خدایی انتی ویروس خیلی خوب برداشته. الان توی بازار 40 میفروشن
5 سال پیش یا 2م حدود 2هزار کیلو مرغ میدادن ولی الان با 2م 400 کیلو هم نمیدن(منظوزم بی ارزش شدن پول بود)![]()
خدایی انتی ویروس خیلی خوب برداشته. الان توی بازار 40 میفروشن
5 سال پیش یا 2م حدود 2هزار کیلو مرغ میدادن ولی الان با 2م 400 کیلو هم نمیدن(منظوزم بی ارزش شدن پول بود)![]()
خیلی چیزهای دیگه هم زور داره اما چیکار میشه کرد جز تف و لعنت فرستادن به باعث و بانیاش!!!
سلام مبارک باشه. چه کانفیگی رو خریدید؟ از کجا؟ چه رنگی؟
سلام دوستان
اون عزیزانی که لنوو دارن راضی هستن؟
راستش من موندم بین این برندها کدوم رو انتخاب کنم؟
ایسوس* اچ پی * لنوو
لطفا یکی با دلیل(از روی تعصب لطفا نگه....) بگه کودوم بهتره تا منو از این گرفتاری نجات بده...
در ضمن بودجه من تا 1.5 هست.
با تشکر
با سلام مجددنه سفید تو این کانفیگ نداشت من کانفیگI7 36126g500 630 2gDosبرداشتم بدون بلوری اما کسی حتما میخواد سفید باشه کانفیگ هارد 750 با بلوری با اختلاف قیمت 100 هزار تومن با رنگ سفیدم دارهاین رنگ من مشکی هم نیست بنفش بادمجونیه
البته این رنگه که شما می فرمایید منظورتون خاکستری - بدنه فلزی - آلومینیوم هست
آخه کلا z580 فقط 3 رنگ زده است: سفید - قرمز - خاکستری !
من یادم نمیاد برای شما زیر بدنه هم فلزی هست؟
سلام
رنگ سقید این لپ تاپ از فلز هست یا پلاستیک فشرده؟
سلام دوستان من هم میخوام این لپ تاپ رو با مشخصات زیر بخرم :
Core i5/ 6 GB/ GeForce GT 630M
سلام
پلاستیک فشرده
(اگر می خواهید بخرید منتظر بمونید بد نیست! چون من سفید دارم و زیرش داغ میشه و جناب دیشلمه فلزی دارند و می گند داغ نمیشه! (البته منظور من از داغی گرمی هست ها!!) بعدش اگر ایشون هم دمای اجزا رو بگیرند خیلی خوب میشه و بفرمایند)
بعدش ببینید مثلا یه مقدار گرم تر بودن به خاطر نوع بدنه هست یا نه و انتخاب بهتری داشته باشید!
البته من به خاطر رنگش باز می خواستم بخرم احتمال 90 درصد باز سفید می گرفتم! اما خب شاید این یه ذره گرمی بیشتر بدنه برای شما تفاوت داشته باشه
البته دمای قطعات برای من معمولی و خوب بوده اما بدنه چون فلز انتقال حرارت بهتری داره احتمالا برای ایشون بدنشون گرم نمی مونه! و پلاستیک گرم می مونه!
سلام
به سلامتی!
پیشاپیش مبارک.
سلام
فکر کنم باید دو نوع لبتاب کنار هم باشند و یک نفر مقایسه کنه ببینه بدنه تاثیر داره یا نه چقدر تفاوت داره
فلز هم گرم بشه بنظرم گرما بخودش میگیره کلا گرمتر میشه .اگر حرف سرما بود اره المینیوم سرما نگه میداره
Last edited by fk_u; 18-08-2012 at 01:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)