تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 40 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 395

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان | Die Mannschaft

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کلا بازی ندادن به رویس و گوتزه به نظرم نکته خوبی بود و من یکی اصلا دوست نداشتم به خاطر بی تجربگی یا یه اشتباه بچه گانه که بالاخره خاصیت بازیکنای جوون هست، سه امتیاز بازی اول رو از دست بدیم

مطمئنا اگه بازی با هلند نتیجه لازم رو بگیریم، میشه انتظار داشت که با دانمارک ترکیب کمی متفاوت تر باشه و بقیه فرصت پیدا کنن

اینم در نظر بگیریم که این مسابقات جای تجربه کسب کردن نیست..

2. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ما قهرمانیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان به خاطر پرورش مسعود اوزیل و سامی خدیرا توسط خوزه مورینیو سرمربی باشگاه رئال مادرید از وی قدردانی کرد
      محتوای مخفی: چه دلی میدن قلوه میگیرن:دی 

DFB.ir - شنبه شب در دیدار تیم ملی فوتبال آلمان برابر پرتغال خوزه مورینیو سرمربی باشگاه رئال مادرید اسپانیا نیز حضور داشت . در این دیدار مسعود اوزیل و سامی خدیرا که در باشگاه رئال مادرید و زیر نظر مورینیو مشغول اند بسیار عالی عمل کردند و اوزیل نیز در پایان بازی به عنوان برترین بازیکن میدان انتخاب شد.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از JAGRAN ، یوآخیم لو گفت : " شواهد نشان میدهند که مردان مورینیو در این دیدار بسیار عالی عمل کردند . سامی در دفاع و مسعود در حمله بسیار عالی عمل کردند. از مورینیو به خاطر پرورش چنین بازیکنانی قدردانی میکنم . مورینیو در مادرید بازیکنان را به خوبی پرورش داده است ."

&&&

لوکاس پودولسکی بازیکن تیم ملی فوتبال آلمان عقیده دارد که آلمان باید برابر هلند با زیرکی بازی کند و امیدوار است که در این دیدار بازیکنان جوان بتوانند خود را نشان دهند
      محتوای مخفی: امان از حساب کتاب آلمانها:دی 

DFB.ir - تیم ملی آلمان که شنبه شب در اولین دیدار خود در یورو 2012 برابر تیم ملی پرتغال به پیروزی رسید چهارشنبه شب در دیداری حساس به مصاف تیم ملی هلند خواهد رفت. در آستانه ی این دیدار لوکاس پودولسکی اظهار داشت که امیدوار است که جوانان آلمان در این دیدار بدرخشند و آلمان بتواند با فراست و زیرکی تمام عمل کنند.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل ازFootballbuster ، لوکاس پودولسکی گفت : " سه امتیازی که در دیدار برابر پرتغال بدست آوردیم بسیار مهم بود. شاید نتوانستیم 100% و همچون جام جهانی 2010 ظاهر شویم اما تا پایان جنگیدیم و پیروزی را بدست آوردیم . پرتغال تیم خوبی بود و ما همچنان کارهایی برای انجام دادن داریم . در کل این پیروزی خصوصا" پس از ناکامی هلند برابر دانمارک برای ما بسیار مهم بود ."

او همچنین در ادامه گفت :" دیدار در برابر هلند دبدار آسانی نخواهد بود . هلندی ها در دیدار چهارشنبه شب بسیار تلاش خواهند کرد چرا که اگر در این دیدار پیروز نشوند حذف خواهند شد ."

&&&

کلوزه با وجود نیمکت نشینی در بازی اول آلمان در یورو 2012 معتقد است که ایام او نیز فراخواهد رسید و او خواهد توانست در ادامه ی تورنمنت بدرخشد.
      محتوای مخفی: جانم کلوزه... 

DFB.ir-شنبه شب در اولین دیدار تیم ملی آلمان در رقابتهای یورو 2012 کلوزه ، مهاجم سرشناس این تیم نیمکت نشین بود و تنها چند دقیقه پایانی را به میدان رفت .

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از Kicker.de ، کلوزه گفت :
    من یک صحبت طولانی پیش از بازی با مربی داشتم و سرانجام هردوی ما با هم این تصمیم را گرفتیم که من در ابتدا بازی نکنم.
    تنها کاری که در حال حاضر میتوانم انجام دهم این است که صبور باشم و به انتظار موقعیت های خود بنشینم . میدانم که ایام من هم از راه خواهد رسید."

او همچنین در ادامه گفت :
    "من هیچ احساس حسادتی نسبت به ماریو گومز ندارم . او واقعا" در فرم عالی قرار دارد و در دیدار برابر پرتغال شاهد درخشش وی بودیم."

&&&

باستیان شواین اشتایگر هافبک تیم ملی فوتبال آلمان که در دیدار تیمش برابر پرتغال بسیار پرقدرت ظاهر شد ممکن است دیدار بعدی تیم خود را در برابر تیم ملی هلند از دست بدهد
      محتوای مخفی: جنگ روانی:دی(خودتونید) 

DFB.ir - احتمال دارد شواین اشتایگر به علت مشکلات فیزیکی در دیدار آلمان برابر هلند نیمکت نشین باشد که در این صورت تونی کروس به جای وی به میدان خواهد رفت .

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از Goal.com ، شواین اشتایگر که فصل پیش را همراه با مصدومیت های بسیار پشت سر گذاشت توانست برای دیدار برابر پرتغال به آمادگی برسد. اما به علت مصدومیت های پیاپی وی ، پیش از دیدار های یورو 2012 هم اکنون به طور کامل بهبود نیافته و اگر نتواند تست های آمادگی جسمانی خود را بگذراند یوآخیم لو در دیدار برابر هلند تونی کروس را به میدان خواهد فرستاد.
    تونی کروس که در دیدار برابر پرتغال در چند دقیقه پایانی بازی به جای اوزیل به میدان رفت در صورت نیمکت نشینی باستیان شواین اشتایگر در دیدار چهارشنبه شب شانس این را خواهد داشت که از دقیقه اول به میدان برود.

&&&

یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در روز 11 ژوئن در کنفرانسی مطبوعاتی به بیان نکاتی پیرامون دیدارهای یورو 2012 پرداخت
      محتوای مخفی: جانم یوگی خان... 

DFB.IR - به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از Welt.de ، یوآخیم لو امروز با حضور در نشستی مطبوعاتی درباره ی وضعیت کنونی تیم ملی آلمان سخن گفت که در قسمت زیر به بیان هفت نکته ی مهم از این کنفرانس میپردازیم:

1- هیچ مصدومیتی در دیدار برابر پرتغال وجود نداشت و در حال حاضر تمام بازیکنان آماده هستند.
    2- عدم وجود مشکل در دفاع .
    3- نیاز بیشتر به تمرین در پست حمله.
    4- پیش بینی یک بازی هجومی در برابر هلند.
    5- تشویق پر مرته ساکر و میروسلاو کلوزه با وجود نیمکت نشینی این دو بازیکن در اولین دیدار یورو 2012.
    6- عدم اهمیت یوآخیم لو به نتیجه ی 3 بر 0 آلمان برابر هلند در دیداری دوستانه در ماه نوامبر به علت غیبت 3 -4 بازیکن کلیدی هلند.
    7- اشاره به دشواری دیدارهای دوم در تورنمنت ها و اشاره به باخت های تیم ملی آلمان در دومین دیدارهای خود در سال های 2008 و 2010 برابر کروواسی و صربستان.

&&&

مهمت شول بازیکن سابق تیم ملی آلمان عملکرد ماریو گومز در مقابل پرتغال را در مورد انتقاد قرار داد این در حالیست که گومز در این مسابقه تک گل تیم ملی آلمان را به ثمر رسانده بود
      محتوای مخفی: مهمت جون بی خیال:دی 

DFB.ir - ماریو گومز که فصل خوبی را با پیراهن بایرن مونیخ پشت سر گذاشته بود با نظر یواخیم لو در نخستین مسابقه آلمان به عنوان مهاجم اصلی به میدان رفت و زننده تک گل تیمش بود اما مهمت شول از عملکرذ او راضی نیست.

شول در گفت و گوی کارشناسی در شبکه ARD گفت: "ماریو در طول بازی نهایتا 2 یا 3 حرکت انجام داد،من انتظار بیشتری از او داشتم اما او کم کار بود، ماریو باید فعالیت بیشتری انجام دهد و خود را بیشتر در موقعیت گلزنی قرار دهد و گلهای بیشتری بزند."

شول که 15 سال در بایرن مونیخ توپ میزده و سابقه 36 بازی ملی هم برای آلمان دارد در مطلبی هم در روزنامه بیلد هم اینگونه نوشته است:"انتقادات من از گومز فقط معطوف به گومز نیست من از کل تیم انتقاد دارم که گومز هم بخشی از آن است."

&&&

یوآخیم لو سرمربی ژرمن ها عقیده دارد که در دیدار چهارشنبه شب تیم ملی آلمان برابر هلند بازیکنانش باید با احتیاط در برابر مردان ماروویک عمل کنند
      محتوای مخفی: چه خوابی برا این بدبخت ها دیدین؟:دی 

DFB.ir - یوآخیم لو ، معتقد است که دیدار چهارشنبه شب برابر هلند بسیار حساس خواهد بود زیرا هلند که در اولین بازی خود در یورو 2012 یک بر صفر مغلوب دانمارک شد هم اکنون به شدت در پی برد است.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل ازUEFA ، یوآخیم لو در این باره گفت :" هلند با وجود ناکامی برابر دانمارک هنوز هم از قدرت بالایی برخوردار است و آنها همچنان در پی پیروزی هستند.
    در دیدار هلند برابر دانمارک ، هلندی ها فرصت های زیادی برای گلزنی داشتند و من از عدم گلزنی آنها واقعا" تعجب کردم.
    در دیدار چهارشنبه شب همه چیز برای هلند مشخص خواهد شد و همین موضوع سبب دشواری این دیدار خواهد شد . دیداری هیجان انگیز را در پیش رو داریم."

4. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ما قهرمانیم.

شب دوم از مرحله گروهی یورو 2012

چهارشنبه 24 خرداد ماه 1391

*******آلمان********* هلند*******

Jonas Eriksson

SWE

نام ورزشگاه:Metalist Stadium
    ظرفیت: 35000

.:: عملکرد دو تیم در 10 بازی اخیر ::.

.:: آمار مختصر و کلی از بازیهای رو در روی هم ::.

.:: ترکیب دو تیم به همراه فهرست مصدومین و محرومین در این دیدار به نقل از کیکر ::.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Trainer: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Trainer: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اعلام برنامه

شب دوم از مرحله گروهی یورو 2012

چهارشنبه 24 خرداد ماه 1391
    ساعت 23:15

شبکه سوم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
    1TV (georgia- on Turksat 42
    Al Jazeera Events (EU2012)
    Al Jazeera Sport +10
    Al Jazeera Sport +9
    BBC One
    beIN Sport 1
    BNT 1
    Canal 9 (norway)
    Canvas
    CT4 Sport
    DR1
    ETV Estonia
    HRT 2
    Idman TV-on Turksat 42
    KNR TV
    Meridiano TV
    Moldova 1
    Nederland 1
    Neo Sports
    Noor TV (Afghanistan-On express am22 53E

ORF Eins
    ORT Russia [Perviy
    -On express am22 53E]
    RSI La 2
    RTBF La Deux
    RTS Deux
    RTÉ Two
    RUV Sjonvarpid
    SF zwei
    Slovenia TV2
    Sport TV1
    STV 1 [Jednotka] Slovakia
    SuperSport 1 [DigitAlb]
    SVT 1
    TF 1
    TF 1 (suisse)
    TRT 1-on Turksat 42
    TV Shqiptar
    TVP 1
    TVP Sport
    TVR 1
    YLE TV1
    ZDF
    Al Jazeera Sport HD1
    Al Jazeera Sport HD2
    BBC One HD
    beIN Sport 1 HD
    BNT 1 HD
    Canvas HD
    DR 1 HD
    Nederland 1 HD
    ORF Eins HD
    RSI La 2 HD
    RTS Deux HD
    RTÉ Two HD
    SF Zwei HD
    Sport 1 HD (israel)
    Sport TV1 HD
    SuperSport 1 HD [DigitAlb]
    SVT 1 HD
    TF 1 HD
    TRT 1 HD-on Turksat 42
    TVP 1 HD
    TVP HD
    YLE HD
    ZDF HD

کدها در دسترس

شبکه سوم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

Ident:012F
    Biss key : 1111113311111133

+++++++++++++++++

1TV (georgia- on Turksat 42E

Ident:0001
    Biss key : 0020050000195600

+++++++++++++++++

Idman TV-on Turksat 42E

Ident:0005
    Biss key : 1234560065432100

6. 8 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_fahrenheit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آلمان توی 2010 مشت محکمی به خیلی از تیمها زد,امیدوارم توی این بازی ها هم آلمان مثل جام جهانی قبل باری کنه و بتونیم فردا هم هلند رو شکست بدیم و بریم بالا...WOW یعنی میشه؟

8. 2 کاربر از amir_fahrenheit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نظر سایت های شرط بندی در مورد بازی :
    (سمت راست آلمان هست و سمت چپ هلند و وسط هم مساوی)

بیشتر از همه فکر میکنن آلمان میتونه ببره ، بعدش هلند ، در آخر هم مساوی. یعنی احتمال تساوی رو کمترین احتمال میدونن. البته اعتباری به این سایت ها نیست ولی به هر حال !

توی فروم های مختلف یه عده انقدر از هلند تعریف میکردن که من فکر میکردم چه عملکردی داشته !!
    5 تا برد و 4 تا باخت و 1 مساوی !
    برای خودمون خیلی بهتره. 6 تا برد و 2 تا باخت و 2 تا مساوی.
    تازه یکی از بردهای ما و باخت های هلند هم به بازی این دو تیم با هم مربوط میشه !
    ایشالله فردا به سبک 4 تایی های 2010 بازی کنیم و یه پیروزی جانانه بدست بیاریم.
    Last edited by Mr.Crow; 12-06-2012 at 11:35.

10. 6 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک با تاخیر ما را هم پذیرا باشید
    3تا امتحان اول که هر کدوم 3واحد بود رو گذروندیم،اولیشو 20 میشیم دوتای بعدیو میفتیم:-)))
    .......................
    فکر میکنم آلمان جلوی هلند هم همین سبک رو ادامه بده،حفظ توپ و صبرکردن تا زمانی که حریف باز بشه.
    امیدوارم جلوی المان به فن پرسی بازی بده تا هونتلار.
    من کلاس رو خیلی بیشتر از فن پرسی قبولش دارم

12. 8 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

12ساله توی اون دانشگاهی تموم نشد؟داری چکار میکنی آخه؟
    در مورد فن پرسی یا هونتلار باید بگم من از همشون بدم میاد بخصوص روبن
    وای خدای من یعنی اومد اون روزی که روبن توی زمین باشه و ما حرص نخوریم...تویcl سه سال از عمرم کم شد..شما چی میکشین از دستش؟؟

14. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

12ساله توی اون دانشگاهی تموم نشد؟داری چکار میکنی آخه؟
    در مورد فن پرسی یا هونتلار باید بگم من از همشون بدم میاد بخصوص روبن
    وای خدای من یعنی اومد اون روزی که روبن توی زمین باشه و ما حرص نخوریم...تویcl سه سال از عمرم کم شد..شما چی میکشین از دستش؟؟
    به جان خودم این روبن آخرش هم توی بازی با آلمان یه پنالتی رو گل میزنه تا شکنجه دادن ما بایرنی ها رو تکمیل کنه !

16. 9 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

3تا امتحان اول که هر کدوم 3واحد بود رو گذروندیم،اولیشو 20 میشیم دوتای بعدیو میفتیم:-)))
    لابد اون سه واحدی هم زبان تخصصی بوده؟!!
    خسته نباشی....
    اقا من پیش بینی میکنم که ۲ به ۱ المان میبره و میره بالا.... نیمه اول مساوی دو تیم و اول هم هلند گل میزنه!!! دو گل بعدی رو المان میزنه و بازی رو هم میبره!!!

البته امیدوارم پیش بینی من غلط باشه و تیم ۲ به هیچ ببره و بره بالا!!

18. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

فعلا اوضاع اردوی هلند جالب نیس...
    بوی شورش میاد و خیانت و چاقو از پشت و مسعود کیمیایی

20. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •