تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 49 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 486

نام تاپيک: همه چیز درمورد SAMSUNG D585

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درود مجدد

سلامت باشید

امیدوارم هرکس هرچیز میخره رضایت کامل داشته باشه.
    راستش اگر اشتباه نکنم 628بود به قیمت همکار میشد 610 و چون من مدام از ایشون برای دوستام خرید میکنم ایشون یه درصدی از سود خودشون رو هم تخفیف دادن و 605 برام فاکتور کردن.البته تو فاکتور همون قیمت اصلی رو زدن.

راستی من دکمه تشکر رو پیدا نکردم!
    نگفتی از کدوم شهر گرفتی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درود

از قم تهیه کردم

3. این کاربر از tomson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من الان تایم گرفتم از زمانی که دکمه power رو میزنم تا TV روشن بشه بین 9 تا 10 ثانیه طول میشکه
    ممنون میشم tomsonجان (اسمتو که نمیدونم!) توام تایم بگیری بگی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام

من این مدل رو با سری ۶ پارسال مقایسه کردم سرعتش به نحو قابل توجهی از اون کمتره.....البته بیشتر توی load کردن فایل ها از هارد مشخص بود.

راستی ی ویژگی تو سری ۶ ها بود که نمیدونم چرا این نداشت.نمیدونم چون سری ۵ نداره یا اینکه کلا هیچ کدوم از مدل های امساله سامسونگ ندارن، اونم مربوط میشه به media play که میزانی که از فیلم گذشته و شما دیدید رو save کنه و بار بعدی که خواستید او ببینید بتونید از اونجایی که ندیدید مجدداشروع به دیدن کنید. کلا ویژگی به درد بخوری بود..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درود

اسمم معین هست.
    شما هم اگر اشتباه نکنم یا احسان هستید یا اسماعیل!
    زمان روشن شدن 8.5ثانیه ولی فکر نکنم با مال شما تفاوتی داشته باشه و تعویض کانال دیجیتال 5.5 ثانیه.

7. این کاربر از tomson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام

من این مدل رو با سری ۶ پارسال مقایسه کردم سرعتش به نحو قابل توجهی از اون کمتره.....البته بیشتر توی load کردن فایل ها از هارد مشخص بود.

راستی ی ویژگی تو سری ۶ ها بود که نمیدونم چرا این نداشت.نمیدونم چون سری ۵ نداره یا اینکه کلا هیچ کدوم از مدل های امساله سامسونگ ندارن، اونم مربوط میشه به media play که میزانی که از فیلم گذشته و شما دیدید رو save کنه و بار بعدی که خواستید او ببینید بتونید از اونجایی که ندیدید مجدداشروع به دیدن کنید. کلا ویژگی به درد بخوری بود..
    درود

دوست من سامسونگ تو این مدل خیلی سعی کرده هزینه تولید رو به حداقل برسونه جهت رقابت با ال جی که تاحدودی هم موفق بوده.چندتا حسن تو این تلویزیون دیدم که درست نیست فقط معایبش بازگو بشه.
    1-DTV فوق العاده قدرتمند.
    2-ظاهر فوق العاده زیبا.
    3-قابلیت فوق العاده تیون تصویر.اینو بخوام برات مثال بزنم اینطور میشه که شما تو یه مدل خیلی بالا با تیون کردن تصویر به دلخواه خودت شاید به یه تصویر با 20 درصد کیفیت بهتر دست پیدا کنی ولی تو این مدل با تیون تصویر همه چیز از اینرو به اونرو میشه.
    4-قیمت مناسب در مقابل کارایی منطقی و مناسب.شاید یه جورایی BEST P/P باشه با قیمتی حدود 620هزار تومان.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام

اولندش که این مقایسه اصلا درست نیست.
    سری 5 رو باید با سری 5 سنجید نه 6 !
    اون ویژگی هم آره ویژگی جالبی هستش.اما از طریق Tools هم خیلی سریع میشه به Time مورد نظر رسی...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود

دوست من سامسونگ تو این مدل خیلی سعی کرده هزینه تولید رو به حداقل برسونه جهت رقابت با ال جی که تاحدودی هم موفق بوده.چندتا حسن تو این تلویزیون دیدم که درست نیست فقط معایبش بازگو بشه.
    1-DTV فوق العاده قدرتمند.
    2-ظاهر فوق العاده زیبا.
    3-قابلیت فوق العاده تیون تصویر.اینو بخوام برات مثال بزنم اینطور میشه که شما تو یه مدل خیلی بالا با تیون کردن تصویر به دلخواه خودت شاید به یه تصویر با 20 درصد کیفیت بهتر دست پیدا کنی ولی تو این مدل با تیون تصویر همه چیز از اینرو به اونرو میشه.
    4-قیمت مناسب در مقابل کارایی منطقی و مناسب.شاید یه جورایی BEST P/P باشه با قیمتی حدود 620هزار تومان.
    کیفیت رو که مهمترین فاکتوره،نگفتی که.
    در مقایسه با TVهای تا 200تومن بالاتر واقعا کیفیت تصویر توپی داره.
    راستی معین من اکثر اوقات که TV رو On میکنم حدود 20 تا 30 ثانیه اولش سیگنال ضعیفه بعد درست میشه.
    میخواستم بدونم مال توام اینجوری میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

میخواستم ببینم سایز 32 اینچش پورت Lan داره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه ممکنه بفرمائید که در عرض تلویزیون کلا چند سانتی متره ؟ یعنی هم صفحه نمایش و قابش جمعا چند سانتی متره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •