لوکاس پودولسکی در یک کار زیبای تیمی با سانتی کازورلا اولین گل فصل را برای توپچی ها به ثمر رساند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوکاس پودولسکی معتقد است با ادامه روند درخشش در آنفیلد می توانند مدعی قهرمانی باشند.
این مهاجم آلمانی از زمانی که با 11 میلیون پوند از کلن به آرسنال آمد موفق شد اولین گل توپچی ها را به ثمر برساند و راه تیم آرسن ونگر را در لیگ برتر هموار کند.
بعد از آن پودولسکی به همراه سانتی کازورلای خلاق اسپانیایی دومین گل را برای آرسنال به ارمغان آوردند و این را می توان نشانی از توپچی ها در زندگی پس از رابین ون پرسی دید.
با نمایش استادانه هافبک میانی ابو دیابی که بار دیگر آمادگی خود را به دست آورده است ، پودولسکی و هم تیمی اش می توانند با این اندیشه به وقفه بازی های ملی بروند که سرانجام هشت سال بدون جام در آرسنال می تواند خاتمه یابد.
و با بازگشت جک ویلشر که تا یک ماه دیگر به تمرینات باز می گردد، آرسنال می تواند همچنان به پیشروی خود ادامه دهد.
پودولسکی گفت: "برنده شدن در لیگ برتر بسیار مشکل است.
"لیگ برتر شبیه اسپانیا نیست که در آن فقط رئال مادرید و بارسلونا مدعیان لالیگا هستند.
"در لیگ برتر شما با پنج یا شش تیم روبرو هستید که می خواهند قهرمان شوند. ما یکی از آنها هستیم و باید برای به دست آوردن آن بجنگیم.
"ما بیش از سی و پنج مسابقه پیش رو داریم و باید در همه آنها همانطور که در مقابل لیورپول ظاهر شدیم، بازی کنیم."
ستاره سابق بایرن مونیخ اذعان داشت: "واقعیت این است که با سرمربی های بسیاری کار کرده ام، نام ده نفر از آنها در ذهن من هست. اما آرسن ونگر مربی فوق العاده ایست، یکی از بهترین مربیان جهان.
"قبل از اینکه به تیم بیایم، با او در مورد راه و روش باشگاه صحبت کردم، نوع فوتبالی که از ما می خواهد بازی کنیم. اولین گل ما منظور من را می رساند - پاس کاری خوب، فرار، کنترل توپ و سپس به ثمر رساندن گل.
"روش بازی آرسنال روش بازی من هم هست. من این را دوست دارم. ما تیمی هستیم که دوست داریم پاسکاری کنیم، و پاس های تک ضرب و دو ضرب ارسال کنیم.
"اما برای صدر نشینی در لیگ برتر باید علاوه بر این آماده جنگیدن و تلاش کردن باشید. ما این کار را به خوبی انجام دادیم.
"از من خواسته شده بود که در سمت چپ بازی کنم اما می توانستید ببینید که آزاد بودم تا آن منطقه را ترک کنم و در مرکز بازی کنم.
"نباید حتما در جناحین بازی کنم، می توانم به مرکز بروم و با ابو یا سانتی هماهنگ باشم. در تمرینات با سانتی من عاشق این شیوه بازی کردن بودم. تمام وقت ما روی این روش کار می کردیم، پاس های یک ضرب و دو ضرب.
"این را می توانید در گل های ما به لیورپول مشاهده کنید. در گل اول او به من پاس داد و در گل دوم من موقعیت را برای او فراهم کردم.
"اما ما تنها در سه مسابقه بازی کرده ایم و همچنان باید پیشرفت کنیم."
جو موجود در استادیوم آنفیلد خط بطلانی کشید بر بسیاری از شک و تردیدهای زودهنگام ایتدایی فصل، با این حال پودولسکی اذعان می دارد: " وقتی با تیم هایی مثل ساندرلند و استوک بازی می کنید و در هیچ کدام ار بازی ها سه امتیاز را به دست نمی آورید، باید انتظار داشته باشید که بگویند شما خوب نیستید.
"این چیزی است که به آن عادت دارم، فرقی ندارد برای کلن، بایرن مونیخ یا آرسنال بازی کنم. اگر برنده مسابقه نباشید باید انتظار فضای منفی را داشته باشید. ما باشگاه بزرگی هستیم و می خواهیم درهر مسابقه برنده بازی باشیم.
"در دو بازی اول از هر مسابقه تنها یک امتیاز به دست آوردیم که به اندازه کافی خوب نیست. اما اگر مثل عملکردی که در لیورپول داشتیم بازی کنیم، آنگاه برای کسب عنوان مبارزه خواهیم کرد."