از همه دوستانی که زحمت پیدا کردن لینک رو کشیدن ممنونم.منم برم تو کار دانلود. این بازی فوق العادست![]()
از همه دوستانی که زحمت پیدا کردن لینک رو کشیدن ممنونم.منم برم تو کار دانلود. این بازی فوق العادست![]()
خوب چپتر دوم هم تمام شد. نظرات خودم رو در موردش میدم
مطمئنا این چپتر با انتخابهای دشواری که جلوی پای ما میگذاشت بازیکن ها رو مجبور میکنه که دوباره و دوباره بازی رو با انتخابهای مختلف انجام بدن
چپتر دوم به خوبی انتخابهای نسخه اول رو پوشش میداد و رابطه تون با افراد گروه رو بر اساس چیزی که خودتون در چپتر 1 ساختید روایت می کرد
داستان بازی بسیار تکان دهنده تر از چپتر 1 است. در چپتر 1 مردم هنوز در شوک اتفاقات بودند ولی در این چپتر، بازی شما رو با صحنه های تکان دهنده ای از تلاش آدمها برای بقا مواجه میکنه
انتخابها در این چپتر بسیار سخت هستند، انتخابهایی که شاید درست یا غلط بودنشان با شرایط پیش آمده چندان مهم نباشد، اما تا چه حد حاظر هستید اخلاق و انسانیت خود را فراموش کنید و مثل کسانی که ازشون احساس تنفر داشتید بشوید؟ مخصوصا وقتی که دیگران شاهد اعمال شما هستند.
مطمئن باشید این نسخه به شدت شما رو به چالش میکشونه و مجبورتون میکنه در موردت انتخابهاتون تاسف بخورید و بازی رو دوباره انجام بدید
همه چیز بازی خوب بود تنها نکته بدش اینه که از الان باید منتظر چپتر سوم باشم.
ایکاش بازیهایی از این قبیل همیشه ادامه داشته باشند، بازیهایی که وقتی اونا رو تموم می کنی شما رو به فکر فرو می برند.
سلام به همه
باید بازی قشنگ و بی نظیری باشه چون چپتر یا قسمت اول رو بازی کردم پس مطمئن هستم این قسمت برای خودش کولاکی
فقط نمی دونم چطور و از کجا این بازیها رو بخرم مثلا وقتی صحبت از مکس پین می شه دقیقا هر جا بری میگه دارمش خوبم دارمش اما این بازی رو هر جا می گردم پیدا نمی شه عزیزانی که اطلاع دارند این بازی رو می شه از جایی تهیه کرد لطفا اطلاع بدند من ساکن تهرانم ولی هر جا میری می گن اصلا این بازی ساخته نشده هر هزینه ای هم باشه تقبل می کنم
با سپاس از همه شما دوستان گرامی
Episode 2 رو دانلود کردم و کمی بازی کردم.واقعا هیجان بازی بالا رفته باید سریع عکس العمل نشون بدید و تصمیمات خودتون رو در همون لحظه بگیرید.از اون جروبحث های توی داروخونه هم در این قسمت وجود داره.گرسنگی به گروه بدجور فشار آورده و تصمیمات خیلی مهم تر شدن.همش دلتون میخواد بزنید عقب تا تصمیم خودتون رو عوض کنید.اوضاع گروه خیلی خرابه در کل.
هیجان سریال و Comic رو کاملا در این بازی قرار دادن.این گروه هم مثل گروه ریک دردسر های غذا و Walker ها رو دارن شاید حتی بیشتر از اونا.
دوستان لطفا راهنماییم کنید.
من اینجا گیر کردم:
محتوای مخفی: Meh!
محتوای مخفی: راهنمایی
خوب تموم شد.طولانی تر از قسمت اول بود و خیلی هم هیجانی تر و جالب تر.واقعا گیم پلی این بازی عالیه.مثل بقیه بازی های Telltale نیست و کنترل بیشتری روی کاراکتر دارید.دوستانی که بازی Back To The Future از همین شرکت رو بازی کردن میدونن که توی Walking Dead آزادی عمل بیشتری وجود داره.
انتخاب ها دیگه دارن خیلی قاطی پاطی میشن یکی میگه تو اونجا طرف من رو گرفتی اون یکی میگه تو اینجا طرف منو نگرفتی.تو این قسمت هم از اینجور دعوا ها زیاد هست تو پیش نمایشی هم که از قسمت بعد نشون میده باز هم دعوا میبینیم.یکم این دعوا ها خسته کننده دارن میشن.
خیالتون رو راحت کنم که هیچ وقت نمیتونید دو طرف رو راضی کنید.یکی رو باید از خودتون برنجونید پس موقعی که باید تصمیم بگیرید زیاد صبر نکنید ببینید چجور میشه دو طرف رو راضی کرد.من خواستم چند جا اینکارو بکنم که بدتر هم تموم شد.چون هر 2 طرف از شما بدشون میاد اینطور.حداقل طرف یکی رو بگیرید.ولی مراقب Clementine باشید
دختره با نمکیه فقط هر موقع ما یکی رو میکشیم یا یه کاره بدی میکنیم مثل جن ظاهر میشه و می بینه یه کار بد کردیم و روی ذهنیتش تاثیر میزاره.چه سریع هم پیداش میشه وروجک
محتوای مخفی: اسپویل داستان
محتوای مخفی: تصمیماتی که من گرفتم توی قسمت دوم
تصمیم دارم یه سیو دیگه درست کنم از اول برم و تصمیم ها رو کلا برعکس بگیرم واقعا لذت داره انتخاب های دیگه رو هم ببینی.در دراز مدت و در Episode 5 دیگه اتفاقات باید خیلی به قسمت های قبلی ربط داشته باشن.
یه سوال هم خودم داشتم.تو قسمت دوم نمیتونستم دیالوگ ها رو رد کنم.توی قسمت اول میشد.شما میتونید رد کنید؟
Last edited by Little Sparrow; 01-07-2012 at 18:18.
یکی راهنمایی کنه .. بازی رو دانلود کردم . کجا باید بریزمش ؟ ؟
+
توی فلدر پک ریختم بازیرو ..ولی وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه ولی بازی بالا نمیاد!
Last edited by hessi19; 01-07-2012 at 17:53.
این برای لینک های sin2x=2sinxcosx کار میکنه.لینک هایی که سایت های فارسی گذاشتن نمیدونم.تست نکردم.
من فکر کنم اخر فقط کلن زنده میمونه ببین کی گفتم یه نکاتی دیدم که اگر این اتفاق افتاد بهتون می گم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)