تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 20 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 192

نام تاپيک: رویای صادقه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همین مسافر مورد نظر شما وجودش زیر سواله . بعد چطور میخوایم برای حل مسئله ای از شبهات استفاده کنیم ؟!
    وقتی روح وجودش رد میشه از طرف دیگه سفرهای اون هم منتفی میشه .

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همین مسافر مورد نظر شما وجودش زیر سواله . بعد چطور میخوایم برای حل مسئله ای از شبهات استفاده کنیم ؟!
    موضوع رو در مبحث اختیار گفتم که مطرح شده بود، نه وجود یا عدم وجود روح

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دیگه الان همه دنیا میدونند خواب همون فعالیت مغز و افکار ما هست.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

البته بهزاد جان، این امکان داره یکی از قابلیت های مغز ما باشه که ما از روی بی دانشی اون رو تخیلی کردیم و اسم سفر روح و ... روش گذاشتیم. درست مثل توضیحاتی که ادیان برای پدیده هایی که زمانی برای بشر نا آشنا و غی قابل درک بوده ارائه میکردم و میکنه.
    یادم هستش که قبلن مطلبی مطالعه میکردم که اتفاقن از یکی از دانشمندان و افراد برجسته علمی بود که در مورد مغز انسان لغت کوه یخ رو بکار برده بود که فقط قستی از اون دیده میشه و قابل لمس هستش اما قسمتی از اون هم که در زیر آب هست دیده نمیشه و گاهن باعث غرق شدن کشتی ها میشه. متاسفانه اسم اون فرد و اسم خاصی که که برای مطلب در نظر گرفته شده بود فراموش کردم.

5. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درسته و من هم قبول دارم بدن انسان ناشناخته های زیادی داره . ولی نمیتونم قبول کنم که برای پر کردن دلیل ندانسته هامون به سراغ تخیلات و خرافات بریم .
    خواب دیدن هم جزوی از فعالیت های مغزی به حساب میاد و هیچ گونه پدیده مافوق طبیعی پشت اون قرار نداره .
    آزمایش ها زیادی هم روی افراد در هنگام خواب صورت گرفته که ارتباط خواب و مغز رو بخوبی تائید میکنه .

7. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در مورد رویای صادقه و ویژگیهای اون (یعنی خواب اگه چه خصوصیاتی داشته باشه رویای صادقه محسوب می شه) در کتاب مقدمه ابن خلدون بهش اشاره شده که خیلی جالبه، حالا سر فرصت میام و ویژگیهاش رو میذارم، یه نظر خودم کاملا درسته چون با یکی دو مورد تجربه ای که خودم داشتم صدق می کرد.

9. این کاربر از landscape بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شاید با خواندن اون کتاب و تطبیق اون با وضعیت خواب های شما به نظرتون درست بیاد , ولی این به هیچ وجه دلیلی بر درستی اون صحبت ها و تفکرات در اون مورد خاص نمیشه .
    استناد شما باید به مدارک علمی معتبر و تحقیقاتی باشه که در این زمینه صورت میگیره . نه این که اون چیزی رو که دوست داریم و میخوایم باور کنیم و به نتیجه از پیش تعیین شده برسیم .
    وقتی با پیش زمینه فکر وارد بحثی بشیم نتیجه اون خیلی پیش تر مشخص میشه و خواهد شد .

شما هم برای اطلاع بیشتر بهتره 11 صفحه تاپیک رو مطالعه کنین . مطالب خوبی عنوان و قرار داده شده که میتونه کمک زیادی به درک بهتر موضوع بکنه .
    من همین الان دوباره تاپیک رو مرور کردم و فکر نکنم 11 صفحه زمان زیاد رو از آدم بگیره .

موفق باشید .

11. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خیلی خوب و منطقی هست که صحبت های علمی رو باور داشته باشیم و با مدارک قانع بشیم و نه براساس خرافات و حدس و گمان ها
    اما دوستانی که بیان میکنند الزاما استدلال های مبتنی بر شواهد علمی مورد تایید باید وجود داشته باشه سوالی دارم ازتون اگر برای خودتون اتفاق بیفته (حالا نه فقط رویای صادقه کلا مسائلی از این دست) و به خودتون رسما ثابت بشه(در اثر اتفاق افتادن برای خودتون اونهم بارها) ایا اونوقت هم به خرافات نسبتش خواهید داد؟ یا حادثه و احتمالات؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان یه نکته رو اشتباه نکنید، قوانین علمی رو انسانها تدوین می کنن، ذهن انسان و توانایی تحلیل مسائل توسط انسان به هیچ عنوان کامل نیست، واسه همینم هست که هر روز به گستره علم و قوانین علمی داره اضافه میشه، اگه همه چیز رو انسان می دونست که پیشرفت علمی معنا نداشت،

بنابراین توضیح خیلی چیزها از جمله مسائل مربوط به عوالم دیگر از دست اون چیزهایی نیست که بشه به منابع علمی و تحقیقات استناد کرد، اون تحقیقات رو هم امثال من و شما انجام دادن دیگه، حالا حالا ها روش تحقیقات میشه و خواهد شد و مدام نتایج جدید و جالب استخراج میشه، تازه ممکنه اشتباه هم باشه...
    Last edited by landscape; 15-10-2013 at 23:26.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خیلی خوب و منطقی هست که صحبت های علمی رو باور داشته باشیم و با مدارک قانع بشیم و نه براساس خرافات و حدس و گمان ها
    اما دوستانی که بیان میکنند الزاما استدلال های مبتنی بر شواهد علمی مورد تایید باید وجود داشته باشه سوالی دارم ازتون اگر برای خودتون اتفاق بیفته (حالا نه فقط رویای صادقه کلا مسائلی از این دست) و به خودتون رسما ثابت بشه(در اثر اتفاق افتادن برای خودتون اونهم بارها) ایا اونوقت هم به خرافات نسبتش خواهید داد؟ یا حادثه و احتمالات؟
    خب علم هم دقیقا همین رو میگه، وقتی یک تجربه مرتب تکرار میشه و بعد از اون برای همه تکرار میشه و این تکرار اونقدر مکرر هست که تبدیل به یک قانون علت و معلولی میشه بهش میگیم علم، مثلا درد گرفتن قسمتی از شکم و بروز بعضی مشکلات (مثل آپاندیس). اگه من بیام و بگم "من 50 بار گربه خال خالی سیاه و سفید دیدم و هر دفعه که دیدم 10 روز بعدش یک نفر از نزدیکانم مرد" و حالا بیام و بگم برام ثابت شده دیدن گربه سیاه خال خالی نشانه ای از مرگ اطرافیان است، حرف من دقیقا خرافات است چون همه مردم روزانه گربه سیاه خال خالی می بینند و اتفاقی نمی افته و هیچ دلیل منطقی هم بر اساس دانسته هامون وجود نداره که این دو واقعه رو به هم مرتبط بدونیم. در این شرایط مغز انسان Correlation (همسبتگی) رو با Causation (علیت) اشتباه می گیره که باید مراقب باشیم در این دام گرفتار نشیم.

حادثه و احتمالات همیشه پیش میاد و طبیعی هم هست، خیلی از خواب ها ممکنه به واقعیت تبدیل بشن چون ما خواب های پراکنده ای می بینیم و زیاد خواب می بینیم و دقیق یادمون نمی مونه و ... و احتمال اینکه بر اساس حادثه یک تصویر مشابه چیزی که قبلا خواب ببینیم رو مشاهده کنیم و ذهنمون ارتباطش بده به خواب زیاده (و ما هم انکار نمی کنیم که افرادی که میگن رویای صادقه دیدن واقعا یه چیزی دیدن که شبیه به حادثه ای بوده که در آینده اتفاق افتاده)، مغز انسان از این کارها زیاد می کنه (همگی ما در ابرها شکل آدم و حیوون و ... می بینیم، در تاریکی هیولا و ... )، حالا بیایم و بگیم ابرها دارن از واقعیات دنیا به ما خبر میدن؟ قطعا نه، یه تشابه تصادفی بوده.

چیزی هم که ما درباره رویای صادقه میگیم همینه که این همه تصاویری که در خواب می بینیم احتمال اینکه شانسی مشابه یه چیزی باشن که بعدا در بیداری می بینیم بسیار بالاست، و گاهی وقتی هم اتفاق می افته، ولی ادعای اینکه خواب های ما بهمون از آینده خبر میدن یه ادعای بسیار بزرگ دیگه است که باید افراد مدعی به یه سری سوال های مهم جواب بدن:

* آیا همه خواب ها دارن از آینده بهمون خبر میدن؟
    * اگه بله، پس چرا همگی اتفاق نمی افتن؟
    * اگه خیر، بر اساس چه معیاری قراره بگیم این خواب از آینده بهمون خبر میده و این خواب نه؟
    * چه دلیلی داره فکر کنیم تصاویری که در خواب می بینیم قراره بتونن از آینده به ما خبر بدن؟
    * آیا یک بار شده بعد از خواب دیدن بگیم این رویامون صادقه بود و بعدا همون به واقعیت بپیونده؟ یا همیشه ما اول صدها ساعت خواب می بینیم و بعد از اینکه یکی از اونها مشابه واقعیت شد میگیم ببین این رویای صادقه بود!

من اگه روزانه 1000 عدد رندوم انتخاب کنم و این کار رو برای چند ماه ادامه بدم، اونقدر عدد دارم که یکی از اونها حتما برنده مسابقه ای یا نمی دونم لاتری ای چیزی بشه، ولی اگه چنین اتفاقی افتاد آیا من تونستم "انتخاب صادقه" کنم؟ آیا پیشگویی من از آینده خبر داشته؟ قطعا نه، شانسی درست در اومده. به این حساب بگذاریم که ما هر شب در خواب به اندازه چندین ساعت بیداری (بین 4 تا 12 ساعت) تصاویر و محرک هایی رو تجربه می کنیم، حالا چقدر احتمال داره یکی از اینها بعدا مشابه موقعیتی باشه که باهاش در ارتباط هستیم؟ بسیار زیاد به خصوص اینکه ما همیشه فقط کلیات خوابمون رو یادمون میاد و بقیه جزئیات رو یک قابلیت مغز به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پر می کنه.

تفاوت رویای صادقه با اون مثال گربه خال خالی که زدم چیست؟ فقط اینکه یکی بار مذهبی داره و اون یکی نداره. همین.

دوستان یه نکته رو اشتباه نکنید، قوانین علمی رو انسانها تدوین می کنن، ذهن انسان و توانایی تحلیل مسائل توسط انسان به هیچ عنوان کامل نیست، واسه همینم هست که هر روز به گستره علم و قوانین علمی داره اضافه میشه، اگه همه چیز رو انسان می دونست که پیشرفت علمی معنا نداشت،

بنابراین توضیح خیلی چیزها از جمله مسائل مربوط به عوالم دیگر از دست اون چیزهایی نیست که بشه به منابع علمی و تحقیقات استناد کرد، اون تحقیقات رو هم امثال من و شما انجام دادن دیگه، حالا حالا ها روش تحقیقات میشه و خواهد شد و مدام نتایج جدید و جالب استخراج میشه، تازه ممکنه اشتباه هم باشه...
    ذهن انسان کامل نیست ولی تنها چیزی است که ما در اختیار داریم. متاسفانه این "توسل به جهل" که چون مغز ما کامل نیست پس ادعا درباره عالم های دیگه و خرافات و ... هم می تونه درست باشه و مغز ماست که نمی تونه بفهمه یک مغلطه است که در ذهن ما فرو رفته و به این سادگی بیرون نمیاد. اگه مغز ما نمی فهمه پس اونهایی که مدعی شدن از کجا فهمیدن؟ بدون پیشفرض های مذهبی قبول چنین ادعاهایی اصلا و ابدا منطقی نیست همونطور که اگه من با شما درباره آتلانتیس و اسب تک شاخ و بابانوئل صحبت کنم باور نمی کنید.

15. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •