سلام دوستان!!
اخر جریان کرک این بازی چی شد!!
این تا میاد تو لودینگ هنگ میکند!!
کرک Skidrow رو استفاده کردم!!!
ممنون!!
سلام دوستان!!
اخر جریان کرک این بازی چی شد!!
این تا میاد تو لودینگ هنگ میکند!!
کرک Skidrow رو استفاده کردم!!!
ممنون!!
آقا من یه مشکل خنده دار دارم .
بازی من 5 دی وی دی داشت . پارسال که بازی می کردم هیچ مشکلی نداشت و راحت همه رو از ظهور تا سقوط سامورایی و قبایل ایکو ایکی و هاتوری و... اجرا می کرد روی ویندوز ایکس پی . الان توی 2 روز گذشته 6 بار ویندوز عوض کردم . از ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 گرفته تا سرویس پک 3 و سون ولی نمیاد .
جا داره بگم که بازی من کرک نداشت و بدون هیچ کرکی میومد ولی الآن بدون کرک نمیاد و با کرک هم از بازی همون اول می پره بیرون .
کسی ایده ای داره ؟ من عاشق این بازیم و بعد از چند ماه بازی کردنش دوباره دارم میرم طرفش .
Last edited by S00R3NA; 12-01-2013 at 21:42.
جون کیو قسم بخورم اخه !!!! بابا یک راه حلی برای نسخه 4 dvd بگیییییییییییییییدما دیگه پول برامون نموند هر نسخه ای گرفتیم خراب بود .... من این همه که سر این بازی بدبختی کشیدم سر کنکور نکشیدم.
نسخ 6 دی وی دی رو از کجا میشه دانلود کرد؟
بازی رو دارم ولی دی وی دی 5 اون و یه فایل داخل دی وی دی 4 خرابه
سلام یه سوال
من این فال روی وین هفت اجرا میکنم با کرکی که معرفی کردین بعد یه مدتی وین 8 نصبیدم اومدم اینو روش نصب کردم حالا توی صفحه زرد که میاد میده بیرون گیم استاپ میده نمیدونم چیکار کنم راهی نمیشناسین؟
سلام.اگه میشه یه لینک واسه کرک شوگان 2 سقوط سامورایی می خواستم.آخه موقع عوض کردن turn بازی stop working میکنه.
داداش اون مشکل مربوط بخ کرک نیست یا ورژن یا چند دی وی دی بودنش...
اون مشکلش اینه که آنتی ویروس اون رو ویروس میشناسه بعد پاکش میکنه تو باید فایل اکسترکت نشدش رو گیر بیاری بعد آنی ویروست رو خاوش کنی و اکترکتش کنی جای ابزی یعد میره تو ...
أوستان من دفعه ی قبلی قشنگ ریختم بازی کردم ... بد پاکش کردم چند وقت بعد دوباره ریختم ... بازی کردم بعد برای ویندوزم یه مشکلی پیش اومد پاکش کردم حالا میخوام دوباره نصب کنم نمیشه ...
win 7
کامپیوترمم عالی...
چی کار کنم؟؟؟؟![]()
Samurai Warriors 2 and Warriors Orochi :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکلی دارم.وقتی روی بازی کلیک می کنم تا بیارتش نمی یارتش وبعد از مدتی ارور steam must be running to play this game
رو میده.باید چی کارکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)