مظاهری کی به وقت ایران بازی داره؟
درود ساعت یک و نیم شب
به نظر من با اینکه حریفش کوبایی هست اما مظاهری شانس زیادی داره و البته ازش انتظار زیادی میره
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
پس چی شد؟خبری نیست
فردا همين موقعس
به نظر من مظاهری اگه این بازی رو ببره بازی بعدیش شاید راحت تر از این باشه
در صورت برنده شدن با برنده آنگولا و ایتالیا بازی میکنه
آهااان بابا گزارشگرای ایران که آدم نیستن. هرچی دلشون میخواد میگن اما انتظار دارن کسی چیزی نگه. من درباره آدم صحبت میکنم.
خب دیگه از فاز پینگ پونگ بیاییم بیرونببینیم امشب این چیکار میکنه. ساعت 1 و نیییییییییییمه بازیش؟
این انگلیسیای گدا که همیشه بازیای لیگای ورزشیشونو میندازن سر ظهر که یه وقت پروژکتور روشن نکنن، واسه المپیک واسه اینکه بگن ما هم خرج میکنم میندازن نصف شب. یعنی ساعت 9-10 شب....... انگار رفتن توی آمریکای جنوبی دارن بازی میکنن..
یکی این المپیکه، یکی چمپیونز لیگه که کمر انگلیسیا رو شکونده.
![]()
Last edited by The Auditor; 01-08-2012 at 07:39.
بازی های امروز ایران
(ساعت ها به وقت لندن هست)
![]()
Last edited by s.b90; 01-08-2012 at 12:18.
شادی با 8:20 بازم تو 12 نفر آخر شد
8:20 .... فکر کن ایشون دو سال پیش زیر 7 دقیقه پارو میزده
یعنی این قدر عرضه نداشتیم که روی یه قهرمان اون قدر سرمایه گذاری کنیم که بتونه طی دو سال رکورد 6:56 خودش رو فقط 2 ثانیه بهتر کنه و و بره جزو 12 نفر برتر المپیک!
جمعه برای 19-24 امی رقابت میکنه
دیشب برنامه شبکه 3 ارتباط برقرار کرده بود با لندن و فردوسی پور و جاودانی ... نزدیک ساعت 1:30 بود که فردوسی پور و جاودانی گفتن که فلپس تو 200 متر پروانه دوم شد و طلا نگرفت و هنوز در حصرت طلا مونده و از این حرفا
اول اینکه فلپس بیشتر از یک ساعت قبل از این برنامه طلا 4*200 متر گرفته بود و سایت بازی ها هم لحظه به لحظه اپدیت میشه و حتی لخظه ای که فردوسی پور از سایت گفت من همون موقع سایت باز کردم و دیدم زده فلپس طلا گرفته
داشتم به این فکر میکردم که این ارتباط مستقیم نیست که رفت تو استدیو شبکه 3 و مجری برنامه گفت که متاسفانه ارتباط رادیویی قطع بود و ما نمیتونستیم با عادل و جاودانی تو استدیو در ارتباط باشیم
حالا قضاوت با خودتون ...
Last edited by ^^ hiti ^^; 01-08-2012 at 16:59.
علی مظاهری اگه مسابقه شو ببره با حریف ایتالیاییش باید دور بعد مسابقه بده که قهرمان المپیک پکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)