گذینه بنام انترنت تی وی نیست بازی سرگرمی ایجور چیز ها بود انترنت تی وی رو پیدانکردم
گذینه بنام انترنت تی وی نیست بازی سرگرمی ایجور چیز ها بود انترنت تی وی رو پیدانکردم
عزیز اگه توجه کرده باشین فرمودن اینترنت تی وی نه مدیا سرور![]()
اگر داخل کامپیوتر اجرا کنید mkv رو هم پخش می کنه، یعنی داخل خود نرم افزار allshare از گزینه play in another device استفاده کنید
سپاس بزرگوار
دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید . من مدل 5000 سامسونگ 40 اینچ سری 5 رو دارم . میخوام ببینم منم میتونم از این قابلیت روی led خونه استفاده کنم ؟
دوست عزیز
مطالب پست اول همین تایپیک را عمل کن
من با گوشی سونی از طریق allshare میخوام وصل بشم dlna هر کاری کردم هنگام وصل میزنه در حال بارگزاری کسی امتحان کرده چرا وصل نمیشه ؟
تلویزیون wifi داخلی هم داره
Last edited by re0022; 26-02-2014 at 00:57.
حاج حميد من با serviio فيلم ديدم اما هرچي زور زدم زيرنويس نيومد، تي ويم سامسونگ 2013 ، چكنم حاجي ؟ تو تي وي allfile زدم فايل زيرنويس هست اما با فيلم نمياد لامصب![]()
داداشم اسم فیلم با زیرنویسش باید یکی باشه و داخل servio هم قسمت subtitles رو فعال کن
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
ببین داداش ی برنامه بنام allshare هست مخصوص تی وی سامسونگه ولی روی همی تی وی ها جواب میده من دیروز تستش کردم .. کار باهاش راخت تر از srvio هست...در ضمن لگ نمیزنه و زیرنویس رو هم پخ میکنه 100% تستش کردم...در ضمن توی تی وی ایا زینویس رو فعال کردین یا نه؟
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سایت سامسونک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)