تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 25 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 243

نام تاپيک: دهـــان و دنــــدان

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آخه يه سري ميگن سالي يكبار خوبه دندونو جرم گيري كني
    کی گفته؟!
    ولی اگه دندون پزشک اینو گفته به خاطر جیب خودش بوده...
    ميخواسم بدونم چه زماني نياز به جرم گيري وجود داره؟
    زمانی که لای دندونها سیاه دیده بشه...
    علامتش هم اینه که وقتی سیب میخوری و یا مسواک بزنی دندونا خونی میشه
    از يه طرف ديگم شنيده ميشه كه جرم گيري زياد به دندونا آسيب ميرسونه
    بله همینطوره
    آدمی که جرم گیری میکنه باید بعد از اون به طور مرتب مسواک و نخ دندون بزنه وگرنه خیلی زودتر از قبل دوباره جرمی میشه ، و اگه دوباره بخاد جرم گیری کنه خیلی بده به هزار و یک دلیل....

2. 2 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    دكترهاي درمانگاه حقوق ثابتي دارن يا براي هر كاري كه روي دندان انجام ميدن پول به حسابشون واريز ميشه؟
    چون در يك درمانگاه كه چند تا دكتر داشت مراجعه كردم يه دكتر گفت بايد جرم گيري كني و دكتر ديگه گفت جرم گيري لازم نداري؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

سلام دوستان ... !

من حدود یک سال پیش ارتودنسی کردم و 2 ماه پیش دندون هام کاملا مرتب شدن و ارتودنسی رو باز کردم !

حالا بعد از این دو ماه مشکلاتی پیش اومد از قبیل رفتن یکی از دندان ها سر جای اول و تکون خوردن راحت دندان ها حتی با دست !

واسه همین چند باری به دکترم مشکل رو گفتم ، همه ش میگفت چیزی نیست و یه قالب بهم داد که شب ها بزنم ، باز مشکل حل نشد !

واسه همین دیروز باز رفتم ارتودنسی کردم ... ! ( پیشنهاد دکتر )

حالا سوالم اینجاست این مشکلات با ارتودنسی مجدد حل میشه یا دکتر سرکارمون گذاشته ؟!
    اگه حل میشد که تو این یه سال حل میشد ... !

و اگه اینطور حل نمیشه ، پس چکار باید کرد که حداقل این تکون خوردن و لقی دندان ها درست بشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ... !
    دوستان اگه کسی در این مورد اطلاعی داره ، ممنون میشم راهنمایی کنه !

< الان ارتودنسی هم کردم باز دندونا بعضی وقت ها تکون میخورن >

کاری میشه کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

دوستان اگه کسی در این مورد اطلاعی داره ، ممنون میشم راهنمایی کنه !

< الان ارتودنسی هم کردم باز دندونا بعضی وقت ها تکون میخورن >

کاری میشه کرد ؟
    سلام
    بعد از درمان ارتودنسی که دندون پزشک به شما یه قالب میده(که خود دندون پزشکا بهش میگن پلاک!) باید به مدت یکماه هم شب بذاریش و هم روز(نه فقط شب!) و بعد از اون یکماه به مدت حدود دو سال فقط شب ها باید گذاشته بشه تا دندون ها حالت خودشونو حفظ کنن و جابه جا نشن. دندون های پایین هم که معمولا پشتش سیم میذارن. اینکه دندون های شما جا به جا شده شاید مال این باشه که یکماه اول 24 ساعت قالب رو نذاشتی و فقط شبها گذاشتی. (البته خوب برا غذا خوردن که باید درش بیاری) و شاید هم مال این باشه که دندون پزشکت ناشیه بهتره یه متخصص ارتودنسی خوب دیگه پیدا کنی و باهاش مشورت کنی. چون شاید هم دندون های شما وضعیتشون با دیگران متفاوت باشه و دندون پزشک هم گناهی نداشته باشه. ولی در مجموع بعد از ارتودنسی نباید دیگه دندون ها تکون بخوره! شاید هم مال این باشه که سیم ارتودنسی رو زود برداشته و هنوز دندون ها وضعیت ثابتی پیدا نکرده بودن و برا همین میگم شاید دندون پزشکت ناشی بوده حالا شاید خیلی کم جابه جا بشن اما دیگه نه اون قدر که لق بشه و تکون بخوره! در ضمن گذاشتن دوباره سیم ها به خاطر چسبی که باید بزنه ممکنه به دندون ها آسیب بزنه و باعث پوسیدگی دندون ها بشه. به هر حال با یه متخصص ارتودنسی دیگه هم مشورت کنی بهتره.
    موفق باشی.

6. این کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام . من در یکماه اخیر چهار تا از دندونام رو پر کردم . الان که آب سرد و شیرینی جات مخورم درد میگیرن . بدکتر گفتم میگه طبیعیه تا چند وقت ! و موضوع دیگه اینکه دندوهایی که پر میشن میشه داخلش رو مسواک زد یا موادش میریزه . چون دو تا از دندونهای کرسیم رو پر کردم. و مطلب دیگه اینکه من از خمیردندون سیگنال استفاده میکنم . بنظرتون کیفیت این خمیردندون خوبه یا نه؟

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام . من در یکماه اخیر چهار تا از دندونام رو پر کردم . الان که آب سرد و شیرینی جات مخورم درد میگیرن . بدکتر گفتم میگه طبیعیه تا چند وقت ! و موضوع دیگه اینکه دندوهایی که پر میشن میشه داخلش رو مسواک زد یا موادش میریزه . چون دو تا از دندونهای کرسیم رو پر کردم. و مطلب دیگه اینکه من از خمیردندون سیگنال استفاده میکنم . بنظرتون کیفیت این خمیردندون خوبه یا نه؟
    اتفاقا منم تو همین مدت 4تا دندون پرکردم دوتا با با ماده امالگام دوتا باهمرنگ دندان , اونایی که با امالگام پر شده مشکلی نداره اما اونایی که با همرنگ دندون پر شده درد میاد موقع اب سرد و گرم و شیرینی دکتر گفت کلا مواد همرنگ دندان حساسیت زا هستند و درد میان! حالا شما با چه موادی دندونتون پر شده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اسماشون رو نمیدونم چیه . یک ماده نقره ای رنگی هستش . بنظر میاد همون ماده ایه که شما میگین همرنگ دندونه. من از این 4 تایی که پر کرده (همرنگ دندونه) فقط دوتاش موقع آب خوردن و اینا درد میگیره . خود دکتر که ازش پرسیدم گفت تا یک ماه این دردش طبیعیه . اصلا چرا موقع آب خوردن و شرینی خوردن اینا درد میگیره ؟ و آیا بعد از یه ماه دردش میره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اسماشون رو نمیدونم چیه . یک ماده نقره ای رنگی هستش . بنظر میاد همون ماده ایه که شما میگین همرنگ دندونه. من از این 4 تایی که پر کرده (همرنگ دندونه) فقط دوتاش موقع آب خوردن و اینا درد میگیره . خود دکتر که ازش پرسیدم گفت تا یک ماه این دردش طبیعیه . اصلا چرا موقع آب خوردن و شرینی خوردن اینا درد میگیره ؟ و آیا بعد از یه ماه دردش میره یا نه؟
    همرنگ دندان اصلا قابل تشخیص نیست اگر نقره ایی هست و به مرور زمان پررنگ تر میشه احتمالا امالگام هست شما برای اطمینان می تونید به یه دکتر دیگه مراجعه کنید وبگین یه تست بکنه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون . میشه در این مورد راهنمایی کنید؟
    و موضوع دیگه اینکه دندوهایی که پر میشن میشه داخلش رو مسواک زد یا موادش میریزه . چون دو تا از دندونهای کرسیم رو پر کردم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون . میشه در این مورد راهنمایی کنید؟
    متاسفم دقیق نمی دونم ولی خودم کل دندونهام رو مثل هم مسواک میزنم و چیزی هم نمی ریزه!

13. این کاربر از faded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •