تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 232 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

کلاک رو بالا نبرده چیپ همون چیپه

رو اس3 از درایورهای جدید برای مالی 400 ام پی استفاده کرده که از قدرت واقعیش استفاده می کنه
    ظاهرا حق با دوستان هست!
    من فکر میکردم در S2 چیپ 4 هسته ای mali400 با فرکانس 260Mhz استفاده شده، ولی خود ARM اعلام کرده که چیپ 4210 مشخصات زیر رو داره:

Samsung Exynos 4210
    CPU: Dual Cortex-A9 1.2GHz
    GPU: Mali-400 MP4 GPU Up to 400MHz
    Memory: 1GB

و چون در S3 هم با همین فرکانس، یعنی 400Mhz هست، باید دلیل دیگه ای داشته باشه!!!

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب اشغالی ساخت سامی فکرشو نمیکردم همچین چیزی بزنه

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

Carphone Warehouse: pre-order Galaxy S III, get a free Tab 10.1

The [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] deals for the UK keep rolling in - Carphone Warehouse have it up for pre-order both on contract with several carriers and SIM free. Here's the kicker - if you go for the on-contract option, you'll be getting a free Samsung Galaxy Tab 10.1.
    Yes, that's the original Tegra 2-powered [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with 16GB, though the differences between the Tab 10.1 and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aren't that big. Carphone Warehouse currently offer the Tab 10.1 on its own for £400 (though it's cheaper in other places, £350 on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , for example). Anyway, the offer is valid only for the first 1,000 pre-orders.

Anyway, you'll also receive a free car charger and a Zagg InvisibleSHIELD screen protector to go with your Galaxy S III. Carphone estimates their price at £30.
    The contracts you can choose from are all 2-years long and most offer the phone for free with £36 monthly payments. There are contracts for Vodafone, Orange, O2 and T-Mobile.
    If you want to go the SIM-free route, the price for the Samsung Galaxy S III is £500. But you won't be getting the tablet or the other two goodies. Delivery is set for May 30, just like the other UK carriers. Note that both the on and off contract offers are for the 16GB version of the S III.
    For more, check out yesterday's article about Galaxy S III [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

عجب اشغالی ساخت سامی فکرشو نمیکردم همچین چیزی بزنه
    این نظراتی که بعضیا میدن کاملاً طبیعیه
    همون موقع که اس2 معرفی شد خیلیا گفتن کپی آیفونه
    یکی گفت فیلم برداری hd بازی با اعداده
    موقعی که اولین بنچ مارکاش اومد و از بقیه ضعیفتر بود هی ما میگفتیم هنوز گوشی کامل نشده همه خندیدن (پست orginal titan )

هنوز لحيم كاريش مونده اينه كه اينقدر پرفورمنس پايينه
    رو کاغذ آره
    ولی خب هامینگربرد هم رو کاغذ 90 میلیون مثلث در ثانیه بود که در مقابل 80 میلیون تگرا 2 برتره ولی در عمل با 40 میلیون آردنو 205 با 40 میلیون رقابت میکنه
    حالا باید دید 400 میلیون این چیکار میکنه
    جالبه هنوز سی پی یو تکمیل نشده زمان به بازار اومد گوشی تو این ماه اعلام شده
    یعنی واقعا میتونه هم سی پی یو رو تکمیل کنه و به تولید انبوه برسونه و هم گوشی رو بده بیرون؟!
    جالبه خیلیا از اس2 بد میگفتن و همشون رفتن خریدن ... الانم همینا که هی میگن زشته آشغاله زودتر از همه میرن میخرن

5. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشخصات مربوط به One XL هستش......
    خیر برای همون One X ــه.

-

دیزاین جلوش رو انصافا من خوشم اومد. بد نبود یعنی. ولی پشتش . . . از نظر من در یک کلام افتضاح بود.

-

من کلا این قابلیت های جالبشو خیلی دوس دارم اپلو تو خلاقیت و نوآوری خفه کرد...
    اگر هم سخت افزار ارتقاء پیدا نکرده ولی هنوز یه سرو گردن از تگرا 3 و اسنپ دراگون بالاتره
    قابلیت های نرم افزاری که اضافه کرده واقعا خنده داره. اینکه توی منوی کانتکت باشی گوشی رو ببری کنار گوشت تماس بگیره واقعا انقدر چیز عجیبیه؟! طبق معمول بزرگ کردن چیزای ساده از سامسونگ ، چیز عجیبی نیست.

-

این اصطلاح isheep واقعا توهین آمیزه ،
    اپل توهین میکنه اما نه به خریداران ، ولی این کار سامسونگ و sandisk یک جور توهین به مردمه

اابته اول sandisk شروع کرد..
    جدا از مساله توهین ، بچه بازیه. کاملا بچه بازیه.
    یعنی واقعا یکی از بزرگترین کمپانی های دنیا باید توی ویدیو هاش اینطور چرت و پرت بگه؟! در یک کلام زشته این کار که به طرفدارای حریف به وضوح بگه گوسفند!

-

isheep رو که سامی نگفته طرفداراش گفتن
    رجوع شود به دومین تیزر آنپکد 2012.

-

عقیده من اینه که این گوشی موقتا بهترین گوشی بازاره. حداقل از نظر سخت افزاری قوی ترین گوشی بازاره ، اما فعلا. ولی فکر نکنم بتونه با اومدن OMAP 5 و S4 های با Adreno 305 ، شاید نتونه این لقب رو نگه داره. بر خلاف S II که با وجود اینکه الان یک سالشه ، همچنان جز برترین های بازاره.
    نمیدونم چرا اما یه حسی به من میگه که سامسونگ یه سوپرفون دیگه به غیر از این برای 2012 داره.

7. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این نظراتی که بعضیا میدن کاملاً طبیعیه
    همون موقع که اس2 معرفی شد خیلیا گفتن کپی آیفونه
    یکی گفت فیلم برداری hd بازی با اعداده
    موقعی که اولین بنچ مارکاش اومد و از بقیه ضعیفتر بود هی ما میگفتیم هنوز گوشی کامل نشده همه خندیدن (پست orginal titan )

جالبه خیلیا از اس2 بد میگفتن و همشون رفتن خریدن ... الانم همینا که هی میگن زشته آشغاله زودتر از همه میرن میخرن
    خیلی از فن بوی های سامسونگ الان همه از سامسونگ نا امید شدن شما یه سر به جی اسم ام ارنا انگلیسی بزن میفهمی
    Last edited by kkevinloren2006; 04-05-2012 at 14:33.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خیلی از فن بوی های سامسونگ الان همه از سامسونگ نا امید شدن شما یه سر به جی اسم ام ارنا انگلیسی بزن میفهمی
    زمان معرفی اس2 هم همینطور بود هی میگفتن دیزاینش تکراریه جنسش پلاستیکیه ولی الان بعد از 1 سال و 3 ماه که از معرفیش میگزره هنوزم خیلیا طرفدارشن

اینم یه نمونش تو موبایلستان

اقا نظرم 180 درجه عوض شد
    سام واقعا ترکونده - خیلی گوشی زیباست فقط کافیه برید فیلم هاش رو بگیرید و تماشا کنید.اصلا به عکس ها توجه نکنید . امکانات عالی . سرعت فوق العاده
    واقعا عالیه - حتما میگیرمش
    لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حتما ببینید
    تا همین 5 دقیقه پیش داشت فحش میداد یه دفه نظرش عوض شد

10. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

نمیدونم چرا اما یه حسی به من میگه که سامسونگ یه سوپرفون دیگه به غیر از این برای 2012 داره.
    منم همین حس رو دارم ...

راستی گوشی جدید ال جی LTE 2 هم شارژر بی سیم داره مثه اینکه ... رمش هم دوگیگه . دیروز همزمان با اس 3 معرفی شد و واسه همین خبرش به چشم نیومد .

حالا کاری باش نداریم ولی همین که میگه دو گیگ رم ، یعنی در طول سال جاری اسمارت فون های جدید به رم بالای 1 فکر میکنند .
    بالای 1 هم نیازی نیست ولی وجود عددش روی کاغذ واسه اس 3 لازم بود به نظرم . چون خیلی انتظار ازش میرفت .

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که واقعا از این تلفن خوشم اومده و از هر نظر فوق العادست
    همین ویژگی Smart Stay به تنهایی یک تحول در گوشی و تبلت و فبلتهای سامسونگ خواهد بود
    از نظر دیزاین هم به نظر من خیلی خوب و قشنگه
    هم جلو که اندازه قاب گوچکتر شده، گرولا گلس 2 و دیزاین جدید دکمه Home
    هم پشت که دوربین در وسط، فلش و اسپیکر در اطرافش
    به نظر من که خیلی خوبه

13. 4 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زمان عرضه گوشی را فکر کنم 30 می اعلام کردند . درسته ؟
    اگه این طور باشه گوشی تا 40 ، 50 روزه دیگه تو ایران هم پیدا میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •