اون دیگه برمیگرده به سلیقه شما...کسی شما رو مجبور به خرید این گوشی نکرده.سولا اون نوار شفاف پایین رو نداره.
نکسوس دیگه الان بالای 800 هست.
اون دیگه برمیگرده به سلیقه شما...کسی شما رو مجبور به خرید این گوشی نکرده.سولا اون نوار شفاف پایین رو نداره.
نکسوس دیگه الان بالای 800 هست.
Last edited by hamed1297; 07-08-2012 at 04:29.
بالای 800 نیست. هنوزم دور و ور 750ه
سولا پشتش قشنگ تره ولی خوب p کمی بهتره
کسی نبود جواب سوال مارو بده ؟ :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] India has given the first proper indication of when we can expect the Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich firmware update for the Sony Xperia P. They [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that the update will arrive between Sunday 19 August to Saturday 25 August 2012. We [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] it during the second-half of August, so this seems to tally with that. Just under a couple of weeks to wait now. Thanks ToPaZ!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علی جان...
زیر سایتیم داداش...
من نگرفتم ! برای خواهرم خریدم...
موتو کلاً قیمتش بالا بود، ناچار بودیم به سمت سونی بیایم...
آقایی![]()
شما دقیقأ مثل من تو دو راهی موندین
منم نمیدونستم کدومو بخرم؛ آخر سر رو کاغذ همه چیو نوشتم و به چند نفر نشون دادم و خودمم خوب نشستم فک کردم
آخرش Xperia P گرفتم
اصلأ هم پشیمون نیستم
بقول دوستم: سامسونگ دخترونس
گفتم از نوار شیشه ای خوشم نمیاد ؛ گفت تو بخر خوشت نیومد مال من
الانشم میگه دیدی گفتم سونی بهترینه (البته منظورش تو این رنج قیمت)
امیدوارم انتخاب بهتری بکنین
موفق و سربلند باشین
سلام دوستان
میشه به این سولاتم جواب بدین؟
ممنونم ازتون
در مورد داغ کردن که موقع بازی یکم گوشی های آندروئیدی گرم میشه.دوام باتریش با مصرف بالا 1 روز دوام میاره.این برنامه های دفراگ بعید میدونم خیلی کاربردی باشه.اگه از گوگل پلی دانلود کردی احتمال اینکه برنمه ایراد داشه باشه کمه.شما اطلاعات روی مموری رو میتونی کامل کپی بگیری بریزی روی کامپیوتر بعد هم با گوشی هم با کامپیوتر فرمتش کنی.بعد اطلاعات رو برگردونی.
در نهایت خود گوشی رو میشه ریست فکتوری کرد.خیلی بعیده که سخت افزاری آسیب دیده باشه.
سلام
دوستانی که میخواستن در مورد دو گوشی Galaxy S Advance و Sony Xperia P تفاوتاشون رو بدونن میگم
من همین امشب صفحه نمایش گالکسی رو با اکسپریا مقایسه کردم
هم زیر نور خورشید هم تو محیط تاریک مثل خونه
سونی در مقابل Super AMOLED خیلی شفافتر و با کیفیت تر و بهتر عمل کرد
در مقایسه هاشون با عکس و آیکون منو ها (تم ها و پس زمینه ها برابر بودن)، سونی بهترین بود
اگه کیفیت صفحه نمایش براتون مهمه، بهتون سونی رو پیشنهاد میکنم
واقعا این White Magic چیکار کرده با این گوشی
حتی هر چقدرم سعی کردیم پیکسل ها رو تو سونی تشخیص بدیم نشد
خود شخص مقابل از سونی خیلی خوشش اومد
ببخشید که سرتون رو درد آوردم
یا علی
دوستان ببخشین که سوالمو اینجا مطرح میکنم ولی تو انجمن کمی گشتم نیود :(
چیکار کنیم که این برنامه های اضافی که خود به خود تو آندروید باز میشن رو ببندیم؟
منظورم برنامه هایی مثل « LivaWare Manager - Facebook - Maps - Recommender - Connected Devices - و .... » که بطور خودکار اجرا میشن
هر چقدرم با Task Killer یا برنامه های دیگه میبندم بازم کمی بعد دوباره لود میشن و رمو اشغال میکنن
میشه راهنماییم کنین؟
در ضمن گوشیمو روت نکردم :(
Last edited by Captain; 09-08-2012 at 00:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)