لینکی که گذاشتین باز نشد
مشکلی نیست چون بعضی از نسخه های اندروید ممکنه بعضی قسمت ها را نداشته باشه همون 2 مرحله را انجام داده باشین کفایت می کنه و حتما بذارین دستگاه در حالت خاموش شارژ شود
لینکی که گذاشتین باز نشد
مشکلی نیست چون بعضی از نسخه های اندروید ممکنه بعضی قسمت ها را نداشته باشه همون 2 مرحله را انجام داده باشین کفایت می کنه و حتما بذارین دستگاه در حالت خاموش شارژ شود
لینک درسته فقط چون سایت تو انجمن فیلتر بود برای همین یه اسپیس تو اول آدرسش زدم. اسپیسو بردارین درست میشه.
فقط این مقدار شارژی که تو حالت روشن نشون میده با حالت خاموش فرق میکنه. مثلا من تو حالت روشن تا 100% شارژ میکنم بعد خاموش شدن هم نیم ساعتی تا 100% شارژ میشه.
اینم به خاطر همین مشکله دیگه؟
توی گوشی خودم همین طوره وقتی خاموش باشه 100 در صد شارز بشه روشن بشه همون 100 هست ولی توی روشن اگه 100 بشه و زمان زیادی از اون 100 درصد نگذشته باشه اون 100 درصد حقیقی نیست یک چیزی بین 95 تا 99 هست
باطریو تا 100% شارژ و ریست کردم. بعدش دشارژ کردم تا تبلت خاموش شد و الان که دوباره گذاشتم تو شارژ بازم چند بار شارژر سرعتش کم شد و مجبور شدم تا سه چهار بار قطع و وصلش کنم تا شارژ بشه.
به نظر من چون فایلbatterystats تو حالتWipe Dalvik-Cache و Wipe Battery Stats ریست میشد و این گزینه ها تو ریکاوری وجود نداشت برای همین درست نشد.
اگر هنوز مشکل شما حل نشده تنها راهی که باقی می مونه اینکه آخرین فریموار رو از سایت سامسونگ دانلود کنین و دستگاهتون رو فلش کنین شاید اینجوری مشکلتون حل بشه
سایت سامسونگ برای آخرین دریافت فریموار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رام کدوم کشور بهتره؟ تو همونجا که پستهای قبلی لینک داده بود رام ایتالیا و عربستان رو گذاشته بود کدومشون رو ترجیح میدین نصب کنم؟
به نظرم عربستان را نصب کنین بهتر باشه برای فونت فارسی و دیدن صفحات فارسی
دوستان چند سوال
1.رام ایران برای خیلی از تبلتهای سامسونگ وجود نداره. برای فارسی کردن زبان تبلتها باید حالا چکار کرد؟
2.این رامهای عربی مشکل رو حل میکنه؟ اگر پاسخ مثبته، کدوم کشورهای عربی؟
3. با همون رام اصلی (زبان انگلیسی) مشکلی برای ملاحظه ی صفحات فارسی و یا نوشتن فارسی وجود نداره؟
کلا یک راهنمایی اساسی بکنید لطفا
Last edited by 3274; 08-04-2014 at 08:35.
رام ایران برای این مدل موجود نیست ولی اگه رام کشور عربستان و امارات روی دستگاهتون باشه چون فونت فارسی داره مشکلی برای زبان فارسی ندارید دستگاه من رام امارات داره هم فونت فارسی داره و هم زبان فارسی فکر کنم رام امارات بهتر از عربستان باشه در رام انگلیسی به دلیل نداشتن فونت فارسی در خواندن و نوشتن مشکل خواهید داشت کارکتر ها به شکل مربع یا شکل های دیگر نمایش داده می شود
یک سیم کارت ایرانسل انداختم روی تبلت از اینترنتش استفاده کنم که برای تنظیماتش پیغام اومد
No_MATCH_FOR_MODEL_OTAPWS
بعدش رفتم سایت ایرانسل تنظیمات دستی رو اعمال کنم به روشی که گفته بود ست شد ولی همچنان gprs قطع است
اگه کسی از دوستان سیم کارت ایرانسل روی تبلتش داره و داره از اینترنتش استفاده می کنه لطف کنه بگه چطوری اینترنتش رو فعال کرده
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)