گزارش روز/ رونی: همیشه فرصت برای تغییر کردن وجود دارد
زمانی که شما بازی می کنید میتوانید در بازی تغییراتی ایجاد کنید. ولی وقتی روی سکوها هستید هیچ کاری از دستتان بر نمیاید.این سخت است
سایت گل - ستاره باز می گردد. پیش از آغاز یورو 2004 و زمانی که 18 ساله بود ، اسون گوران اریکسون سرمربی وقت انگلیسی ها به او لقب modern-day Pelé را می دهد. وقتی که ستاره نوظهور جزیره لقب می گیرد و با عملکرد رو به رشد خودش ، امیدها را افزایش می دهد. اما هنگامی که رونی در یورو 2004 مصدوم شد ، موتور محرک انگلیس هم از کار افتاد و باز هم با یک بدشانسی بزرگ دیگر ، سه شیرها به خانه بازگشتند. " چیزهایی که اتفاق افتادند به دلخواه کسی نبود. هرگز نمیخواستم چنین چیزی بشود. اما گاهی اوقات شما به عنوان یک بازیکن لحظات بدی را دارید و باید آنها را پشت سر بگذارید تا به لحظات و تجربیات خوب برسید."
با این وجود در تمام چند سال گذشته و همین فصل اخیر ، این تنها لحظات ناخوشایند برای وین رونی نبوده است. جام جهانی 2006 را با بازیگری کریس رونالدو در تحریک رونی و اخراج ستاره جوان به یاد می آوریم. یورو 2008 شکست ملی بزرگ انگلیس در غیبت وین رونی و نبود ستاره آنها رقم خورد و در جام جهانی 2010 هم بدترین روزهای شماره ده انگلستان را شاهد بودیم. " بله من در آنجا تورنومنت بسیار بدی داشتم. گاهی اوقات باید شما دست هایتان را بالا ببرید و این را قبول کنید." این لحظات بد در هشت ماه پیش به اوج خودش رسید. خطای احمقانه و ضربه بیهوده به Miodrag Dzudovic بازیکن ملی پوش مونته نگرو باعث شد تا رونی از زمین اخراج شده و برای سه مسابقه بعدی کشورش محروم شود.اتفاقی که می توانست آینده حضور او در یورو 2012 را به خطر بیندازد." اگر این محرومیت برای سه مسابقه باقی میماند ، من هیچ شانسی برای حضور در اینجا نداشتم. باید از فابیو کاپلو متشکر باشم که برای این مسئله جنگید. وقتی که هردوی ما به سوئیس سفر کردیم و او می گفت اگر یک درصد هم شانسی برای کم کردن محرومیت باشد ، باید آن را به دست آورد."
شاید دفاع کردن بازیکن مضروب شده توسط رونی هم در این ماجرا بی تاثیر نبود. اما این اتفاق عجیبی بود که خود رونی هم برایش توضیحی مناسب نداشت. " حتی حالا هم نمیتوانم برای توضیحی بدهم.این ناگهان اتفاق افتاد. چیزی نبود که برایش از قبل برنامه ریزی کرده و گفته باشم بسیار خب بروم و آن بازیکن را بزنم.این فقط ناگهان اتفاق افتاد" . از آن اتفاق مدت ها می گذرد و رونی بهبود وضعیت انضباطی خودش را بسیار واضح مشخص کرده است.
فقط یک بار کارت گرفتن در لیگ برتر و یک کارت زرد در لیگ قهرمانان اروپا نشان می دهد که او نسبت به گذشته بسیار تغییر کرده است و اتفاقی که در بازی با مونته نگرو رخ داد را می توان یک حادثه دانست.سه شیرها باید امیدوار باشند چنین اتفاقی دوباره پیش نیاید.
الماس تاکتیکی هاجسون
انگیزه های رونی برای بازگشت و نشان دادن کیفیت فنی خود در بازی های ملی بسیار بالاست. 9 ماه از آخرین گل ملی او در مقابل بلغارستان می گذرد و انگلستان در شش بازی بعدیش بدون حضور او تنها 10 گل زده است.رونی با 28 گل از مجموع گل های ملی جرمین دفو ، اندی کارول و دنی ولبک تعداد گل بیشتری را زده است و تجربه حضور در رقابت های مختلف باشگاهی و ملی او را به یکی از ستاره های اصلی تیم هاجسون تبدیل می کند.رونی در 74 بازی گذشته خود در پیراهن انگلستان میانگین 75 درصد پاس صحیح را از خود به جای گذاشته است و برای سیستم دفاع – ضدحمله ای هاجسون این بهترین خبر است که او باز می گردد.
در روشی که دادن کمترین پاس ها برای رسیدن به دروازه حریف در ضدحملات و سرعت بالای تغییر فاز از دفاع به حمله اهمیت بسیار دارد ، بازیکنی با درصد صحت پاس های بالا مثل رونی اهمیت زیادی دارد.سرعت بالای رونی و دوندگی بی وقفه او در زمین باعث می شود تا بتوان امید داشت که این فضای خالی زیاد بین جرارد و اسکات پاکر و مهاجمین انگلستان که در دو بازی گذشته وجود داشته است ، از بین برود.اگر اشلی یانگ و دنی ولبک در فاز تهاجمی انگلستان در کنار رونی حضور داشته باشند می توان به شکل گیری آنچه آنها در منچستریونایتد انجام می دادند، امیدوار شد. تحرک بالا و هماهنگ زوج ولبک و رونی می تواند به انگلستان کمک کند تا راحت تر به دروازه اوکراین برسد.
اگر اندی کارول را نیز در کنار او ببینیم می توان به ظهور دوباره یک زوج کلاسیک مانند مایکل اوون و آلن شیرر امیدوار بود.در هر صورت هاجسون می داند که نیاز تیمش به بازی کردن رونی حتمی است.شاید اندی کارول و دنی ولبک در مسابقات قبلی امیدوارکننده ظاهر شده باشند ، ولی کاستی های کنونی انگلستان در فاز تهاجمی با حضور رونی جبران می شود و به عنوان یکی از ستاره ها بین المللی سه شیرها او می تواند گره از کار تیم هاجسون در سخت ترین لحظات باز کند.شاید همانطور که خودش می گوید ، مهم همان بیست دقیقه اول مسابقه باشد.زمانی که باید او نشان دهد وصله ناجور تیم نیست و بعد از دو بازی قرار گرفتن روی سکوها ، چیزی برای عرضه کردن دارد. " من با روی هاجسون در این مورد صحبت کرده ام. بیست دقیقه ابتدایی مسابقه برای جا افتادن من در ترکیب تیم بسیار مهم است و باید آن را خوب بگذرانم. من برای آن اعتماد به نفس کافی را دارم و میخواهم این کار را به بهترین نحو انجام دهم. " او این پتانسیل را دارد که سه شیرها را به اوج برده یا در بدترین لحظات رها کند.وین رونی نمیخواهد از او هم خاطراتی مثل گاسگویین به جا بماند. حسرت هایی که یکی از مستعدترین بازیکنان نسل خودش در فوتبال ملی سه شیرها برای همیشه با خودش خواهد داشت. وازا راه دیگری را ادامه می دهد؟ چیزی مشخص نیست...
سایه روشن های یک مهاجم آرام
بله او دیگر نمی خواهد عصبی شود. مهره ای مهم و جواهر خط حمله روی هاجسون و انگلستان است.اما این تمام حقیقت رونی نیست. آنها باید امیدوار باشند که رونی فرم خیره کننده باشگاهی خودش را نیز به انگلستان منتقل کند. و البته مهم تر از آن ذهنیت هایی که به عنوان یک فوتبالیست حرفه ای در چند سال گذشته در اولدترافورد فراگرفته است.
با زدن 34 گل در فصل گذشته برای منچستریونایتد بسیاری این را بهترین فصل او می دانند. اما پاسخ رونی متعجب کننده است. با قاطعیت این مسئله را رد می کند." نه این بهترین فصل من نبود. ما هیچ جامی را قهرمان نشدیم.شاید من گل های زیادی زده باشم و در مسابقات مهمی بازی کرده باشم ، ولی هنوز در حال یادگیری هستم و میخواهم بهتر بشوم. و دوست دارم در نهایت با تیم به قهرمانی برسم." تفاوت بین یک ستاره انفرادی با یک بازیکن متعهد به تیم را میتوان در ذهنیت رونی به وضوح دید. او میداند که در دو بازی گذشته انگلیس نقشی نداشته و شاید با یک بازی بد در مقابل اوکراین جایگاه تضمین شده خودش را از دست بدهد. " زمانی که شما بازی می کنید میتوانید در بازی تغییراتی ایجاد کنید. ولی وقتی روی سکوها هستید هیچ کاری از دستتان بر نمیاید.این سخت است. کاری که سایر بازیکنان و مهاجمین تیم در دو بازی گذشته انجام دادند فوق العاده بوده است. چهار امتیاز کسب کردیم و نمایشی خوب داشتیم. حالا هم قرار نیست من بروم و به تنهایی قهرمان یورو شوم. باید در کنار هم باشیم."
اکنون زمان درخشش و مسئولیت پذیری ستاره موثر انگلیسی هاست.رونی باید فراتر از یورو 2004 یک اثر ماندگار از خودش در پیراهن ملی انگلستان به نمایش بگذارد. روزهای تلخ گذشته در بازی های ملی را باید فراموش کرد. این میتواند شروعی جدید برای او و هم تیمی هایش باشد. همانطور که تعدیل فشارها و انتظارات فزاینده انگلیسی ها نسبت به تیمشان باعث شده تا جوانانی مثل ولبک و اندی کارول آسوده تر در تیم ملی بازی کنند ، شاید کمتر کردن این خواسته ها از فوق ستاره ای مانند رونی سبب رهایی وی از این فشارهای بیهوده بشود.اتفاقی که شاید کمک کند او بتواند همانند باشگاهش ، در تیم ملی هم به مانند یک بازیکن موثر ظاهر شود.دیدار مقابل اوکراین مانند یک شمشیر دو لبه است. میتواند با شکستی مفتضحانه همراه شده و او را با تیمش به خانه بفرستد یا اینکه شماره 10 را تبدیل به قهرمان ملی کند.
وین رونی در کدام مسیر خواهد رفت؟ این پرسشی است که امشب جواش را در خواهیم یافت...
لینک منبع مطلب:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید