تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلستان | Three Lions

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بازی جالبی بود اما نمی دونم چرا اینهمه انگلیس میکوبن این مجریها و ....
    به همون دلیلی که اخبار ، نتایج لیگ انگلیس رو نمی گه ...
    به همون دلیلی که ضایع ترین گزارشگراشونو می ذارن برای بازی انگلیس ...
    به همون دلیلی که دیگه مثل سابق فوتبال جزیره رو پوشش نمی دن ...

پ.ن: خیلی دلم می خواست که امشب شعار "ما صعود می کنیم بدون آلمان" رو بخونیم ، ولی این تیر دروازه نامرد تو هر بازی حداقل یه بار باید به داد اینا برسه .

هواداران عادت ندارند که چنین گل هایی را از بازیکنی مانند والکات ببینند اما تئو به کنایه می گوید که یک کریستیانو رونالدو در عمق وجود او حضور داشت!

" هرگز گلی از این فاصله نزده بودم بنابراین خودم را شگفت زده کردم! صادقانه بگویم نمی دانستم که در وجود خود یک رونالدو دارم! واقعا متعجب شدم.
    جسارتا با عرض معذرت به قول بلد الملک : یک هوووش به آن یابویی که برتان داشته بگویید ، پیاده شوید با هم برویم
    Last edited by Alireza.M67; 18-06-2012 at 00:43.

2. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

4. 5 کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

از این عکس خیلی خوشم میاد
    yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesss

6. 4 کاربر از mx_2dar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

کسی سایتی برای عکس های یورو نمیشناسه؟

روني: براي ديدار با اوکراين آماده ام

مهاجم منچستر يونايتد براي حضور در ديدار مقابل اوکراين اعلام آمادگي کرد.

تيم ملي فوتبال انگليس در سومين بازي خود در رقابت هاي يورو2012 سه شنبه شب در ديداري بسيار حساس به مصاف اوکراين ميزبان مي رود.

خبر خوش براي انگليس ها بازگشت وين روني مهاجم اين تيم بعد از محروميت دو جلسه‌اي در اين رقابتها است.

روني مهاجم منچستر يونايتد به ستايش از روي هاجسون سرمربي تيم پرداخت و گفت که تيم ملي فوتبال انگليس با هاجسون روزهاي خوبي را پشت سر مي گذارد و مشکلي ندارد.

وي افزود: شرايط تيم نسبت به جام جهاني بسيار خوب شده است. الان ديگر به مترجم احتياج نداريم و به راحتي حرفهاي کادر فني را مي فهميم. هاجسون شرايط بسيار خوبي را در تيم حاکم کرده است. روش او را بازيکنان به خوبي درک مي کنند و در زمين به نمايش مي گذارند.

روني که در ديدار فردا شب تيمش مقابل اوکراين مي تواند به ميدان برود گفت: فصل خوبي را با منچستر يونايتد پشت سر گذاشتم و توانستم در رقابت هاي مختلف بر اعصاب خود مسلط باشم. متاسفانه در ديدار مقابل مونته نگرو مرتکب اشتباهي شدم و تاوان آن را پس دادم و سه جلسه محروم شدم. الان از لحاظ رواني در شرايط خوبي به سر مي برم و مهياي بازي هستم. وقتي با سه جلسه محروميت مواجه شدم اميدم براي حضور در رقابت هاي يورو به کلي از بين رفت. اما وقتي اين محروميت به دو جلسه کاهش يافت خوشحال شدم. الان براي بازي مقابل اوکراين کاملا آماده ام و از لحاظ رواني مشکلي ندارم.نوبت آن رسيده است که جبران کنم اميدوارم که بتوانم به تيم کمک کنم. روني درباره اين سوال که آيا ميزباني اوکراين مي تواند براي او و هم تيمي هايش تاثير گذارد،گفت: بازيکنان انگليس باتجربه هستند و بارها چنين شرايطي قرار گرفته اند. بايد با آرامش وارد ميدان شويم و در طول مسابقه تمرکز داشته باشنيم و به جو ورزشگاه توجه نکنيم.

ديدار دو تيم سه شنبه شب ساعت23:15 برگزار مي شود. انگليس با يک تساوي هم مي تواند صعود خود را به دور بعد مسجل کند اما اوکراين براي صعود حتما بايد در اين ديدار پيروز شود.

تئو والکات مصدوم شد

تئو والکات بال هجومي تيم ملي فوتبال انگليس در تمرين اين تيم از ناحيه زانو دچار مصدوميت شد و بازي مقابل اوکراين را از دست داد.

انگليس در آخرين ديدار خود در مرحله گروهي يورو2012 سه شنبه شب در ديداري بسيار حساس به مصاف اوکراين يکي از دو ميزبان اين رقابت ها مي رود.

روي هاجسون سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس اعلام کرد که تئو والکات هافبک نفوذي اين تيم در تمرين از ناحيه زانو دچار مصدوميت شد و به احتمال زياد بازي فردا شب را از دست خواهد داد.

هاجسون که تيمش نتايج رضايت بخشي در اين گروه گرفته است، گفت: والکات در تمرين از ناحيه زانو که پيش از اين هم از آن رنج مي برد دچار مصدوميت جزئي شده است اما با اين حال احتمال حضورش در بازي سه شنبه شب مقابل اوکراين کم است.

والکات در ديدار قبلي انگليس مقابل سوئد در حاليکه تيمش با نتيجه دو بر يک عقب بود به ميدان آمد و تنها سه دقيقه بعد از ورودش به ميدان گل تساوي را به ثمر رساند.

انگليس در گروه خود با چهار امتياز و تفاضل گل کمتر نسبت به فرانسه در رده دوم جدول رده بندي قرار دارد و اگر بتواند در ديدار فردا شب يک امتياز کسب کند صعودش به دور بعد قطعي مي‌شود.
    varzesh3.com

Last edited by rz21; 19-06-2012 at 14:29.

8. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض روني: براي ديدار با اوکراين آماده‌ام

ورزش۳: تيم ملي فوتبال انگليس در سومين بازي خود در رقابت هاي يورو2012 سه شنبه شب در ديداري بسيار حساس به مصاف اوکراين ميزبان مي رود. خبر خوش براي انگليس ها بازگشت وين روني مهاجم اين تيم بعد از محروميت دو جلسه‌اي در اين رقابتها است. روني مهاجم منچستر يونايتد به ستايش از روي هاجسون سرمربي تيم پرداخت و گفت که تيم ملي فوتبال انگليس با هاجسون روزهاي خوبي را پشت سر مي گذارد و مشکلي ندارد. وي افزود: شرايط تيم نسبت به جام جهاني بسيار خوب شده است. الان ديگر به مترجم احتياج نداريم و به راحتي حرفهاي کادر فني را مي فهميم. هاجسون شرايط بسيار خوبي را در تيم حاکم کرده است. روش او را بازيکنان به خوبي درک مي کنند و در زمين به نمايش مي گذارند. روني که در ديدار فردا شب تيمش مقابل اوکراين مي تواند به ميدان برود گفت: فصل خوبي را با منچستر يونايتد پشت سر گذاشتم و توانستم در رقابت هاي مختلف بر اعصاب خود مسلط باشم. متاسفانه در ديدار مقابل مونته نگرو مرتکب اشتباهي شدم و تاوان آن را پس دادم و سه جلسه محروم شدم. الان از لحاظ رواني در شرايط خوبي به سر مي برم و مهياي بازي هستم. وقتي با سه جلسه محروميت مواجه شدم اميدم براي حضور در رقابت هاي يورو به کلي از بين رفت. اما وقتي اين محروميت به دو جلسه کاهش يافت خوشحال شدم. الان براي بازي مقابل اوکراين کاملا آماده ام و از لحاظ رواني مشکلي ندارم.نوبت آن رسيده است که جبران کنم اميدوارم که بتوانم به تيم کمک کنم. روني درباره اين سوال که آيا ميزباني اوکراين مي تواند براي او و هم تيمي هايش تاثير گذارد،گفت: بازيکنان انگليس باتجربه هستند و بارها چنين شرايطي قرار گرفته اند. بايد با آرامش وارد ميدان شويم و در طول مسابقه تمرکز داشته باشنيم و به جو ورزشگاه توجه نکنيم. ديدار دو تيم سه شنبه شب ساعت23:15 برگزار مي شود. انگليس با يک تساوي هم مي تواند صعود خود را به دور بعد مسجل کند اما اوکراين براي صعود حتما بايد در اين ديدار پيروز شود.

10. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به همون دلیلی که اخبار ، نتایج لیگ انگلیس رو نمی گه ...
    به همون دلیلی که ضایع ترین گزارشگراشونو می ذارن برای بازی انگلیس ...
    به همون دلیلی که دیگه مثل سابق فوتبال جزیره رو پوشش نمی دن ...

پ.ن: خیلی دلم می خواست که امشب شعار "ما صعود می کنیم بدون آلمان" رو بخونیم ، ولی این تیر دروازه نامرد تو هر بازی حداقل یه بار باید به داد اینا برسه .
    واقعا برای اینا باید فقط تاسف خورد
    دیشب بعد از بازی اسپانیا و کرواسی جاودانی خود به خود بحث رو به سمت چلسی برد و اون قدر حرفای مسخره ای زد که کلا تی وی رو خاموش کردم!
    نمی دونم کی گفته که جاودانی می تونه یه کارشناس فوتبال باشه. یه کی هم نیست به این جماعت بگه که اگه به یه تیم مشکل دارین و هنوز از برد این تیم مقابل تیم محبوبتون ناراحتید چرا دیگه به شکل اینقدر تابلو بر ضد اون تیم میگید! من تنها شباهتی که بین یونان و چلسی می بینم رنگ لباس آبی اوناست...

+

در مورد بازی امشب درسته اکراین کلا سطح فوتبالش پایینتر از انگلیسه ولی خب نباید بازی رو آسون گرفت و باید با تمام قوا بازی کرد
    والکات رو می گفتن مصدومه و نمی دونم به این بازی می رسه یا نه که اگه برسه من این ترکیب رو مناسب می دونم:

هارت
    کول - لسکات - تری - جانسن
    یانگ - جرارد - پارکر - والکات
    رونی - ولبک

رونی و ولبک چون توی منچستر هم با هم دیگه بازی کردن تا حدودی زوج هماهنگی هستن
    امشب امیدوارم رونی به عنوان اولین بازیش خیلی درخشان ظاهر بشه و واقعا یکی از مهره های کلیدیمون توی این جام می تونه باشه

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

گزارش روز/ رونی: همیشه فرصت برای تغییر کردن وجود دارد

زمانی که شما بازی می کنید میتوانید در بازی تغییراتی ایجاد کنید. ولی وقتی روی سکوها هستید هیچ کاری از دستتان بر نمیاید.این سخت است

سایت گل - ستاره باز می گردد. پیش از آغاز یورو 2004 و زمانی که 18 ساله بود ، اسون گوران اریکسون سرمربی وقت انگلیسی ها به او لقب modern-day Pelé را می دهد. وقتی که ستاره نوظهور جزیره لقب می گیرد و با عملکرد رو به رشد خودش ، امیدها را افزایش می دهد. اما هنگامی که رونی در یورو 2004 مصدوم شد ، موتور محرک انگلیس هم از کار افتاد و باز هم با یک بدشانسی بزرگ دیگر ، سه شیرها به خانه بازگشتند. " چیزهایی که اتفاق افتادند به دلخواه کسی نبود. هرگز نمیخواستم چنین چیزی بشود. اما گاهی اوقات شما به عنوان یک بازیکن لحظات بدی را دارید و باید آنها را پشت سر بگذارید تا به لحظات و تجربیات خوب برسید."
    با این وجود در تمام چند سال گذشته و همین فصل اخیر ، این تنها لحظات ناخوشایند برای وین رونی نبوده است. جام جهانی 2006 را با بازیگری کریس رونالدو در تحریک رونی و اخراج ستاره جوان به یاد می آوریم. یورو 2008 شکست ملی بزرگ انگلیس در غیبت وین رونی و نبود ستاره آنها رقم خورد و در جام جهانی 2010 هم بدترین روزهای شماره ده انگلستان را شاهد بودیم. " بله من در آنجا تورنومنت بسیار بدی داشتم. گاهی اوقات باید شما دست هایتان را بالا ببرید و این را قبول کنید." این لحظات بد در هشت ماه پیش به اوج خودش رسید. خطای احمقانه و ضربه بیهوده به Miodrag Dzudovic بازیکن ملی پوش مونته نگرو باعث شد تا رونی از زمین اخراج شده و برای سه مسابقه بعدی کشورش محروم شود.اتفاقی که می توانست آینده حضور او در یورو 2012 را به خطر بیندازد." اگر این محرومیت برای سه مسابقه باقی میماند ، من هیچ شانسی برای حضور در اینجا نداشتم. باید از فابیو کاپلو متشکر باشم که برای این مسئله جنگید. وقتی که هردوی ما به سوئیس سفر کردیم و او می گفت اگر یک درصد هم شانسی برای کم کردن محرومیت باشد ، باید آن را به دست آورد."
    شاید دفاع کردن بازیکن مضروب شده توسط رونی هم در این ماجرا بی تاثیر نبود. اما این اتفاق عجیبی بود که خود رونی هم برایش توضیحی مناسب نداشت. " حتی حالا هم نمیتوانم برای توضیحی بدهم.این ناگهان اتفاق افتاد. چیزی نبود که برایش از قبل برنامه ریزی کرده و گفته باشم بسیار خب بروم و آن بازیکن را بزنم.این فقط ناگهان اتفاق افتاد" . از آن اتفاق مدت ها می گذرد و رونی بهبود وضعیت انضباطی خودش را بسیار واضح مشخص کرده است.
    فقط یک بار کارت گرفتن در لیگ برتر و یک کارت زرد در لیگ قهرمانان اروپا نشان می دهد که او نسبت به گذشته بسیار تغییر کرده است و اتفاقی که در بازی با مونته نگرو رخ داد را می توان یک حادثه دانست.سه شیرها باید امیدوار باشند چنین اتفاقی دوباره پیش نیاید.

الماس تاکتیکی هاجسون

انگیزه های رونی برای بازگشت و نشان دادن کیفیت فنی خود در بازی های ملی بسیار بالاست. 9 ماه از آخرین گل ملی او در مقابل بلغارستان می گذرد و انگلستان در شش بازی بعدیش بدون حضور او تنها 10 گل زده است.رونی با 28 گل از مجموع گل های ملی جرمین دفو ، اندی کارول و دنی ولبک تعداد گل بیشتری را زده است و تجربه حضور در رقابت های مختلف باشگاهی و ملی او را به یکی از ستاره های اصلی تیم هاجسون تبدیل می کند.رونی در 74 بازی گذشته خود در پیراهن انگلستان میانگین 75 درصد پاس صحیح را از خود به جای گذاشته است و برای سیستم دفاع – ضدحمله ای هاجسون این بهترین خبر است که او باز می گردد.

در روشی که دادن کمترین پاس ها برای رسیدن به دروازه حریف در ضدحملات و سرعت بالای تغییر فاز از دفاع به حمله اهمیت بسیار دارد ، بازیکنی با درصد صحت پاس های بالا مثل رونی اهمیت زیادی دارد.سرعت بالای رونی و دوندگی بی وقفه او در زمین باعث می شود تا بتوان امید داشت که این فضای خالی زیاد بین جرارد و اسکات پاکر و مهاجمین انگلستان که در دو بازی گذشته وجود داشته است ، از بین برود.اگر اشلی یانگ و دنی ولبک در فاز تهاجمی انگلستان در کنار رونی حضور داشته باشند می توان به شکل گیری آنچه آنها در منچستریونایتد انجام می دادند، امیدوار شد. تحرک بالا و هماهنگ زوج ولبک و رونی می تواند به انگلستان کمک کند تا راحت تر به دروازه اوکراین برسد.

اگر اندی کارول را نیز در کنار او ببینیم می توان به ظهور دوباره یک زوج کلاسیک مانند مایکل اوون و آلن شیرر امیدوار بود.در هر صورت هاجسون می داند که نیاز تیمش به بازی کردن رونی حتمی است.شاید اندی کارول و دنی ولبک در مسابقات قبلی امیدوارکننده ظاهر شده باشند ، ولی کاستی های کنونی انگلستان در فاز تهاجمی با حضور رونی جبران می شود و به عنوان یکی از ستاره ها بین المللی سه شیرها او می تواند گره از کار تیم هاجسون در سخت ترین لحظات باز کند.شاید همانطور که خودش می گوید ، مهم همان بیست دقیقه اول مسابقه باشد.زمانی که باید او نشان دهد وصله ناجور تیم نیست و بعد از دو بازی قرار گرفتن روی سکوها ، چیزی برای عرضه کردن دارد. " من با روی هاجسون در این مورد صحبت کرده ام. بیست دقیقه ابتدایی مسابقه برای جا افتادن من در ترکیب تیم بسیار مهم است و باید آن را خوب بگذرانم. من برای آن اعتماد به نفس کافی را دارم و میخواهم این کار را به بهترین نحو انجام دهم. " او این پتانسیل را دارد که سه شیرها را به اوج برده یا در بدترین لحظات رها کند.وین رونی نمیخواهد از او هم خاطراتی مثل گاسگویین به جا بماند. حسرت هایی که یکی از مستعدترین بازیکنان نسل خودش در فوتبال ملی سه شیرها برای همیشه با خودش خواهد داشت. وازا راه دیگری را ادامه می دهد؟ چیزی مشخص نیست...

سایه روشن های یک مهاجم آرام

بله او دیگر نمی خواهد عصبی شود. مهره ای مهم و جواهر خط حمله روی هاجسون و انگلستان است.اما این تمام حقیقت رونی نیست. آنها باید امیدوار باشند که رونی فرم خیره کننده باشگاهی خودش را نیز به انگلستان منتقل کند. و البته مهم تر از آن ذهنیت هایی که به عنوان یک فوتبالیست حرفه ای در چند سال گذشته در اولدترافورد فراگرفته است.

با زدن 34 گل در فصل گذشته برای منچستریونایتد بسیاری این را بهترین فصل او می دانند. اما پاسخ رونی متعجب کننده است. با قاطعیت این مسئله را رد می کند." نه این بهترین فصل من نبود. ما هیچ جامی را قهرمان نشدیم.شاید من گل های زیادی زده باشم و در مسابقات مهمی بازی کرده باشم ، ولی هنوز در حال یادگیری هستم و میخواهم بهتر بشوم. و دوست دارم در نهایت با تیم به قهرمانی برسم." تفاوت بین یک ستاره انفرادی با یک بازیکن متعهد به تیم را میتوان در ذهنیت رونی به وضوح دید. او میداند که در دو بازی گذشته انگلیس نقشی نداشته و شاید با یک بازی بد در مقابل اوکراین جایگاه تضمین شده خودش را از دست بدهد. " زمانی که شما بازی می کنید میتوانید در بازی تغییراتی ایجاد کنید. ولی وقتی روی سکوها هستید هیچ کاری از دستتان بر نمیاید.این سخت است. کاری که سایر بازیکنان و مهاجمین تیم در دو بازی گذشته انجام دادند فوق العاده بوده است. چهار امتیاز کسب کردیم و نمایشی خوب داشتیم. حالا هم قرار نیست من بروم و به تنهایی قهرمان یورو شوم. باید در کنار هم باشیم."

اکنون زمان درخشش و مسئولیت پذیری ستاره موثر انگلیسی هاست.رونی باید فراتر از یورو 2004 یک اثر ماندگار از خودش در پیراهن ملی انگلستان به نمایش بگذارد. روزهای تلخ گذشته در بازی های ملی را باید فراموش کرد. این میتواند شروعی جدید برای او و هم تیمی هایش باشد. همانطور که تعدیل فشارها و انتظارات فزاینده انگلیسی ها نسبت به تیمشان باعث شده تا جوانانی مثل ولبک و اندی کارول آسوده تر در تیم ملی بازی کنند ، شاید کمتر کردن این خواسته ها از فوق ستاره ای مانند رونی سبب رهایی وی از این فشارهای بیهوده بشود.اتفاقی که شاید کمک کند او بتواند همانند باشگاهش ، در تیم ملی هم به مانند یک بازیکن موثر ظاهر شود.دیدار مقابل اوکراین مانند یک شمشیر دو لبه است. میتواند با شکستی مفتضحانه همراه شده و او را با تیمش به خانه بفرستد یا اینکه شماره 10 را تبدیل به قهرمان ملی کند.

وین رونی در کدام مسیر خواهد رفت؟ این پرسشی است که امشب جواش را در خواهیم یافت...

لینک منبع مطلب:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب ترکیب اعلام شد و تنها تغییرش نسبت به ترکیب بالا که گفتم اینه که میلنر به جای والکات بازی می کنه:

هارت
    کول - لسکات - تری - جانسن
    یانگ - جرارد - پارکر - میلنر
    رونی
    ولبک

یه جورایی رونی مهاجم دوم و یا حتی هافبک نفوذیه و یه جا دیدم که سیستم انگلیس رو 1-3-2-4 زده بود که بد هم نیست
    رونی کلا به جز مهاجم می تونه چند تا پست دیگه هم بازی کنه مثل هافبک وسط نفوذی یا هافبک چپ نفوذی که اتفاقا توی این پستا هم خوب بازی می کنه
    با توجه به اینکه بسیار جنگنده بازی می کنه و بازیساز خوبی هم هست برای اون هافبک پشت مهاجم سیستم بالا کاملا مناسبه

جالبه اکراین هم شوچنکو رو توی ترکیب نذاشته!
    فکر کنم والکات و شوچنکو برای هر دو تیم می تونن تعویض های تاثیرگذاری باشن
    Last edited by vahidgame; 19-06-2012 at 21:46.

16. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

حق اوکراین باخت نبود ولی فوتباله دیگه :دي
    گلشون هم سالم بود.
    این مردک داور کاسای هم الکی یه کارت زرد داد به جرارد.
    گل رونی هم خیلی جالب بود. قبلش توپ به 3 نفر خورد و به رونی رسید.

بهترین بازیکن زمین: جرارد
    (نظر شخصی)

18. 3 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

خب سرگروه شدیم و باید با ایتالیا بازی کنیم .
    بازی خوبی بود همه خوب بودن . وین هم بد نبود معمولی بود ... !
    اما جا داره ب ناتوانی داوران خطی ک یوفا برای مسابقات در نظر گرفته اشاره کنم . میشه گفت کاملا بیکار هستن . امشب ب خاطر ناتوانی اونها و حرکت جالب تری شاید انگلیس پیروز شد اما در هر صورت با توجه ب بازی فرانسه - سوئد سرگروه بودیم ... !

20. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •