تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 65 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

از همه دوستانی که زحمت پیدا کردن لینک رو کشیدن ممنونم.منم برم تو کار دانلود. این بازی فوق العادست

2. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب چپتر دوم هم تمام شد. نظرات خودم رو در موردش میدم
    مطمئنا این چپتر با انتخابهای دشواری که جلوی پای ما میگذاشت بازیکن ها رو مجبور میکنه که دوباره و دوباره بازی رو با انتخابهای مختلف انجام بدن
    چپتر دوم به خوبی انتخابهای نسخه اول رو پوشش میداد و رابطه تون با افراد گروه رو بر اساس چیزی که خودتون در چپتر 1 ساختید روایت می کرد
    داستان بازی بسیار تکان دهنده تر از چپتر 1 است. در چپتر 1 مردم هنوز در شوک اتفاقات بودند ولی در این چپتر، بازی شما رو با صحنه های تکان دهنده ای از تلاش آدمها برای بقا مواجه میکنه
    انتخابها در این چپتر بسیار سخت هستند، انتخابهایی که شاید درست یا غلط بودنشان با شرایط پیش آمده چندان مهم نباشد، اما تا چه حد حاظر هستید اخلاق و انسانیت خود را فراموش کنید و مثل کسانی که ازشون احساس تنفر داشتید بشوید؟ مخصوصا وقتی که دیگران شاهد اعمال شما هستند.
    مطمئن باشید این نسخه به شدت شما رو به چالش میکشونه و مجبورتون میکنه در موردت انتخابهاتون تاسف بخورید و بازی رو دوباره انجام بدید
    همه چیز بازی خوب بود تنها نکته بدش اینه که از الان باید منتظر چپتر سوم باشم.
    ایکاش بازیهایی از این قبیل همیشه ادامه داشته باشند، بازیهایی که وقتی اونا رو تموم می کنی شما رو به فکر فرو می برند.

4. 15 کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت butch 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    HEART OF DARKNESS

پيش فرض

سلام به همه
    باید بازی قشنگ و بی نظیری باشه چون چپتر یا قسمت اول رو بازی کردم پس مطمئن هستم این قسمت برای خودش کولاکی
    فقط نمی دونم چطور و از کجا این بازیها رو بخرم مثلا وقتی صحبت از مکس پین می شه دقیقا هر جا بری میگه دارمش خوبم دارمش اما این بازی رو هر جا می گردم پیدا نمی شه عزیزانی که اطلاع دارند این بازی رو می شه از جایی تهیه کرد لطفا اطلاع بدند من ساکن تهرانم ولی هر جا میری می گن اصلا این بازی ساخته نشده هر هزینه ای هم باشه تقبل می کنم
    با سپاس از همه شما دوستان گرامی

6. 2 کاربر از butch 12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

بدون شرح....

8. 10 کاربر از 2lombe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

Episode 2 رو دانلود کردم و کمی بازی کردم.واقعا هیجان بازی بالا رفته باید سریع عکس العمل نشون بدید و تصمیمات خودتون رو در همون لحظه بگیرید.از اون جروبحث های توی داروخونه هم در این قسمت وجود داره.گرسنگی به گروه بدجور فشار آورده و تصمیمات خیلی مهم تر شدن.همش دلتون میخواد بزنید عقب تا تصمیم خودتون رو عوض کنید.اوضاع گروه خیلی خرابه در کل.
    هیجان سریال و Comic رو کاملا در این بازی قرار دادن.این گروه هم مثل گروه ریک دردسر های غذا و Walker ها رو دارن شاید حتی بیشتر از اونا.

10. 6 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان لطفا راهنماییم کنید.
    من اینجا گیر کردم:

محتوای مخفی: Meh! 
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سه گزینه ی اول رو هم قبل از ورود به خونه زدم یا متوجه شد دارم دروغ میگم، یا ترسید یا فهمید که منم. چند قدم که میرم جلو با تیر میزنه میکشتم!!! اعصابم افتضاح شده.
    احیانا باید شخص خاصی زنده باشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان لطفا راهنماییم کنید.
    من اینجا گیر کردم:

محتوای مخفی: Meh! 
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سه گزینه ی اول رو هم قبل از ورود به خونه زدم یا متوجه شد دارم دروغ میگم، یا ترسید یا فهمید که منم. چند قدم که میرم جلو با تیر میزنه میکشتم!!! اعصابم افتضاح شده.
    احیانا باید شخص خاصی زنده باشه؟
      محتوای مخفی: راهنمایی 
    اینجا در هر صورت میفهمه تو کی هستی.وقتی وارد شدی،باید اروم اروم بهش نزدیک بشی وقتی اسلحه گرفت به سمتت باید وایسی روش کلیک کنی باهاش حرف بزنی.گزینه اول رو انتخاب کن.بعد یه پله میره عقب.باز هم همین طور اروم برو جلو وقتی اسلحه گرفت بهت دوباره حرف بزن.اینقدر باید بره عقب تا Mark که زامبی شده از بالای پله ها بگیرش.

خوب تموم شد.طولانی تر از قسمت اول بود و خیلی هم هیجانی تر و جالب تر.واقعا گیم پلی این بازی عالیه.مثل بقیه بازی های Telltale نیست و کنترل بیشتری روی کاراکتر دارید.دوستانی که بازی Back To The Future از همین شرکت رو بازی کردن میدونن که توی Walking Dead آزادی عمل بیشتری وجود داره.
    انتخاب ها دیگه دارن خیلی قاطی پاطی میشن یکی میگه تو اونجا طرف من رو گرفتی اون یکی میگه تو اینجا طرف منو نگرفتی.تو این قسمت هم از اینجور دعوا ها زیاد هست تو پیش نمایشی هم که از قسمت بعد نشون میده باز هم دعوا میبینیم.یکم این دعوا ها خسته کننده دارن میشن.
    خیالتون رو راحت کنم که هیچ وقت نمیتونید دو طرف رو راضی کنید.یکی رو باید از خودتون برنجونید پس موقعی که باید تصمیم بگیرید زیاد صبر نکنید ببینید چجور میشه دو طرف رو راضی کرد.من خواستم چند جا اینکارو بکنم که بدتر هم تموم شد.چون هر 2 طرف از شما بدشون میاد اینطور.حداقل طرف یکی رو بگیرید.ولی مراقب Clementine باشید
    دختره با نمکیه فقط هر موقع ما یکی رو میکشیم یا یه کاره بدی میکنیم مثل جن ظاهر میشه و می بینه یه کار بد کردیم و روی ذهنیتش تاثیر میزاره.چه سریع هم پیداش میشه وروجک
      محتوای مخفی: اسپویل داستان 
    هر قسمت داریم یکی رو از دست میدیم.همینجور پیش بره قسمت 5 فقط خودمون و Clem هستیم.ولی از همون اول مشخص بود یه ریگی به کفش این خانواده هست.این لی نفهمید مارک بدبخت رو به کشتن داد.

محتوای مخفی: تصمیماتی که من گرفتم توی قسمت دوم 

تصمیم دارم یه سیو دیگه درست کنم از اول برم و تصمیم ها رو کلا برعکس بگیرم واقعا لذت داره انتخاب های دیگه رو هم ببینی.در دراز مدت و در Episode 5 دیگه اتفاقات باید خیلی به قسمت های قبلی ربط داشته باشن.
    یه سوال هم خودم داشتم.تو قسمت دوم نمیتونستم دیالوگ ها رو رد کنم.توی قسمت اول میشد.شما میتونید رد کنید؟
    Last edited by Little Sparrow; 01-07-2012 at 18:18.

13. 3 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

یکی راهنمایی کنه .. بازی رو دانلود کردم . کجا باید بریزمش ؟ ؟
    +
    توی فلدر پک ریختم بازیرو ..ولی وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه ولی بازی بالا نمیاد!
    Last edited by hessi19; 01-07-2012 at 17:53.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

یکی راهنمایی کنه .. بازی رو دانلود کردم . کجا باید بریزمش ؟ ؟
    +
    توی فلدر پک ریختم بازیرو ..ولی وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه ولی بازی بالا نمیاد!
    باید نسخه اصلی رو داشته باشین که همه دارین . (یعنی همون اپیزود اول ، نه اینکه نسخه اورجینال )
    بعد اینارو دانلود می کنین ، و تو فولدر Pack تو محل نصب گیم اکسترکت می کنین .
    پس تو این فولدر ، یدونه فولدر default خواهید داشت و یکیم walkingdead102 که الان اکسترکت کردین .
    بعد اینجوی دِ گیم .
    این برای لینک های sin2x=2sinxcosx کار میکنه.لینک هایی که سایت های فارسی گذاشتن نمیدونم.تست نکردم.

16. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

من فکر کنم اخر فقط کلن زنده میمونه ببین کی گفتم یه نکاتی دیدم که اگر این اتفاق افتاد بهتون می گم؟

18. این کاربر از 2lombe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •