من که طرفداره چلسی ام میگم صد در صد اخراج داشت
خیلی بد جور زد
تازه خطای بدون توپ و کاملا غیر ورزشی هم بود که دیگه برتر
پنالتی هم خدارو شکر چون نا حق بود گل نشد
من که طرفداره چلسی ام میگم صد در صد اخراج داشت
خیلی بد جور زد
تازه خطای بدون توپ و کاملا غیر ورزشی هم بود که دیگه برتر
پنالتی هم خدارو شکر چون نا حق بود گل نشد
حذف شدیم خیلی ساده با وجود برتری
به طرفدارای چلسی تبریک میگم فوتبال این بار روی خوبشو نشون نداد و تیمی که برتر بود حذف شد..!
Last edited by pcforlife; 25-04-2012 at 00:14. دليل: مرج
خیلی بازی خوبی بود ...
با این ک حق بارسا بود بیاد بالا ولی خوشالم ک چلسی به فینال رسید ....خدایی چن سال پیش جلو همین تیم سر چلسی رو بریدن !
دیگه بارسا میومد خیلی تکراری میشد فینال!دی!
واو!
تورس این همه حرص داد هوادار ها رو، تویه چه روزی جبران کرد!
من از لیدر میدیدم که تصویرش مشکل داره (تصویر زوم شدست)
بعد یهو دیدم توپ اومد زمین بارسا و یکی از بازیکن های بارسا همینطور داره میدوئه سمت زمین خودشون!(تویه تصویر پیدا نبود که کسی جلو هست)
فکر میکردم کسی نیست که یهو دیدم تورس تک با تک شده!
خوف برم داشت!: دی
خیلی چسبید..اونم 10 نفره و 2-0 باخته باشی و 1 پنالتی خراب شده برای حریف!
تبریک به طرفدارای چلسی...
+
چلسی که اومد، به امید اومدن رئال...
و اینکه فینال رئال-چلسی که دیگه خیلی برای من رویایی میشه!
والـا نـازش کـرد بخـداصحنه آهستشو درست ندیدم من ولی فکر نمیکنم فشار ضربه جوری بود که بخواد یه ضرب اخراجش بکنه
بهـرحـال چلسـی کلـاً 3-2 رفـت فینـال .
![]()
؟Now What
کری خونی بخشی از فوتباله و بعد از بازی رفت دوستان بارسایی کم نذاشتن و بالشخصه فقط در مقابلشون صبر کردم ضمنا از تاپیک اختصاصی بارسا نقل قول نگرفتم
خلاصه اگه تایید نشه به نظرم اند نامردی باشه![]()
فکر کنم کارلوس کرش کار خودشو کرد !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
خب باز هم فوتبال روی خوشش رو نشون داد و مشخص کرد درصد مالکیت 200 به -100 هم باشه تیمی میبره که از اندک موقعیت خودش نهایت استفاده بکنه !
کاری که چلسی با غیرت امروز انجام داد ! گل رامیرس که نهایت خلاقیت بود و گل تورس هم که هیچی نگم بهتره همتون دیدید !شاهکار به تمام معنا بود .
والدس که دیگه واقعا نابود شد ! اصلا فرقی میکرد که بارسا دروازه بان داشته باشه یا نه ؟!![]()
کار تری هم درست نبود و اخراج میتونست داشته باشه. البته تمارض های فابرگاس و الکسیس رو نباید نادیده گرفت !
[حذف شد]
Last edited by pcforlife; 25-04-2012 at 00:22. دليل: بخش حذف شده = زمینه ساز حاشیه
قبل اینکه دوستان باز، بازی دفاعی رو بهانه کنند اول ارجاع میدم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم هم تیمی که نتونه طی 180 دقیقه از برتری میدانی خودش استفاده کنه ( اونم 60-70 دقیقه با یه یار بیشتر و در خونه) قطعا شایسته برتری نیست!
کلا فکر میکنم بارسا باید به نیمه نهایی میرسه دعا کنه بازیکن حریف اخراج نشه وگرنه قطعا حذف میشن با دفاع اتوبوسی
به جز رئال که مورینیو بعد اخراج پپه به جای تغییر تاکتیک مشغول اماده سازی سخنرانی بعد بازی بودش
تری هم زدا
ولی اگه بوسکتس رو میزد من کاملا درک میکردم حرکتشو
پیتر چک بازم سلطان بود،یه تنه چندتا توپ صددرصد رو گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)