تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 127

نام تاپيک: برنامه‌ی كلاه قرمزی 91

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کافه‌سینما-سید آریا قریشی: نمونه‌اش را در نقاط دیگر جهان زیاد به یاد داریم. اما در سینما و تلویزیون ایران به یاد نمی‌آوریم که پدیده‌ای به این میزان از محبوبیت رسیده و در مدت زمانی چنین طولانی، نه تنها این محبوبیت را از دست ندهد، بلکه بتواند به محبوبیتی فراتر از دوران اولیه‌اش برسد!

مجموعه آثار مرتبط با کاراکتر/ پدیده کلاه‌قرمزی، از این نظر یک نمونه منحصر به فرد در ایران به شمار می‌رود. به خصوص در مدیوم تلویزیون و در دوره‌ای که با نوسان‌های پیش آمده در پخش مستقیم مسابقات فوتبال، میزان هیجان‌برانگیز بودن برنامه‌های تلویزیون به صفر نزدیک شده است، جذابیت مجموعه «کلاه‌قرمزی 91» بیش از پیش جلوه‌گر می‌شود. اولین نکته، همین است: تلاش مداوم برای خلق لحظات جذاب. هیچ وقت نشده که حرف‌های گنده و شعارهای دهان‌پرکن، جلوی ایجاد جذابیت را در مجموعه‌های کلاه قرمزی بگیرد. طهماسب و جبلی به عنوان دو مغز متفکر مجموعه، البته این‌قدر زرنگ هستند که کلی حرف‌های آموزنده و پیام اخلاقی در میان قطعات جذابشان بگنجانند. اما این کار را به قدری حساب‌شده و هوشمندانه انجام می‌دهند که تماشاگر نه تنها از این حرف‌های رو و شعاری، آزرده نمی‌شود، بلکه به راحتی می‌تواند آن‌ها را بپذیرد. دلیل تأثیرگذاری بالای چنین حرف‌هایی این است که طهماسب و جبلی هرگز از الگوهای پذیرفته شده اندرزگویی در ایران پیروی نمی‌کنند! (این هم از عجایب روزگار است. الگوهایی که باید نقش اصلی را در پرورش یک نسل ایفا کنند، دقیقاً غیر جذاب‌ترین ایده‌ها و الگوهای ممکنند!) اول از همه این که مهم‌ترین پیام‌های اخلاقی برنامه، همواره در میانه یک سری دیالوگ بامزه و نشاط‌آور عرضه می‌شوند. یعنی دقیقاً زمانی که تماشاگر آن‌قدر خلع سلاح شده که هر حرفی را از سوی آقای مجری بپذیرد. نکته بعدی این است که شخصیت‌های عروسکی ماجرا هیچ‌وقت کاراکترهایی کاملاً جدا از محیط اطراف نبوده‌اند. از «پسرخاله» گرفته که از همان شروع به کار مجموعه برنامه‌های کلاه‌قرمزی همیشه به فکر جمع‌آوری و ذخیره نفت و نان و هندوانه بود (ظاهراً پسرخاله از همان زمان رسیدن به شرایط امروز را پیش‌بینی کرده بود!) تا کاراکتر تازه ایجاد شده «هم ساده» که تلخ‌ترین و وحشتناک‌ترین اتفاقات ممکن را تجربه کرده و همه آن‌ها را با خنده‌ای شدید بیان می‌کند (و چنین رفتاری چقدر شبیه زندگی و رفتار خیلی از ماست!) آقای مجری (با حضور همیشه درخشان ایرج طهماسب) هم هیچ شباهتی به تیپ آشنا و اعصاب‌خردکن آدم اندرزگو ندارد. ماجرا اصلاً به این سادگی نیست که آقای مجری به عنوان بزرگتر ماجرا، عروسک‌های اطرافش را نصیحت کند و آن‌ها هم سرشان را پایین بیندازند، از کرده‌های خود پشیمان شوند و مثل بچه مثبت‌های حرص‌درآر، بلافاصله عذرخواهی کرده و حرف‌های «آدم بزرگه» ماجرا را بپذیرند. آقای مجری گاهی به اندازه عروسک‌های اطرافش شر و بازیگوش است. (یک بار آقای مجری پسرعمه‌زا را به گلی تشبیه کرد که دوست دارد آن را بکند!) عروسک‌ها هم همیشه به جای پذیرش بی قید و شرط حرف‌های مجری، با او وارد کل‌کل می‌شوند (همین سه چهار شب پیش بود که کلاه‌قرمزی به مجری گفت: «سرش رو شیره مالیدی که بادکنک باد نکنی»؟!) پس قضیه اصلاً به سادگی و مسخرگی یک بزرگ‌تر دانا و مشتی کوچک‌تر نادان نیست. ضمن این که نصیحت‌های آقای مجری همیشه در این حد نیست که مثلاً‌ بچه خوبی باشید یا در زمان دید و بازدید عید از تناول بی‌رویه آجیل و شیرینی خودداری کنید! تصورش را بکنید که یکی از توصیه‌های امسال آقای مجری به بچه‌ها این بود که بزرگ‌ترها هم بعضی وقت‌ها نمی‌توانند بعضی از کارها را انجام دهند! از جمله باد کردن بادکنک! آن وقت پسرعمه‌زا با نمایش توانایی‌اش در باد کردن بادکنک، آقای مجری را متحیر (و کمی خجل) می‌کرد!
    روزهای اول عید، برنامه‌ای را از تلویزیون می‌دیدم که در آن دو مجری زن (هر کدام متعلق به یک نسل) در حال صحبت با یکدیگر بودند. مجری جوان‌تر مدام به این اشاره می‌کرد که نسل قدیم چقدر نسل بهتری بود و نسل ما چقدر مشکل دارد و خیلی چیزها را خراب کرده است. مجری مسن‌تر هم با سکوتش عملاً حرف‌های مجری جوان‌تر را تأیید می‌کرد. این شیوه از خودانتقادی (!) را مقایسه کنید با همین مثال آخری که از کلاه‌قرمزی زدم. جایی که خیلی وقت‌ها این عروسک‌ها هستند که چیزهایی به آقای مجری یاد می‌دهند و او را متحیر می‌کنند. راستش را بخواهید، این شیوه نصیحت کردن خیلی دلچسب‌تر، تأثیرگذارتر و البته به نظرم صادقانه‌تر از همه اندرزهای مثلاً دوستانه و بزرگوارانه‌ای است که در اطرافمان می‌بینیم!

کافه‌سینما/تهران امروز

2. 19 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

4. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

آقوی همساده خیلی باحال بود
    تقلیدی از آقوی زیگلری بود.دی:
    کسی تمام کلیپ های اقوی همساده را داره؟

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

صدا پیشه "همساده" و "ببعی" از کلاه قرمزی91 می گوید

صداپیشه شخصیت "همساده" گفت: آقای طهماسب به من گفتند این شخصیت خیلی بلا سرش آمده اما می‌خندد. من هم این ایده را گرفتم و شروع کردم به شاخ و برگ دادن به آن. ایده لهجه شیرازی از خودم بود و خودم هم شیرازی هستم. راستش کار با این شخصیت کمی متفاوت بود.

به گزارش خبرآنلاین، محمد بحرانی متولد سال 1360 است. او لیسانس بازیگری از دانشکده هنرهای زیبا و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس دارد. بحرانی از سال 1380 وارد تلویزیون شد و اکثر کارهایش کودک و عروسکی بوده است.

او به جای شخصیت‌های عروسکی «مخ‌دان» و «استاد همه‌چی‌دون» صحبت کرده، در تئاتر عروسکی «کنسرت حشرات» صداپیشگی وعروسک گردانی کرده و در فیلم «رفیق بد» نیز نقشی کوتاه داشته و امسال در سریال «مکتب‌خانه غیرانتفاعی» بازی کرده که از شبکه آموزش روی آنتن رفته است.

او صداپیشه «ببعی» و «هم ساده» است، دو شخصیت محبوب مجموعه «کلاه قرمزی 91» که در طول تعطیلات نوروز روی آنتن شبکه دو رفت و مخاطبان بسیاری داشت. موفقیت این مجموعه بهانه‌ای شد تا گپی کوتاه با بحرانی بزنیم.

چطور شد که با تیم «کلاه قرمزی» همراه شدید؟
    آشنایی ما به زمانی برمی‌گردد که در فیلم «رفیق بد» با آقای طهماسب و جبلی همکاری کردم و در نقشی کوتاه بازی کردم. سال 1390 آنها برای یک شخصیت جدید دنبال صداپیشه بودند. امیر سلطان‌احمدی که عروسک‌گردان «پسرعمه‌زا» است از دوست‌های قدیمی من است. او از سال 88 با گروه همکاری کرده و مرا پیشنهاد کرد. من هم رفتم و تست صدا دادم و با گروه همراه شدم.

ایده شخصیت «ببعی» از چه کسی بود، آیا شخصیت کاملا پرداخت شده بود یا شما خودتان آن را پرداخت کردید، در کار بداهه‌پردازی هم می‌کردید، ایده انگلیسی صحبت کردن ببعی از کجا آمد؟
    راستش اینطور بود که آقای طهماسب ذهنیتی از یک شخصیت در ذهن داشتند. طبق روال همیشگی در تمرینات همه صداپیشه‌ها و عروسک‌گردان‌ها برای شخصیت تست صدا زدند تا یکی را انتخاب کنیم. ذهنیت اولیه این بود که صدای «ببعی» خیلی ناز و گوگولی باشد، اما آقای طهماسب صدای مرا که تضاد بیشتری با چهره عروسک داشت، پسندیدند. درمورد انگلیسی صحبت کردن «ببعی» هم بگویم که در خانواده من تقریبا همه اهل زبان هستند اما خودم نه چندان. پارسال در یکی از قسمت‌ها آقای طهماسب گفتند یک کتاب جلوی «ببعی» باشد و پیشنهاد دادند کتاب انگلیسی باشد. در واقع این شخصیت با ذهنیت آقای طهماسب شکل گرفت و منِ صداپیشه به همراه عروسک گردان خانم بنفشه صمدی تا جایی که می توانستیم آن را پرورش دادیم.

ایده شخصیت «همساده» که امسال به مجموعه اضافه شد از کجا آمد، درمورد شیرازی بودن و پرداخت شخصیت هم توضیح دهید.
    ما 20 روز قبل از شروع ضبط تمرین داشتیم. در سه چهار روز آخر قرار شد یک شخصیت جدید به مجموعه اضافه کنیم .وقتی خانم محبوب عروسک را سر تمرین آوردند مثل همیشه همگی به جای شخصیت تست صدا زدیم و از صدایی که من برای «همساده» انتخاب کرده بودم خوششان آمد. آقای طهماسب به من گفتند این شخصیت خیلی بلا سرش آمده اما می‌خندد. من هم این ایده را گرفتم و شروع کردم به شاخ و برگ دادن به آن. ایده لهجه شیرازی از خودم بود و خودم هم شیرازی هستم. راستش کار با این شخصیت کمی متفاوت بود. ما در زمان ضبط، فیلمنامه به آن معنای رایج نداریم. در تمرینات یک موضوع پیشنهاد داده می‌شود و با آن موضوع شروع به کار می‌کنیم و درواقع بخش زیادی بداهه است. ما تقریبا روزی یک قسمت ضبط داشتیم. در نهایت چارچوب کلی هر اپیزود زیر نظر آقای طهماسب و جبلی شکل می‌گرفت و تثبیت می‌شد. مثلا به من گفتند «همساده» رفته است ورزشگاه و کتک خورده. خاطرات «همساده» در ورزشگاه در لحظه شکل گرفتند. خودم قبل از ضبط به اینکه او چه بگوید فکر نمی‌کردم، چون می‌خواستم تازگی داشته باشد و برای خودم هم خنده‌دار باشد تا موقع تعریف خاطره خنده‌هایش واقعی باشند.

از راست به چپ، محمد بحرانی (صداپیشه ببعی و همساده)، بهادر مالکی (صداپیشه فامیل دور) و حمید جبلی (نویسنده و صداپیشه کلاه قرمزی و پسرخاله)

هماهنگی خیلی خوبی بین عروسک‌گردان‌های مجموعه و صداپیشه‌ها وجود دارد، این هماهنگی چطور شکل گرفت و عروسک‌گردان چه نقشی در شکل‌گیری شخصیت دارند؟
    به نظرم 50 درصد کار توسط عروسک‌گردان انجام می‌شود و 50 درصد توسط صداپیشه. هماهنگی هم در تمرین شکل گرفت، هرچه تمرینات بیشتر باشد این هماهنگی بیشتر می‌شود تا جایی که انگار خود عروسک جان دارد و راه می‌رود و حرف می‌زند. عروسک‌گردان همچنین در اینکه شخصیت چطور حرف بزند یا چه بگوید هم صاحب‌نظر است. مثلا برای چند بخش از حضور «همساده» من قبل از ضبط با خانم شیما بخشنده (عروسک‌گردان «همساده») نشستم و درمورد اینکه این شخصیت چه بگوید با هم مشورت کردیم و با هم به نتیجه رسیدیم.

طراحی عروسک‌ها براساس چهره صداپیشه انجام می‌شود یا قبل از تست صدا عروسک طراحی می‌شود؟
    اول عروسک طراحی می‌شود. آقای طهماسب یا جبلی براساس ذهنیتی که از یک شخصیت دارد با خانم مرضیه محبوب (طراح عروسک‌ها) صحبت می‌کند. بعد عروسک ساخته می‌شود. وقتی صداپیشه مشخص شد، پیشنهادهایی داده می‌شود، مثلا موی سر عروسک کمتر باشد یا کمی گونه داشته باشد. تغییراتی خیلی جزئی ممکن است در طراحی عروسک داده شود.

«کلاه قرمزی 91» و دو شخصیت «ببعی» و «هم ساده» با استقبال گسترده مخاطب همراه شدند. خودتان توقع چنین انتظاری از مخاطبان داشتید؟
    پارسال که «ببعی» را کار کردم توقع‌اش را نداشتم، اما او به شخصیت محبوبی تبدیل شد و امسال سعی کردم کمی متفاوت باشد تا باز هم برای بیننده تازگی داشته باشد. درمورد «همساده» اما هیچ انتظاری نداشتم چون حضورش بسیار کوتاه است. کار فیلمبرداری ما 11 فروردین تمام شد و من هنوز خیلی در میان مردم نرفتم تا ببینم واکنش چطور است. اما اگر همانطور که می‌گویید واقعا «همساده» برای خودش در میان مخاطبان جایی پیدا کرده، خیلی خوشحال هستم. در آخر هم بگویم از اینکه با این گروه همکاری کردم واقعا خوشحال هستم و همچنین خوشحال هستم که مردم با دیدن مجموعه خندیدند.

از راست به چپ، محمد بحرانی (صداپیشه ببعی و همساده)، بهادر مالکی (صداپیشه فامیل دور) و حمید جبلی (نویسنده و صداپیشه کلاه قرمزی و پسرخاله)

7. 6 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

پخش قسمت جدید كلاه‌ قرمزی از تلویزیون

مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 از پخش يك قسمت جديد از مجموعه «كلاه قرمزي» در روز جمعه 22 ارديبهشت به مناسبت روز مادر خبر داد.

به گزارش انتخاب به نقل از جام جم آنلاین، علي زارعان مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 سيما در اين باره گفت: قصد داريم به مناسبت روز مادر ويژه‌برنامه جذاب و مفرحي براي بچه‌ها پخش كنيم تا بتوانيم روزي به ياد ماندني براي آنها و خانواده‌هايشان فراهم كنيم.

وي ادامه داد: به همين دليل پخش قسمت جديد برنامه كلاه قرمزي را در نظر گرفتيم. 14 قسمت از اين مجموعه كه هميشه با استقبال مخاطبان روبه‌رو شده است در ايام نوروز روي آنتن رفت و قسمت 15 با فضايي مفرح روز جمعه به مناسبت روز مادر ساعت 21 از شبكه 2 پخش مي‌شود.

قصه اين قسمت از مجموعه كلاه قرمزي حتماً براي بچه‌ها جذاب خواهد بود. مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 تاكيد كرد: تكرار اين برنامه هم روز شنبه 23 ارديبهشت ساعت 18 پخش مي‌شود.

عروسك‌ها در قسمت جديد كلاه قرمزي همان عروسك‌هايي است كه نوروز مهمان خانه‌ها بود. در اين قسمت كلاه قرمزي، پسرخاله، پسر عمه‌زا، فاميل دور، همساده، بع‌بعي و... حضور دارند تا يك جمعه شاد را براي بچه‌ها رقم بزنند.

وي با ذكر اين نكته كه قصد داريم در اعياد بزرگ قسمت‌هاي جديدي از مجموعه كلاه قرمزي را پخش كنيم. گفت: اميدواريم بتوانيم نظر بچه‌ها را با پخش برنامه‌هاي مفرح و آموزنده جلب كنيم.

زارعان گفت: همچنين مجيد قناد همراه گروهش برنامه شاد «جمعه به جمعه» را وي‍ژه روز مادر آماده كرده‌‌است. اين برنامه صبح روز جمعه 22 ارديبهشت پخش مي‌شود.

9. 12 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

پخش قسمت جدید كلاه‌ قرمزی از تلویزیون

مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 از پخش يك قسمت جديد از مجموعه «كلاه قرمزي» در روز جمعه 22 ارديبهشت به مناسبت روز مادر خبر داد.

به گزارش انتخاب به نقل از جام جم آنلاین، علي زارعان مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 سيما در اين باره گفت: قصد داريم به مناسبت روز مادر ويژه‌برنامه جذاب و مفرحي براي بچه‌ها پخش كنيم تا بتوانيم روزي به ياد ماندني براي آنها و خانواده‌هايشان فراهم كنيم.

وي ادامه داد: به همين دليل پخش قسمت جديد برنامه كلاه قرمزي را در نظر گرفتيم. 14 قسمت از اين مجموعه كه هميشه با استقبال مخاطبان روبه‌رو شده است در ايام نوروز روي آنتن رفت و قسمت 15 با فضايي مفرح روز جمعه به مناسبت روز مادر ساعت 21 از شبكه 2 پخش مي‌شود.

قصه اين قسمت از مجموعه كلاه قرمزي حتماً براي بچه‌ها جذاب خواهد بود. مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 تاكيد كرد: تكرار اين برنامه هم روز شنبه 23 ارديبهشت ساعت 18 پخش مي‌شود.

عروسك‌ها در قسمت جديد كلاه قرمزي همان عروسك‌هايي است كه نوروز مهمان خانه‌ها بود. در اين قسمت كلاه قرمزي، پسرخاله، پسر عمه‌زا، فاميل دور، همساده، بع‌بعي و... حضور دارند تا يك جمعه شاد را براي بچه‌ها رقم بزنند.

وي با ذكر اين نكته كه قصد داريم در اعياد بزرگ قسمت‌هاي جديدي از مجموعه كلاه قرمزي را پخش كنيم. گفت: اميدواريم بتوانيم نظر بچه‌ها را با پخش برنامه‌هاي مفرح و آموزنده جلب كنيم.

زارعان گفت: همچنين مجيد قناد همراه گروهش برنامه شاد «جمعه به جمعه» را وي‍ژه روز مادر آماده كرده‌‌است. اين برنامه صبح روز جمعه 22 ارديبهشت پخش مي‌شود.
    وای چه شود؟!!!!!

یکی از بهترین خبرهایی بود که توی چند هفته اخیر شنیدم.

مرسی آقا

11. 4 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

وای چه باحال بود فامیل دور مردم از خنده....

می گفت پشت موهای من، اون وری بر می گرده بهش بیگودی می بندم که این وری برگرده

بچه ها اگه الان دارین می بینین بیاین اینجا حال میده

13. 3 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

میریم که داشته باشیم یه گزارش آنلاین دیگه

فامیل دور: آقای مجری فقط قسمت های کاغذی نگاهمو ببینین ها، کل نگاهمو نبینین!

15. 4 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

فامیل دور: یک نفر عاشق کَره باید این سس رو درست کنه (منظورش یک قاشق کَره بود!)

شماره تلفن دادن ببعی هم آخرش بود.

دمشون گرم، بازم یه حال دیگه بهمون دادن

17. 5 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وای خدا مُردم از خنده
    خیلی باحال بود
    وقتی خبر رو خوندم که قراره ساعت 9 پخش بشه درس و امتحان رو تنظیم کردم تا ساعت 9 بشینم ببینم ولی نامردا فوتبال پخش کردن .. با این وجود بازم دیدمش ولی اگه لینک ازش اومد توی اینترنت برام بفرستین.
    ممنون

19. این کاربر از Zaghan_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •