تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 22 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 219

نام تاپيک: {آموزش} تبدیل دسته های معمولی به دسته ی فابریک XBOX 360 ( پست اول حتما خوانده شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اون شکلی رو هم که گفتی تنظیم کنیم ( stick axis X : Axis 3 و ای و ... ) آنالوگ راست کار میکنه ولی فقط جهت مسیر رو سریع عوض میکنه.در صورتی که با آنالوگ راست باید دریبل زد !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اون شکلی رو هم که گفتی تنظیم کنیم ( stick axis X : Axis 3 و ای و ... ) آنالوگ راست کار میکنه ولی فقط جهت مسیر رو سریع عوض میکنه.در صورتی که با آنالوگ راست باید دریبل زد !
    خوب برا دریبل زدن تو فیفا باید دکمه R2 ( همون RT ) رو نگه داری، بعد از آنالوگ راست استفاده کنی ....

3. این کاربر از omid-n1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مشکل همین آنالوگ راسته که کار نمیکنه حتی با RT

داره خودمونی میشه FINDbmx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

لینک دانلود در پست اول ، پیوست شده است
    نسخه ی جدیدتری هم از این برنامه منتشر شده که میتونید از طریق وبلاگ من دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

6. 2 کاربر از FINDbmx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه djmetalboy2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام. من دسته رو تنظیم کردم ولی بازم نمیپره دروازه بان!!! کسی میدونه چرا؟ میشه لطف کنید و یه عکس از تنظیمات دسته خودتون که تمام موارد کار میکنه و همچنین عکس از تنظیمات controler داخل بازی، هم واسه attack و هم defend بذارین؟؟؟ ممنون میشم. این مشکل ما حل نمیشه هیچ جوره...ممنون

8. این کاربر از djmetalboy2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دستت درست فیفا13 با RS واقعا لذت داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چرا برای من فقط دو تا فایله x360ce.ini و xinput1_3.dll ذخیره میشه و فایل msvCR100.dll رو ندارم و برام ذخیره نمیشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

چرا برای من فقط دو تا فایله x360ce.ini و xinput1_3.dll ذخیره میشه و فایل msvCR100.dll رو ندارم و برام ذخیره نمیشه؟
    این فایل در برخی بازی ها نیاز نمیشه ، همچنین شما میتونید این فایل رو از فایلی که پیوست کردم بردارید و توی لوکیشن مورد نیاز کپی کنید ...

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من با هر گیم پدی بازی می کنم تو بازیهای شوتر مخصوصا fps ها که نیاز به نشونه گیری و ... هست با مشکل روبرو هستم.یعنی آنالوگها مثل xbox خیلی دقیق نیستند و نشونه گیری سخته.مسلما اولین چیزی که به ذهن میاد اینه که خب گیک پد جنسش خوب نیست و مسلما باید با دسته 360 فرق داشته باشه.ولی من یه گیم پد گرفتم 30 تومن (البته می دونم جزئ گیم پدهای خیلی با کیفیت مثل Logitich ,... حساب نمی شه)ولی این همه چیش عالیه.فقط باز تو نشونه گیری مشکل داره.با خودم فکر کردم گفتم آیا امکان داره مربوط به اینsimulator بشه؟چون به هر حال این نرم افزار گیم پد رو به بازی می شناسونه دیگه.تنظیمات پیچیده ای هم داره.گفتم بپرسم شاید بشه حساسیت آنالوگها رو با تنظیمات زیاد کرد.اخه مثلا تو همون صفحه اول که عکس دسته 360 هست وقتی آنالوگ رو تکون می دی یه سری عدد می نویسه.نمی شه اونا رو تغییر داد که حساس تر بشه؟تو قسمت option هم یه چیزایی داره مثل deadzone ,... که نمی دونم دقیقا چیه؟یعنی مشکل فقط از گیم پده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من با هر گیم پدی بازی می کنم تو بازیهای شوتر مخصوصا fps ها که نیاز به نشونه گیری و ... هست با مشکل روبرو هستم.یعنی آنالوگها مثل xbox خیلی دقیق نیستند و نشونه گیری سخته.مسلما اولین چیزی که به ذهن میاد اینه که خب گیک پد جنسش خوب نیست و مسلما باید با دسته 360 فرق داشته باشه.ولی من یه گیم پد گرفتم 30 تومن (البته می دونم جزئ گیم پدهای خیلی با کیفیت مثل Logitich ,... حساب نمی شه)ولی این همه چیش عالیه.فقط باز تو نشونه گیری مشکل داره.با خودم فکر کردم گفتم آیا امکان داره مربوط به اینsimulator بشه؟چون به هر حال این نرم افزار گیم پد رو به بازی می شناسونه دیگه.تنظیمات پیچیده ای هم داره.گفتم بپرسم شاید بشه حساسیت آنالوگها رو با تنظیمات زیاد کرد.اخه مثلا تو همون صفحه اول که عکس دسته 360 هست وقتی آنالوگ رو تکون می دی یه سری عدد می نویسه.نمی شه اونا رو تغییر داد که حساس تر بشه؟تو قسمت option هم یه چیزایی داره مثل deadzone ,... که نمی دونم دقیقا چیه؟یعنی مشکل فقط از گیم پده؟
    همانطور که میدانید ، گیم پد های PS3 و 360 از خیلی جهات با گیم پد های معمولی تفاوت دارند ، یکی از این تفاوت ها دکمه های LT و RT هستش که حساسیت اونها تو دسته ی 360 از کم شروع میشه و با فشار بیشتر ، میزان عملکردش هم بیشتر میشه که ای خصیصه تو بازی های ریسینگ به چشم میاد ولی این دکمه ها توی گیم پد های معمولی دو حالت داره یا 0 هستش که شما دکمه رو فشار نمیدید یا 1 هست زمانی که شما دکمه رو فشار میدید...
    بحث آنالوگ ها دقیقا مثل همینه ، مثلا تو بازی ای مثل آنچارتد اگر آنالوگ مربوط به حرکت شخصیت بازی رو خیلی کم حرکت بدیم ، بازیکن آرام آرام راه میره ، یه خورده بیشتر که آنالوگ رو هل بدیم بازیکن با سرعت بیشتره قدم میزنه اگر آنالوگ رو تا آخر فشار بدیم بازیکن شروع میکنه به دویدن...
    ولی در خیلی از گیم پد های ارزون قیمت USB این طور نیست...
    امیدوارم قضیه رو گرفته باشید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •