تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 122 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

13

دوستان لطف کنن و یک لینک دیگه برای تریلر بدن
    این تریلر رو نه میشه دید و نه میشه دانلود کرد (برای من اینطوری بود)
    ممنون
    درود

لینک تریلر پست اول مشکلی نداره و راحت دانلود میشه.

ولی اینم دو لینک متفاوت از همون تریلر (هر کدوم که راحت بودید دانلود کنید!)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    or

2. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست عزیز بنده با تمام نسخه هاش چیکار دارم؟؟؟بنده 5 نسخه اصلی رو عرض کردم ......
    اگر به نسخه های فرعی(که حتی داستان رو هم جلو می برن) باشه الان بازی halflife فقط 2 نسخه نداره بلکه 7 نسخه داره...
    چند نفر اینجا کل 7 نسخه رو بازی کرده؟؟پس هیشکی نمیتونه بگه در مورد هاف لایف شناخت داره دیگه نه؟؟
    براتون توضیح دادم که سری های اصلی اون ۵ تایی که شما بازی کردید نیست - حالا هی حرف خودتون رو بزنید .
    حد اقل بشینید فایلهای بازی رو بخونید تا متوجه بشید که Code Veronica یا بازسازی شده شماره ۱ و Directors Cut و شماره ۰ هم از سری های اصلی هستند و فرعی نیستند .

بازیهایی که با نام ریمیک میان بیرون همواره فروش کمی نسبت به نسخه اصلی(در زمان خودش یا در مقایسه با اخرین نسخه اصلی) دارن و این در مورد اکثر بازیها صادقه در نتیجه نمیشه یه ریمیک رو مبنا قرار داد...اگه این ایده ها که بنده گفتم میومد تو یه نسخه جدید با داستان و سناریوی جدید اجرا میشد(در یه نسخه اصلی) و شکست میخورد اونوقت حرف شما قابل تایید بود...... .
    گرچه حتی فروش این نسخه هم برای یه عنوان ریمیک خیلی کم نبوده و فروش نسبتا راضی کننده ای داشته(طبق اماری که شما ادرسشو دادی)
    این حرف شما به هیچ عنوان درست نیست ، ریمیک متال گیر سالید ۱ فروش خیلی خوبی داشت . در ضمن ریمیک ۱ که ازش حرف میزنیم فقط بازسازی شماره ۱ نبود و در حقیقت یک بازی جدید بود و این فقدان آگاهی شما به خاطر اینه که بازی نکردیدش .
    در مورد شماره ۳ هم که اصلا ریمیکی در کار نبوده که امتیاز ۴،۷ گرفته !

در مورد امار امتیازها بازی re4 با بیشترین متا و گیم رنکینگ در رتبه اول هستش(مال re5 هم کم نبود ولی عالی هم نبوده در حد خیلی خوب که بسشه )...... .
    بازی re4 امتیاز 96 رو داره که یعنی خارق العاده و عالی .......... .ولی شماره 5 این بازی یه نزول از لحاظ امتیاز داره و در بهترین حالت میانگین 88 داره که با شماره 3 اون برابر....... .

پس این یعنی re خالص شوتر حتی به مذاق منتقدین هم در حد شماره قبلیش خوش نیومده و مثه من و خیلی های دیگه شماره 4 رو به بیشتر قبول داشتن
    مشکل شما در درک آنچه من نوشته ام اینه که فکر میکنید بازی رو بر حسب اینکه به مذاق کسی خوش اومده یا نیومده میسنجند !
    عزیزم امتیازهایی که یک بازی میگیرده در مقایسه با سایر بازی هایی که در اون سبک ارایه شدند و میزان استفاده اون بازی از تکنولوژی های روز و ... محاسبه میشند .
    اگر اویل ۵ امتیاز کمتری نسبت به ۴ گرفت و البته بیشتر از قبلی ها ! به این خاطر بوده که با بازی های دیگه ای که در همون سال تولید شدند مقایسه شده ، اویل ۴ هم همین طور .
    امتیاز دهی به یک بازی به این خاطر نیست که چون حالا سبکش عوض شده پس بیخوده ! سناریو ، گیم پلی ، گرافیک و ... همه و همه نقش دارند .
    اگر بنا بود تغییر سبک سبب کاهش امتیاز یک بازی بشه متال گیر سالید ۴ نباید ۱۰ میگرفت با اینکه به شدت تغییر کرده بود و خیلی از هواداران رو دلخور !

در مورد فروش هم قبلا گفتم : بازی "صرفا شوتر/ pure shooter "بالطبع زیاد میفروشه.........اینو هر کسی میدونه ...re5 هم یه شوتر خالص بود و باید هم بیشترین فروش رو داشته باشه[کپکام هم که عاشق فروش پس سبک شوتر میشه خدا و عالی و بروز برای بازی re]...... .
    اولا که اویل ۵ Pure Shooter نیست ! دوما که بازی های شوتری فروش زیادی دارند که سابقه دارند و شناخته شده هستند . اویل پیش از ااین به عنوان یک بازی شوتر شناخته نمیشده و برای دنیای گیمر هایی که سبک شوتر علاقه داشتند ناشناخته بوده - هر چند که شما هر بازی که درش تیر اندازی و اکشن زیادی داره رو شوتر میدونید ! در صورتی که ژانر اویل ۵ اصلا شوتر محض نیست !!!! و درست همون ژانر شماره ۴ هستش :

یعنی :
    Third Person Shooter , Survival Horror

پس باز هم اینجا اشتباه کردید .

دست آخر هم من آنچه میبایستی بگویم به صورت مستند ارایه کردم و فکر نمیکنم جای بحث بیشتری در این مورد با شما باقی مونده باشه .
    موفق باشید .

4. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چندی پیش کپکام یکی از شخصیت های ناشناس و جدید بازی Resident Evil 6 را معرفی کرد. این شرکت بازی سازی تایید کرد که نام این بانوی مشخص شده در عکس Helena Harper است که همکار جدید لئون کندی می باشد.
    .
    اولین تریلر منتشر شده از بازی شخصیت های جدید بسیاری ( از جمله آن مردی که به عنوان سومین کراکتر بای یاد می شود ) را نشان داده است که کپکام یکی یکی همه آنها را معرفی خواهد کرد. عکس دو همکار را در شکل زیر مشاهده می کنید.
    .

.
    Resident Evil 6 در تاریخ ۲۰ نوامبر امسال برای سه پلتفرم PS3 و X360 و PC عرضه می شود.

6. 8 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

براتون توضیح دادم که سری های اصلی اون ۵ تایی که شما بازی کردید نیست - حالا هی حرف خودتون رو بزنید .
    این مورد رو نمیدونستم ........حق با شماست.

این حرف شما به هیچ عنوان درست نیست ، ریمیک متال گیر سالید ۱ فروش خیلی خوبی داشت . در ضمن ریمیک ۱ که ازش حرف میزنیم فقط بازسازی شماره ۱ نبود و در حقیقت یک بازی جدید بود و این فقدان آگاهی شما به خاطر اینه که بازی نکردیدش .
    در مورد ریمیک نیازی نبوده که من بشینم حتما اینم بازی کنم....حالا هر چقدر با نسخه اصلیش که از روی ریمیکش ساخته شده فرق داشته باشه مهم نیس....
    مهم اینه که فروش بازیهای ریمیک اکثرا کمتر از نسخه اصلیشون در زمان خودشون یا نسخه اخرشون بوده(در پست قبلی هم اکثرا گفتم و گرنه استثناهایی مثه متال گیر همیشه وجود دارند)

مشکل شما در درک آنچه من نوشته ام اینه که فکر میکنید بازی رو بر حسب اینکه به مذاق کسی خوش اومده یا نیومده میسنجند !

+

اگر بنا بود تغییر سبک سبب کاهش امتیاز یک بازی بشه متال گیر سالید ۴ نباید ۱۰ میگرفت با اینکه به شدت تغییر کرده بود و خیلی از هواداران رو دلخور !
    مشکل من مشکل شما نکنین......تیکه نندازین.... داریم بحث می کنیم....همین

بنده و همه دوستان هم اگاهن که به چه چیزی نمره میدن ولی اگه شما بری نقدا رو بخوونی متوجه ایرادهای بازی میشین(مال چندین سایت معتبر رو بخوونید)و میدونن ایراد فقط موارد تکنیکی نبوده

اولا که اویل ۵ Pure Shooter نیست ! دوما که بازی های شوتری فروش زیادی دارند که سابقه دارند و شناخته شده هستند........در صورتی که ژانر اویل ۵ اصلا شوتر محض نیست !!!! و درست همون ژانر شماره ۴ هستش
    عزیز من برای جذب مخاطبای رزیدنت اویل(به قول شما همون سابقه درخشان) کپکام نمیاد که اون کلمه survival horror رو حذف کنه.....برای فروش این نسخه وجود اون کلمه لازمه

همه کسایی که بازی رو میخرن سبکش رو میدونن.....مهم اینه وقتی خودشون بازی می کنن ترسی(از هیچ نوعی )نمی بینن

دست آخر هم من آنچه میبایستی بگویم به صورت مستند ارایه کردم و فکر نمیکنم جای بحث بیشتری در این مورد با شما باقی مونده باشه .
    موفق باشید .
    شما هم موفق باشید.......

.
    Last edited by halflife g; 24-01-2012 at 19:42.

8. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اونوقت ایشون تازه وارد اند یا قبلا هم حضور داشتند؟
    اگه بودند کدوم نسخه؟
    هلنا هارپر رو میگم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

در مورد ریمیک نیازی نبوده که من بشینم حتما اینم بازی کنم....حالا هر چقدر با نسخه اصلیش که از روی ریمیکش ساخته شده فرق داشته باشه مهم نیس....
    مهم اینه که فروش بازیهای ریمیک اکثرا کمتر از نسخه اصلیشون در زمان خودشون یا نسخه اخرشون بوده(در پست قبلی هم اکثرا گفتم و گرنه استثناهایی مثه متال گیر همیشه وجود دارند)
    خوب من هم گفتم این حرف شما درست نیست ! ریمیک با نسخه های HD که جدیدا مود شده فرق میکنه .
    این رو بیشتر گیمر ها میدونند .

مشکل من مشکل شما نکنین......تیکه نندازین.... داریم بحث می کنیم....همین

بنده و همه دوستان هم اگاهن که به چه چیزی نمره میدن ولی اگه شما بری نقدا رو بخوونی متوجه ایرادهای بازی میشین(مال چندین سایت معتبر رو بخوونید)و میدونن ایراد فقط موارد تکنیکی نبوده
    من کی به شما تیکه انداختم ؟

یک نکته ای رو باید بگم ، یک بازی یک اثر هنری یا سینمایی نیست - یک محصول تجاری هستش و محصولات تجاری فقط از دید تکنیکی نقد میشند نه از دید هنری .

عزیز من برای جذب مخاطبای رزیدنت اویل(به قول شما همون سابقه درخشان) کپکام نمیاد که اون کلمه survival horror رو حذف کنه.....برای فروش این نسخه وجود اون کلمه لازمه

همه کسایی که بازی رو میخرن سبکش رو میدونن.....مهم اینه وقتی خودشون بازی می کنن ترسی(از هیچ نوعی )نمی بینن
    این حرفتون هم باز اشتباهه ! اگر کپکام نمیخواست Survival Horror رو حذف کنه ، سبک شماره ۶ رو Action/Adventure اعلام نمیکرد .

11. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب من هم گفتم این حرف شما درست نیست ! ریمیک با نسخه های HD که جدیدا مود شده فرق میکنه .
    این رو بیشتر گیمر ها میدونند .
    فرق hd یا ریمیک یا ریمستر رو همه میدونن(اینا قبلا این ور فروم بحثشون هم شده که شما سر نزدین..مثلا در تاپیک halo ) ....... .چیزی که بنده عرض کردم در مورد فروش کمتر در مورد ریمیک یا ریمستر یا hd صدق می کنه و در اکثر موارد کمتر میفروشن...... .

یک نکته ای رو باید بگم ، یک بازی یک اثر هنری یا سینمایی نیست - یک محصول تجاری هستش و محصولات تجاری فقط از دید تکنیکی نقد میشند نه از دید هنری .
    از دید لول دیزاین وگیم پلی و تشابه گیم پلی و اتمسفرش به سبکش عرض کردم......مسایل هنری هم در حد دنیای بازی نقد میشن

این حرفتون هم باز اشتباهه ! اگر کپکام نمیخواست Survival Horror رو حذف کنه ، سبک شماره ۶ رو Action/Adventure اعلام نمیکرد .
    فعلا کپکام خودش چیزی اعلام نکرده......اون اعلام هم در سایت xbox گفته شده و اطلاعات دیگش هم(مثه coop 6 نفره ) رسمی نیس........ .

+

در کل دوست عزیز.... شما و بعضی دیگه از طرفدارای اویل این جهش به سمت اکشن شدن بازی(جهش شماره 5 و ادامش) رو دوست دارن......ولی بنده و بعضی دیگه از طرفداران اویل معتقدیم با حذف دوربین ثابت و اضافه کردن دوربین سوم شخص و بهبود و حفظ بقیه المانهای سه شماره اول(ارایه چیزی شبیه شماره 4) رزیدونت اویل بهتری ارایه میشد........

دو نظر متفاوت با دو سلیقه متفاوت........موفق باشین

.
    Last edited by halflife g; 24-01-2012 at 21:08.

13. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اونوقت ایشون تازه وارد اند یا قبلا هم حضور داشتند؟
    اگه بودند کدوم نسخه؟
    هلنا هارپر رو میگم
    تازه وارد تشریف دارند ! ولی تیریپش خیلی شبیه یکی از شخصیت های OutBreak هستش
    سیندی لنوکس :
    خیلی تیپشون مثل همه گویا کپکام دچار کمبود خلاقیت شده
    Last edited by sonixax; 24-01-2012 at 20:04.

15. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک سوال یا درخواست دیگه هم داشتم ولی تا حدودی بی ربط به تاپیکه
    کسی تاریخ انتشار انیمیشن جدید Resident Evil رو میدونه؟!
    بدجوری منتظرم ببینمش

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

فرق hd یا ریمیک یا ریمستر رو همه میدونن(اینا قبلا این ور فروم بحثشون هم شده که شما سر نزدین..مثلا در تاپیک halo ) ....... .چیزی که بنده عرض کردم در مورد فروش کمتر در مورد ریمیک یا ریمستر یا hd صدق می کنه و در اکثر موارد کمتر میفروشن...... .
    من هم نگفتم نمیدونید ، ولی هنوز دارم میگم که شما فروش کمتر نسخه های HD رو با Remake ها اشتباه گرفتید .

شما ۵ تا شماره از بازی رو حسابی بازی کردید ، پس طبیعتا وقتی در شماره ۴ دوباره با وسکر روبرو شدید میبایستی مشکوک میشدید که مگر وسکر در شماره ۱کشته نشده بود !

یا مثلا وقتی آخر شماره ۳ بری رو دیدید میبایستی مشکوک میشدید که مگه بری رو وسکر نکشته بود !

یا وقتی در شماره ۵ و ۴ میخوندید که مهندسی که امارت رو ساخته فریب خورده و خودش و خانواده اش و دختر ۱۴ ساله اش قربانی اهداف شوم اسپنسر شدند قاعدتا بایستی مشکوک میشدید که اینها یک دفعه از کجا سر در آوردند !

اگر طبق گفته ی خودتون ۵ تا شماره ی بازی رو حسابی بازی کردید پس حتما این پرسشها براتون پیش اومده و اگر طرفدار بازی هستید و اخبارش رو پیگیری میکنید ، در اولین فرصتی که براتون پیش میومد میرفتید و بازسازی شده شماره ۱ رو بازی میکردید ، که بفهمید داستان چی بوده .

حالا شما نرفتید به هر دلیلی مثل اینکه این بازی برای کنسولهایی عرضه شده بوده که شما بهشون دسترسی نداشتید و هیچ ایرادی هم نداره ، ولی دوست عزیز دلیل فروش کم بازی Remake بودنش نبوده . من معمولا هر نسخه اویل رو بیشتر از ۱۰ بار بازی کردم ولی Remake شماره ۱ رو یک بار بیشتر بازی نکردم با اینکه داستان ، محیط بازی و خلاصه هر چیزی که فکرش رو بکنید به طور کلی عوض شده بود و یک بازی جدید بود .

دلیل سادست ، گرافیک بالا همه چیز نیست و سبکی که به نظر شما رویایی میاد خیلی سبکه تکراری و بیخودیه - بهتره خودتون اون نسخه رو بازی کنید (اگر کامپیوتر مناسبی دارید میتونید با شبیه ساز دلفین خیلی نرم و روان بازی کنید هم شماره ۱ رو هم ۰ رو و حتی کد ورونیکا رو) .

از دید لول دیزاین وگیم پلی و تشابه گیم پلی و اتمسفرش به سبکش عرض کردم......مسایل هنری هم در حد دنیای بازی نقد میشن
    لویل دیزاین در شماره های قبل از کد ورونیکه به شدت ضعیف تر از شماره های فعلی هست و حتی قابل مقایسه با بازی های زمان خودشون هم نیست - محبوبیت اویل به خاطر نو آوری در داستان بوده در زمان خودش نه لول دیزاین .
    همزمان بازی هایی مثل دینو کرایسی با لول دیزاین دقیقا مشابه و حتی گیم پلی یکی به بازار ارایه شده بودند که هرگز محبوبیت سری اویل رو کسب نکردند و بعد از مدتی برای همیشه پروژه شون تعطیل شد ، چون سیر داستانشون یک چیز تکراری و بیخودی بود .

همون طوری هم که پیشتر بهتون گفتم ، هنر در دنیای بازی سازی جایی نداره - همش تکنیکه .
    درک هنر از تکنیک ساده هستش ، ممکنه امروز شخصی بیاد و مونالیزا رو دقیقا همون طوری که هست بکشه اسم این هنر نیست ، اسم این تکنیک هست و در هنر جایی نداره .
    برای اطلاعات بیشتر میتونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید که اتفاقا یکی از رشته های تحصیلیش هم ساخت بازی های کامپیوتری هست و یکی از معتبر ترین آکادمی در این زمینه در جهان هستش .

فعلا کپکام خودش چیزی اعلام نکرده......اون اعلام هم در سایت xbox گفته شده و اطلاعات دیگش هم(مثه coop 6 نفره ) رسمی نیس........ .
    نیازی نیست خودش اعلام کنه ، وبسایت Xbox اعتبارش چیزی از کپکام در مورد سبک بازی کم نداره .

در کل دوست عزیز.... شما و بعضی دیگه از طرفدارای اویل این جهش به سمت اکشن شدن بازی(جهش شماره 5 و ادامش) رو دوست دارن......ولی بنده و بعضی دیگه از طرفداران اویل معتقدیم با حذف دوربین ثابت و اضافه کردن دوربین سوم شخص و بهبود و حفظ بقیه المانهای سه شماره اول(ارایه چیزی شبیه شماره 4) رزیدونت اویل بهتری ارایه میشد........

دو نظر متفاوت با دو سلیقه متفاوت........موفق باشین
    سلیقه دو نفر که حتما با هم فرق داره .
    من طرفدار اویل نیستم ، طرفدار هیچ بازی ای نیستم و فقط به بازی های کامپیوتری به چشم سرگرمی نگاه میکنم و طبیعتا بازی هایی که من رو سرگرم کردند از اومدن نسخه های جدیدش خوشحال میشم .
    طرفدار بودن باعث میشه انسان نتونه قضاوت درستی داشته باشه و چشمش رو روی حقایقی که میدونه هستند و انکار نا پذیر میبنده .

همون طوری که پیشتر هم براتون گفتم حفظ المان های سه شماره اول (یا بهتره بگم خیلی بش از سه شماره اول) در حالت سوم شخص از نظر تکنیکی و فنی امکان پذیر نیست و کیفیت بازی رو خیلی خیلی کاهش میده - پیشتر دلایلش رو هم گفتم که جهت یاد آوری میتونید برید و مطالعه کنید .

در شماره ۴ هم ما چیزی از المان های شماره های قبلی (همان بازی های دو بعدی) نمیبینیم .

از زامبی های خنگ و بی دست و پا دیگه خبری نیست .
    هدف گیری دقیقا به هر جایی از بدن دشمن که میخواید امکان پذیره
    تحرکات کاراکتری که باهاش داره بازی میشه به شدت زیاد شده ، مثل جاخالی دادن یا دوج کردن .
    کلید ها دیگه پشت در های بسته ای که معلوم نیست کلید خودشون کجاست مخفی نشدند ! چون بازی واقعی تر شده و هر کسی میدونه یک در چوبی معمولی به شدت در مقابل شلیک آسیب پذیره .
    و خیلی مسایل و جزئیات دیگه که از هیچ کدومشون در شماره های قبلی خبری نیست .

اینکه بازی ترسناک باشه یا در شب اتفاق بیوفته یا شما در یک شهر درب و داغون و دچار هرج و مرج بازی کنید رو نمیشه جزو المان های بازی در نظر گفت - بلکه بهش میگن Scene وWorld و جزو المان های بازی نیست . فکر نمیکنم لازم باشه که معنی المان رو براتون انیجا بنویسم ، چون حتما معنیش رو میدونید .

دست آخر هم بد نیست بدونید اویل ۶ از همون موتوری استفاده میکنه که اویل ۵ استفاده کرده . (MT Framework)
    و از دایرکت X شماره ۱۱ پشتیبانی میکنه که این یعنی اضافه شدن تکنیک تسلیشن به بازی که تغییرات خیلی بزرگی رو در گرافیک بازی شاهد خواهیم بود .

یک تریلر دیگه از بازی رو هم میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید که شاید تا حالا ندیده باشید ، شاید هم دیده باشید .

18. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •