اگه با IDM مشکلت حل شد که چه بهتر، اگه نه از اینجا بگیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با IDM مشکلت حل شد که چه بهتر، اگه نه از اینجا بگیر :
کسی دانلودش تموم نشد؟ در سایت همسایه کلی طرفدار پیدا کرد و داریم زیاد میشیم ! حیف این دانلود بازی شده دردسر، همش ارور میده..
لطفا وضعیت داتلود و کلا اینجور چیزا رو اعلام کنید![]()
من اگر مشکل خاصی پیش نیاد تا فردا غروب دانلودم تمام میشه و پس فردا صبح انلاینم (البته امیدوارم این لینکه بازی در نیاره چون با این سرعت و مسخره بازی های لینکش, اشکم درامد تا این 3.5 گیگ دان شده)
یه چند تا عکس قشنگ از بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره دانلودم تموم شد و بازی رو نصب کردم اما تو مرحله زیر نمیتونم لوگین شم. دوره بتاش تموم شده؟ در ضمن اسم هیروت رو تو بازی بده اگر شانس من بود و تونستم بازی کنم خبرت کنم (اکثرآ صبح ها انلاینم)
![]()
این مشکل با این حل میشه :
دانلودش کن و کپی کنش جایی که بازیرو نصب کردی بعد هم با همون بازیرو اجرا کن
اسم من : DanteMayCry
دیگر دوستان ایرانی که الان در بازی هستند :
Roshan
ArSI
santisan
منم میزارم برا دانلود
شاید یک قرن دیگه منو دیدید![]()
ممنون. حالا لوگین میشه ولی بعد از چند ثانیه کادر لانچر بسته میشه و دیگه هیچ خبری نمیشه؟! امکان داره بخاطر ضعیف بودن سیستم باشه؟
![]()
صبر کن تا این Starting Patcher ـه تبدیل به Update Complete بشه.. هر قدر هم که طول بکشه..
صبر کن تا این Starting Patcher ـه تبدیل به Update Complete بشه.. هر قدر هم که طول بکشه..نزدیک 1 ساعت گذشته ولی حتی یکم هم پر نشده که نشون دهنده این باشه که داره کاری میکنه (مسلمآ بدون لوگین)!!! گزینه دیگه ای نداری مثلآ یک لانچر دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)