سلام مجدد..
خب از دیشب خیلی روی گوشی کار کردم.
واقعا انتخاب خوبی کردم.
ظاهر گوشی خیلی شیک هست به خصوص اون قوس ریز پشت گوشی.البته کیفیت ساختش به پای گوشی قبلیم یعنی EVO 3D نمیرسه.ولی کیفیت ساختش خوب و رضایت بخش است. در کل ظاهر شیک و باریکی داره. اما کاشکی سامسونگ کیفیت ساختش گوشی هاش مثل htc و nokia میبود. خیلی بهتر میشد.یعنی از مواد فلزی و با کیفیتر استفاده میکرد.
البته همینطور که گفتم کیفیت ساخت گوشی کاملا رضایت بخش است. همینطور طراحی زیبا و وزن بسیار خوب 120 گرمی رو داره.
نمایشگر این گوشی از نوع Super AMOLED هست که رزولیشن wvga رو داره با تراکم پیکسل 233 در هر اینچ.. کیفیت صفحه عالیه نسبت به گوشی قبلیم evo 3d وضوح و شفافیت بالاتری رو داره( البته evo نمیشگر بسیار با کیفیت و 3 بعدی رو داشت). با نکسوس دوستم هم مقایسه کردم .نمایشگر Advanc در رده پایینتری نسبت به Galaxy Nexsus قرار میگیره. البته دلیلشم کاملا واضح هست. رزولیشن Advance همینطور که میدونید wvga یا 800 480 است و نکسوس نمایشگر HD یا به عبارتی 1280 720 رو یدک میکیشه.. در نتیجه وضوح و تراکم پیکسل بیشتر مساوی با کیفیت بیشتر نمایشگر نکسوس
دوربین گوشی یکی از بهترین 5 مگاپیکسلی هایی بود که باهاش عکس انداختم. مقدار نویز در عکس ها در حد صفر است و فلش LED بر خلاف انتظرام که فکر میکردم ضعیف باشه قدرت کافی رو در محیط های کم نور رو داره. کلا از نظر عکاسی هم روی این گوشی حساب کنید.. قابلیت فوکوس خودکار هم موجود مباشد. فقط دکمه شاتر اختصاصی قرار داده نشده و باید از کلید مجازی روی نمایشگر عکس بندازید..چون گوشی قبلیم EVO 3D دکمه شاتر عالی رو داشت برای من واقعا جاش خالیه.
فیلم برداری این گوشی علارغم سخت افزار قوی به رزولیشن HD محدود شده و Full HD نمیگیره.. اما کیفیت فیلم برداری مثل عکس ها بی نقص و خیلی خوب هست. ویدیو ها با سرعت 30 فرم در ثانیه و رزولیشن HD یا 1280 720 ضبط میشن.
صدای گوشی کاملا راضی کننده است. صدای بلند و بسیار با کیفیتی رو داره. همینطور تنظیمات Eqalizer هم موجود است.از نظر صدا مشکلی پیدا نمیکنید.
گوشی مجهز به دوربین برای ویدیو کال و وبکم هم هست.
همینطور سنسور تنظیم نور صفحه و سنسور خاموش کننده خودکار نمایشگر موقع تماس هم وجود داره.
باطری گوشی در حال تست هستم به زودی خبرشو میدم. تا الان عملکردش عالی بود..
سامسونگ در این گوشی سخت افزار قدرتمندی رو جای داده . این گوشی یک سی پی یو دو هسته ای Cortex-A9 با کلاک 1ghz و رم 768mb و چیپ گرافیکی قدرتمند Mali-400MP مجهز شده . همینطور چیپست که در این گوشی به کار رفته با گوشی S2 و Note متفاوت هست و از نوع Exynos نیست بلکه از نوع NovaThor U8500 است. این چیپست در گوشی های ACE 2 , Beam , xperia sola ,xperia u هم استفاده شده.
همینطور که میدونید سی پی یو Cortex-A9 و چیپ گرافیکی Mali-400 هردو جز قویترین پردازنده و چیپ گرافیکی در بین گوشی های اسمارتفون هست. این باعث میشه هیچ مشکلی در اجرا سنگینترین بازی ها و نرم افزر اندروید رو نداشته باشید.
برای تست بازی GTA 3 و Gangester Miami رو تست کردم به فرم بسیار بالایی و بدون کوچکترین لگی اجرا شدند.
بنچمارک از رام رسمی 2.3.6 این گوشی رو براتون ضمیمه کردم که توان سخت افزاری این گوشی بیشتر تو دستتون بیاد.
سوالی بود در خدمتیم..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]