اونی که شما نوشته بودید activation code بود ولی چیزی که بازی بعد از نصب می خواست Serial Number بود که با کرکی که دوستان گذاشتن حل شد
اونی که شما نوشته بودید activation code بود ولی چیزی که بازی بعد از نصب می خواست Serial Number بود که با کرکی که دوستان گذاشتن حل شد
به جان خودم هنوز خودم دانلودش نکردم. شاید مشکل از کرکشه, منم این مشکل رو دارم.
خب من دانلودش کردم فقط باید برم خونه نصبش کنم و ببینم اینم همون مشکل رو داره یا نه ؟
تغیراتی نسبت به اون قبلی که دانلود کردی نداشته؟
سلام بچه ها کسی میدانه چه طوری می توانیمماشین بخریم یا عوض کنیم کلن با تشکر
سلام بچه ها کسی میدانه چه طوری می توانیم ماشین بخریم یا عوض کنیم کلن با تشکر
متاسفانه انگار بد دانلود شده موقع نصب تا 7% میره و بعد ارور میده که فایل رو نمی تونه بخونه بد جوری حالمو گرفت اون از ets 2 و تاخیرای پشت سر هم اینم از این من رفتم خودکشی کنم .
عیبی نداره یکی کمتر!!!
لاقعل جلوی یه کامیون خودتو بنداز اونوقت کامیون الکی هم نه ها,صبر کن یه اسکانیای 2010 یا ولو Euro4 چیزی باشه که یه فیضی هم ببری.
اصلا چرا هی دنبال بازی میگردی؟ خو بذار بعدا یه کامیون واقعی خوشکل تره تمیز بگیر.![]()
مطلب مهم:
توجه کنيد: texture filtering و Antialiasing بازي يه مقدار کمه بيشترش کنيد خیلی بهتر میشه, از تظيمات NVIDIA Control Panel تنظيمشون کنيد:
در بخش Manage 3D settings در پنجره باز شده گزينه اول: Anisotropic filtering مربوط به همون texture filtering هستش رو تنظيم کنيد مثلآ: 16x
حالا گزينه Antialiasing Setting رو هم تنظيم کنيد مثلا: 8x
ديگه هيچي کم نداره عالیه کیفیت تکسچرش خیلی خوب شده تازه انگار سبک تر هم شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)