کی همچین چیزی گفته؟؟
صحت نداره!
کی همچین چیزی گفته؟؟
صحت نداره!
آخه اين آقا كه يه چيز ديگه ميگه:
دوست من انگار کاملا" در جریان نیستیا!
اون موضوع الان یه ماهی هست منتفی شده!
خود یو بی اعلام کرده که بازی نیازی به اینترنت نداره!
فقط از بازی های امسال یوبی AC BF هیت که نیاز به اتصال داره!محتوای مخفی: شوخی
آقا دم يوبيسافت گرم من تا حالا AC بازى نكردم يه بار ديگه هم نميكنم WATCHDOGS در اولويته
دم شما هم گرم
محتوای مخفی: ...
آقا برای من یه سوال پیش اومده
آیدن مثل GTA خونه داره؟ یا کارتن خوابه؟
خوب وقتی کرک بشه که دیگه نیاز به اتصال نداره . چرا 120 تومن بریم بدیم پول مفت رو توی شکم این شرکتهای دزد .
بچه ها من امروز کنفرانس سونی رو نگاه میکردم یهو بعد 1 ساعت کسل کننده یه تریلری از واچ داگز نشون دادن که باورتون نمیشه هم گیم پلی ماشین داشت هم -- کردن و...
تو این تریلر شما باید یکی از دوستای آیدن رو نجات بدین
خیلی معرکه است بهترین تریلر واچ داگزیه که تا حالا دیدم
چیزی که من از این تریلر برداشت کردم اینه که بازی واقعا شبیه GTA است!و این که ما تو بازی تنها نیستیم و انگار یک باند هستیم.[SIZE=2]
داستان تریلر این جوریه که شما تو ماشینتون قایم شدین که یهو دوستتون زنگ میزنه و میگه برید پیشش. شما هم با ماشین میرین پیشش و از طریق دوربین مداربسته خونش باهاش ارتباط برقرار میکنه. هنوز با هم صحبتتان رو تموم نکردین که میریزن تو خونه یارو. شما هم با انجام -- کاری(!) اون رو از تو ساختمون میارین بیرون و فراریش میدین. بعد هم سوار قایق میشین و فرار میکنین.
Last edited by G.O.G; 08-09-2013 at 14:54.
تریلر جدید Watch Dogs :
Last edited by The monster raptor; 21-08-2013 at 18:48.
تصاویر جدید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان می دونه این بازی cheat code داره یا نه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)