می زد...این نه دلیل میشه زیدان بد باشه و نه اینکه هر کاری بکنه ما بیایم توجیه کنیم. البته بعضی بازیکنا مث مالدینی ، رائول...کاسیاس..رونالدو برزیلی و تا حدودی رونالدینیو و ریوالدو رو هم میشه مثال زد که تا اونجایی که من می دونم همیشه خوددار بودن.
البته اگه اشتباه نکنم جام جهانی 2002 بود که ریوالدو با یه تمارض باعث اخراج بازیکن تیم حریف شد ( توپ به پاش برخورد کرد سرشو گرفت اگه اشتباه نکنم) کلا مسخرست بخوایم یه بازیکن رو بر اساسه اخلاقیات بسنجیم ! اینا بازیکن فوتبال هستن و وظیفشون اینه که برای تیمشون بهترین باشن ، همین
اون که یکی عصبانی باشه یه کاری بکنه با اینکه یکی ذاتا بی اخلاق باشه فرق میکنه
زیدان هم با سر ضربه زد به ماتراتزی ! که به نظر من خوب کاری کرد حقش بودو نمیشه گفت زیادان خشنه! مگه چند بار از این حرکتها ازش دیدیم؟
اما بعضی بازیکنان فعلی شما واقعا خشن هستند و تو هر بازی اگه یبار از این کارها نکنن از زمین خارج نمیشن
این درگیری مسی هم هیچ عکس درست و حسابی و هیچ فیلمی ازش نیست! تف کردن هم جلوی اون همه تماشاچی و فشار بازی میتونه غیر عمدی باشه مسی اگه میخواست توهین کنه میتونسته خیلی زیرکانه و بدور چشم خبرنگاران توهین کنه نه جلوی این همه ادم!
اون قضیه گواردیولا هم نمیشه اینطوری قضاوت کرد اولا ما صدایی واضحی نمیشنویم از کجا معلوم یه حرف توهین امیز به گواردیولا نزده باشه؟
دوما رونالدو در عرض چند ثانیه دستش را میزاره رو شونه گواردیولا و میره در صورتی که کسی بخواد تو همچین جمع رسمی سلام کنه میره از جلو مودبانه میاد
سوما اگه واقعا گواردیولا از عمد اینکارو کرده خوب کاری کرده بگم بگم بگم؟ هل دادن را یادتون رفته؟ هر عملی عکس العملی داره مطمعنا تو قضیه هل دادن اگه مربی شما جای گواردیولا بود همونجا میزد زیر گوش بازیکن
ضمنا کارهایی که خودتون کردید را بیاد بیارید! و توقع نداشته باشید هرکاری میکنید جوابی نداشته باشه!![]()
عزیزم من خودم از مورینیو یا زیدان که رئالی هستن مثال زدم... ولی نمی دونم چه اصراریه شما حرکت پپ رو بیای توجیه کنی...
شما میگی هر عملی عکس العملی داره...خوب عزیز من پپ اون صحنه توپو آورد جلو و رونالدو اومد توپو بگیره ا، پپ توپو پرت کرد اونور... کاملا مشخصه که قصدش تحریک رونالدو بود که موفق هم شد و رونالدو تو این صحنه خامی کرد که هلش داد. ولی دیگه تو رو خدا نگو که توپ یهو از دست پپ پرت شد اونور!
یا تو همین بازی هم آربلوا می زنه رو صورت مسی واسه تحریک کردن بود...تابلو بود! بحثی توش نیست.
تف کردن که من میگم مربوط به این بازی نیس...فیلمش هست دیگه حتما همه دیدن...با حریف یه درگیری لفظی داره و تف می کنه تو صورتش...دیگه اون لحظه فکر نمی کنه که دوربین هست و اینها !
حرکت گواردیولا در پرتاب توپ را قبول دارم این دو نفر شاید باهم مشکل دارن! و نمیشه با حرکاتی که در برخورد باهم دارند یکی را مقصر کرد و گفت بی اخلاقه!(ما از چیزهایی که شاید بینشون رد و بدل شده که خبر نداریم!)
اگه مثلا پپ این کارو با کسه دیگه کرد یا رونالدو با کس دیگه اونوقت میشه در موردشون نتیجه گیری کرد
ضمنا پپ دیگه بارسایی نیست نمیدونم چرا این مسئله را به بارسایی ها مرتبط میدونین! اگه اینطوریه مورینیو هم قبلا تو بارسا مترجم بودهالان لابد هرکاری بکنه به بارسا مربوط میشه؟
اینو که جدی نمیگی؟!! پپ دیگه بارسایی نیست؟ یعنی الان رفته یه تیم دیگه ...بارسایی نیس؟!الان رائول از رئال رفته...رئالی نیست؟!
بعدشم من از پپ مثال زدم چون شما تو پست اول این صفحه گفتی سابقه اخلاقی درخشان و اینها.
منم گفتم هر کسی می تونه اشتباه کنه...و این ما هستیم که نباید یه نفر رو انقدر برا خودمون بزرگ کنیم که اشتباهاتشو نبینیم.
بگذریم فکر کنم این بحث به نتیجه رسید.
نه الان بایرنی حساب میشه
بایرنی ها این مربی بی اخلاق چیه دارید؟
جدای از شوخی پپ الان تو بارسا نیست و نمیشه کارهاش را به بارسا ربط داد واونها را بر علیه بارسایی ها استفاده کرد البته بندَ همچنان معتقدم نمیشه بر اساس رفتار گواردیولا با رونالدو این دو را متهم کرد شاید باهم مشکلاتی از قبل داشتن
Last edited by FC.Barcelona; 04-02-2013 at 01:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)