نگفتی از کدوم شهر گرفتی ؟
نگفتی از کدوم شهر گرفتی ؟
درود
از قم تهیه کردم
من الان تایم گرفتم از زمانی که دکمه power رو میزنم تا TV روشن بشه بین 9 تا 10 ثانیه طول میشکه
ممنون میشم tomsonجان (اسمتو که نمیدونم!) توام تایم بگیری بگی.
با سلام
من این مدل رو با سری ۶ پارسال مقایسه کردم سرعتش به نحو قابل توجهی از اون کمتره.....البته بیشتر توی load کردن فایل ها از هارد مشخص بود.
راستی ی ویژگی تو سری ۶ ها بود که نمیدونم چرا این نداشت.نمیدونم چون سری ۵ نداره یا اینکه کلا هیچ کدوم از مدل های امساله سامسونگ ندارن، اونم مربوط میشه به media play که میزانی که از فیلم گذشته و شما دیدید رو save کنه و بار بعدی که خواستید او ببینید بتونید از اونجایی که ندیدید مجدداشروع به دیدن کنید. کلا ویژگی به درد بخوری بود..
درود
اسمم معین هست.
شما هم اگر اشتباه نکنم یا احسان هستید یا اسماعیل!
زمان روشن شدن 8.5ثانیه ولی فکر نکنم با مال شما تفاوتی داشته باشه و تعویض کانال دیجیتال 5.5 ثانیه.
![]()
درود
دوست من سامسونگ تو این مدل خیلی سعی کرده هزینه تولید رو به حداقل برسونه جهت رقابت با ال جی که تاحدودی هم موفق بوده.چندتا حسن تو این تلویزیون دیدم که درست نیست فقط معایبش بازگو بشه.
1-DTV فوق العاده قدرتمند.
2-ظاهر فوق العاده زیبا.
3-قابلیت فوق العاده تیون تصویر.اینو بخوام برات مثال بزنم اینطور میشه که شما تو یه مدل خیلی بالا با تیون کردن تصویر به دلخواه خودت شاید به یه تصویر با 20 درصد کیفیت بهتر دست پیدا کنی ولی تو این مدل با تیون تصویر همه چیز از اینرو به اونرو میشه.
4-قیمت مناسب در مقابل کارایی منطقی و مناسب.شاید یه جورایی BEST P/P باشه با قیمتی حدود 620هزار تومان.
اولندش که این مقایسه اصلا درست نیست.
سری 5 رو باید با سری 5 سنجید نه 6 !
اون ویژگی هم آره ویژگی جالبی هستش.اما از طریق Tools هم خیلی سریع میشه به Time مورد نظر رسی...
کیفیت رو که مهمترین فاکتوره،نگفتی که.
در مقایسه با TVهای تا 200تومن بالاتر واقعا کیفیت تصویر توپی داره.
راستی معین من اکثر اوقات که TV رو On میکنم حدود 20 تا 30 ثانیه اولش سیگنال ضعیفه بعد درست میشه.
میخواستم بدونم مال توام اینجوری میشه؟
سلام
میخواستم ببینم سایز 32 اینچش پورت Lan داره ؟
اگه ممکنه بفرمائید که در عرض تلویزیون کلا چند سانتی متره ؟ یعنی هم صفحه نمایش و قابش جمعا چند سانتی متره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)