تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 48 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 475

نام تاپيک: I9070 Galaxy S Advance » گوشی اندرویدی سامسونگ با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام مجدد..
    خب از دیشب خیلی روی گوشی کار کردم.
    واقعا انتخاب خوبی کردم.
    ظاهر گوشی خیلی شیک هست به خصوص اون قوس ریز پشت گوشی.البته کیفیت ساختش به پای گوشی قبلیم یعنی EVO 3D نمیرسه.ولی کیفیت ساختش خوب و رضایت بخش است. در کل ظاهر شیک و باریکی داره. اما کاشکی سامسونگ کیفیت ساختش گوشی هاش مثل htc و nokia میبود. خیلی بهتر میشد.یعنی از مواد فلزی و با کیفیتر استفاده میکرد.
    البته همینطور که گفتم کیفیت ساخت گوشی کاملا رضایت بخش است. همینطور طراحی زیبا و وزن بسیار خوب 120 گرمی رو داره.

نمایشگر این گوشی از نوع Super AMOLED هست که رزولیشن wvga رو داره با تراکم پیکسل 233 در هر اینچ.. کیفیت صفحه عالیه نسبت به گوشی قبلیم evo 3d وضوح و شفافیت بالاتری رو داره( البته evo نمیشگر بسیار با کیفیت و 3 بعدی رو داشت). با نکسوس دوستم هم مقایسه کردم .نمایشگر Advanc در رده پایینتری نسبت به Galaxy Nexsus قرار میگیره. البته دلیلشم کاملا واضح هست. رزولیشن Advance همینطور که میدونید wvga یا 800 480 است و نکسوس نمایشگر HD یا به عبارتی 1280 720 رو یدک میکیشه.. در نتیجه وضوح و تراکم پیکسل بیشتر مساوی با کیفیت بیشتر نمایشگر نکسوس

دوربین گوشی یکی از بهترین 5 مگاپیکسلی هایی بود که باهاش عکس انداختم. مقدار نویز در عکس ها در حد صفر است و فلش LED بر خلاف انتظرام که فکر میکردم ضعیف باشه قدرت کافی رو در محیط های کم نور رو داره. کلا از نظر عکاسی هم روی این گوشی حساب کنید.. قابلیت فوکوس خودکار هم موجود مباشد. فقط دکمه شاتر اختصاصی قرار داده نشده و باید از کلید مجازی روی نمایشگر عکس بندازید..چون گوشی قبلیم EVO 3D دکمه شاتر عالی رو داشت برای من واقعا جاش خالیه.
    فیلم برداری این گوشی علارغم سخت افزار قوی به رزولیشن HD محدود شده و Full HD نمیگیره.. اما کیفیت فیلم برداری مثل عکس ها بی نقص و خیلی خوب هست. ویدیو ها با سرعت 30 فرم در ثانیه و رزولیشن HD یا 1280 720 ضبط میشن.

صدای گوشی کاملا راضی کننده است. صدای بلند و بسیار با کیفیتی رو داره. همینطور تنظیمات Eqalizer هم موجود است.از نظر صدا مشکلی پیدا نمیکنید.

گوشی مجهز به دوربین برای ویدیو کال و وبکم هم هست.
    همینطور سنسور تنظیم نور صفحه و سنسور خاموش کننده خودکار نمایشگر موقع تماس هم وجود داره.
    باطری گوشی در حال تست هستم به زودی خبرشو میدم. تا الان عملکردش عالی بود..

سامسونگ در این گوشی سخت افزار قدرتمندی رو جای داده . این گوشی یک سی پی یو دو هسته ای Cortex-A9 با کلاک 1ghz و رم 768mb و چیپ گرافیکی قدرتمند Mali-400MP مجهز شده . همینطور چیپست که در این گوشی به کار رفته با گوشی S2 و Note متفاوت هست و از نوع Exynos نیست بلکه از نوع NovaThor U8500 است. این چیپست در گوشی های ACE 2 , Beam , xperia sola ,xperia u هم استفاده شده.
    همینطور که میدونید سی پی یو Cortex-A9 و چیپ گرافیکی Mali-400 هردو جز قویترین پردازنده و چیپ گرافیکی در بین گوشی های اسمارتفون هست. این باعث میشه هیچ مشکلی در اجرا سنگینترین بازی ها و نرم افزر اندروید رو نداشته باشید.
    برای تست بازی GTA 3 و Gangester Miami رو تست کردم به فرم بسیار بالایی و بدون کوچکترین لگی اجرا شدند.
    بنچمارک از رام رسمی 2.3.6 این گوشی رو براتون ضمیمه کردم که توان سخت افزاری این گوشی بیشتر تو دستتون بیاد.

سوالی بود در خدمتیم..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب مالی 400 از ADreno 220 قوی تره پس طبیعتا بهتر از اوو فریم میده
    و نوا تور هم از exynos قوی تره!پس سی پی یو کمی از اس2 بهتره
    در هر صورت مبارکه و چرخش براتون بچرخه

در مورد طراحی هم سلیقه ای هست ! من خوشحالم که از مواد فلزی استفاده نمیکنه :
    1-گوشی ارزونتر میشه
    2-قطعات جانبی گوشی ارزون تر میشن
    3-گوشی سبک تر میشه!! مثلا حاضر بودی پشتش متریال فلزی داشت ولی مثل دیزایر اچ دی 170گرم بود؟!
    Last edited by h!tman; 29-05-2012 at 13:16.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب مالی 400 از ADreno 220 قوی تره پس طبیعتا بهتر از اوو فریم میده
    و نوا تور هم از exynos قوی تره!پس سی پی یو کمی از اس2 بهتره
    در هر صورت مبارکه و چرخش براتون بچرخه

در مورد طراحی هم سلیقه ای هست ! من خوشحالم که از مواد فلزی استفاده نمیکنه :
    1-گوشی ارزونتر میشه
    2-قطعات جانبی گوشی ارزون تر میشن
    3-گوشی سبک تر میشه!! مثلا حاضر بودی پشتش متریال فلزی داشت ولی مثل دیزایر اچ دی 170گرم بود؟!
    البته علاوه بر اینکه مالی 400 قویتر هست evo رزولیشن بالاتری داره و این باعث میشه توان gpu کمتر بشه..
    من چندجا خوندم نواتور در رده پایینتر از exynos قرار میگیره!
    ولی من خیلی دوست داشم فلزی باشه.. کلا تو دست گرفتش حس بهتری بهم میده. کلا این چیزا سلیقه ای هست.
    چون evo داشتم اون نوار دورش فلزی بود و ورزن سنگینتر بود این زیاد به دستم الان سبکه. کلا اگه بخوام از نظر ظاهری مقایسشون کنم EVO با کلاستر و شیکتره.
    کلا این چیزا به سلیقه بر میگرده.
    ولی Advanc هم خیلی شیکه..به خصوص اون قوص که خیلی ضریف داده شده..

کلا من کیفیت ساخت htc,nokia رو بیشتر میپسندم. به خصوص HTC واقعا با کلاسه..
    Last edited by Punisher_2008; 29-05-2012 at 13:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

فكر ميكنيد بعد ازچه مدتي نمايندگي اين راعرضه كند؟
    وقيمت ان بعد ازچه مدت به زير 600ميرسد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته علاوه بر اینکه مالی 400 قویتر هست evo رزولیشن بالاتری داره و این باعث میشه توان gpu کمتر بشه..
    من چندجا خوندم نواتور در رده پایینتر از exynos قرار میگیره!
    ولی من خیلی دوست داشم فلزی باشه.. کلا تو دست گرفتش حس بهتری بهم میده. کلا این چیزا سلیقه ای هست.
    چون evo داشتم اون نوار دورش فلزی بود و ورزن سنگینتر بود این زیاد به دستم الان سبکه. کلا اگه بخوام از نظر ظاهری مقایسشون کنم EVO با کلاستر و شیکتره.
    کلا این چیزا به سلیقه بر میگرده.
    ولی Advanc هم خیلی شیکه..به خصوص اون قوص که خیلی ضریف داده شده..

کلا من کیفیت ساخت htc,nokia رو بیشتر میپسندم. به خصوص HTC واقعا با کلاسه..
    نواتور روی اکسپریا اس و همینطور روی همین ادونس از اس2 بهتر امتیاز گرفته انگار
    من چون سامی بهترین قطعات رو توی کمترین قیمت میگنجونه خوشم میاد وگرنه کیفیت ساخت تمام برند ها باید جلوی موتورولا بندری بزنن

فكر ميكنيد بعد ازچه مدتي نمايندگي اين راعرضه كند؟
    وقيمت ان بعد ازچه مدت به زير 600ميرسد؟
    نمایندگی که چیز چرتیه
    همین الانش هم حدود 650شده

7. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نواتور روی اکسپریا اس و همینطور روی همین ادونس از اس2 بهتر امتیاز گرفته انگار
    من چون سامی بهترین قطعات رو توی کمترین قیمت میگنجونه خوشم میاد وگرنه کیفیت ساخت تمام برند ها باید جلوی موتورولا بندری بزنن

نمایندگی که چیز چرتیه
    همین الانش هم حدود 650شده
    سلام..
    نتنها اکسپریا اس بلکه XPERIA U , Salo هم از همین چیپست و همینطور گرافیک mali-400 ازشون استفاده شده.
    دوستان باطری این گوشی خیلی عالی جواب میده.. یعنی به راحتی بین یک نیم تا دروز با استفاده نسبتا زیباد جواب میده.
    من معملا زیاد اس ام اس بازی میکنم. مکالمه هم زیاد انجام میدم. موزیک هم نسبتا زیاد گوشی میدم. هروقت بیکار شم بازی میکنم.. evo داشتم حدود 1 روز یا نهایتا 30 ساعت میتونست دوام بیاره. ولی این با هامون اندازه به راحتی دو روز دوام اورد..
    البته.. ناگفته نماند evo نمایشگر بزرگتری رو داشت همینطور رابطه کاربری Sens اچ تی سی از نظر گرافیک در مقابل Touch Wize خداست..درکنار تمام زیبایی و جذابیت سنس مصرف رم و باطری بیشتری رو میطلبه.
    کیفیت دوربینش خیلی خوبه.. نویز نداره و شفاف عکس میگیره. فلش led برخلاف انتظارم قوی هست و در محیط های تاریک کار امد هست. تا شب چند نمونه عکس براتون قرار میدم.

من فکر نمیکنم قیمتش از این کمتر بشه..من امروز قیمت کردم نسخه 8 گیگش 640 650 میداند 16 گیگش رو 680 670 تومان.. ولی من 16 گیگش رو 640 گیر اوردم
    الان گوشی های تک هسته ای مثل ارک و... قیمتش 550 تومان هست..فکر نمیکنم قیمتش از این کمتر بشه...
    چون این گوشی شاید از اس 2 بهتر نباشه ولی کمترم نیست...
    شاید Ace 2 قیمتش همین حدود 550 570 بشه.. چون Ace Plus قیمتش فکر کنم حدود 480 باشه.
    امیدوارم سامسونگ این گوشی رو خوب ساپورت کنه... اخه جدیدا پشت هم گوشی میده بیرون مثل قبل ساپورتشون نمیکنه....

موفق باشید..
    Last edited by Punisher_2008; 30-05-2012 at 12:48.

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام
    دو روز نبودیم.... ببین چه خبره!! چقدر شلوغ شده این تاپیک...!
    دوستانی که میخوان بخرن سعی کنن مدل 16 گیابایتی رو بخرند، مد 8 گیگش فقط 3.91 گیگ رو در اختیار کاربر میزاره
    اگه بخوایم سخت گیرانه نگاه کنیم، این رام رسمی فعلی،یعنی JPLD3 GingerBread 2.3.6 هنوز کلی لگ داره ( اما قابل قبوله) و قضاوت درمورد کیفیت و قدرت و روانی گوشی رو باید موکول کنیم به رلیز شدن یک رام پایدارتر و روانتر

الان دیگه کم کم فراگیر شده و نیازی نیست دنبال فروشنده ها بگردید
    من از جهرم خریدم و با فروشندش هم از سایت Mobile.ir آشنا شم ، قسمت گوشی های فروشی کاربران، پسر خونگرمی بود...

درمورد کسایی که میخوان از DIGIKALA بخرند ، توصیه میکنم حتی الامکان از اونجا نخرید، قیمتهاش یکم گزونه و منصفانه نیست.... من توصیه میکنم از AllDigital ( آل دیجیتال ) بخرید....قصد تخریب یا تبلیغ ندارم ، خودتون برید و قیمتها و همچنین ادبیات برخورد با مشتری رو ببینید و مقایسه کنید تا متوجه بشید

10. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    دو روز نبودیم.... ببین چه خبره!! چقدر شلوغ شده این تاپیک...!
    دوستانی که میخوان بخرن سعی کنن مدل 16 گیابایتی رو بخرند، مد 8 گیگش فقط 3.91 گیگ رو در اختیار کاربر میزاره
    اگه بخوایم سخت گیرانه نگاه کنیم، این رام رسمی فعلی،یعنی JPLD3 GingerBread 2.3.6 هنوز کلی لگ داره ( اما قابل قبوله) و قضاوت درمورد کیفیت و قدرت و روانی گوشی رو باید موکول کنیم به رلیز شدن یک رام پایدارتر و روانتر

الان دیگه کم کم فراگیر شده و نیازی نیست دنبال فروشنده ها بگردید
    من از جهرم خریدم و با فروشندش هم از سایت Mobile.ir آشنا شم ، قسمت گوشی های فروشی کاربران، پسر خونگرمی بود...

درمورد کسایی که میخوان از DIGIKALA بخرند ، توصیه میکنم حتی الامکان از اونجا نخرید، قیمتهاش یکم گزونه و منصفانه نیست.... من توصیه میکنم از AllDigital ( آل دیجیتال ) بخرید....قصد تخریب یا تبلیغ ندارم ، خودتون برید و قیمتها و همچنین ادبیات برخورد با مشتری رو ببینید و مقایسه کنید تا متوجه بشید
    سلام...
    من لگ خاصی رو نمیبینم..گوشی روان هست...
    ولی بروز برخی مشکلات عادی هست. همینطور که خودتون هم گفتین به هر حال این اولین رامی هست که برای این گوشی ریلیز شده و باید سامسونگ یکم روی رامهاش کار کنه و بهبود ببخشه..

نسخه 16 گیگش حدود 12 گیگش در اختیار شما میزاره.. و 8 گیگش هم حدود 4 گیگش.( حالا یکم یکمتر یا بیشتر من حدودی گفتم) میتونید از طریق میکرو اس دی هم ارتقا بدید..
    ولی تفاوت قیمتشون بین 20 تا 30 تومان هست.. به نظر من هامون 16 گیگ بگیرید. چون نسخه 8 بگیرید باید یه مموری 8 هم بگیری کنارش بندازی.. یعنی میشه هامون اندازه هزینه..
    در ضمن اینجوری خیلی بهتره...درگیر کلاس مموری و مشکلات مثل افت فرم در بازی به خاطر مرغوب نبودن مموری و یا پایین بودن کلاس مموری نخواهید داشت...
    دیکجی کالا یکم گرون میده.. ولی به شدت معتبر هست. خدمات پس از فروشش خیلی خوبه.. مشکلی هم داشته باشه گوشیتون رو تعویض میکنه...
    گوشی رو حظوری تهیه کنید بهتره. قیمت این گوشی640 تا 680 هست.

کاشکی سامسونگ کیلید شاتر برای دوربین قرار میداد..
    همینطور یک LED هم میزاشت موقع تماس از دست رفته و اس ام اس چشمک میزد خیلی خوب میشد

هرکی تا حالا گوشی رو دستم دیده اول میگه اس2؟ به محظ این که تو دستش میگره میگه نه نه.. اس2 نیست..چه قدر شیک و خوشدسته...

12. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

16 هم به نظرم کمه
    بازی هایی که میریزید HD هاش اذیت میکنه
    همینطور app2sd

اگر ICS داشتید با S Voice میشد کلید شاتر رو حل کرد

14. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام...
    من لگ خاصی رو نمیبینم..گوشی روان هست...
    ولی بروز برخی مشکلات عادی هست. همینطور که خودتون هم گفتین به هر حال این اولین رامی هست که برای این گوشی ریلیز شده و باید سامسونگ یکم روی رامهاش کار کنه و بهبود ببخشه..
    گوشی در اجرای سخت افزاری مشکلی نداره ولی با نصب چندتا ویجت و برنامه اون روانی اولیه اش رو از دست میده درحالی که الان GS II رو دستم گرفتم همچین لگی نداره
    دوربینش زوم نداره ، در فیلمبرداری زوم انگشتی ( که الان در GS II هست) رو نداره
    فیلمبرداریش اصلا Focus نداره
    الگوریتم تنظیم رنگ گوشی در لحظه ی شروع شدن دوربین با حدود نیم ثانیه تاخیر رنگها و کنتراست رو تنظیم میکنه
    در تنظیمات دوربین گزینه ی Outdoor Visiblity ( گزینه ای که کنتراست و رنگ های ال سی دی رو به صورت کاذب چندبرابر میکنه تا در نور خورشید بهتر ببینیم چی داریم ضبط میکنیم ، ولی در عکس یا فیلم تاثیری نمیزاره ، این گزینه مربوط به Super Amoled Plus نیست و در Wave S 8500 هم که صفحش Super Amoled بود هم هست خدارو چه دیدی!!! شاید اون تنظیمات داینامیک هم در رامهای بعدی اضافه شد!)
    گوشی اون سرعت لحظه ای که در GS II هست رو در رفتن به برخی قسمتهای گوشی نداره
    اما واضحه که گوشی سخت افزار قوی داره و اینها نرم افزاریه

همینطور یک LED هم میزاشت موقع تماس از دست رفته و اس ام اس چشمک میزد خیلی خوب میشد
    آی گفتی....!

جانا سخن از زبان ما می گویی....!

16. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •