مرسی از اینکه خیلی محترمانه نظر تونو دادین.و ممنون بابت احترامی که بهم گذاشتین.این حرفا قدیمی شده دیگه یکی دو نفر دیگه هم زدن اینو یکی مثال اورد دیگه خودشم فهمید از رو باد هوا همچین حرفی زده
ممنون از اینکه نظر تو بدون تعصب در اختیار بقیه من جمله من گذاشتی.البوم چاوشی چه یک فروردین بیاد چه 29 اسفند بیاد بهترین البوم ساله
من قرار نیست علت شکست آلبوم خواننده محبوب شما رو جواب بدم.مگه شلیک ده روز قبل پرچم سفید نیومد ؟ پس چرا تو رده های اخره ؟
من توی حرفام جایی گفتم که آلبوم پرچم سفید آلبوم بدی بوده؟اگه گفتم به منم نشون بدین ؟سال 87 البوم یه شاخه نیلوفر مهر اومد وسط سال نظرسنجی اخر سال بازم اول شد یا 89 حریص که البوم کما 3 ده روز بعدش منتشر شد ولی حریص اول شد کما 3 از اخر اول
این حرفا کاملا خز شده
اینو قبول دارم و منم توی حرفم هیچ وقت به شعور کسانی که توی این نظر سنجی شرکت کردن توهینی نکردم.فیلم یا البومی که بهترینه چه اول سال دیده و شنیده شه چه اخر سال مردم اونقدر عقلشون میرسه که تفکیک کنن کدوم کار بهتره
و در اخر نقد کردن قضاوت کردن یک ادم بی طرف و میطلبه اگه دقت کرده باشی توی حرفام اصلا از کسی که بهش رای دادم اسمی نبردم و به قولی منم منم راه ننداختم.
دوم من با کسی که جنبه نقد نداره و از حرفم هر استنباطی که دلش بخواد بکنه حرفی ندارم.اما سکوتم در قبال بی احترامی شما جایز ندونستم و کامنت تونو نقل گرفتم.
شما به هر کی که دوست داری رای بده منم به هر کسی که دوست دارم رای میدم.
حرف من سر چیز دیگه ای بود که متاسفانه شما بد برداشت کردین.
--------------------------------------------------------------------------
پ ن : دوستان کامنت منو بی زحمت دیگه نقل نگیرین .شدیدا از این حرفای مستبدانه ، دو آتیشه طرفداران هر خواننده ای بیزارم.خدا اگه بخواد چند ساله تو وادی هنرم ولی هیچ وقت هنرمندی رو نکوبیدم و نخواهم کوبید.هر هنری رو با طرفدارانش عزیز میدونم.البته طرفدار منصف!