کی میاد با چه قیمتی ؟
کی میاد با چه قیمتی ؟
جدا تو تهران 2 ملیون و 600 هزار تومن هستش ؟! اونهم بدون گارانتی ؟!
دوستان 2 ملیون و 600 هزار تومن خرج کنید کنید (150 تومن پوله رفت و برگشت با قطار ) یه روز بیاید بندرعباس هم اینجا رو ببینید و گشت و گزار کنید ! 100 تومن هم بدید پوله یه آنتی ویروس ! 50 هزار تومن هم بدید واسه حالو و حول بقیشم یه این لپ تاپ ایسوس n56 vz رو بخرید !
تهران رو نمی دونم ولی بندرعباس بالاتر از ساختمان ملکه ی آسمان ها (دیگه همه ملکه ی آسمان ها رو می شناسن )نمایندگی سونی (کالنگ بندر) با قیمت 2 ملیون و 300 تومن می فروخت ولی الان ( من رفتم مسافرت )دقیقا نمی دونم بازم آورده یا نه چون اون موقع که من خریدم 3 تا آورده بود دوتا شو خریده بودن ! یکیشم من خریدم! حدود 1 ماه پیش !
خب من زیاد گیمر نیستم و بازی مکس پین 3 رو هم اصلا انجام ندادم ! ولی استراتژیک گاهی بازی می کنم !(ولی بازی های استراتژیک رو راحت اجرا می کنه هااا) در این مورد نمی تونم کمکتون کنم چون بازی سنگین اصلا روش نصب نکردم !
در ضمن این رو هم بگم که 7 تا 8 ساعت بازی اولا خیلی زمانه زیادیه هم واسه خودتون ضرر داره و هم واسه دستگاه ! دوما شما که می خوای 7 یا 8 ساعت مدام بازی کنی چرا یه لپ تاپ گیم نمی گیری عزیز؟! یا حتی یه کنسول بازی بگیر خودتم راحت کن دیگه ! هم ارزون تر پات در میاد و هم بازی ها رو راحت تر اجرا می کنی و هم گرافیک بالا تری دارن و هم بیشتر لذت می بری الته این نظر منه , نظر شخصی شما شاید یه چیزه دیگه باشه و من بهش احترام میزارم !
در مورده اون کاری هم که شما گفتی انجام بدم این میاد ...
MONITOR\AUO24EC
ماخودمون هم دقیقا نمی دونیم عزیز !
باید بری از شرکت های نمایندگی بپرسی !ببینی هر کدوم کی کیان ؟!
Last edited by Thor God; 14-08-2012 at 12:25.
آخه لپ تاپ گیمینگ بیش از حد سنگین و ناجور هست من فقط موقع بازی میشینم باقی مواقع برای کارم درازکش کار میکنم لپ تاپو میذارم روم ، 4 5 کیلو باشه پرس میشم
مرسی بابت مدل مانیتور ، این مدلی که شما گذاشتید 1366x768 هست فکر میکنم ولی کلا AUO خیلی با کیفیته
بله خب این هم یکی از مشکلات لپ تاپ های سری گیم هست ! که شاید تا چند سال آینده برطرف بشه ! در موره اینکه شما بخواید با لپ تاپ های عادی 7 تا 8 ساعت بازی کنید زمان خیلی زیادیه که برای لپ تاپ فاجعه به وجود یاره !![]()
در مورده مانیتور هم ... خواهش می کنم وظیفه بود !![]()
دوست عزیز Thor God ، شما خودتون تویه مصارف عادی که مشکلی با گرما نداشتین؟؟؟
داغ کردن موقع بازی که خب عادیه ولی هنگام کارای عادی دیگه نه ...!
شما خودتون چه کارایی باهاش انجام میدین؟؟ (شاید مصارفمون یکی باشه و من بهتر جوابم رو بگیرم)
من خودمم اهل بازی زیاد نیستم، بازیایی هم که انجام میدم PES -Fifa - اسیسنس کرید و نیدفوراسپید و... که کلا تویه هفته، چیزی حدود 10 ساعت بازی میکنم!
بیشتر واسه مصارف برنامه نویسی - فتوشاپ - 3D max میخوام، اینترنت هم که جای خود![]()
دوسته عزیز من الان از ساعت 10 و نیم صبح تا حالا پشته لپ تاپ هستم !(n65 ) به خدا اصلا اصلا اصلا داغ نیست هم دما با محیط هستش ! فقط طرفه فنش یه کم از جاهای دیگه گرم تره اونهم در حده خیلی کم ! که فکر کنم به خاطره خروجی گرما باشه ! از صبح داشتم آهنگ گوش می دادم ! با فتوشاپ کار می کردم ولی الان دیگه بستمش ! 5 ساعت فتوشاپ باز بود ! بازی اصلا نکردم و الان هم اومدم تو اینترنت ! راستی یه سی دی کپی کردم و یه دی وی دی فیلم هم رایت کردم !اصلا داغ نیست به خدا !به هیچ عنوااااان داغ نیست ! تاکید می کنم به هیچ عنوان ! دیروز هم بچه ها با برنامه psx2 جی تی ای و خدای جنگ برای پلی استیشن 2 رو بازی کردن ! کاملا عادی بود ! شاید یه کم از لپ تاپ های دیگه گرم تر باشه که این هم به خاطره سیستم بسیار بالاش باشه که فکر می کنم عادی باشه !
هیچ صدایی هم نمیده فقط زمانه رایت دی وی دی اونهم با پایین ترین سرعت یه کم صدای فنش بلند شد که برام عادی بود !
راستی اتوکد ساختمانی رو هم الان باز کردم همراه با فتوشاپ و دریمویور برای امتحان هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد و داغ هم نکرده !
در ظمن خودتون هم که می دونید کارت گرافیکی geforce 650 m برای کارهای گرافیکی خیلی خوبه !
به نظر من اگه شما این لپ تاپ رو انتخاب نکنید Lenovo Y580 لپ تاپ خوبی هست ! من این لپ تاپ رو به خاطر فول اچ دی بودن و هارد 1 ترابایتیش و کارت گرافیکی 2 گیگش خریدم ! اگه شما هارد زیاد و صفحه ی فول اچ دی براتون مهمه نیست می تونید این لپ تاپ لنوو رو بخرید !
در ظمن لپ تاپ اصلا برای بازی نیست و کسایی هم که می گن من رو این لپ تاپ بازی نصب کردم و خیلی داغ بود خیلی کاره اشتباهی کردن چون لپ تاپ برای بازی نیست و اگه هر چه قدر هم داغ کنه و حتی یه قطعش بسوزه باز هم حق داره ! هر وسیله ای برای یه کاری خوبه !
از این که یه کم تند یا احساساتی صحبت کردم ببخشید ! چون واقعا اشخاصی میان و یه حرف هایی میزنن که آدم ناراحت میشه ! آخه مگه رو لپ تاپ بازی نصب می کنن ؟!
thor god@
دوست عزیز اونجوری هم که شما می گید نیست.پس این گرافیک به چه دردی به جز بازی می خوره؟اکسی که نمی خواد بازی کنه این همه پول نمی ده به همچین لپتاپی.چون gpu رو برداری با لپتاپ 1.5 ای هم هیچ فرقی نداره.واسه کارهای خیلی حرفه ای گرافیکی هم باز خیلی فرق با gpu های یه کم ضعیفتر نداره.این لپتاپها جزو لپتاپهای entertaining هستند و بازی هم تا حدودی شاملش می شه.درسته لپتاپ برای بازی به مدت خیلی طولانی خوب نیست و با دسکتاپ فرق داره.ولی روزی 3-4 ساعت رو باید جواب بده.داغ نکنه خیلی و مشکلی با این مصرف براش پیش نیاد.اگه پبش بیاد یعنی به درد نمی خوره.خود سازنده لپتاپ هم به بازی فکر می کنه مطمئنا .کی گفته لپتاپ اصلا برای بازی نیست؟الان همه ر وموبایل هم بازی می کنند.لپتاپ اون هم با همچین gpu هایی بماند
doostani ke in loptop ro daran azash cheghad razian? Ta alan moshkele khasi bahash nadashtan? Ziad dagh mikone ya na? Bazihaye sangino ravoon ejra mikone?
در جواب به دوست عزیزمون مهدی باید بگم که نه من تا حالا مشکل خاصی نداشتم و بازی سنگین هم امتحان کردم اصلا مشکل نداشتم و اصلا هم گرم نبود !
به سایر افراد :
دوستان عزیز من رفتم تو بازار بندرعباس (امروز ) در مورده n56v تحقیق کنم ! یه جا رفتم گفت اگه خواستید واستون سفارش می دم گفتم چه قدر قیمتشه ؟! چرتکه انداخت گفت 2 ملیون و 650 هزار تومن البته با زمانت سریر ! خوبه به نظرتون ؟! مشکوک نیست ؟! چون من 2 ملیون و 300 خریدم !
من این لپ تاپ رو4-5 روز قبل،به قیمت 2600 با گارانتی شرکتی خریدم.
البته اهل بازی نیستم و بیشتر برای 3d-max و فیلم دیدن گرفتم.
از نظر کیفیت صفحه نمایش واقعا" شمارو شگفت زده میکنه،کلا" لپ تاپ به مونیتورشه،بهترین کانفیگم سوا کنی ولی صفحه ات باب میلت نباشه پولتو دور انداختی،هم زاویه دید،هم کیفیت عالی،هیچ نوری رو منعکس نمیکنه،و رنگ های خیلی خوبی داره،ریز بودن حروف هم با تنظیمات کاملا" قابل حله و ایضا" تنظیمات خود برنامه ها،یه مقدار به خاطر اوریجینال بودن ویندوز و سنگین بودنشو ایضا" هارد 5400 سرعت بوت کمی داره،اوایل احساس کندی میکردم توی لود برنامه ها ولی با غیر فعال کردن استارت آپ و ان تا نرم افزاری که ایسوز خودش روش ریخته سرعت بهتر شد وبعد از بالا امدن به جز بار اولی که computer رو باز می کنم احساس کندی آنچنانی نمیکنم.(سایر دوستان احساس کندی داشته اند(البته توی لود فقط)؟)
با کیبوردشم تا حد زیادی راحتم،به جز کلیدهای جهت(و نام پد) که یه مقدار کوچکترند نسبت به بقیه و برای بازی اذیت میکنه مشکلی ندیدم،بکلایت با نور تنظیم شونده هم موهبت خوبیه ولی بهتر بود که این نور از لبه ی کلید ها بیرون نمیزد.
تاچ پد فوق العاده بزرگ و راحته ولی منو شگفت زده نکرد،،باتری سه ساعت دوام میاره حدودا"،دوستان توجه کنن که سه شاخه اداپتور باید توسط یه مبدل درست درمون به برق وصل بشه،یه مبدل دو شاخه ی ساده من داشتم با اون هر چی وصل کردم نه شارژ میشد نه آداپتور روشن می شد،بسیار ترس و لرز رفت،رفتیم یه با کیفیت تر ابتیاع کردیم مشکل حل شد.باطری تا 99 درصد شارژ میشه و بعد چراغ باطری سبز میشه.
از نظر داغ کردنم واقعا" لپ تاپ آروم و سر به زیریه،انقد آرومه که من باهاش کار میکنم خوابم میبره،یه مقدار گرما سمت چپ هست که خیلی ملایمه،هر چند به جز pes و test drive بازی دیگه تست نکردم و کلا" اهل بازی نیستم.
usb 3 شو تست کردم،400 گیگ فیلم ریختم رو هارد،با سرعت 60 مگ بر ثانیه کپی می شد.فلش usb2 هم کار میکنه،هر 4 تا پورت usb3 يه
کیفیت صدا و قدرتش عالیه،میشه باهاش عروسی راه انداخت،ساب ووفر بسیار زیبایی داره،اون طراحی دوار محیط اسپیکر همش اسپیکر نیست،دو دایره به قطر سه سانت اسپیکراشه،لوگوی asus پشت دستگاه روشن میشه،کیفی که باهاش عرضه میشه خیلی با کیفیت لپ تاپ نمیخونه،موس هم که همراش هست،وقتی دی وی دی میزارید دقت کنید حتما" کاملا" تو سینک قرار بگره،و گیره ها همه بگیرن دی وی دی یا سی دی رو و... اثر انگشت هم شدیدا" روش میمونه.
اگه سوالی بود هستم...
Last edited by r4deon; 02-09-2012 at 03:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)