من خیلی بدشانسم خدایییش هر بازیکنی برمیدارم یا مصدوم میشه یا اخراج
کریمی و جانواریو و میداوودی مصدوم، پولادی هم اخراج شد
ذخیرههامم همیشه میترکونن، محمدرضا طهماسبی ذخیرم بود که 12امتیاز گرفت
به *هومن* و *امیر* هم تبریک میگم واقعا مربیای بزرگی هستن
من خیلی بدشانسم خدایییش هر بازیکنی برمیدارم یا مصدوم میشه یا اخراج
کریمی و جانواریو و میداوودی مصدوم، پولادی هم اخراج شد
ذخیرههامم همیشه میترکونن، محمدرضا طهماسبی ذخیرم بود که 12امتیاز گرفت
به *هومن* و *امیر* هم تبریک میگم واقعا مربیای بزرگی هستن
تو رو خدا ببین فقط دفاع و حمله امتیاز گرفتن ! یه سره سانتر کردن و بازی مستقیم اینارم داره ! خط هافبک محو میشه !
جلال رافخایی در عین ناباوری با هت تریکش 14 امتیاز گرفت ، دارم به این فکر میکنم که اگر فکر کاپیتانیش رو جدی میگرفتم الان 14 امتیاز بیشتر داشتم !
یه تشکر ویژه هم میکنم از مهرداد پولادی که با اخراج شدنش 0 امتیاز رو به حساب ما واریز کرد ؛ هرچند که در رختکن با ادبیات سلطانی !از خجالتش دراومدیم !
بعدشم ببخشید ولی به قولی کجای دنیا تیمی که بعد از صدر نشین بیشترین گل رو زده رو میفرستن اونجای جدول آخه ؟صدر نشین در این راند 6 گل زده ما 4 گل ، در جدول کلی صدرنشین 11 گل زده ما 8 گل ، شما به من بگو کجای دنیا ؟ نه شما به من بگو ....
به هرحال یه دستهایی پشت پرده وجود داره که نمیخواد ما نتیجه بگیریمهمینطوری پیش بریم " بعد از بارسلونا بیشترین گل زده" رو خواهیم داشت
/ علی ( ایما و اشاره ) ...
![]()
اینم از برترینهای کل رقابتها ...
یه آقا جای خانومی که هفتهی پیش اول بود رو گرفت![]()
پرسپولیسیا دست بجنبونین : دی
میخوام تا قبل دربی این 5 نفر پرسپولیسی شده باشنا ! : دی
راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 91 امتیاز گرفته !!
لامصب هر چی بازیکن داشته واسش گلزنی کردن، پاس گل دادن و کلین شیت ثبت کردن !!
رافخایی، جالوویچ، طهماسبی، شیری، رضاییان، بهادر عبدی، مهدی رحمتی، خسرو حیدری ... !
من هفته اول نبودم و در مجموع این دو هفته ای که بودم 102 امتیاز گرفتم
این در حالیه که اگه هفته اول بودم و دیگه حداقل 40 امتیاز رو می گرفتم الان سوم بودم که واقعا اینم به خاطر دست های پشت پرده ست که نمی خوان بذارن سه تا استقلالی رده اول تا سوم باشن
الان برای اینکه این فاصله رو جبران کنم تصمیم گرفتم توی چند هفته 90 امتیاز بگیرم که در اونصورت می تونم دست های پشت پرده رو هم کنار بزنم![]()
ممنون بابت آپدیت بودن کوروش...
با توجه به اینکه هفته اول نبودم همین رتبه 15 رو تقریبا خوب میدونم...
معمولا اونایی که نفرات برتر میشن تو کل کشور، نفرات ثابتی هستن؟ اگه آره که میشه توی لحظات آخر ترکیب چیدن از روی دستشون تقلب کرد و فوقش چند امتیاز به خاطر تعویض زیادی از دست داد. میدونم خیلی شانس دخیل هستش توی امتیاز گرفتن، ولی خب اگه یه نفر همهش جزو نفرات برتر باشه، حتماً شانسشم خوبه دیگه!![]()
نه، همیشه هم اول نمیشن ...
مثلاً رفتم پروفایل کسی که پارسال هم نیمفصل اول، هم مجموع لیگ رو قهرمان شده بود، پیدا کردم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه فصل پیش با اختلاف زیاد بهترین تیم رو داشته و قهرمان شده، اما این فصل تو این سه هفته دو سه امتیاز از من بیشتر گرفته تا حالا![]()
خیلی شانسیه این بازی ... حتی به عملکرد بازیکنا تو هفتههای گذشته هم نمیشه اعتماد کرد ...
مثلاً مهدی رحمتی رو آدم میذاره، میگه هفته اول کلین شیت داشت، حتماً این بار تو آزادی دیگه گل نمیخوره ...
بعد میاد دو تا از سایپا میخوره ...
هفتهی بعد خطش میزنی، میگی این گل میخوره، باقر صادقی سپاهان رو بذاریم که همیشه عملکرد خوبی داشته
تو هفتهی سوم میبینی رحمتی گلی نمیخوره، عوضش صادقی در کمال ناباوری دو تا میخوره !!
کلاً خوششانسترین آدمها هم اینجا ممکنه با بدشانسی روبهرو بشن ...
من با این تقلبه خیلی موافقم ولی امیدوارم دچار عقوبت الهی نشیم....![]()
اسامي محرومان هفته چهارم ليگ برتر
پرسپوليس: مهرداد پولادي/مس کرمان: استون باتس/فجر سپاسي: محمدمهدي نظري/گهر زاگرس: هادي رکابي/صباي قم: مجيد هوتن، مسعود حقجو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)