تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 75 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

داشتم پیش نمایش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو می خوندم که چند نکته جالب داشت...
    تیتر پیش نمایش این سایت...

The Last of Us: The Half-Life to Uncharted's Quake

در قسمتی از پیش نمایش اشاره کرده که .:(بخش عمده ای از بازی در بین روابط بین دو شخصیت گذر خواهد کرد و در این بین Elie بسیار شخصیت اسیب پذیر و احساسی هست و Joel نیز با این که یک فرشته نجات نیست اما تلاش خود را برای محافظت از الی خواهد کرد.

در اخر اشاره شده که .:(با این که این سبک ترس بسیار در روند نافرمی قرار گرفته اما مدل این بازی با توجه به نبود زامبی های بی فکر و کارهای گروهی دشمنان و تصمیماتشون در کار کلی باعث شده تا منتظر یک مدل جدید باشیم.)

2. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

HeadShot

Inventoryبازی

6. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

«The Last of Us البته كه شگفت انگيز بود، تو اين مدت اولين بازي‌ايه كه دلم خواست بازيش كنم»
    «به عنوان يه بازيساز، دموي The Last of Us باعث شد حسادتمو كنار بذارم و از بازي لذت ببرم. اين دمو منو ترغيب كرد كه بخوام دوباره بازي بسازم. ازتون ممنونم»

- توييتهاي Hideo Kojima بعد از كنفرانس سوني
      محتوای مخفی: متن اصلي 

"'The Last of Us' was, of course, amazing. The first time I've wanted to play a game in a while"
    "As a creator, The Last of Us demo crossed beyond envy and brought me delight. It brought out the desire to create again. Thank you"

8. 7 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

چند سال پیش Naughty Dog یه ویدئو ( که بیشتر جنبه ی تبلیغاتی برای PS3 داشت ) رو ساخت و توی اون طرز تطبیق پیدا کردن انجینشون با مایا و Zbrush و رندر شدن اون توسط PS3 رو نشون میداد
    اولین چیزی که خیلی اون زمان چشمم رو گرفت ، این بود که انیمیشن های بسیار زیبای Uncharted ، همگی به صورت Manual و با مایا و استفاده از سیستم قفل و کلید قدیمی ساخته شده بود !!
    همون موقع یه بنده خدایی از کارکنان ND ( که فکر کنم Lead Rendering Programmer بود ) گفتش که امیدوارم بازیساز ها اهمیت Optimize رو درک کنن ، چیزی که محور اصلی تلاش ما رو تشکیل داده

الان با دیدن گرافیک Uncharted 3 ، با دیدن گرافیک The Last of Us ، اونم روی یه سخت افزار محدود ، دائما یاد حرف های کارکنان ND میفتم . کار های این شرکت تبدیل به یک سمبل فنی برای برنامه نویس ها و یک سمبل هنری برای آرتیست ها شده و مطمئنم غول های گرافیکی نسل بعد هم متعلق به ND خواهد بود ( واجب شد دوباره PS3 بخرم ! )

10. 7 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

فوق العاده بود.......الان با کیفیت درست وحسابی دانلودش کردم دیدم خیلی عالی بود.......به نظر من ناتی داگ داره کاری رو انجام میده که دیوید کیج همیشه ادعاشو داره: سینمایی و هنری کردن بازی.......

سینمایی کردن یه بازی با تبدیل تریلرها به بازی و مثلا شیر خوردن یا چیپس خوردن کارکتر(کاری که کیج می کنه) یا با اضافه کردن صحنه های یهویی بزن بهادری از نوع کال او دیوتی بدست نمیاد..... .
    بلکه این روشی که ناتی داگ در ارایه بازی به کار گرفته(در کنار روشی که ولو واسه ارایه هاف لایف 2 داشت) به نظر من منطقی ترین و عالی ترین روش ارایه یه بازی سینمایی با لحظات هنری و درام هست...

یه نکته خیلی خیلی جالبی که داشت و نمیدونم در طول بازی این ویژگی تا چه حد غیر خطی خواهد بود توانایی ها و تعامل های دختر بود........هر وقت لازم شد خودش از رو زمین اجر برداشت هر وقت لازم شد خودش کاور گرفت...خودش به کمک اومد و.... .

+

در کل از لحظه به لحظه تریلر بی نهایت لذت بردم و در کنار watchdogs و halo4 بهترین های نمایشگاه بودن بدون شک..... .

.
    Last edited by halflife g; 05-06-2012 at 16:10.

12. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مراد راست میگه همه چیز این بازی در حد تعادله.
    در مورد کاور گرفتن پارتنر هم موافقم هوش مصنوعی بالایی داره
    ......
    راستی یه نکته ای که تو عکس Inventory که گذاشتم الان دیدم اینه که اینه که داره اسلحه هاشو ترکیب میکنه
    یه سری هم اینجا بزنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by CRIS Joon CR7; 05-06-2012 at 17:41.

14. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

خیلی خوشم اومد از تریلر این بازی

تازه داشتن طرفدار ها جیغ و فریاد میزدن این الی پرید وسط یه چیزی گفت همگی حضار خفه شدن! : دی

ولی دمشون گرم ناتی داگ یعنی سازنده! ip جدید میده همه مال خودش حالا شرکت های دیگه برن انحصاری های ما رو کپی کنن تو انحصاری های خودشون!

یه چیزی که جالب هست مبارزات بازی کاملا جدیده یعنی تنوع دار... از یه طرف هم این سیستم آیتم ها عالی کار شده به نظر میاد چیز جالبیه در کل!
    اون قسمتی هم که الی به جوئل کمک میکنه با آجر میزنه خیلی زیبا بود اتفاقا همونجا هم همه جیغ زدن! البته یه بار دیگه هم با چاقو زد پشت طرف ولی عجب یارو زد تو صورتش اخ هم نگفت آفرین! : دی

+

این قسمت هم مربوط به همون پیش نمایش هایی هست که گیم اینفرمر هم اونو منتشر کرده البته جزئیات کامل این تریلر در پست اول هست همینطور تو صفحه قبل پیش نمایش کامل شده رو گذاشتم...

موفق باشید

16. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

فوق العاده بود.......الان با کیفیت درست وحسابی دانلودش کردم دیدم خیلی عالی بود.......به نظر من ناتی داگ داره کاری رو انجام میده که دیوید کیج همیشه ادعاشو داره: سینمایی و هنری کردن بازی.......

سینمایی کردن یه بازی با تبدیل تریلرها به بازی و مثلا شیر خوردن یا چیپس خوردن کارکتر(کاری که کیج می کنه) یا با اضافه کردن صحنه های یهویی بزن بهادری از نوع کال او دیوتی بدست نمیاد..... .
    بلکه این روشی که ناتی داگ در ارایه بازی به کار گرفته(در کنار روشی که ولو واسه ارایه هاف لایف 2 داشت) به نظر من منطقی ترین و عالی ترین روش ارایه یه بازی سینمایی با لحظات هنری و درام هست...

.
    سلام مراد جان...
    اقامن یک سوالی تو ذهنم پیش اومد از موقعی که این تیکه از حرفت رو خوندم دارم تحلیلش میکنم واقعیتش نگرفتم این حرفت رو..: دی می دونی اخه خیلی سوال تو ذهنم ایجاد شد..
    چون من فکر میکنم متن رو پشت سر هم نوشتی همچین من رو شاید به اشتباه انداخته

یا با اضافه کردن صحنه های یهویی بزن بهادری از نوع کال او دیوتی بدست نمیاد..... .
    اینجاش منظورت بازی COD بود..؟ یا این که منظورت این بود که کیج با اضافه کردن صحنه های بزن بهادری مثل COD در بازی HR داره اون صحنه هارو ایجاد میکنه..؟

سینمایی کردن یه بازی با تبدیل تریلرها به بازی و مثلا شیر خوردن یا چیپس خوردن کارکتر(کاری که کیج می کنه)
    بعد این کار که میگی مگه بده مراد جان..؟ الان تو بازیی مثل فوتبال که پاس کاری میکنیم کار اشتباهی هستش..؟ چون به نظر من تو بازی HR اونجا ایجاب می کرد که بچه رو بخوابونیم (مادرش رگ خودشو زده و وقتی به هوش میاد اولین چیزی که میگه و می پرسه اینه که بچم کجاست..) اصولا روابط انسای ایجاب میکنه که در اون وضعیت به بچه رسیدگی کنیم...و این روابط یعنی بازی HR سوای حرفی که زدم هستش ایا ..؟

به نظر من ناتی داگ داره کاری رو انجام میده که دیوید کیج همیشه ادعاشو داره: سینمایی و هنری کردن بازی.......
    خب همون حرف قبلیم میشه مسر بازی و سبک بازی HR ایجاب میکنه که بازی اون طوری باشه خودت باید در طی بازی کردن دیگه به این مورد رسیده باشی که HR کلا سرشار از فضای سنگین بودش اصلا گیمر سرتا پا در استرس و فکر هستش مدل بازی HR اجازه نمیده که بازی مثل بازی های ناتی داگ باشه و در کنار این HR همون چیزهایی بود که خود کیج می خواست و بودن توش چیزخارجی نبود همون چیزی و ساخته بود که تو ذهنش بوده...

فدات..

یه نکته خیلی خیلی جالبی که داشت و نمیدونم در طول بازی این ویژگی تا چه حد غیر خطی خواهد بود توانایی ها و تعامل های دختر بود........هر وقت لازم شد خودش از رو زمین اجر برداشت هر وقت لازم شد خودش کاور گرفت...خودش به کمک اومد و....
    این نکته رو خیلی موافقم باهات یا دختره هوش مصنوعیش خود به خود عمل میکنه یا در حین اون درگیری ها مثلا یک دکمه ای چیزی باید بزنیم که اولی فک کنم در اولویت باشه

18. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اینجاش منظورت بازی COD بود..؟ یا این که منظورت این بود که کیج با اضافه کردن صحنه های بزن بهادری مثل COD در بازی HR داره اون صحنه هارو ایجاد میکنه..؟
    ه
    نه خیر منظورم خود بازی cod بود.....با کیج چیکار دارم من

بعد این کار که میگی مگه بده مراد جان..؟ الان تو بازیی مثل فوتبال که پاس کاری میکنیم کار اشتباهی هستش..؟ چون به نظر من تو بازی HR اونجا ایجاب می کرد که بچه رو بخوابونیم (مادرش رگ خودشو زده و وقتی به هوش میاد اولین چیزی که میگه و می پرسه اینه که بچم کجاست..) اصولا روابط انسای ایجاب میکنه که در اون وضعیت به بچه رسیدگی کنیم...و این روابط یعنی بازی HR سوای حرفی که زدم هستش ایا ..؟
    خب همون حرف قبلیم میشه مسر بازی و سبک بازی HR ایجاب میکنه که بازی اون طوری باشه خودت باید در طی بازی کردن دیگه به این مورد رسیده باشی که HR کلا سرشار از فضای سنگین بودش اصلا گیمر سرتا پا در استرس و فکر هستش مدل بازی HR اجازه نمیده که بازی مثل بازی های ناتی داگ باشه و در کنار این HR همون چیزهایی بود که خود کیج می خواست و بودن توش چیزخارجی نبود همون چیزی و ساخته بود که تو ذهنش بوده...
    فدات..
    این نظر شخصیه من.....
    بازیهای دیوید کیج رو ملت دو جور باهاش برخورد می کنن :

یا عاشقش میشن : اینکه مثلا دکمه بزنی تا : با بچت تاب بازی کنی یا مثلا بهش غذا بدی یا یهو داروهاتو یادت بیاد بخوری یا واسه یکی استریپ کنی و بقیه بازی هم مثه کات سنس بره جلو احساس فیلم زنده دیدن براشون تداعی میشه
    یا چندان حال نمی کنن : چون میخوان تعامل و گیم پلی بازی چیزی بیشتر از اون کارای بالا باشه .......یعنی مثلا تعامل مرد و دختر تو tlou (صحنه های معمولی رو میگنم نه فقط اکشن) و یا وجود یه گیم پلی محسوس رو زیباتر میدونن..... (یعنی دوست دارن تعامل بالایی مثل اکثر بازیهای امروزی با بازی داشته باشن تا تعامل دکمه ای در حین فیلم دیدن)

دو تا از منتقدای یورو گیمر پارسال که داشتن بهترین بازی سال رو انتخاب می کردن در توصیف portal2 روایت اون را کاملا سینمایی و اتمسفریک میدونستن(با اینکه یه گیم پلی شوتر پازل داشت و اصلا تریلر و فیلمی در کار نبود))

+

در کل میخوام بگم :
    1. دو بازی قبلی دیوید کیج گیم پلی اشون بر پایه "دکمه زنی یا راه رفتن در حین یک فیلم " و گیم پلی یک بازی رو نداره.....
    2. از لحاظ هنر هم اگه خلق صحنه های احساسی رو که آدم رو به گریه میندازه و لحظه احساسی ایجاد می کنه هنر بنامیم به نظرم در تعریف هنر دچار اشتباه شدیم.....

حالا گفتم این نظر شخصی منه و حتی با یکی از ناظمای سونی فن بازیسنتر هم که صحبت می کردیم(از نزدیک)همچین نظری داشت......شاید کلا غلط باشه نظرمون

این نکته رو خیلی موافقم باهات یا دختره هوش مصنوعیش خود به خود عمل میکنه یا در حین اون درگیری ها مثلا یک دکمه ای چیزی باید بزنیم که اولی فک کنم در اولویت باشه
    چندان فرقی نمی کنه چجوری اتفاق می افته مهم اینه که به نظر من این قسمت تنها چیز جدید در کل نمایشگاه امسال بوده و میشه ازش تلاشی در زمینه فکر کردن برای ارتقای بازی نام برد.

بقیه موارد نمایشگاه و همه بازیهای ارایه شده فقط زرق و برق و ترکیب هزار باره المانهای تکراری با هم در فضاهایی متفاوت بود......

.
    Last edited by halflife g; 05-06-2012 at 19:53.

20. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •