سلام
سینا ,20 ساله مجرد, اول میکرو داشتم بعد پی سی (ps1,2 بازی کردم ولی ماله خودم نبوده).
Assassion's Creed بهترین بازیه که تا حالا بازی کردم.روز و شب کانتر آنلاین بازی می کنم فکر می کنم 1.5 سالی شده
زیر 10 سال
بین 10 سال و 15 سال
بین 15 سال و 20 سال
بین 20 سال و 25 سال
بالای 25 سال
سلام
سینا ,20 ساله مجرد, اول میکرو داشتم بعد پی سی (ps1,2 بازی کردم ولی ماله خودم نبوده).
Assassion's Creed بهترین بازیه که تا حالا بازی کردم.روز و شب کانتر آنلاین بازی می کنم فکر می کنم 1.5 سالی شده
دمشون گرم بابا... ما فک کردیم خودمون گیمریم!!!![]()
میگم پستهای بچه ها رو که میخونی بیشتر فکر میکنه ادم تایپیک مشخص کردن مجرد و متاهل هاست..
خب من 22 سالم
مجردم..میکرو بودم بعد پریدم پیسی..
بعدش این که خب دیگه الان هم هرباری بازی های معروف رو بازی میکنم..جی تی ای قدیما بم حال میداد الان نه دیگه..بازی های تریپ کال او دیوتی که سریع بازی میشه رو دوست دارم..بازی دیگه هم سری پرنس رو و اسیستنس رو خیلی حال کردم..هیچ موقع نتونستم سری رزیدنت اویل رو تا اخرش برم ولی خب خوشم میاد ازش..مکس پین هم که جای خود داره..بعد این که منتظر هیتمن و اسیستنس و رزیدنت اویل هستم..
دیگه تمام..
30 سال مجرد ارش
سلام دوستان من 17 سالمه 10 ساله گيمرم كنسول اولم سگا بعد ps1 بعد pc بعد ps2 و در انتها xbox 360
خب با این حساب من بابا بزرگ گیمرهای این انجمن هستم
37 سالمه
بازی رو با "تی وی گیم" با تلوزیون خونه عموم اینا شروع کردم تجربه جالبی برای من و بچه های فامیل و تجربه ناخوش آیندی برای زن عموم بود چون هر روز واسه بازی اونجا تلپ بودیم
بعد هم آتاری و اسپکتروم و کمودور 64 و فامیلی گیم و سگا ی دوست داشتنی با بازی سونیک محبوب , 16 سالم بود اولین پی سی رو برام خریدن 286 , 1 مگابیت رم , 20 مگ هارد دیسک , کارت گرافیک 64 کیلوبیت و "داس" اون موقع هیچ بازی در دسترس نبود بعد از 2 سال که ارتقاع به 386 و 4 مگ رم و 120 مگ هارد و گرافیک 512 شد با "وولف" و "دوم" شوتر آغاز شد و خب خیلی بازیهای دیگه که هر کدوم واسه خودش دنیائی بود
سر انگشتی حساب کنم حدود 30 ساله بازی در خون من جریان داره , یک بالانسی در زندگی بین خونواده و بازیهام برقرار هست که باعث شده این سرگرمی همیشگی من باقی بمونه.
با آرزوی موفقیت برای همه جوونای این مملکت
Last edited by minime; 06-01-2013 at 23:36.
مرسی بابت تاپیک جالب << >>>
20 سال خدا به ما زندگی بخشیده ... اول با میکرو شروع کردم > سگا > ...
مرد هم هستیمولی از نوع مجردش .
ما که گیمر و خوره بازی نیستیم ولی 15 سالمه
یا استراتژیکی بازی می کنم یا تو سبک پرنس آف پرشیا و خدای جنگ ...
ما عشق گیم هستیم اما درس که اجازه نمیده
به هرحال هر وقت بشه بازی میکنیم و میریم تو کف بازی
15 سال هم داریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)