تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 14 اولاول ... 7891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 131

نام تاپيک: وصل شدن به اینترنت جهانی بدون ورود به منو سرویس

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من مودم و اینترنت 512 نا محدود دارم . فقط میترسم اگه وصلش کنم شروع به آپدیت بکنه tv . و یه جا خوندم بعد از آپدیت دیگه رو بوت میمونه . نمیدونم 2 دلم وصل کنم نکنم . اصلا این قضیه آپدیت صحت داره یا نه ؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من مودم و اینترنت 512 نا محدود دارم . فقط میترسم اگه وصلش کنم شروع به آپدیت بکنه tv . و یه جا خوندم بعد از آپدیت دیگه رو بوت میمونه . نمیدونم 2 دلم وصل کنم نکنم . اصلا این قضیه آپدیت صحت داره یا نه ؟؟؟
    دوست عزیز
    آگر می خواهید که تلویزیون تان آبدیت نکند این دست خود شماست از این مسیر بروید
    منو--->پشتیبانی---->بروز رسانی نرم افزار----> ارتقا در حالت آماده بکار ---> آن را خاموش کنید

به همین سادگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آفا دمت گرم رو 7770 جواب مبده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز من طبق راهنمایی شما تونستم کشور رو تغییر بدم ولی اپلیکیشن ها با اجرا نمیشن یا اینکه پولی هستند ولی علت اجرا نشدنش رو نمیدونم لطفا راهنمایی کنید . در ضمن اینترنت TV یک اپلیکیشن جداست با منظور همان app های مختلف هستش ؟
    Last edited by borkan_ss; 04-01-2014 at 00:02.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز من طبق راهنمایی شما تونستم کشور رو تغییر بدم ولی اپلیکیشن ها با اجرا نمیشن یا اینکه پولی هستند ولی علت اجرا نشدنش رو نمیدونم لطفا راهنمایی کنید . در ضمن اینترنت TV یک اپلیکیشن جداست با منظور همان app های مختلف هستش ؟
    دوست عزیز
    اول اینکه تا آنها را دانلود و نصب نکنید اجرا نمی شود و اگر کشور اسمارت هاب را عوض کرده باشید یعنی که شما فقط می توانید آنها راببینید ولی از محتوای آن نمی توانید استفاده کنید و همانطور که گفتم اینترنت tv برای تلویزیونهای قدیمی بوده است و در اسمارت هاب دیدن تلویزیونهای اینترنتی باید اول آپلیکیشنهای آن را دانلود و نصب کنید و بعد از آن استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا چیزی که شما آموزش دادخ بودین کشور اسمارت هاب رو عوض میکنه . من باید چکار کنم تا از برنامه ها استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا چیزی که شما آموزش دادخ بودین کشور اسمارت هاب رو عوض میکنه . من باید چکار کنم تا از برنامه ها استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید .
    دوست عزیز
    همانطور که توضیح دادم نمی توانید apps های آن را دانلود کنید فقط می توانید آنها را ببینید و از محتوای آن استفاده کنید آپشنهای دیگر استفاده کنید و تا وقتی که apps ها را دانلود نکنید نمی توانید از آنها استفاده کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست خوبم فکر کنم بد توضیح دادم .
    من apps رو دانلود میکنم ولی اجرا نمیشن مثلا بعزی از اونها اعلام میکنن که در کشور شما قابل اجرا نیست حتی در حالی که آپدیت اسمارت هاب خودش دانلودش کرده مثل hulu tv یا you tube و بقیه برنامه ها

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست خوبم فکر کنم بد توضیح دادم .
    من apps رو دانلود میکنم ولی اجرا نمیشن مثلا بعزی از اونها اعلام میکنن که در کشور شما قابل اجرا نیست حتی در حالی که آپدیت اسمارت هاب خودش دانلودش کرده مثل hulu tv یا you tube و بقیه برنامه ها
    دوست عزیز
    بله استفاده از اسمارت هاب کشورهای دیگر همینطور اسنت یعنی اینکه باسیستم دیتا های ما هم خانی ندارند و فیلتر هستند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خب پس چکار باید کرد و اینکه اینهمه کاربرزان میگن که دارن از اینترنت تی وی استفاده میکنند یعتی چی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •