تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 37 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 363

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | جلد 2

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فن پرسی از اون بازیکنایی هست که زیاد مصدوم میشه و هواداران ارسنال همیشه از فن پرسی حمایت میکردن ولی این He ، اون He سابق نخواهد شد و مطمئنم که شماها از او اون حمایتها رو نخواهید کرد . رفتن فن پرسی تلخ بود ولی ما به این چیزها عادت کردیم . بازیکنای زیادی توی اوج ارسنال رو ترک کردن ولی بعضی هاشون محبوب موندن مثل ویرا و هانری و بعضی ها منفور شدن مثل اشلی کول و ادبایور و نصری . مطمئنم که فن پرسی و منچستر هرکدام از فصل قبل عملکرد ضعیف تری خواهند داشت . شاید اگر فن پرسی به یوونتوس رفته بود الان در نظر هواداران ارسنال یک خائن به نظر نمیرسید . من شخصا هنوزم فن پرسی رو دوست دارم ولی واقعا نمیتونم اونو تو لباس منچستر ببینم .
    ببینید من خودم ارسنال رو قابل احترام ترین رقیب یونایتد می دونم توی فوتبال مدرن که پول حرف اول و آخر رو می زنه داشتن یه فلسفه برای یه باشگاه خیلی قابل احترام هست تعداد باشگاه هایی هم که فلسفه مخصوص خودشون رو دارن
    خیلی کمه ارسنال این فصل سانگ و ون پرسی رو از دست داد(وارد بحث منفور شدن ون پرسی یا محبوب نشدنش بین هوادارای یونایتد نمی شم)و کازورلا و پودولسکی و جیرود رو به خدمت گرفت .من خودم به شخصه کازورلا رو خیلی قبول دارم و مطمئنا می تونه با ارسنال خیلی کمک کنه اما دو تا بازیکنی که ارسنال برای خط حملش گرفته جای ابهام داره تا حدودی پودولسکی یکی از ارکان تیم ملی آلمان هستش و تو کلن هم خیلی خوب بازی می کرد ولی همون پودولسکی تو بایرن نمایش فوق العاده ضعیفی داشت و خیلی ها می گن بازیکن بازی های بزرگ نیستش.اما جیرود اقای گل لیگ فرانسه بازیکنی که تا فصل پیش اسمی ازش شنیده نشده بود 26 سالش هست و این که بتونه به شرایط لیگ انگلیس عادت کنه خودش یه مسئله هست(دقت کنین بازیکنی که تا 24-25 سالگی هیچ اسمی ازش شنیده نشده بود و تو لیگ های پایین فرانسه بازی می کرد نشون می ده بازیکنی که پیشرفت به نسبت کندی داره)البته همه این ها حدس و گمان هستش و هیچی معلوم نیست...
    اما در مورد منچستر که گفتین ضعیف تر از فصل قبل عمل می کنه باید بگم مطمئنا از فصل پیش ضعیف تر نخواهد بود تنها مشکل یونایتد در خط دفاع هست که با برگشت مصدوم ها این مشکل حل می شه در ضمن بازیکنای جوون فصل پیش الان برای خودشون کسی شدن مثلا همین کلورلی رو نگاه کنین امارشو تو چند بازی اخیر...

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببینید من خودم ارسنال رو قابل احترام ترین رقیب یونایتد می دونم توی فوتبال مدرن که پول حرف اول و آخر رو می زنه داشتن یه فلسفه برای یه باشگاه خیلی قابل احترام هست تعداد باشگاه هایی هم که فلسفه مخصوص خودشون رو دارن
    خیلی کمه ارسنال این فصل سانگ و ون پرسی رو از دست داد(وارد بحث منفور شدن ون پرسی یا محبوب نشدنش بین هوادارای یونایتد نمی شم)و کازورلا و پودولسکی و جیرود رو به خدمت گرفت .من خودم به شخصه کازورلا رو خیلی قبول دارم و مطمئنا می تونه با ارسنال خیلی کمک کنه اما دو تا بازیکنی که ارسنال برای خط حملش گرفته جای ابهام داره تا حدودی پودولسکی یکی از ارکان تیم ملی آلمان هستش و تو کلن هم خیلی خوب بازی می کرد ولی همون پودولسکی تو بایرن نمایش فوق العاده ضعیفی داشت و خیلی ها می گن بازیکن بازی های بزرگ نیستش.اما جیرود اقای گل لیگ فرانسه بازیکنی که تا فصل پیش اسمی ازش شنیده نشده بود 26 سالش هست و این که بتونه به شرایط لیگ انگلیس عادت کنه خودش یه مسئله هست(دقت کنین بازیکنی که تا 24-25 سالگی هیچ اسمی ازش شنیده نشده بود و تو لیگ های پایین فرانسه بازی می کرد نشون می ده بازیکنی که پیشرفت به نسبت کندی داره)البته همه این ها حدس و گمان هستش و هیچی معلوم نیست...
    اما در مورد منچستر که گفتین ضعیف تر از فصل قبل عمل می کنه باید بگم مطمئنا از فصل پیش ضعیف تر نخواهد بود تنها مشکل یونایتد در خط دفاع هست که با برگشت مصدوم ها این مشکل حل می شه در ضمن بازیکنای جوون فصل پیش الان برای خودشون کسی شدن مثلا همین کلورلی رو نگاه کنین امارشو تو چند بازی اخیر...
    در فوتبال امروزه پول مهم هست اما حرف اول و آخر رو نخواهد زد چرا که همین فصل گذشته بسیاری از تیمها از ارسنال بیشتر خرج کردند ولی در نهایت در مکانهای پایین تر قرار گرفتند . من شخصا ترجیح میدهم که ارسنال با همین شیوه سوم بشه تا اینکه با پول های هنگفت یه شیخ عرب بیاد بازیکن بخره و قهرمان بشه . همچنین فقط وجود بازیکنای بزرگ یا اسمهای بزرگ برای تیم نمیتونه باعث قهرمانی تیم بشه این موضوع رو حتی توی باشگاههای ایرانمون هم میتوان به وضوح دید

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

حرفتون درسته. منم بارها - حالا نه در این سایت- همیشه گفتم خیلی ها لیگ انگلیس رو با آرسنال و یونایتد . آرسن و فرگی میشناسن.
    قبلا آرسن گفته بود که پولدی و جیرود رو برای جانشینی رابین نخریده بود و برای تقویت تیم جذب شدن. اما خب این رو هم سنجیده بودن که اگه رابین رفت اینا جانشین بشن.
    جیرود بازیکنی متوسط به بالاست و پتانسیل بسیار بالایی داره اما هنوز با شرایط لیگ جدید خودش رو نساخته، فقط کافیه به حرکات و جایگیری هاش دقت کنید که چقد خوب خودش رو تو موقعیت قرار میده اما فشار روش خیلی زیاده و ترس داره. یادمون نره هانری در 8 بازی اولش برای آرسنال گل نزد، برکمپ هم یه چیز تو همین مایه ها بود. فقط تفاوتش اینه که الان فشار روی جیرود زیاده چون اون رو جانشین روبین میدونن. ونگر هم گفته رابین تک بوده و نمیشه جانشینی براش پیدا کرد.
    من خیلی امیدوارم که جیرود همون روندی رو طی کنه که کوسیلنی رفته. کوسیلنی یه بازیکن کاملا گمنام بود که نه تنها برای فرانسه برای لهستان هم حتی دعوت نشده بود. درسته در سن بالایی به سطح اول رسید اما رشدش سریع بود.
    کوسیلنی فصل اولش تقریبا خوب و فصل گذشته یکی از بهترین مدافعان جزیره بودش. منم همین روند رو برای جیرود پیش بینی میکنم.
    جیرود و کوسیلنی هر دو در سال 2008 در تیم دسته دومی تور بودن. و هر دو جز ستاره های تیمشون که جیرود 21 گل زد. فصل بعدش یکی به لورینت و یکی مونتپولیه رفت و جیردو در دو فصل به اینجا رسید. هر دو هم به تیم ملی فرانسه دعوت شدن و بازی هم کردن.

مثال دیگه آندره سانتوس هستش. وقتی سانتوس رو گرفتیم خیلی ناامید شدم. بازیکن 29 ساله ای که تازه در سال 2007 تونسته بود تو برزیل بازی کنه و تا سال 2009 که فنرباغچه رفت روی هم رفته حدود 40 بازی انجام داده بود اما وقتی به آرسنال اومد واقعا یکی از محبوبترین بازیکنای تیم شد.

مثال بعدی فرانک ریبری هستش که خیلی دیر به سطح اول معرفی شد اما همه به پتانسیلش واقفیم.

در مورد پولدی... یه بازیکن متوسط به بالاست. به قول خودش زمانی به بایرمونیخ رفت که خیلی جوون بود و نتونست با شرایط اونجا هماهنگ بشه و یه دوره هم مصدوم شد. اما همین بازیکن 100 بازی ملی و حدود 45 گل ملی داره. تجربه بسیار بالایی داره که برای آرسنال بسیار حیاتیه.

من قبلا هم گفتم اگه دو بازیکن با قابلیتهای یکسان یکی 22 ساله و یکی 29 ساله باشه ترجیح میدم اون 29 ساله به تیم بیاد. آرسنال به این بازیکنا نیاز داره.

من عاقبت چلسی رو با این بازیکنای جوونی که گرفته زیاد روشن نمی بینم. بی مسئولیت در کار تیمی و مخصوصا کارهای تدافعی هستن. اما نسل باتجربه ی آرسنال که با جوونا قاطی شد باعث یکپارچگی و پختگی تیم شد.

4. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همون طور که گفتم اینا همش رو کاغذه و چیز قطعی نیست شاید جیرود و پودولسکی یکی از بهترین خرید های لیگ برتر بشن و خیلی فوق العاده هم بازی کنن (در مورد کوسیلنی هم حرفتون درسته واقعا فصل پیش خیلی خوب بود)

ولی نکته اینجاست که پست مهاجم می تونه یه نقطه ضعف احتمالی برای ارسنال باشه مسلما همه ی تیم ها یه نقطه ضعفی دارن
    منچستر هم با یه شکست و یه برد و یه برد با خوشانسی کامل 6 امتیاز داره
    چلسی هم میبینیم آخر کارشو

در حالی که آرسنال تا الان 3 تا کلین شیت داشته
    اینو ندیده بودم!!!!!!قضیه خوش شانسی چیه دیگه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شماک مالاریه گرفته ...

آرسنال میخواد با اینکه 4-5 سال از قرارداد چمبو مونده قرارداد جدیدی با افزایش حقوق بهش بده

آرسنال این روزا میخواد قراردادهای جدیدی به باکاری و گیبز پیشنهاد بده

والکات نفر آخر هست و بعد از اینکه تکلیف اینا مشخص شد. مذاکرات با تئو از سرگرفته میشه

7. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پودولسکی آرسنال را مدعی قهرمانی می داند
    لوکاس پودولسکی در یک کار زیبای تیمی با سانتی کازورلا اولین گل فصل را برای توپچی ها به ثمر رساند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لوکاس پودولسکی معتقد است با ادامه روند درخشش در آنفیلد می توانند مدعی قهرمانی باشند.

این مهاجم آلمانی از زمانی که با 11 میلیون پوند از کلن به آرسنال آمد موفق شد اولین گل توپچی ها را به ثمر برساند و راه تیم آرسن ونگر را در لیگ برتر هموار کند.

بعد از آن پودولسکی به همراه سانتی کازورلای خلاق اسپانیایی دومین گل را برای آرسنال به ارمغان آوردند و این را می توان نشانی از توپچی ها در زندگی پس از رابین ون پرسی دید.

با نمایش استادانه هافبک میانی ابو دیابی که بار دیگر آمادگی خود را به دست آورده است ، پودولسکی و هم تیمی اش می توانند با این اندیشه به وقفه بازی های ملی بروند که سرانجام هشت سال بدون جام در آرسنال می تواند خاتمه یابد.

و با بازگشت جک ویلشر که تا یک ماه دیگر به تمرینات باز می گردد، آرسنال می تواند همچنان به پیشروی خود ادامه دهد.

پودولسکی گفت: "برنده شدن در لیگ برتر بسیار مشکل است.

"لیگ برتر شبیه اسپانیا نیست که در آن فقط رئال مادرید و بارسلونا مدعیان لالیگا هستند.

"در لیگ برتر شما با پنج یا شش تیم روبرو هستید که می خواهند قهرمان شوند. ما یکی از آنها هستیم و باید برای به دست آوردن آن بجنگیم.

"ما بیش از سی و پنج مسابقه پیش رو داریم و باید در همه آنها همانطور که در مقابل لیورپول ظاهر شدیم، بازی کنیم."

ستاره سابق بایرن مونیخ اذعان داشت: "واقعیت این است که با سرمربی های بسیاری کار کرده ام، نام ده نفر از آنها در ذهن من هست. اما آرسن ونگر مربی فوق العاده ایست، یکی از بهترین مربیان جهان.

"قبل از اینکه به تیم بیایم، با او در مورد راه و روش باشگاه صحبت کردم، نوع فوتبالی که از ما می خواهد بازی کنیم. اولین گل ما منظور من را می رساند - پاس کاری خوب، فرار، کنترل توپ و سپس به ثمر رساندن گل.

"روش بازی آرسنال روش بازی من هم هست. من این را دوست دارم. ما تیمی هستیم که دوست داریم پاسکاری کنیم، و پاس های تک ضرب و دو ضرب ارسال کنیم.

"اما برای صدر نشینی در لیگ برتر باید علاوه بر این آماده جنگیدن و تلاش کردن باشید. ما این کار را به خوبی انجام دادیم.

"از من خواسته شده بود که در سمت چپ بازی کنم اما می توانستید ببینید که آزاد بودم تا آن منطقه را ترک کنم و در مرکز بازی کنم.

"نباید حتما در جناحین بازی کنم، می توانم به مرکز بروم و با ابو یا سانتی هماهنگ باشم. در تمرینات با سانتی من عاشق این شیوه بازی کردن بودم. تمام وقت ما روی این روش کار می کردیم، پاس های یک ضرب و دو ضرب.

"این را می توانید در گل های ما به لیورپول مشاهده کنید. در گل اول او به من پاس داد و در گل دوم من موقعیت را برای او فراهم کردم.

"اما ما تنها در سه مسابقه بازی کرده ایم و همچنان باید پیشرفت کنیم."

جو موجود در استادیوم آنفیلد خط بطلانی کشید بر بسیاری از شک و تردیدهای زودهنگام ایتدایی فصل، با این حال پودولسکی اذعان می دارد: " وقتی با تیم هایی مثل ساندرلند و استوک بازی می کنید و در هیچ کدام ار بازی ها سه امتیاز را به دست نمی آورید، باید انتظار داشته باشید که بگویند شما خوب نیستید.

"این چیزی است که به آن عادت دارم، فرقی ندارد برای کلن، بایرن مونیخ یا آرسنال بازی کنم. اگر برنده مسابقه نباشید باید انتظار فضای منفی را داشته باشید. ما باشگاه بزرگی هستیم و می خواهیم درهر مسابقه برنده بازی باشیم.

"در دو بازی اول از هر مسابقه تنها یک امتیاز به دست آوردیم که به اندازه کافی خوب نیست. اما اگر مثل عملکردی که در لیورپول داشتیم بازی کنیم، آنگاه برای کسب عنوان مبارزه خواهیم کرد."

9. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

Cesc Fabregas can take inspiration from Thierry Henry as reports claim he could return to Arsenal!

Reports this week suggest that Cesc Fabregas is unhappy with life at the Nou Camp as Tito Vilanova continues to restrict his first team appearances.
    “Everybody likes to play every minute of every season,” said the young [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

Fabregas is yet to complete a full 90 minutes under the stewardship of the new manager in Catalonia, very publicly declaring his frustration. With Arsenal still in possession of a buy-back clause, could we see the return of Fabregas to the Emirates stadium?

The return of former stars to their previous club has occurred several times in the past – with varied success. GMF evaluates players that have made the U-turn back to their former stamping grounds, and wonders if the former skipper could again succeed in north London.

لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ...............................
    یعنی میشه که بشه؟

11. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یعنی اگه فابرگاس یا ون پرسی بخوان برگردن، شما به عنوان هوادار آرسنال قبولشون میکنین؟

طرفدار آرسنال نیستم ولی یه فرقی بین آنری و این دو نفر میبینم که باعث میشه مخالف بازگشتش باشم: "آنری وقتی رفت که دیگه چیزی واسه آرسنال نداشت و اتفاقاً رفتنش باعث شد ستاره هایی که در سایه ی آنری بودن، ظهور کنن، یکیش هم همین فابرگاس بود. ولی بازیکنی مثل فابرگاس از آرسنال به عنوان نردبان استفاده کرد."

13. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد فابرگاس بحث ها خیلی زیاده. درسته در موقعی که تیم بهش احتیاج داشت رفت اما اولا اون تو بارسا میمونه و این شایعات کذبه، خودش هم امرو تکذیب کرد. گرچه همون تابستونی هم که از آرسنال رفت در یک مصاحبه تصویری همین حرفا رو در مورد آرسنال زد
    فابرگاس همیشه طرفدار آرسنال هست و خواهد بود. منم تا زمانی که تو بارسلونا هست نمی بخشمش و امیدوارم فوتبالش نابود شه اما اگه بخواد برگرده می بخشمش.
    هرکسی تو زندگیش یه اشتباه یا کمی لطفی میکنه اما ممکنه راهی برای بازگشت داشته باشه.
    فابرگاس وقتی که رفت به قول خودش با بغض با ونگر خدافظی کرد و میگفت نمیدونم چطور از تمام زحماتش تشکر کنم. بهرحال بارسا تیم شهرش بوده و واقعیت هم اینه که بهترین تیم جهانه. ازبچگی توش بوده و گواردیولا و شماره4 همیشه اسطورش بوده...

اما بازیکنایی مثل آده، ونپرسی هیچ راه بازگشتی ندارند. رابین الان یکی از منفورترین بازیکنان تاریخ آرسناله. ادعای جاه طلبی داره اما وقتی که 6.5 سال مصدوم بود و تمام تیم پشتش ایستادن چرا جاه طلب نبود؟!!!!
    به قول ورمایلن از رابین برای تمام زحماتی که در طول یک سال اخیر برای آرسنال کشید تشکر میکنم

15. 3 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

توپچی ها تو بازی های ملی جان سالم به در بردن و عملکرد خوبی هم داشتن
    سانتی 1 پاس گل و 1 گل زد
    دیابی با یک بهترین بازیکن زمین شد
    تئو و چمبو هم پاس گل دادن
    آ

17. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •