همچین چیزی رو من قبول ندارم ....شایعه هست..........
همچین چیزی رو من قبول ندارم ....شایعه هست..........
بعید میدونم فقط رو DX11 باشه ...آخه اینطوری که رو کنسولا هم نمیشه اجرا کرد! دی !
همچین چیزی امکان نداره. به احتمال زیاد فقط دایرکت ایکس 10 و 11 هست بازیش
گرافیک 9800GT هنوزم واسه خودش خداییه. وقتی این رو متوجه شدم که Farcry 3 رو با بالاترین تنظیمات و بدون افت فرم اجراش کردم![]()
Chill guys
من از خودم در نیاوردم ، شایعه هم نیست ( ولی شاید بشه )
نسخه آلفای بازی که بدون DX 11 اجرا نمیشد
پس احتمالش زیاده که خود بازی هم همینطور یاشه
( ما که دعا میکنیم اینطور نباشه - تو این گرونی کی میتونه سیستم ارتقا بده )
یعنی نمیتونند بازی رو با DX9 واسه کنسول بدن ... ؟؟؟
چه حرفایی میزنی
Last edited by virus2009; 03-12-2012 at 21:09.
با عقل جور در نمیاد!!!
یعنی 295GTX با اینکه قدرتی نزدیک به 580GTX داره ولی چون فقط از dx11 و تسلیشنی که اصلا معولم نیست قراره در چه حدی باشه ساپورت نمیکنه توی این بازی رده خارج حساب میشه![]()
اشتب گرفتی عزیز ..میگم رو DX9 حتما میشه که برا کنسولا میدن !یعنی نمیتونند بازی رو با DX9 واسه کنسول بدن ... ؟؟؟
چه حرفایی میزنی
خوب معلومه میشه ولی نمیخوان این کار رو بکنن ( یعنی واسه کنسول DX9 طراحی میکنند و برای کامپیوتر DX11 )
حالا دیگه EA دوباره چه سیا/ستی به کار گرفته معلوم نیست
شاید میخوان بازی حداکثر گرافیک رو داشته باشه تا بتونه امتیاز های خوبی بگیره
به نظر من با اينكارش باعث ميشه يه طيف وسيعي از pc بازا اگه حتي بازي رو ارجينال هم نخرن پول صرف آپگريد قطعات كنن(كه درصدي هم به جيب كرايتك ميره) و اونايي هم كه نمي تونن ارتقا بدن ميرن رو كنسول بازي مي كنن كه در اين صورت هم پايرسي كمتر ميشه و باز به نفع كرايتك....
+
رو كنسول هم ميشه عرضش كرد ....رزولوشن رو كم مي كنن فريم رو كم مي كنن aa رو كم مي كنن و مهمتر از همه تكسچر رو كم مي كنن و يه عده افكتاي بصري و نورپردازيها رو تو بازي مي گنجونن كه باعث ميشه بازي از دور عالي به نظر برسه ولي از نزديك و بقيه موارد بناله بازي......(البته با اينكه همين كنسولي كرايسيس ٢ هم خيلي خيلي گرافيكش با pc فرق داشت ولي در حد كنسول خيلي خيلي خوب بود....اگه بتونن همينو تو شماره ٣ از لحاظ aa و رزولوشن بهتر كنن از بهتريناي كنسول ميشه).
Last edited by halflife g; 04-12-2012 at 00:48.
"Dome - Hydro Dam" mp3
یکی ترک های بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Stealth !
Predator Bow
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)