ممنون ولی مگان بین گزینه ها نبودچون برادرم داره
بین مزدا3 قدیمی وسوناتا سراتو دیگه یکی رو انتخاب می خوام بکنم به نظرتون کدوم با شرایط من ساز گارتره؟
ممنون ولی مگان بین گزینه ها نبودچون برادرم داره
بین مزدا3 قدیمی وسوناتا سراتو دیگه یکی رو انتخاب می خوام بکنم به نظرتون کدوم با شرایط من ساز گارتره؟
البته من چندتا پست قبل رو هم خوندم.
تو این سه مورد که گفتین با توجه به کاری که دارین همین سوناتا جواب گو خواهد بود.
اگر بودجه تا 85 میلیون تومان هست تویوتا کمری مدل 2007 دیگه انتخاب اول هست و تمام.
سلام قصد خرید پژو 407 ( حدود1 71 تومن) دارم. به نظرتون بصرفه هست؟ من یه ماشین میخوام مصرفش دورو بر 10-11 باشه. موتورش کم نیاره توی سربالایی. سواریش خوب باشه توی این رنج MG550 چطور هست؟
407 خودروی نسبتا خوبی است منتها موتور ضعیفش زیاد جالب نیست ، البته کم نمیاره منتها اونطور که انتظار دارید جوابگو نیست .
همینطور بازار خوبی ندارد و قیمتها بسیار متفاوت هستند .
MG550 هم خودوری خوب ، نرم و کم مصرف و البته چالاکی است ، بازارش از 407 کمی بهتر است اما باید کمی بودجه را بالا ببرید ( از 80 به بالا )
اقا پوریا به نظر شما الان خرید خودرو هایی در حد سوناتا 2011 یا 12 چطوره. بازار این چند وقت روند نزولی داشته. ایا این روند کاهش ادامه داره(بیشتر صبر کنیم) یا از اونجا که خبر گرونی خودرو های داخلی از اول سال جدید رو دادن احتمال دوباره گرون تر شدن هست؟
سوناتا 2011 YF خودروی عالی هست ، جادار ، کم مصرف ، موتور نرم و بیصدا و امکانات روز و البته یکی از پرفروشترین ها در امریکا شمالی
کسی از قیمت ها خبر نداره ، ممکنه گرانتر بشود یا ارزان ، در حال حاضر خرید در هر شرایطی پیشنهاد میشود .
دوستان کسی از هیوندا النترا اطلاعاتی داره؟
میخوام بخرم ولی چون وارداتیه ، میترسم قطعاتش گیر نیاد و شرکت هم خدماتی بابتش نده..
قیمت 2 ایربگش حدود 95 تومنه...
Last edited by greenmidi; 16-11-2013 at 20:00.
سلام
من با قیمت حدود 90 تومان قصد خرید یک ماشین برای پدرم را دارم .
مشخصات خودرویی که میخوام اینها باشه : ماشین راحت و بدون دردسر و خرابی و ... جادار برای خانواده ، موتور قوی برای مصارف جاده حتی الامکان هم 2010 به بالا باشه
انتخابهایی که خودم مد نظر دارم اینها هست لطفا نظرتون رو بگید:
کمری 2008-2009
کرولا 2011 -2012
اپتیما 2010
مزدا 3 ظاهرا میگن خرجش بالاست
سوناتا
آوانته صفر
الانترا بدون اپشن صفر
باتشکر
----
درود ، بین گزینه هایی که فرمودید بدون شک و تامل تویوتا کمری رو خرید کنید ، تمیز و سالم در حد گیر میاد و یکی از بهترین هاست .
2009 رو بخرید مطمئن باشید تا 6 سال آینده فقط باید روغن و سرویس ها رو انجام بدید و هیچ خرج و دردسری برای شما ندارد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)