تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 139 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ترکیب مقابل سوتمتون هم اومد:
    Lineup

Anders Lindegaard
    Rafael
    Nemanja Vidic
    Rio Ferdinand
    Patrice Evra
    Antonio Valencia
    Tom Cleverley
    Michael Carrick
    Shinji Kagawa
    Danny Welbeck
    Robin Van Persie

Substitutes

Ryan Giggs
    Paul Scholes
    Nani
    Jonathan Evans
    David De Gea
    Javier Hernández
    Nick Powell

اگه فرض رو بر این بزاریم شینجی چپ بازی کنه فرمیشن تیم، 442 هستش و اگه شینجی وسط بازی کنه، 4231 بازی خواهیم کرد که تو اون ولبک سمت چپ خواهد بود.

حضور لیندگارد به جای دخه آ، تنها تغییر پیشبینی نشده فرگی در این بازیه + حضور ریو تا حد زیادی خیال منو راحت کرد.

ترکیب و نیمکت کلا عالیه... به امید پیروزی!

2. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی رو3-2 بردیم!!!خیلی بازی سختی بود تا دقیقه 87 2-1 عقب بودیم ولی بردیم!!!!! هر سه گل از RVP.
    چی کار می کنه رابین(البته یه پنالتی رو از دست داد ولی فدای سرش
    )

Last edited by shakerifar; 02-09-2012 at 20:33.

4. 7 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

عجب بازی ای بود... دقیقه 87 زیر لب گفتم خدایا برد نخواستم، مساوی بشم ... دیدم espn زد GOAL
    چند مین بعدش هم که رابین هت تریک کرد و بردیم...
    خرید در حد محشر!برد بسیار ارزشمندی بود... تا بازی ویگان یونایتد فرصت خوبی داره که آمادگی لازم رو به دست بیاره و خدا رو چه دیدیم، شاید وین به بازی با لیورپول رسید!
    در کل تبریک... صحبت های راجع به بازی، بمونه بعد مشاهده خلاصه بازی.

6. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خودمو آماده کرده بودم که بعد از شکست 2-1 بیام حمله کنم به فن پرسی ، یه پنالتی خراب کرد و دو تا موقعیت عالی که اسکولز و والنسیا براش ساختن رو خراب کرد، کلی هم پاس بی هدف داد.
    توی همین فکر بودم که گل مساوی رو فن پرسی زد ، پیش خودم گفتم ، باشه میام خیلی ملایم انتقاد می کنم ، بلاخره دو تا گل زده .
    گل سوم رو زد و کلا دهن ما رو بست .
    الآن فهمیدم که چرا فرگوسن اصرار داشت بخرش ، مطمئنا اگه ولبک و چیچاریتو جای اون بدون نمی تونستن هت تریک کنن .
    کلا خوشحالم دیگه ، چی بگم ؟
    اما در مورد دیگر نقاط تیم ، خط دفاع چهار تا از بهترین های دنیا بودن ، روی کاغذ آدم اسم اینا رو ببینه میگه از گل خبری نیست ولی با این حال 2 تا خوردیم ، البته این تقصیر مصدومیت هاست و با پیشروی فصل اوضاع بهتر میشه .
    کریک هم خوب بازی نکرد ، واقعا این تیم لنگ یه هافبک وسطه ...
    استفاده از کاگاوا در سمت چپ هم خیلی ایده ی خوبی نبود ، همون توی هافبک تهاجمی موفق تره ، وقتی نانی به جاش اومد سمت چپ اوضاع بهتر شد .

8. 7 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

منم برد رو تبریک میگم.نفص گیر بود!یک سوال که از شما حرفه ای ها میخوام بپرسم!چرا یک نفر مثل تورس تیمش رو توی همون لیگ عوض میکنه و زیاد موفق نمیشه ولی فن پرسی تیمش رو عوض میکنه و در تیم جدیدش توی 2 تا بازی 4تا گل میزنه؟

10. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

RVP

عجب بازی بود ... تو 1000 بازی رئیس یه بازگشت فوق العاده و برد تو دقایق پایینی
    فقط خدا کنه زودتر ویدیچ آماده بشه و مصدومامون برسن ... دفاع زیاد تعریفی نداره

12. 9 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن: هنوز از هر دقیقه کار در منچستریونایتد لذت می برم

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، که در دیدار امروز تیمش مقابل ساوتهمپتون، برای هزارمین بار روی نیمکت این تیم خواهد نشست، تاکید کرد هنوز از هر دقیقه کارش لذت می برد.

فرگوسن که از سال 1986 هدایت شیاطین سرخ را برعهده دارد، از اینکه همچنان به گروهی از بهترین بازیکنان دنیا کار می کند، خوشحال است و تاکید کرد تا زمانی که بتواند به کارش ادامه خواهد داد.

او در گفتگو با دیلی میل گفت:" بازیکنان فوق العاده زیادی در باشگاه حضور دارند و کار کردن با آنها بسیار لذت بخش است و به آن افتخار می کنم.

هیچ چیز بهتر از طی کردن مسیر هر روزه برای رفتن به زمین تمرین و انتظار کشیدن برای یک روز کاری دیگر با بازیکنان و اعضای کادر فنی نیست.

هر مربی از اینکه یک تیم فوق العاده را مربیگری کرده باشد، باید شکرگذار باشد. در حالی که من در این سال ها 6-5 تیم فوق العاده داشتم.

هیچ گاه سعی نکردم از کسی الگو بگیرم. من هیچ گاه کتاب های زندگی نامه مربیان دیگر را نخوانده ام. همیشه سعی کرده ام خودم باشم و کارها را به شیوه خودم انجام بدهم.

اگر بخواهم توصیه ای به مربیان جوان بکنم این است که نه تنها از اشتباهات تان درس بگیرید، بلکه متوجه شوید که چرا آنها را مرتکب شده اید."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

--------------------------------------------------------

باز هم یکی از اون بازگشتهای معروف داشتیم ؛ الان اگه دوستان بایرنی از کم و کیف بازی باخبر بشن خاطرات گذشته جلوشون رژه میره

فان پرسی هم که تا اینجا نشون داده واقعا ارزش اون همه اصرار سرالکس برای جذبش رو داشته .

14. 11 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرگوسن:دخیآ به دلیل اشتباهش در بازی با فولام جایش را در در این بازی از دست داد
    فرگوسن گفت:داوید دروازه بان جوانی هست و در این چند هفته واکنش های فوق العاده ای داشت اما فکر می کنم تو بازی با فولام مرتکب اشتباه شد
    در ضمن اضافه کرد که بعد از بازی های ملی دوباره به ترکیب بر خواهد گشت(تنبیه مدل فرگوسنی
    )

16. 4 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

پس از پيروزي يونايتد در واپسين دقايق
    فرگوسن:‌ فن پرسي و اسکولز عالي بودند

سرمربي منچستريونايتد پس از پيروزي برابر ساوتهمپتون در هفته سوم ليگ برتر انگليس به تمجيد از بازيکنان خود پرداخت.

به نقل از اسکاي اسپورتس، منچستريونايتد در ديدار هفته سوم خود برابر ساوتهمپتون توانست با هت تريک رابين فن پرسي به پيروزي 3 بر 2 برسد.

الکس فرگوسن در اين مورد گفت: بدون شک فن پرسي نمايش فوق العاده‌اي داشت ولي زماني هم که پل اسکولز وارد زمين شد، روند ديدار را به کلي تغيير داد. در کنترل بازي به شکل نسبي موفق عمل کرديم تا اينکه فن پرسي به زيبايي گل تساوي را وارد دروازه حريف کرد. در نيمه دوم نيز اوضاع به سود ما پيش رفت و در نهايت توانستيم اين ديدار را با پيروزي پشت سر بگذاريم.

وي عنوان کرد: در مورد ساوتهمپتون نيز بايد بگويم آنها توپ را به محوطه جريمه ما مي‌رساندند تا با استفاده از سانتر گلزني کنند که 2 بار از همين روش توانستند دروازه ما را باز کنند. پس از آن اسکولز با ديد بالاي خود موجب شد تا ما کنترل بازي را به دست بگيريم و پس از آن بود که فن پرسي 2 گل مهم براي ما به ثمر رساند.

18. 8 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

تبریک بابت این برد دلچسب
    وای بر این صداوسیما،دو سه فصل پیش همه بازیای من یو رو نشون میداد،مثه الان ک اکثر بازیای رئال بارسا رو نشون میده
    دوستان،من میخوام اینترنت پر سرعت بگیرم صرفا برای دیدن زنده بازی های های منچستر!
    آيا سایت رایگانی وجود داره در این باره؟(نیم اسپم!)

20. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •