تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 58 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 574

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ریبری: رئال و بارسا را در آلیانس آره نا شکست می دهیم

فرانک ریبری هافبک مهاجم فرانسوی باشگاه بایرن علاقه شدید خود به باشگاه بایرن مونیخ را فراتر از چیزی می داند که بتواند توصیف کند

سایت گل- فرانک ریبری در بایرن خوشحال تر از همیشه است او مونیخ را به مانند خانه دوست دارد و اعلام کرد که به سختی می تواند جایی به مانند بایرن را برای ادامه فوتبال پیدا کند.

فرانک ریبری در مصاحبه ای با بیلد می گوید:" من کشورم و مردم فرانسه را دوست دارم اما به سختی می توانم جایی را بهتر از مونیخ پیدا کنم. من با تمام وجود برای بایرن بازی می کنم و در آلیانس هیچ ترسی از حریفان نداریم ما می توانیم رئال و بارسا را نیز در مونیخ شکست دهیم."

ریبری شکست خانگی در فینال لیگ قهرمانان اروپا و از دست دادن قهرمانی در این بازی ها را فراموش نشدنی خواند و گفت:" دیدار فینال هرگز از ذهن بیرون نخواهد رفت آن بازی باورنکردنی بود."

فرانک ریبری اکنون پخته تر از گذشته است او در مورد قرارداد با بایرن تا سال 2015 و ادامه دوران حرفه ای می گوید:" من هیچ علاقه ای برای بازگشت به خانه ندارم می خواهم با بایرن ادامه دهم هیچ باشگاهی بهتر از بایرن نیست تشویق های هواداران بایرن در آلیانس انرژی فوق العاده ای به من می دهد که آن را در جای دیگری سراع ندارم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/11/30

2. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

فرانک ریبری هافبک مهاجم فرانسوی باشگاه بایرن علاقه شدید خود به باشگاه بایرن مونیخ را فراتر از چیزی می داند که بتواند توصیف کند
    باید هم علاقه شدید داشته باشه.هر کاری بخواد که میکنه...هرکسی رو هم که عشقش کشید میگیره به باد کتک...بعدش مربی میادمیگه دارن باهم بیشتر اشناتر میشن

.................................................. .................................................. ....
    بوریس بکر: من بایرنی هستم و امیدوار مقابل دورتموند پیروز باشیم

بوریس بکر قهرمان اسبق تنیس جهان که معتقد است دیدار شنبه شب بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند بازی میان دو دشمن قدیمی است

بوریس بکر قهرمان تنیس جهان که یکی از برترین چهره هایی است که علاقه زیادی به فوتبال دارد و در اکثر دیدارهای مهم بوندس لیگا و تیم ملی آلمان در استادیوم ها حضور دارد او نبرد شنبه شب بایرن و بوروسیا دورتموند را تقابل دو غول فوتبال آلمان توصیف می کند.
    بکر پیش از این دیدار به شبکه تلویزیونی اسپورت وان می گوید:" پنج پیروزی اخیر دورتموند مقابل بایرن موجب شده تا بایرنی ها در دیدار شنبه شب به فکر گرفتن انتقام باشند."
    قهرمان پیشین تنیس جهان ادامه می دهد:" شکست دورتموند در مونیخ هیچ انتقادی را متوجه آنان نمی کند زیرا بایرن در مونیخ یکی از قدرت مند ترین تیم های اروپایی است." بوریس بکر ادامه می دهد:" امیدوارم بایرن بتواند در این دیدار پیروز شود چون من طرفدار قرمزها هستم!."

پ ن: دورتموند اگه یه دشمن داشته باشه اون هم شالکه است.(داربی فقط روهر)بایرن که..چی بگم والا

پ ن2:بالاک میخواد یه بازی خداحافظی برای خودش راه بندازه!!!جای تعجب اینجاست که فدراسیون آلمان نمیخواد زیر بار اون بره!اون هم احتمالا بخاطر لام کوچولوهو کلی حرف و حدیث دیگه...

4. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هی هی هی هی
    با اندکی تاخیر

دورتموند در رفت از دستمون
    اگه وایدنفلر نبودش راحت باید میبردیمشون ولی خب مساوی هم بد نبود،اختلاف رو نگه داشتیم

6. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام دوستان
    تبریک به خاطر سرگروهی و صعود

دیشب که بازی رو میدیدم با اینکه همه بازیکنای اصلی نبودن ولی تیم خیلی هماهنگ بود

به نظرم هاینکس رو باید برا حداقل فصل دیگه نگهدارند .. تیم به یک ثباتی رسیده که این چندین ساله ازش خبری نبود

شکیری دیشب خیلی خوب بود .. از گل زنی ماریو گومز هم خیلی خوشحال شدم.. فقط چرا دیشب اینقدر دوست داشت پاس پشت پا بده که البته دوتا پاس عالی داد اینطوری : دی

دوس دارم دور بعد بازم بخوریم به رئال چون اونا از شنیدن اسم بایرن خواب از سرشون می پره

8. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برد 2-0 جلوی اگسبورگ و همچنین برد ولفسبورگ جلوی دورتموند
    فکر کنم باید بوندسلیگا رو تموم شده دونست مگر اینکه سناریوی نیم فصل دوم پارسال دوباره تکرار بشه

10. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نه دیگه بردیا خیلی هندی میشه این سری هم لیگ رو اینطوری از دست بدیم!!

راستی امروز تولد لیزارازو هست ... یکی از بهترین مدافع های کناری بایرن

World Champion, European Champion, Champions League Winner! Happy Birthday, Bixente Lizarazu

12. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا از بعد اینکه لیزارازو رفتش ما یه مدافع کنار درست حسابی نداشتیم تا وقتی که آلابا اومدش
    لام رو میزاشتیم دفاع چپ اونوقت دفاع راست کسی نبود،میرفت دفاع راست اونوقت دفاع چپ نبودش

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

واقعا از بعد اینکه لیزارازو رفتش ما یه مدافع کنار درست حسابی نداشتیم تا وقتی که آلابا اومدش
    لام رو میزاشتیم دفاع چپ اونوقت دفاع راست کسی نبود،میرفت دفاع راست اونوقت دفاع چپ نبودش
    سانیول هم خوب بود

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سانیول اون آخرا همش مصدوم بودش
    خیلی از بازیا رو از دست میداد
    آخرشم سر همین مصدومیتا خداحافظی کردش

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رکورد فوق العاده بایرن در گلزنی

Fcbayern.ir- رقابتهای باشگاهی در نقاط مختلف اروپا به نیمه راه خود نزدیک می شود و رقابتهای لیگ قهرمانان نیز رسما به خواب زمستانی رفته است، بدون شک بایرن مونیخ تا قبل از زمستان یکی از برترین تیمهای اروپا بوده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ در حال حاضر در صدر جدول بوندسلیگا قراردارد و شرایط بسیار مناسبی برای قهرمانی دارد در هر 3 جام دارد.

از جالب ترین رکوردهای بایرن مونیخ در این فصل گلزنی این تیم در تمامی رقابتهای این فصل است، بایرن مونیخ در مجموع در رقابتهای بوندسلیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا در 26 مسابقه به میدان رفته است که در تمامی این مسابقات موفق به گلزنی شده است.

بایرن مونیخ در این 26 مسابقه 66 گل به ثمر رسانده است که میانگین 2.53 گل در هر مسابقه نشان دهنده خط حمله خطرناک این تیم است.

بایرن مونیخ در میان تمامی تیمهای لیگ های معتبر اروپایی تنها تیمی است که این عنوان را در اختیار دارد، جالب تر آنکه بایرن مونیخ تنها 2 هفته است که ماریو گومز مهاجم اول خود را بعد از سپری کردن دوران طولای مصدومیت در ترکیب خود می بیند.

گوستاوو در رادار آرسنال

Fcbayern.ir- خبرها حاکی از آن است که لوئیز گوستاوو هافبک برزیلی بایرن مونیخ مورد توجه آرسن ونگر قرار گرفته و او در لیست خرید زمستانی آرسنال جای دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این هافبک دفاعی 25 ساله که سال 2011 از هوفنهایم به بایرن آمده بود، در فصل جدید بوندسلیگا تا حدودی جایگاه خود را در ترکیب بایرن از دست داده است .

گوستاوو که در حال حاضر دوران مصدومیت خود را طی میکند به نظر نمی رسد پس از این دوران هم بتوان در ترکیب بایرن جایگاه ثابتی پیدا کند.

بر طبق ادعای روزنامه sunday mirror ،آرسن ونگر معتقد است لوئئیز گوستاوو ارزشی در حدود 10 میلیون پوند دارد و قصد دارد این مبلغ را برای جذب او پرداخت کند.

گرد مولر لیونل مسی را ستود

ایرنا - ˈ گرد مولرˈ اسطوره فوتبال آلمان ، ˈ لیونل مسیˈ را به خاطر شکستن رکوردش در به ثمر رساندن بیشترین تعداد گل در طول یک سال ستود.

به گزارش بی بی سی اسپورت، مولر در دورانی که برای بایرن مونیخ و آلمان غربی بازی می کرد در سال 1972 درمجموع 85 گل به ثمر رساند و پس از چهل سال لیونل مسی برای آرژانتین و بارسلونا 86 گل زد تا این رکورد سرانجام شکسته شود.

مولر به روزنامه ˈ اشپورت د ئهˈ در آلمان گفت: رکورد من 40 سال دوام آورد، 85 گل در 60 بازی. اکنون بهترین بازیکن دنیا رکورد من را شکسته است.

اسطوره فوتبال آلمان افزود: به خاطر او خوشحالم. او بازیکنی ارزشمند ، بزرگ و فروتن است.امیدوارم گل های بیشتری بزند و رکوردش تا 40 سال دیگر به نامش باقی بماند.

مولر اضافه کرد: او فوق العاده است. تنها یک عیب دارد و آن این که برای بایرن مونیخ بازی نمی کند!

اسطوره فوتبال آلمان زمانی که این رکورد را به ثبت رساند 27 ساله بود. او در آن سال 72 گل برای بایرن مونیخ و 13 گل برای المان غربی زد تا این رکورد ثبت شود.

مسی ممکن است برای چهارمین بار در ژانویه عنوان بهترین بازیکن سال جهان را از آن خود کند، البته رقبای او برای این عنوان آندرس اینیستا و کریستیانو رونالدو هستند.

مسی گفته است: سعی خواهم کرد گل های بزنم تا شکستن آن برای بازیکن بعدی دشوارتر باشد.

کان: گواردیولا در بایرن دچار مشکل می شود

از گواردیولا به عنوان یکی از گزینه های جانشینی یوپ هاینکس در پایان فصل جاری نام برده می شود اما کان معتقد است این مربی اسپانیایی ممکن است در آلیانس آره نا دچار مشکل شود.

2012/12/11 16:00

سایت گل- الیور کان، دروازه بان اسطوره ای باشگاه بایرن، مطمئن نیست که پپ گواردیولا، سرمربی سابق بارسا، گزینه مناسبی برای هدایت بایرن باشد.
    از گواردیولا به عنوان یکی از گزینه های جانشینی یوپ هاینکس در پایان فصل جاری نام برده می شود اما کان معتقد است این مربی اسپانیایی ممکن است در آلیانس آره نا دچار مشکل شود.
    او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" پپ گواردیولا به نحو قابل توجهی تحت تاثیر فرهنگ فوتبالی بارساست. او نه تنها در تیم اول و دوم بارسا مربیگری کرد بلکه 11 سال نیز برای آنها به میدان رفت. باشگاه های زیادی نیستند که از هویت شخصی قدرتمندی مانند بارسا برخوردار باشند.
    به دلیل وابستگی زیادی که گواردیولا به فلسفه بارسا دارد، برای او سازگار شدن برای تطبیق پیدا کردن با زندگی در یک باشگاه دیگر مانند بایرن دشوار است. من تنها در مورد مشکل زبان صحبت نمی کنم. تنها کلینزمن را به یاد بیاورید. تغییراتی که قصد داشت انجام بدهد، به خوبی پیش نرفت.
    اگر بایرن گواردیولا را به خدمت بگیرد، هر دو طرف باید خود را با شرایط جدید تطبیق بدهند. چرا یک فصل گذار با هاینکس و گواردیولا نداشته باشیم؟ هاینکس می تواند با کار کردن در پشت صحنه، شرایط را برای جا افتادن فلسفه گواردیولا فراهم شود.
    برای وارد شدن بایرن به عصر جدید و ایجاد یک استاندارد جدید در اروپا، نیاز به تصمیمات شجاعانه و ایده های تازه است."

" می خواهم ثابت کنم ارزش 40 میلیون را دارم"

Fcbayern.ir- هافبک اسپانیایی بایرن مونیخ مصمم است که ثابت کند ارزش پرداخت مبلغ سنگین 40 میلیون یورو برای دریافت رضایتنامه اش توسط باشگاه بایرن مونیخ را داشته است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ملی پوش اسپانیایی تابستان گذشته در انتقالی که رکورد نقل و انتقالات بوندسلیگا را جا به جا کرد از اتلتیکو بیلبائو به بایرن آمد اما تاکنون نتوانسته انتظارات بالای بایرنی ها را برآورده سازد.

با این وجود، او تاکید دارد که این برچسب قیمت بالا باعث حرکت رو به عقب او نخواهد شد، بلکه اگیزه ای برای نشان دادن توانایی های وی خواهد بود.

مارتینز در گفت و گو با Blickpunkt می گوید:" بیلبائو هم مبلغ زیادی برای من پرداخت کرده بود و مردم فکر می کردند این امر باعث فشار زیادی بر روی من خواهد شد اما من توانستم با انگیزه کار کنم الان هم من می خواهم ثابت کنم ارزش این پول را داشته ام و این انگیزه بزرگی برای من است."

خاوی مارتینز در ادامه می گوید:" من احساس می کنم که بازی به بازی در حال بهتر شدن هستم، اما هنوز صد در صد نیستم، اما همه چیز در مسیر درست قرار دارد."

این بازیکن 24 ساله تاکنون 20 بار برای بایرن مونیخ به میدان رفته

"تنها به باشگاه بایرن مونیخ حسادت میکنم"

Fcbayern.ir - باربارا برلوسکونی دختر نخست وزیر اسبق ایتالیا و مالک باشگاه میلان که اکنون به جای پدرش مالک باشگاه میلان شده است در مصاحبه با شبکه اختصاصی این باشگاه ،بایرن مونیخ را مورد تمجید و ستایش قرار داده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل از شبکه milan tv باربارا برلوسکونی مصاحبه مفصلی با این شبکه انجام داده است و در ضمن صحبتهایش از باشگاه برتر آلمان ستایش و تقدیر به عمل آورده است. باهم به گزیده ای از این سخنان که راجع به بایرن و فوتبال آلمان می باشد توجه می کنیم :

- من به هیچ باشگاهی در جهان حسادت نمی کنم زیرا باشگاه من دارای سابقه درخشان و از ریشه تاریخی محکمی برخوردار است شاید فقط باشگاه بایرن مونیخ در جهان باشد که می تواند حسادت من را برانگیزد.

- بایرن نیز مانند میلان باشگاهی قدیمی با اصل و ریشه و با سابقه درخشان در سطح فوتبال اروپا و دارای عناوین متعدد قهرمانی است.

- بایرن مونیخ از معدود باشگاه های اروپاست که دارای اقتصاد خوب و سالم می باشد و من این باشگاه را واقعا تحسین می نمایم.

- باشگاه میلان سعی دارد راه باشگاه بایرن مونیخ را در جهات اقتصادی دنبال نماید.

- ما رابطه خوبی با اولی هوینس مالک باشگاه بایرن مونیخ داریم. کلا رابطه میلان با باشگاه بزرگ و پر افتخار آلمان بسیار خوب است و ما سعی داریم این رابطه را در آینده، نزدیکتر هم نماییم.

- فوتبال آلمان و بوندسلیگا پیشرفت خوبی کرده است و فوتبال ایتالیا باید راه بوندسلیگا را دنبال نماید.

- باشگاه میلان بازیکنان آلمانی خوبی در گذشته داشته نظیر زیگه یا الیور بیرهوف. الیور (بیرهوف) هنوز هم یکی از نزدیکان باشگاه میلان محسوب می شود و رابطه نزدیک و صمیمی با باشگاه میلان دارد.

- دوست دارم چند بازیکن آلمانی برای تیمم بخرم. سال گذشته ما به دنبال پودولسکی و هوملس بودم که متاسفانه نتوانستیم آنها را خریداری نمائیم.

- میلان مانند بایرن مونیخ به دنبال بازیکنان باکیفیت می گردد نه بازیکنان پرمدعی و با قیمت های گزاف. میلان سیاست خاصی در مورد نقل و انتقالات در پیش گرفته است.

- فایده فروش سیلوا و زلاتان علاوه بر مسائل مالی ظهور و پروش استعدادی همچون الشراوی می باشد.

- میلان هم شانس قهرمانی در اروپا را دارد. دوست دارم در فینال با بایرن یا یووه روبه رو شویم. بایرن در کنار بارسلونا حریفان خطرناکی به نظر می رسند که ما دوست نداریم فعلا با آنها روبه رو شویم.
    Last edited by Ezel; 12-12-2012 at 18:16. دليل: ادغام - نقض قانون 205

17. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •