با توجه یه قبولی های پارسال درسته، قبولید
با توجه یه قبولی های پارسال درسته، قبولید
ممنون
از شانس من تربیت معلم اذربایجان هم شبانه هاشو انگار برداشته وگرنه دیگه انتخابم قطعی بود
الان یادگار ماندگار رو یه مرور کلی کردم .عمران مراغه روزانه رو با 13000 سال قبل قبول شدن . منتها نوشته بود( نیمسال دوم ) این دقیقا معنیش چی میشه ؟!
مکانیک ارومیه هم انگار با 11000 هزار قبول شدن . میشه امید داشت که امسال باتوجه به این کل ظرفیت های روزانه ها حدود 3000 تا زیاد شدن با 12342 هم قبول شد ؟
عمران رجایی و عباسپور چی مثلا ؟سلام دوستان
با 4900 منطقه 1 مهندسی تهران میشه رفت ؟
کلا بهترین رشته معادل این رتبه کدومه ؟ممنونم
من زیرگروه 1 1200
زیر گروه 2 800
تجربی منطقه 2
بومی تهران هستم بهترین شهرهایی که قبول میشم کدومه؟
داروسازی تهران بهتره یا پزشکی و دندان پزشکی ارومیه؟
نیمسال دوم یعنی از ترم دوم دانشگاه توی بهمن ماه شما شروع می کنید به کلاس رفتن و در واقع از بهمن دانشگاه شما شروع میهش.
به هر حال میشه امید داشت چون امسال هنوز معلوم نیست رویکرد بیشتر به کدوم رشته است.
عمران عباسپور که احتمالش خیلی خیلی کمه، رجایی هم احتمال داره بیارید، تو دفترچه ببینید شبانه داره یا نه، شبانه اگه داشته باشه شانس دارید
سلام
رفقا با 20 هزار منطقه 3، تجربی، کلا به چه چیزایی باید فکر کنم [ غیر از خوندن واسه سال دیگه]
لب مرزی ! ... البته ممکنه امسال کلا داستان فرق داشته باشه ! ...
این یعنی چی بخدا گیج شدم اخر بر کدوم اساس انتخاب رشته کنیم ؟ رتبه در سهمیه یا نمره کل نهایی
معاون سازمان سنجش آموزش كشور ادامه داد: نمره كل درج شده در ردیف سوم كارنامه، نمره كل نهایی است كه در هر زیرگروه جداگانه درج میشود و مبنای گزینش علمی خواهد بود. نمره كل نهایی داوطلب براساس نمرات تراز دروس كنكور، ضرایب مربوط به هر زیرگروه و همچنین در صورت مشمول اعمال سوابق تحصیلی بودن (دیپلم سالهای 84، 85، 86، 87، 88، 89 در یكی از رشتههای ریاضی فیزیك، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی) حداكثر تا 25درصد با تأثیر مثبت اعمال شده است.
کسی نمیدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)