تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 20 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 199

نام تاپيک: شطرنج

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

قهرمان‌های کشور در سال 1392
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس از دور پایانی رقابت های قهرمانی کشور، احسان قائم مقامی با 8 امتیاز قهرمان امسال کشور شد.
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج،در پایان دور یازدهم استاد بزرگ احسان قائم مقامی که در رده بندی اولیه جدول مسابقات بخت نخست را به خود اختصاص داده بود توانست که آن را حفظ کند و در صدر باقی بماند و عنوان قهرمانی این رقابت ها دست یافت. مسابقات فینال شطرنج قهرمانی کشور آقایان از 6 آذر ماه با حضور 36 شطرنجباز از 13 استان کشور به میزبانی آذربایجان شرقی در شهر تبریز برگزار شد.گفتنی است، این مسابقات در 11 دور به روش سوئیسی به سر داوری مقصود گیاهی داور بین المللی انجام شد.
    گفتنی است، استاد بزرگ احسان قائم مقامی با ریتینگ 2561 در میز اول به پیکار با استاد فیده سید خلیل موسوی با ریتینگ 2238 رفت و در نهایت به نتیجه تساوی دست یافتند و احسان قائم مقامی با 8 امتیاز به قهرمانی رسید و سید خلیل موسوی که بخت 23 جدول مسابقات بود با 7.5 امتیاز عنوان نائب قهرمانی را کسب کرد.
    همچنین، استاد بزرگ اصغر گلی زاده بخت سوم جدول اولیه با ریتینگ 2500 در میز سوم در رقابت با استاد فیده امیررضا پوررمضانعلی با ریتینگ 2458 به پیروزی رسید و مقام سوم را کسب کرد. امید نوروزی با ریتینگ 2372 د رمیز چهارم با امین نصری با ریتینگ 2320 به رقابت پرداخت با غلبه بر وی و 7.5 امتیاز کسب شده در جایگاه چهارم قرار گرفت. استاد بزرگ همایون توفیقی با ریتینگ 2455 در میز دوم به مصاف استاد بین المللی سید جواد علوی با ریتینگ 2455 رفت و با برتری بر وی و کسب 7.5 امتیاز در رده پنجم جدول جای گرفت.
    شایان ذکر است این پنج نفر برتر به اردوی تیم ملی کشور دعوت می شوند.
    استاد بزرگ بانوان آتوسا پورکاشیان با کسب 9 امتیاز عنوان قهرمانی کشور را از آن خود کرد
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در پایان دور یازدهم استاد بزرگ بانوان آتوسا پورکاشیان که در رده بندی اولیه جدول مسابقات بخت نخست را به خود اختصاص داده بود، توانست جایگاه خود را حفظ کند و در صدر باقی بماند و به عنوان قهرمانی این رقابت ها دست یابد. مسابقات فینال شطرنج قهرمانی کشور بانوان از 8 آذر ماه با حضور 24 شطرنجباز از 10 استان کشور به میزبانی گیلان در شهر رشت برگزار شد. گفتنی است، این مسابقات در 11 دور به روش سوئیسی به سر داوری شهره بیات داور بین المللی انجام شد.
    در دور یازدهم و آخرین دیدار این مسابقات که صبح امروز یکشنبه 17 آذر ماه ساعت 9 انجام شد، استاد بزرگ بانوان آتوسا پورکاشیان با 9 امتیاز مقام نخست این رقابتها را کسب کرد و استاد بین المللی بانوان میترا حجازی با 8.5 امتیاز به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.
    همچنین، استاد بزگ بانوان سارا سادات خادم الشریعه با 8 امتیاز، استاد فیده بانوان مینو عسگری زاده با 7.5 امتیاز و استاد بین المللی بانوان غزل حکیمی فرد با 6.5 مقام های سوم تا پنج را از آن خود کردند.
    گفتنی است، استاد بزرگ بانوان آتوسا پورکاشیان با ریتینگ 2334 با آیلار لطفی با ریتینگ 1883 در میز اول به رقابت پرداختند و با نتیجه تساوی به پایان رسید.
    در میز دوم استاد بین المللی بانوان میترا حجازی با ریتینگ 2274 به مصاف آناهیتا زاهدی فر با ریتینگ 1816 رفت و در نهایت پیروز این دیدار شد.
    استاد فیده بانوان مینو عسگری زاده با ریتینگ 2117 و استاد فیده بانوان درسا درخشانی با ریتینگ 2087 در میز سوم به مصاف یکدیگر رفتند و به نتیجه تساوی بسنده کردند.
    استاد بزرگ بانوان سارا سادات خادم الشریعه با ریتینگ 2298 و نگار شمس با ریتینگ 1769 در میز چهارم با یکدیگر به رقابت پرداختند و در در پایان شمس مغلوب این دیدار شد.
    استاد بین المللی بانوان شایسته قادر پور با ریتینگ 2223 در میز پنجم به مصاف استاد بین المللی بانوان غزل حکیمی فرد با ریتینگ 2238 رفت و در نهایت حکیمی فرد پیروز این رقابت شد.

منابع: سایت فدراسیون شطرنج و شطرنجباز

2. 4 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جشن تولد قهرمان شطرنج جهان در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو

مگنوس کارلسن قهرمان نروژی حال حاضر شطرنج جهان که از طرفداران سرسخت باشگاه فوتبال
    رئال مادرید اسپانیاست، در شب تولد 23 سالگی اش به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو دعوت شده بود
    این اتفاق جالب در رسانه های ورزشی و غیرورزشی جهان انعکاس وسیعی یافت

محتوای مخفی: سایر عکسها 

در رخدادی بی سابقه: دیدار رئال مادرید و وایادولید با ضربه نمادین مگنوس کارلسن آغاز شد! (البته لازم به ذکر نیست که به صورت نمادین)

گرت بیل که در این دیدار هتریک کرد در پایان مسابقه توپ بازی را به مگنوس کارلسن اهدا کرد

کریستیانو رونالدو و مگنوس کارلسن

زین الدین زیدان و مگنوس کارلسن

پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید نیز پس از پایان مسابقه هدیه تولد گران قیمتی به کارلسن داد

4. 9 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    تاپیک رو الان دیدم چه هیجانی اینجا برقرار بود اگه خبر داشتم منم میومدم چون همه ی 10 بازی رو زنده دنبال میکردم
    یک پیشنهاد هم داشتم برای این تاپیک و اون هم اینه که علاوه بر خبرهایی که اینجا دنبال میکنیم به نظرم بهتره در کنار هم
    به گذشته هم سری بزنیم و بازی های قدیمی، قهرمانان قدیمی، واریانس ها، بازی های تاریخی، اورلوک های تاریخی (مثل اورلوک راند 9 آناند )
    مسائل شطرنج و ... رو هم قرار بدیم تا تاپیک فقط جنبه ی خبری نداشته باشه
    اگه دوستان موافق باشن منم آمادگی خودم رو برای حضور در جمعتون اعلام میکنم

مرسی.
    میثم

6. 5 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

سلام
    مرسی میثم
    ایده‌ی خیلی خوبیه
    من که موافقم

فقط این تاپیک برای من شاید به گونه‌ای باشه که دیر به دیر آپدیتش کنم
    ولی هر وقت نکته‌ای یا مطلبی مفید پیدا کنم و ... حتما می‌نویسم

و با همکاری همگی‌مان کاری کنیم تا این جمع هر روز علاقه‌مند بیشتری پیدا کنه.

(البته مطمئنن علاقه‌مند زیاده ولی اینکه مطلبی نوشته بشه کمی شاید سخت باشه.
    مثل کتاب‌خوانی که مطمئنن کتاب‌خوان کم نداریم، ولی کم میان برای معرفی. نیاز به دیده میشه )

..................
    ولی حالا دوباره یه خبر بنویسم

مسابقات تورمنت لندن که این دور بازیهای سریع انجام میشد با قهرمانی شطرنجباز 26 ساله‌ی آمریکایی ناکامورا پایان گرفت

جایی که آناند و کرامنیک هم حضور داشتند

اما هیچ یک به فینال نرسیدند و فینال با حضور گلفاند 45 ساله اسراییلی برگزار شد

بد نیست یک نگاه به ریتینگ جدید داشته باشیم:

8. 6 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام مجدد به همه
    میخوایم این تاپیک رو بیاریم بالا دیگه یه کاری کنیم که تیم مدیریت انجمن ورزش مجبور باشه این تاپیک رو برای همیشه جزیی از تاپیک های "مهم" انجمن ورزش قرار بده
    بچه ها نرم افزار خوب و ساده ای که بشه باهاش پوزسیون چید و از تصویر پوزسیون خروجی بگیره (مثلا حتی خروجی gif که متحرک باشه) میشناسید؟

مرسی.
    میثم

10. 5 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

درود دوباره!

من هم با ميثم عزيز موافقم...بايد سعي كنيم كه از موصوعات ديگه هم گفتگو كنيم و اين كه خود شطرنج رو در اين تايپيك خبر ساز كنيم...

راجع به برنامه اي كه ميثم خواسته بود...من كمي جستجو كردم و اين ها رو پيدا كردم...

اين سايتي هست كه دياگرام شطرنج رو درست مي كنه...يك ابزار آنلاين و بسيار مفيد...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما از پنل سمت چپ هم مي تونيد باقي ابزارهاي مفيد ديگه هم انتخاب و استفاده كنيد...

اين سايت رو هم ببينيد...باز هم يك ابزار آنلاين براي كار...

کد:
    در اين سايت به نظر شما مي توني بازي كني و خروجي رو GIF متحرك بگيري...ميثم جان شما خودت يه نگاهي به سايت كن...

اين برنامه اي هست كه من پيدا كردم...به نظر برنامه جاوا براي موبايل هست...ولي باز مطمئن نيستم!

کد:

باز اگر برنامه و يا سايت هاي بهتري ديدم، همين پستم رو ويرايش مي كنم...
    Last edited by - Saman -; 17-12-2013 at 11:54.

12. 5 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    این پست رو جهت تست کردن نحوه ی قرار دادن پوزسیون بازی در انجمن ارسال میکنم

W: Anand, Viswanathan / B: Carlsen, Magnus
    Round: 09 | FIDE World Chess Championship

26. Qh6 b2
    27. Rf4 b1=Q

28. Nf1?? Qe1
    0-1
    در اینجا آناند حرکت اشتباه NF1 ؟؟ رو انجام میده که با جواب Qe1 کارلسن، شکست رو قبول میکنه

در ادامه حرکت درست (که بازی رو به آخر بازی فیل های همرنگ با برتری مختصر برای سیاه میکشونه) رو بررسی میکنیم.

28. Bf1 Qd1
    29. Rh4 Qh5
    30. Nxh5 gxh5
    31. Rxh5 Bf5
    32. Bh3 Bg6
    33. e6 Nxf6
    34. gxf6 Qxf6
    35. Rf5 Qxe6
    36. Re5 Qd6
    37. Qg5 Rd8
    38. Qg3 Kg7
    39. Qf3 Qa3
    40. Qg3 h6
    41. Bg2 Qc1+
    42. Re1 Qd2
    43. Re7 Qg5
    44. Qe5+ Kh7
    45. Qxg5 hxg5
    46. Kf2 Kg7

این مدلی خوبه پوزسیون قرار بدیم؟ فکر کنم بد نباشه
    البته اون چیزی نیست که توی ذهن من بود، ببینم میتونم یه چیز بهتر پیدا کنم
    مرسی.
    میثم
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک moviediagram.gif   moviediagram2.gif  

14. 5 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    با تشکر از سامان عزیز ... چیزهای خوبی پیدا کردی
    منم یه چیزهایی پیدا کردم سعی میکنم اونهایی که تست میکنم رو قرار بدم تا بچه ها ازشون استفاده کنن

مرسی.
    میثم

16. 3 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

سلام
    با تشکر از سامان عزیز ... چیزهای خوبی پیدا کردی
    منم یه چیزهایی پیدا کردم سعی میکنم اونهایی که تست میکنم رو قرار بدم تا بچه ها ازشون استفاده کنن

مرسی.
    میثم

خواهش مي كنم ميثم جان...

من مي گم پستي از پست هاي ابتدايي اين تايپيك رو كامل به اين نرم افزار ها و ابزارها تخصيص بديم تا يك منبع خوبي هم براي ديگران باشه...

من نمي دونم مطرح كردن اين بحث اينجا درست باشه يا نه...ولي من خاطرم هست كه در سال هاي گذشته ما مسابقات شطرنج رو در فروم پي سي به صورت دوره اي برگزار مي كرديم...خوشحال مي شم اگر دوستان علاقه مند دوباره پي گيري كنن و يك سري ديگه از مسابقات از سر گرفته بشه...

ولي مي دونم كه اگر وارد بازي بشم، سخت شكست مي خورم! مهم باخت بازي نيست...مهم Fun بودن بازي هست...

و مي دونم سوال احمقانه اي مي كنم...ولي كسي مي تونه به من معنا و مفهوم حركات رو خوب توضيح بده؟ و يا منبع ي، براي مطالعه به من معرفي كنه؟ من به طور كامل معني اين اعداد و حروف رو فراموش كردم...ولي چون نمي دونم، دارم سوال مي كنم...

يعني همون حركت NF1 كه ميثم عزيز ذكر كردن، چه معني داره؟!

18. 2 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

در شطرنج مهره ها به این صورت نام گذاری مشن:
    سرباز: pawn
    قلعه:rook
    اسب : knight
    وزیر: queen
    شاه: king
    فیل: bishop fgf
    ستون های افقی از چپ به راست با حروف انگلیسی شماره گذاری مشن از a تا h و ستون های عمودی از پایین به بالا از 1 تا 8.
    و برای هر مهره از حرف اول اسمش به عنوان نشانه استفاده میشه به جز اسب که به جای k از N استفاده میشه.
    nf1 یعنی اسب در ستون افقی f و ردیف اول قرار میگیره.

20. 4 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •