باسلام دوستان کولر haier با موتور ژاپنی رو به من پیشنهاد کردند. نظر بدید لطفا
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
باسلام دوستان کولر haier با موتور ژاپنی رو به من پیشنهاد کردند. نظر بدید لطفا
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستان معمولا داخل جعبه کولر چه چیزهایی هست؟ مثلا پایه یا لوله مسی هست یا باید جدا تهیه کنیم ؟
بستگی به برندش داره. لوله رایگان معمولا حداکثر 5 متره. پایه در اکثر موارد جداست و هزینش دریافت میشه.
پیشنهاد می کنم در مورد هر برند با شرکتی که خدماتشو میده تماس بگیرید.
Haier چینیه موتور ژاپنی و این حرفها هم کاملا اشتباهه و جز اجناس درجه3 موجود تو بازار حساب میشه
پاییه رو معمولا 50000 تومان میگیرند. لوله رو همه برندها و همه مدل ها ندارن . مثلا کین الکتریک داره ولی توشیبا نداره
پاییه رو معمولا 50000 تومان میگیرند. لوله رو همه برندها و همه مدل ها ندارن . مثلا کین الکتریک داره ولی توشیبا نداره
پایه + هزینه ایاب و ذهاب 85 تومن گرفتن! کولر دوو
دوستان صدای کمپرسور کولرهای اینورتردار از اسپلیتهای معمولی بیشتره؟
اصولاً نه. ولی به این دلیل که کمپرسور کولرهای اینورتر دائم در حال کار بوده و اتوماتیک نمی کنند ممکنه به اشتباه این برداشت بشه که سطح صداشون بالاتره.
برد کولرهای اینورتر به نوسانات برق شدیداً حساسه و در صورت بروز ایراد تعویض برد بعضی وقتا هزینه ای معادل 3/4 یونیت خارجی داره.
- - - Updated - - -
اصولاً نه. ولی به این دلیل که کمپرسور کولرهای اینورتر دائم در حال کار بوده و اتوماتیک نمی کنند ممکنه به اشتباه این برداشت بشه که سطح صداشون بالاتره.
برد کولرهای اینورتر به نوسانات برق شدیداً حساسه و در صورت بروز ایراد تعویض برد بعضی وقتا هزینه ای معادل 3/4 یونیت خارجی داره.
دوستان کمپرسور های روتاری رو پیشنهاد میدید ؟
چون دیدم اینورتر و روتاری هردو a+هستن الجی و سامسونگ کرج هستم
بعد چون از بانه میخوام بخرم گفته شده نمایندگی تک سرویس ساپورت و نصب می کنه کسی تاحالا تجربه شو داره یا اسمشو شنیده ؟
- - - Updated - - -
دوستان کمپرسور های روتاری رو پیشنهاد میدید ؟
چون دیدم اینورتر و روتاری هردو a+هستن الجی و سامسونگ کرج هستم
بعد چون از بانه میخوام بخرم گفته شده نمایندگی تک سرویس ساپورت و نصب می کنه کسی تاحالا تجربه شو داره یا اسمشو شنیده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)