سلام اره من قبلا سونی داشتم 8 گیگ رم 540 گرافیک راحت هر چی بازی رو رو 1080 اجرا میکرد 100 درصد اجرا میکنی مخصوصا اگه لپ تاپتم سونی باشه![]()
سلام اره من قبلا سونی داشتم 8 گیگ رم 540 گرافیک راحت هر چی بازی رو رو 1080 اجرا میکرد 100 درصد اجرا میکنی مخصوصا اگه لپ تاپتم سونی باشه![]()
بچه ها ممنون میشم جوابم رو بدید .. انصافا خیلی ظلمه من به خاطر اینکه نمیتونم یکم تنظیمات گرافیکی اعمال کنم نمیتونم بازی رو انجام بدم .. فقط یه راه بهم بگید بتونم با دایرکت ایکس 10 بازی رو اجرا کنم نه 11 . اخه چرا گزینه apply تو قسمت تنظیمات گرافیکی واسه من کار نمیکنه تو بازی ؟
بچه ها این دو آپدیت که برای بازی اومده روی نسخه بلک باکس نصب میشه؟
شما باید خود فولدر Rockstar Games که داخل پوشه Sing In Social Club در DVD آخر هست رو تو My Document کپی کنید.
امکان داره فایروال ویندوزتون جلوی اجرای بازی رو داره میگیره
بچه ها رو لپ تاپ من چطور اجرا میشه؟
cpu core i7 720
vga geforce 230m 1gb up 2815mb
ram 4gb
اگه تمام مشکل شما اینه بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل رو درست بنداز اینجا:
بازی رو توی کمترین تنظیمات در رزولوشن 768*1024 تنظیم کردم امیدوارم جواب بده...اگر هم خودت یه کم از کامپیوتر سر دربیاری اگه همین فایل رو با wordpad باز کنی میتونی به راحتی توش تنظیمات مورد نظر رو اعمال کنی فقط یادت باشه که قبلش حتما یه کپی ازش بگیری....Users\*user name*\Documents\Rockstar Games\Max Payne 3
گرافیکت برای این بازی فوق العاده ضعیفه از من میشنوی بیخالش شی بهتره!!...البته شاید توی 480*640 به زور بتونی بین 20-15 فریم بگیری که عملا به درد بازی نمیخوره!!
Last edited by mehdy.z; 09-06-2012 at 01:37.
من نسخه retail 28 گیگ رو دانلود و نصب و همه کاراشو کردم
الانم آمادست
بازی رو که اجرا میکنم صفحه سیاهه ولی صدای بازی میاد!
هیچ کاری نمیتونم بکنم جز alt + tab
بازی sniper elite هم همینطوریه :((
دیگه واقعا خسته ام کرده ! ;(
سلام
از دوستان یکی لطف کنه یه سیو بعد از چپتر 5 رو واسم آپ کنه ، بازیم خرابه توی چپتر 4 گیر داره ، توی نت هم هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم سیو این بازیرو ، بخدا حجمی نداره ، آپ کردنشم کاری نداره
پیشاپیش ممنونم ازتون
دوستان ما رو هم فراموش نکنید. منتظرم.
من دارم از پی 30 دی میگیرم. کسی از اینجا گرفته ؟ مشکلی نداشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)