این حالت به سیستم برق منزلتون برمیگرده اگه ارث داشته باشه این مشکل پیش نمیاد (همون اتصال بدنه خودمون!)
فکر کنم بشه با اتصال سیم یه ارث برا بدنش درست کرد اگه خیلی اذیت میکنه البته!
این حالت به سیستم برق منزلتون برمیگرده اگه ارث داشته باشه این مشکل پیش نمیاد (همون اتصال بدنه خودمون!)
فکر کنم بشه با اتصال سیم یه ارث برا بدنش درست کرد اگه خیلی اذیت میکنه البته!
من به سازگار ميل زدم
4روز پيش برام نوشته كه:
با سلام
نوت بوك n56 تا 1 ماه ديگر وارد بازار ميشود و y580 فعلا به بازار وارد نمي شود.
به نظر خودم y580 با fhd خيلي بهتر از ايسوسه! ولي نميدونم كه چرا نمارنش تو بازار!
در ضمن توي يك ريويوو نوشته بود بيشتر بازي ها در بازار با كيفيت hd هستند و اگر با y580 داراي fhd اجراش كنين تصوير كمي مات ميشه!
اگر كسي اطلاعاتي داره بگه كه اين راست گفته يا دروغه؟
Last edited by amirafraid; 09-08-2012 at 03:52.
این برقش نسبت به روز اول که گرفتید بیشتر نشده ؟
یعنی منظورم اینه که بعد از 6 ماه یهو بدنش زیاد برقی نشده.برق بگیرمون واسه یه نوت بوک هم کشته شیم
کارت گرافیک این لپتاپ بازیهای روز را با رزولوشن fhd جواب گو نیست و حداکثر میتونی بزاری روی hd . یعنی اگر یک بازی جدید رو با fhd بخوای اجرا کنی بازی خیلی کند میشه.
برای همینه که میگن صفحه hd باشه یا فول برای بازی کردن خیلی فرق نمیکنه.
دوستانی که بازی ریختن بیان یکم توضیح بدن مثلا بازیهای سنگینی مثل بتل یا مکس پین یا Ghost Recon یا بتمن رو ریختن ؟با چه تنظیماتی تونستن بازی کنن و چقدر فریم داده بهشون؟!
کی گفته که بازیهای روز اکثرا hd هستند؟!!الان اکثر بازیهای 360,ps3 رو fhd هستند.(بعضیها هم نیستند.چون سیستم شاید نکشه).دیگه وای به حال pc !اتافاقا تقریبا همه بازیهای شاخ از یکی دو سال پیش به این ور fhd هستند
دوستان جواب سوالاته من رو بدید خیلی ممنون میشم
مکس پین رو رو بالا ترین تنظیمات رو hd عالی اجرا کرد
امروز قیمت گرفتم از هدیش نمایندگی سازگارا لپتاپی که من دو هفته پیش خریدم 2050 امروز گفت اووردیم همونو 2350 گفت تو بار هست میرسه
من به نماينده فروش سازگار ايميل زدم و ازش پرسيدم كه با fhd رو ميارين؟
گفت برنامه اي براي وارد كردنش نداريم ولي اگه تعداد متقاضي ها زياد بشن من صحبت مي كنم
اينم ميلشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هركي ميخواد اون مدلش رو بگيره به اين آدرس ميل بزنه و درخواست كنه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)